اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد برق ساختمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد برق ساختمان

سلام
    کل پست ها را خوندم . دوستان خوب راهنمایی کردن فقط این مطالب خیلی پراکنده شده .

اداره برق به شما یک انشعاب 3 فاز میده توی تابلو اصلی . داخل اون تابلو به تعداد واحد ها کنتور تک فاز نصب میشه برای هر واحد و یک کنتور سه فاز برای برق عمومی

باید از این تابلو حداقل دو رشته سیم نمره 4 تا تابلو واحد بره که اگر نیاز بود و مسیر ها طولانی بهتره در بین راه مثلا در راهرو طبقه اول یا راهرو هر طبقه یک جعبه تقسیم درب دار بزرگ فلزی بزنید . ولی نیازی نیست که در اون فیوز بزارید اون فقط برای راحت تر سیم کشی کردن و در صورت نیاز تعویض سیم هاست .
    همچنین از تابلو اصلی برق باید کابل آسانسور که نمره اون توی پست های قبلی هست بره برای اتاق آسانسور .
    در ضمن برق عمومی نیز به اولین جعبه تقسیمی که گفتم بره . بهتره تمام تقسیمات برق عمومی را از داخل همین جعبه تقسیم انجام بدید .
    آیفون ( معمولی یا تصویری ) ، آنتن مرکزی ، ماهواره ، سیستم اطفاء حریق ، دزدگیر ، شبکه در صورت نیاز ، دوربین مدار بسته در صورت نیاز ، روشنایی حیاط ، پارکینگ ، راه پله تایمری یا با سنسور ، برق پشت بام ، سیم کشی کولر ها ، برق هواکش سرویس ها و آشپزخانه ، روشنایی های احتمالی نمای ساختمان ، برق برای درب اتواتیک پارکینگ ، روشنایی تراس ها ، برق انباری ها ، برق برای موتور خانه ، سیم کشی تلفنی بصورت مستقل جدا از برق برای واحد ها و حداقل دو زوج ، برق هالوژن های آرک آشپزخانه و جاهای دیگه ، زنگ پشت درب هر واحد ، از مواردی هستند که باید از ابتدا توی نقشه برق خودتون اون ها رو پیاده سازی کنید تا فراموش نشن .
    موفق باشید .

در ضمن الان رو نیم دونم قدیما که من این کاره بودم . ناظری برای این کار نبود . فقط سعی کنید اصولی کار کنید

یک تابلو اصلی برق که کنتور ها در اون هستند که شما باید با توجه به اطلاعات بالا آن را خریداری و در محلی که طبق ساختمان های همسایه مشخص هست که برق ورودی ساختمان شما از کدام طرف به شبکه کوچه متصل میشه . نصب کنید . یک لوله ضخیم پلیکا مثلا مره 6 خوبه باید از تابلو اصلی ببرید بیرون از ساختمون زیاد هم طولانی نباشه و زانوی 90 درجه هم نداشته باشه برای کابل اصلی ورودی .
    یه تقسیم کوچک مثلا 20*30 قلزی برای ورودی تلفن نزدیک همین تابلو نصب کنید و لوله خروجی پلیکا به نمره 4 به بیرون بدید . و از این تقسیم هم لوله های تلفن را تقسیم کنید .
    برق و تلفن توی تقسیم بزرگ طبقات کنار هم باشن عیب نداره ولی لوله ها جدا باشند .
    هر واحد یک تقسیم فلزی مینیاتوری داره با لوله میاد به تقسیم بزرگ همون طبقه یا اگر یکی داره طبقه اول .
    سعی کنید تقسیم های هم طبقه توی راهرو زیر هم قرار بگیرند و لوله ها از روی دیوار و از سوراخ کف و سقف بصورت مستقیم عبور کنند و به بصورت پیاپی تقسیم ها را رد کنند .
    و تقسیم طبقه اول نیز به تابلو اصلی
    در مسیر های طولانی از جعبه تقسیم های 40 *40 پلاستیکی استفاده کنید در بین راه .
    اگر ساختمان شمالی باشد تابلو اصلی برق در حیاط نصب میشود و باید با چند تقسیم متوالی برق را به دیوار عمودی کنار راهپله رسانده و بصورت عمودی تا پشت بام بالا ببرید

دیگر خیلی طولانی شد خسته شدم . همه چیز را واقعا نمی شود یکجا گفت . :mrgreen:
    - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرد نامرئی
      سلام
      کل پست ها را خوندم . دوستان خوب راهنمایی کردن فقط این مطالب خیلی پراکنده شده .

