اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معایب استفاده از تریاک در بارهای سلفی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معایب استفاده از تریاک در بارهای سلفی

بار سلفی به میزان اندوکتانسی که داره انرژی بیشتری ذخیره میکنه و 100 u در حدی نیست که بتونه آسیب بزنه اگر مصرف کننده مقاومتی باشه لحظه روشن شدن جریان ناگهانی زیادی میکشه و حتما تریاک آسیب میبینه

برای کاهش تشعشات لحظه عبور از صفر روشن و خاموش کردن و سلفی که دوستمون فرمودند بله کاربرد دومش هست

555 هم که گفتین فکر جالبی کردین روش خوبیه حیف 555 کمی نویز پذیره

همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
    کانت

دیدگاه

اونوقت 2 تا سوال ؟
      اگر بارمون یه لامپ مدادی 1200 وات (حدود 6 آمپر) باشه و کاربرد ما دیم کردن لامپ باشه
      1.برای سری کردن بارمون یه سلف 150uH کافیه یا 330 میکرو هانری بهتره ؟
      2.برای انتخاب تریاک bt139 بهتره یا bta26-600b ؟
      قیمت اصلا مهم نیست - میشه یه مدل معرفی کنید که تو بازار راحت پیدا بشه و راحت نسوزه
      با تشکر

دیدگاه

1- همون 100 uf کافیه

2- هیچ کدوم تریاکهات مناسب نیستند چون مدار محافظ ندارند از bta16cw استفاده کن یا bta26cw

پسوند b یعنی با جریان کم راه اندازی میشه و مدار محافظ نداره حتما پسوندش cw باشه

اگر لامپ گازی باشه که نمیشه دیمرش کرد .
        کانت

دیدگاه

سلام
          شرمنده - من هرکجا رو دیدم پسوندشون cw نبود - معمولا b بود
          میشه بگید از کدوم مغازه میشه تهیه کرد
          و اگه گرفتم میتونم جایگزین bta16 عادی بکنم ؟ چون فرموده بودید گیت cw ها جریان بیشتری میکشه
          مطلب دیگه اینکه من سلف 100 میکرو هانری تروئید (از همین معمولی ها) موقعی که بار روی 5 درصد تا 95 درصد هست
          صدا ویز ویز میده - البته خیلی زیاد نیست و کامل به گوش میرسه - راهی هست که بشه صداش رو کم کرد؟
          یا مدارمن ایراد داره؟
          سوال آخر اینکه آیا میشه مقاومت های سمت ترایاک تا اپتو رو SMD از سایز 1206 گذاشت؟
          چون ولتاژ زیادی نمیفته روش ظاهرا- اگر نمیشه چند وات باید باشن
          با تشکر

دیدگاه

پس دایی احمد کجاست...
            دایی بیا که حسابی گمراهمون کردن.... :cry2:

دیدگاه

فروشگاه کناری جوان الکترونیک داره ، زیاد ازش نخر برای ما هم بزار
              بگردین پیدا میشه
              کلا لنگ قطعات نباشید به راحتی همه وارد میکنند هر چی خواستین درست کنید
              مشکلی هم نداره پسوند cw نسبت به b کمی جریان بیشتر میکشه مثلا مقاومت 1 کیلو بزارید بین گیت و بار و mt2 کافیه راه اندازی میشه
              درسته جریان خیلی کمی عبور میکنه اما واتی که مقاومت تحمل میکنه میشه ولتاژ در جریان که چون ولتاژ شما 220 ولت هست وات بالائی میشه به همین خاطر از مقاومت 2 وات به بالا باید استفاده کنید .
              سلف هم تجربه ندارم نمیدونم از دوستان بپرسید
              کانت

دیدگاه

سلام دوستان
                من در یک مدار فقط میخوام یه لامپ 100 وات روشن و خاموش بشه . از یه دونه moc3041 و bta 12 هم میخوام استفاده کنم حالا اگر از این مدار استفاده کنم اشکال نداره ؟یعنی ترایاک ممیسوزه؟استابر لازم نداره؟اگه داره چه مقادیری بذارم خوبه.
                خیلی برام مهمه که ترایاک نسوزه یه موقه. چون اگه بسوزه اتصال کوتاه میشه و لامپ همیشه روشتن میمونه که این تو پروژه من یه فاجعست

دیدگاه

سلام دوستان
                  من یه پروژه دارم که توش قراره از تریاک استفاده بشه دارم ولی بعد از اینکه این جمله هارو خوندم کمی ترسیدم !!
                  bta40
                  استفاده کردم !
                  قزازه یه متور 1/3 وات راه اندازی کنه
                  ممکنه متورو تخریب کنه ؟

[move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

استفاده از تریستور و تریاک با روش کنترل زاویه اتش اصولا دقیق وپایدار نیست
                    بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

دوستان هیچ زاویه اتشی در کار نیست فقط میخوام روشن و خاموش کنم همین
                      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

3 وات فقط ؟ بعدش Bta40 که براش خیلی زیاده یعنی 13 ma جریان میکشه ؟ اینکه اصلا تریاک باهاش روشن نمیشه

در جریانهای زیاد کلا دائم گیتش تحریک بشه تریاک زیاد گرم میشه به همین خاطر وقتی هدفتون اینه که دائم تریاک را روشن بزارید مثل کلید ازش استفاده کنید به گیت مقاومت بزرگ بدین .ات بالا که مثلا اگر ار ولتاژ ورودی از 20 ولت بیشتر شد تریاک تحریک بشه ، اینجوری حداقل توی بازه کمی خاموش روشن میشه
                        تست کنید اگر دیدین خیلی گرم میشه تریاک با با جریان بالاتر و یا هیت سینگ بزارید مشکلی نداره مثل دیمر میتونه دائم روشن بمونه
                        کانت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X