به نام خدا
با سلام به تمام دوستانی که در این انجمن مشغول فعالیت هستند . در همین ابتدای صحبت هام ورود شما رو به دنیای هوشمند سازی تبریک می گم. مدتی هست که به علت مشغله ای که دارم، فعالیت کمتری در بحث هایی که در انجمن میشه داشتم که از این بابت از همه دوستان و اساتید عذرخواه هستم. به همین جهت تصمیم گرفتم در این تاپیک به یکی زیباترین و به روزترین بحث های هوشمند سازی که مورد علاقه بسیاری از کاربران هست، بپردازم. تاپیک های زیادی هم اکنون با محوریت این موضوع در انجمن وجود داره که متاسفانه اکثراً یا بدون جواب و یا ناقص رها شده اند. به همین دلیل جای خالی این بحث در انجمن احساس می شد که انشالله با زدن این تاپیک و پیگیری اون بتونیم جای خالی این بحث رو در انجمن پر کنیم.
زمینه آشنایی من با این موضوع برمی گرده به حدود دو سال پیش و از اون زمان تا الان سعی داشتم مطالب رو در این زمینه از انواع برندها جمع آوری کنم و ایده های لازم رو از اونها بگیرم. بر همین اساس مطالبی که در این تاپیک قصد ارائه اونها رو دارم به 6 قسمت تقسیم می کنم :
1- معرفی کلی این سیستم
2- Catalog: در این قسمت کاتالوگ های شرکت ها سازنده این تجهیزات قرار می گیره که به مرور زمان سعی می کنم اون ها رو تکمیل تر کنم . دوستان می تونن از مطالبی که در این کاتالوگ ها ارائه میشه ایده بگیرند جهت پیاده سازی طرح مورد نظرشون.
3- Learning: اطلاعات این قسمت بیشتر از بین Manual ها ، کاتالوگ های شرکت سازنده - که دارای اطلاعات فنی هم هستند- ،اطلاعات فنی که در سمینارها ارائه میشد و . . . جمع آوری شده است . این قسمت بیشتر دارای اطلاعات فنی می باشد . از این قسمت هم میتونید ایده های لازم رو بگیرید.
4- HMI Soft & Document: در این قسمت یکسری اطلاعات در رابطه با انواع پنل های تاچ و Manual های اون ها و همچنین نرم افزارهاشون وجود داره.
5- Video: در این قسمت یکسری ویدیو در رابطه با این موضوع قرارداره . این قسمت در آینده کاملتر خواهد شد.
6- در نهایت هم (در صورتی که تاپیک با استقبال رو برو شد!) یک نگاه کلی خواهیم داشت به یکی از سیستم هایی که در این زمینه یک سال و نیم پیش طراحی کردم و الان در حال کامل تر کردن اون هستم.
مطالبی که بالا دسته بندیشون کردم به ترتیب و پس از پلود شدن در پست های بعدی قرار می گیره. حجم کلی فایل های فوق حدود 1.5 گیگابایت هست . فایل هایی که در این تاپیک ارائه میشه رو به این کاملی هیچ جای اینترنت به راحتی پیدا نمی کنید جز همین انجمن . از این جهت به جرئت می تونم بگم اطلاعات ارائه شده در این تاپیک در بین کل انجمن های برق منحصر به فرد هست . پس قدرشون رو بدونید . دوستانی که بدون هیچ زحمتی فقط به کپی و پیست کردن اطلاعات در اینترنت می پردازند لطفاً بعد از این کار لینک این تاپیک رو هم در آخر مطالبشون بذارند تا افراد ضمن مراجعه به این تاپیک، به کامل تر شدن مطالب این تاپیک کمک کنند.
در نهایت اگه کسی توانایی دانلود فایل های فوق رو نداشت به من PM بده .
پی نوشت :
پست هایی که در این تاپیک قرار می دهید در رابطه با موضوعات زیر باشه و از ارائه هر بحث حاشیه ای خودداری کنید، در غیر اینصورت پست هاتون بدون هشدار پاک میشه .(این کار جهت حفظ انسجام تاپیک ضروری هست)
1- ارائه دیتاشیت، Manual ، آموزش و یا هر فایل دیگه در رابطه با BMS و یا خانه هوشمند Smart Home. (لطفاً فایل رو در پلودسنترهایی مثل PersianGig Cloud پلود کنید تا در آینده در دسترس باشند)
2- ارائه اطلاعات فنی در این زمینه .
3- ارائه سایت هایی که اطلاعات کاملتری در این زمینه ارائه می دهند.
با تشکر از همه دوستان.
دیدگاه