اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد برق ساختمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد برق ساختمان

سلام
    وقت بخیر
    لامپ های کم مصرف با موتور فن مشکل دارند ؟
    من یک ماهی هست یک فن AC کنار یک لامپ کم مصرف دارم .الان لامپ پر پر میکنه و دیگه داره میسوزه.این دومین لامپی هست که به این سرننوشت دچار میشه.
    آیا راهی هست ؟

دیدگاه

با سلام
      می خوام ارتفاع کلید و پریزو علامت گذاری کنم.از اونجایکه برای این کار از شلنگ تراز و ریسمون رنگی استفاده میشه و به دونفر نیاز داره و من الان تکی دارم کار میکنم چه راه کاری به ذهنتون میرسه؟

دیدگاه

سلام
        با تکر از همه مهندسین
        چند وقتیه که پنل ایفون خونه خرابه
        کلا صدا رو خوب به دم در منتقل نمیکنه و خیلی ضعیفه
        راه حلش چیه ؟

دوسته من یه شاگرد بگیر اینجوری که نمیتونی دس تنها شلنگ تراز بگیری
        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PPED
          سلام
          وقت بخیر
          من یک ماهی هست یک فن AC کنار یک لامپ کم مصرف دارم .الان لامپ پر پر میکنه و دیگه داره میسوزه.این دومین لامپی هست که به این سرننوشت دچار میشه.
          آیا راهی هست ؟
          درود
          به احتمال خیلی زیاد مشکل همون فنه که به نظر من اگه یه خازن AC با فن موازی کنی تا حدودی میشه جلوی این مشکل رو بگیری
          یا از لامپهای LED و یا حبابی استفاده کنی
          در ضمن اگه بتونی خازن 22 یا 47 یا 15 بسته به وات لامپت رو عوض کنی درست میشه

نوشته اصلی توسط power110
          با سلام
          می خوام ارتفاع کلید و پریزو علامت گذاری کنم.از اونجایکه برای این کار از شلنگ تراز و ریسمون رنگی استفاده میشه و به دونفر نیاز داره و من الان تکی دارم کار میکنم چه راه کاری به ذهنتون میرسه؟
          درود
          خیلی جدی نگیر !!
          با یه متر از سقف کمک بگیر و علامت گذاری کن

نوشته اصلی توسط ehsanajal
          سلام
          با تکر از همه مهندسین
          راه حلش چیه ؟

درود
          این مشکل معمولا از نفوذ آب به داخل آیفون ( بیرون ) به وجود میاد و باید آیفون رو با کنی و قطعات معیوب رو تعویض کنی
          تخیل مهمتر از دانش است
          علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
          آلبرت انیشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیـــــــــم
            درود
            به احتمال خیلی زیاد مشکل همون فنه که به نظر من اگه یه خازن AC با فن موازی کنی تا حدودی میشه جلوی این مشکل رو بگیری
            یا از لامپهای LED و یا حبابی استفاده کنی
            در ضمن اگه بتونی خازن 22 یا 47 یا 15 بسته به وات لامپت رو عوض کنی درست میشه

درود
            خیلی جدی نگیر !!
            با یه متر از سقف کمک بگیر و علامت گذاری کن

درود
            این مشکل معمولا از نفوذ آب به داخل آیفون ( بیرون ) به وجود میاد و باید آیفون رو با کنی و قطعات معیوب رو تعویض کنی
            سلام
            یعنی مشکل از پنل دمدره یا از خود گوشی هاس خونمون 2طبقس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PPED
              سلام
              وقت بخیر
              آیا راهی هست ؟
              سلام
              این دو راه رو امتحان کن:جدا کردن کلید فن از لامپ(به جای تک پل دو پل استفاده کن)
              تعویض خازن لامپ.خازن رو قویتر از وات لامپ در نظر بگیر تا بیشتر عمر کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
                با سلام
                سلام
                ببین رفیق شما برای برقکاری ساختمون حداقل به 2 نفر نیاز داری.بیشتر چه بهتر(البته با یه نفرم میشه ولی زمان و انرژی بیشتری میبره)
                همونطور که دوستمون گفتن از سقف یا کف اندازه بگیر و با تراز خط بکش و بعد کنده کاری.از کف 130 بگیر از سقف اندازه سقفو از 120 کم کن.