اداره برق به شما یک انشعاب 3 فاز میده توی تابلو اصلی . داخل اون تابلو به تعداد واحد ها کنتور تک فاز نصب میشه برای هر واحد و یک کنتور سه فاز برای برق عمومی

باید از این تابلو حداقل دو رشته سیم نمره 4 تا تابلو واحد بره که اگر نیاز بود و مسیر ها طولانی بهتره در بین راه مثلا در راهرو طبقه اول یا راهرو هر طبقه یک جعبه تقسیم درب دار بزرگ فلزی بزنید . ولی نیازی نیست که در اون فیوز بزارید اون فقط برای راحت تر سیم کشی کردن و در صورت نیاز تعویض سیم هاست .
      همچنین از تابلو اصلی برق باید کابل آسانسور که نمره اون توی پست های قبلی هست بره برای اتاق آسانسور .
      در ضمن برق عمومی نیز به اولین جعبه تقسیمی که گفتم بره . بهتره تمام تقسیمات برق عمومی را از داخل همین جعبه تقسیم انجام بدید .
      آیفون ( معمولی یا تصویری ) ، آنتن مرکزی ، ماهواره ، سیستم اطفاء حریق ، دزدگیر ، شبکه در صورت نیاز ، دوربین مدار بسته در صورت نیاز ، روشنایی حیاط ، پارکینگ ، راه پله تایمری یا با سنسور ، برق پشت بام ، سیم کشی کولر ها ، برق هواکش سرویس ها و آشپزخانه ، روشنایی های احتمالی نمای ساختمان ، برق برای درب اتواتیک پارکینگ ، روشنایی تراس ها ، برق انباری ها ، برق برای موتور خانه ، سیم کشی تلفنی بصورت مستقل جدا از برق برای واحد ها و حداقل دو زوج ، برق هالوژن های آرک آشپزخانه و جاهای دیگه ، زنگ پشت درب هر واحد ، از مواردی هستند که باید از ابتدا توی نقشه برق خودتون اون ها رو پیاده سازی کنید تا فراموش نشن .
      موفق باشید .

در ضمن الان رو نیم دونم قدیما که من این کاره بودم . ناظری برای این کار نبود . فقط سعی کنید اصولی کار کنید

یک تابلو اصلی برق که کنتور ها در اون هستند که شما باید با توجه به اطلاعات بالا آن را خریداری و در محلی که طبق ساختمان های همسایه مشخص هست که برق ورودی ساختمان شما از کدام طرف به شبکه کوچه متصل میشه . نصب کنید . یک لوله ضخیم پلیکا مثلا مره 6 خوبه باید از تابلو اصلی ببرید بیرون از ساختمون زیاد هم طولانی نباشه و زانوی 90 درجه هم نداشته باشه برای کابل اصلی ورودی .
      یه تقسیم کوچک مثلا 20*30 قلزی برای ورودی تلفن نزدیک همین تابلو نصب کنید و لوله خروجی پلیکا به نمره 4 به بیرون بدید . و از این تقسیم هم لوله های تلفن را تقسیم کنید .
      برق و تلفن توی تقسیم بزرگ طبقات کنار هم باشن عیب نداره ولی لوله ها جدا باشند .
      هر واحد یک تقسیم فلزی مینیاتوری داره با لوله میاد به تقسیم بزرگ همون طبقه یا اگر یکی داره طبقه اول .
      سعی کنید تقسیم های هم طبقه توی راهرو زیر هم قرار بگیرند و لوله ها از روی دیوار و از سوراخ کف و سقف بصورت مستقیم عبور کنند و به بصورت پیاپی تقسیم ها را رد کنند .
      اگر ساختمان شمالی باشد تابلو اصلی برق در حیاط نصب میشود و باید با چند تقسیم متوالی برق را به دیوار عمودی کنار راهپله رسانده و بصورت عمودی تا پشت بام بالا ببرید

دیگر خیلی طولانی شد خسته شدم . همه چیز را واقعا نمی شود یکجا گفت . :mrgreen:
      ممنونم . عالی بود . با اون که بقول خودتون دیگه فعلا کار نمیکنید . ولی عالی بود . البته اگه ادامه بدین خوبه ... :nerd: و نظرتون درمورد اون پستی که دادم در مورد این که سقف را ریختن بدون این که لوله گذاری کنن . چیه ؟؟؟ باید چه کار کرد ؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط mdf123
      سلام
      ببینید اگه ساختمون سفید کاریش هم تموم شده باید لوله هاتون رو کف طبقه بالا بخوابونید و با هیلتی کف رو سوراخ کنید و روشنایی طبقه پایین رو تامین کنید(که اینکار اشکالی داره که توپست بعدی بهتون علتش رو میگم).البته سیم هایی هست به اسم سیم زیر گچی میتونید از اونها هم استفاده کنید(یه خورده گچ رو خراش بدید و بعد از رد کردن سیم ها دوباره گچ کنید.)
      چرا اینقدر ساختمون رو دیر به شما دادن؟
      به شما دوتا انشعاب برق میدن یکی سه فاز و یکی تک فاز
      عرض کردم فقط سفت کاری کردن . یعنی ستون و سقف ریختن و دروش را دیوار کشیدن . هنوز کچ و خاک و از این قبل کاری نکردن . ولی سیم زیر گچی نمیشه :eek:

اضافه شده در تاریخ :

اگه درست فهمیده باشم . منظورتون اینه که یه جعبه برای فیوز های مینیاتوری برای هر طبقه در راهرو و ورودی هر راهرو روی دیوار قرار بدم و فیوز ها را برای هر قسمت در اون قرار میگیره . و این جعبه فیوز ها که حتی بعنوان جعبه تقسیم هم استفاده میشه . باید به امتداد هم از طبقه همکف تا چهارم باشن . و لوله های برق را از روی دیوار از کنتر بصورت عمودی روی دیوار راه پله ها امتداد بدم تا از هر جعبه رد بشن و برسن به جعبه اخر . اگه جایی اشتباه کردم تصحیح کنید ... :nerd:
      و همینطور جعبه انشعابی برای دیگر موارد مثل تلفن و غیر که جدا از هم هستند ... :nerd:

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط حامد سازگاران
      سقف از چه نوعیه؟ از زیر سقف نمیتونین کار کنین؟
      سقف بتونی هست دیگه ...
      منظورتون از زیر سقف چطوری اخه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
        اگه درست فهمیده باشم . منظورتون اینه که یه جعبه برای فیوز های مینیاتوری برای هر طبقه در راهرو و ورودی هر راهرو روی دیوار قرار بدم و فیوز ها را برای هر قسمت در اون قرار میگیره . و این جعبه فیوز ها که حتی بعنوان جعبه تقسیم هم استفاده میشه . باید به امتداد هم از طبقه همکف تا چهارم باشن . و لوله های برق را از روی دیوار از کنتر بصورت عمودی روی دیوار راه پله ها امتداد بدم تا از هر جعبه رد بشن و برسن به جعبه اخر . اگه جایی اشتباه کردم تصحیح کنید ... :nerd:
        و همینطور جعبه انشعابی برای دیگر موارد مثل تلفن و غیر که جدا از هم هستند ... :nerd:
        درسته فقط این قسمت رو یکم اشتباه گرفتید که اصلاح می کنم . " یه جعبه برای فیوز های مینیاتوری برای هر طبقه در راهرو "