دیدگاه

سلام
                  با تکر از همه مهندسین
                  راه حلش چیه ؟

سلام
                  این مشکل چند تا احتمال داره:
                  1.اشکال در تغذیه پنل(اگه برای تمام واحدها هست)
                  2.جابه جا شدن یا ضعیف شدن میکروفن یا بلندگوی(اسپیکر) داخل پنل(اگه برای تمام واحدها هست)
                  3.اگه فقط برای واحد شماست مورد 2
                  برای تست میکروفن مولتی مترو رو تست دیود بزارید(از یه طرف راه بده از طرف دیگه نه-اگه عددش زیر 400 بود عوضش کنید)
                  اسپیکر هم تو تست بیزر بوق بزنه-هنگام اومدن صدا باید یه خورده لرزش داشته باشه-معمولا اهم بلندگو روش نوشته شده مقدارشو بگیر-اگه یه باطری کتابی بهش وصل کنی موقع اتصال صدای تق تق میده
                  اگه یه گوشی سالم دارید که به مانیتور بخوره با اون تست کنید اگه مشکل حل شد گوشیتون ایراد داره اگه نه برید سراغ پنل
                  یکی از دلایل عمده ایی که این اتفاق میوفته نفوذ اب به داخل پنله که باید با چسب اکواریوم خوب ابندی بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                    سلام
                    این مشکل چند تا احتمال داره:
                    1.اشکال در تغذیه پنل(اگه برای تمام واحدها هست)
                    2.جابه جا شدن یا ضعیف شدن میکروفن یا بلندگوی(اسپیکر) داخل پنل(اگه برای تمام واحدها هست)
                    3.اگه فقط برای واحد شماست مورد 2
                    برای تست میکروفن مولتی مترو رو تست دیود بزارید(از یه طرف راه بده از طرف دیگه نه-اگه عددش زیر 400 بود عوضش کنید)
                    اسپیکر هم تو تست بیزر بوق بزنه-هنگام اومدن صدا باید یه خورده لرزش داشته باشه-معمولا اهم بلندگو روش نوشته شده مقدارشو بگیر-اگه یه باطری کتابی بهش وصل کنی موقع اتصال صدای تق تق میده
                    اگه یه گوشی سالم دارید که به مانیتور بخوره با اون تست کنید اگه مشکل حل شد گوشیتون ایراد داره اگه نه برید سراغ پنل
                    یکی از دلایل عمده ایی که این اتفاق میوفته نفوذ اب به داخل پنله که باید با چسب اکواریوم خوب ابندی بشه.
                    سلام
                    عوض کردم میکروفون رو ولی خیلی صداش بده و اصلا خوب نیس
                    اول فقط طبقه دوم که ما هستیم اینجوری بود جدیدا کلا ایفون پایین هم سوخته
                    چی کا کنم ؟؟؟

دیدگاه

سلام
                      مدل ایفونت چیه؟
                      اینکه میگی صداش خوب نیست یعنی چی؟کمه؟وز وز میکنه؟...
                      سوخته یعنی اینکه هیچیش کار نمیکنه؟زنگ-در بازکن-مانیتور(اگه تصویریه)...؟

دیدگاه

سلام
                        یعنی مشکل از پنل دمدره یا از خود گوشی هاس خونمون 2طبقس
                        به نظر من کل آیفون رو باز کن بیار پایین
                        بعد با سیم پایه هاش رو طبق استانداردش وصل کن بعد روش کار کن
                        اگه الکترونیک بلدی اگه نه بده تعمیر
                        تخیل مهمتر از دانش است
                        علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
                        آلبرت انیشتین

دیدگاه

سلام اینجا چه طوری باید سوال مطرح کرد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام اینجا چه طوری باید سوال مطرح کرد

دیدگاه

سلام چندروزه یک مغازه ازم تقاضا کرد که بعلت زیاد امدن قبض برق سیستم برقش چک بشه گفتن تازه جابجا شدن و تمام وسایل برقی مغازه قبلی همه رو اوردن انجا اما قبلا خد اکثر 250 میومده اما الان یک میلیون به بالا میاد اداره برق هم کنتورو چک کرد گفتن مشکلی نداره من تفاوتها با مغازه قبلیرو چک کردم تفاوتش در برق سه فاز بود که مغازه جدید نوسازه و روی برق سه فاز کار شده هرچی هم که مصرف رو حساب میکنم حد اکثر 400 بیشتر ناید میشد اما حدود 700 اضافه دارد کسی با این مشکل برخورد نکرده راهنمایی کنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hojjatzeta نمایش پست ها
                              سلام چندروزه یک مغازه ازم تقاضا کرد که بعلت زیاد امدن قبض برق سیستم برقش چک بشه گفتن تازه جابجا شدن و تمام وسایل برقی مغازه قبلی همه رو اوردن انجا اما قبلا خد اکثر 250 میومده اما الان یک میلیون به بالا میاد اداره برق هم کنتورو چک کرد گفتن مشکلی نداره من تفاوتها با مغازه قبلیرو چک کردم تفاوتش در برق سه فاز بود که مغازه جدید نوسازه و روی برق سه فاز کار شده هرچی هم که مصرف رو حساب میکنم حد اکثر 400 بیشتر ناید میشد اما حدود 700 اضافه دارد کسی با این مشکل برخورد نکرده راهنمایی کنه؟
                              جدا از اینکه تعرفه برق سه فاز گرون تر محاسبه میشه باید برق دزدی و یا سیم کشی اشتباه رو هم چک کنید ، کلیه مصرف کننده ها رو جدا کنید ، ببینید باز هم کنتور مصرفی رو شمارش می*کنه یا نه ،

دیدگاه

سلام ممنون از توجهتون
                                امروز مجدد برقکشی و برق دزدیرو چک کردم مشکلی نبود اما یه مورد توجهمو جلب کرد روی یکیی از فازها 35 امپر رو امپر سنج تابلو نشان میداد من مصرف کننده های این فازو چک کردم همه مربوط به ده عدد اداپتور سوییچینگ 12 ولت 30 امپر بود که تغذیه 120 متر ال ای دی شاخه ای پشت فلزی ترکیبی رو تا مین میکرد اما وقتی محاسبه کردم متوجه شدم اگر کل این اداپتورا 300 امپر توان اسمیشون باشه و از حد اکثر توانشون هم استفاده کنند نباید 35 امپر روی 220 مصرف بشه مگر اینکه خود اداپتورها اندازه کل ال ای دی ها مصرف کنند یعنی راندمانشون 50 درصد باشه ایا این امکانپذیره ؟
                                دوم اینکه ایا این محاسبه درسته کل مدار 220 ac با 35 امپر پس 35ضرب در 220 میشه 7700 وات یا 7.7 کیلووات در ساعت که در 13 ساعتی که در شبانه روز روشنه ضرب بشه میشه 100 کیلو وات در روز و در یک دوره برق 50 روز کاری میشه 5000کیلو وات که در متوسط قیمت برقشون که 250 تومنه ضرب بشه میشه 1250000 در حالیکه کل قبضشون اینقدر نیست در حالیکه من هم امپرو با امپر سنج تابلو هم با چنگکی اندازه زدم هردو مثل هم هستند اما محاسبه ها اصلا جور در نمیاد ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X