هر واحد جعبه فیوز مینیاتوری خودش رو داره توی راهرو فقط جعبه تقسیم فلزی بزرگی قرار میگره که با سقف تقریبا 30 - 40 سانتی متر فاصله داره و فقط برای تقسیمات برق هست و داخلش فیوزی نیست . و باقیشم درست متوجه شدید .
        در مورد سیم کشی راه پله و نوع اتصالات تایمر یا سنسور ها مشکلی ندارید ؟

نوشته اصلی توسط سمیراا
        عرض کردم فقط سفت کاری کردن . یعنی ستون و سقف ریختن و دروش را دیوار کشیدن . هنوز کچ و خاک و از این قبل کاری نکردن . ولی سیم زیر گچی نمیشه :eek:
        خوب دقیقا موقع سیم کشی ساختمون همین موقع هست دیگه . یعنی ستون ها زده شده سقفها خورده و دیوار های داخلی هم باید کشیده شده باشه . درسته
        دقیقا زمانش همین موقع است دیگه . :icon_razz:

خوب لوله های اصلی از تابلو هر واحد برای اتاق ها و سرویس و غیره با پلیکا از کف میره ( از روی دیوار عمودی می یاد پائین و زانو می خوره از روی کف می ره تا اولین پریز یا کلید اون اتاق مورد نظر بهد دوباره زانو و می یاد بالا می ره توی قوطی تقسیمات تا اونجایی که میشه به همین روش انجام میشه و دیواری ها هم با لوله خرطومی . )

اما سقفی ها دوباره از روی قوطی کلید مورد نظر با لوله پلیکا می ره بالا سقف با دریل یا هیلتی سوراخ میشه و بعد از عبور از سقف روی کف طبقه بالا خوابیده و از جای لوستر سوراخ خوره و می یاد بیرون . ) زنجیر برای لوستر که داخلش یه میلگرد کوچک باشه و از کف طبقه بالا گذاشه بشه فراموش نشه ) :mrgreen:

در ضمن سقف طبقه آخر باید از همه زودتر انجام بشه . چون همیشه پشت بام رو می خوان زودتر قیرگونی کنند باید بجنبید جا نمونید .

خوب اگر روش دو خط قبلی جواب گو نیست من خودم یه کارهای دیگه ای هم غیر اصولی البته کردم ( زیادم مهم نیست ) شما برای انشابات سقفتون هم می تونید لوله خرطومی از قوطی ببرید روی دیوار بالا تا زیر سقف بعد اگر سقف سفال بود شما می تونید لوله رو از داخل سوراخ های سفال عبور بدید تا محل مورد نظر . اگر هم یونولیت باشه که باید یه فکری براش بکنید چون من تا بحال باهاش تجربه ای نداشتم ) ولی یه فکری بذهنم الان رسید اول روی یه دونه بی استفاده امتحان کنید یه لوله آب رو داغ کنید بزارید روش ببنید شیار برای شما ایجاد می کنه که عمق داشته باشه بتونید لوله خرطومی رو عبور بدید . مواظب باشید این کار باعث آتش گرفتن یونولیت ها نشه . :twisted:

نکته ای که داره اینکه در این روش ( با لوله پلیکا ) قبل از سفید کاری ساختمان سیم ها رو بکشید که یه موقع با شکستگی لوله و غیره مواجه نشید .
        موفق باشید

دیدگاه

درسته فقط این قسمت رو یکم اشتباه گرفتید که اصلاح می کنم . " یه جعبه برای فیوز های مینیاتوری برای هر طبقه در راهرو "

هر واحد جعبه فیوز مینیاتوری خودش رو داره توی راهرو فقط جعبه تقسیم فلزی بزرگی قرار میگره که با سقف تقریبا 30 - 40 سانتی متر فاصله داره و فقط برای تقسیمات برق هست و داخلش فیوزی نیست . و باقیشم درست متوجه شدید .
          در مورد سیم کشی راه پله و نوع اتصالات تایمر یا سنسور ها مشکلی ندارید ؟

خوب دقیقا موقع سیم کشی ساختمون همین موقع هست دیگه . یعنی ستون ها زده شده سقفها خورده و دیوار های داخلی هم باید کشیده شده باشه . درسته
          دقیقا زمانش همین موقع است دیگه . :icon_razz:

خوب لوله های اصلی از تابلو هر واحد برای اتاق ها و سرویس و غیره با پلیکا از کف میره ( از روی دیوار عمودی می یاد پائین و زانو می خوره از روی کف می ره تا اولین پریز یا کلید اون اتاق مورد نظر بهد دوباره زانو و می یاد بالا می ره توی قوطی تقسیمات تا اونجایی که میشه به همین روش انجام میشه و دیواری ها هم با لوله خرطومی . )

اما سقفی ها دوباره از روی قوطی کلید مورد نظر با لوله پلیکا می ره بالا سقف با دریل یا هیلتی سوراخ میشه و بعد از عبور از سقف روی کف طبقه بالا خوابیده و از جای لوستر سوراخ خوره و می یاد بیرون . ) زنجیر برای لوستر که داخلش یه میلگرد کوچک باشه و از کف طبقه بالا گذاشه بشه فراموش نشه ) :mrgreen:

در ضمن سقف طبقه آخر باید از همه زودتر انجام بشه . چون همیشه پشت بام رو می خوان زودتر قیرگونی کنند باید بجنبید جا نمونید .

خوب اگر روش دو خط قبلی جواب گو نیست من خودم یه کارهای دیگه ای هم غیر اصولی البته کردم ( زیادم مهم نیست ) شما برای انشابات سقفتون هم می تونید لوله خرطومی از قوطی ببرید روی دیوار بالا تا زیر سقف بعد اگر سقف سفال بود شما می تونید لوله رو از داخل سوراخ های سفال عبور بدید تا محل مورد نظر . اگر هم یونولیت باشه که باید یه فکری براش بکنید چون من تا بحال باهاش تجربه ای نداشتم ) ولی یه فکری بذهنم الان رسید اول روی یه دونه بی استفاده امتحان کنید یه لوله آب رو داغ کنید بزارید روش ببنید شیار برای شما ایجاد می کنه که عمق داشته باشه بتونید لوله خرطومی رو عبور بدید . مواظب باشید این کار باعث آتش گرفتن یونولیت ها نشه . :twisted:

نکته ای که داره اینکه در این روش ( با لوله پلیکا ) قبل از سفید کاری ساختمان سیم ها رو بکشید که یه موقع با شکستگی لوله و غیره مواجه نشید .
          موفق باشید
          ممنون
          همه لوله ها از کف باید برن این طور که من شنیدم . :nerd:
          البته سقف همش بتونی هست . تیرچه و بلوک و بتون - همون قسمت فکر کنم بهتر باشه روی سقف را با هیلتی سوراخ میکنم و لولها را میخوابونم یکیش به امتداد دیوار که بیاد تا کلید ها و از اونجا بیاد به کف و بره به اتصالات دیگه

در مورد جعبه تقسیم برق که گفتین در هر طبقه قرار میگیره تو راهرو عکسی ازش دارین ببینم . سیم بندی و اتطالات داخلش چطوریه ؟؟؟ منظورم اینه که با نوارچسب بهم وصل میکنن یا نه باید داخل ترمینال هاش قرار بدم ؟؟

مکان نصب هر جعبه فیوز هر واحد داخل اشپز خانه باید باشه یا جایی دیگه هم میشه نصب کرد ؟؟؟

برای راه پله میخوام فقط از چشمی استفاده کنم !!! :nerd: چطوره ؟؟؟ :redface:

منظورم از سفت کاری یعنی ستون سیمانی و سقف . مگه هر وقت دیوار کشی شد و دیوار ها کچو خاک شدن نباید انوقت سیم کشی بشه . اینطور که من خوندم نشریه 110

دیدگاه

با عرض احترام به خواهر گرامی

تا الان دختر برق کار ندیدم

خانم 4 تا خیلی زیاده ها، دردسر داره ها،اصلا میتونی دیوار شکن (سنگ چرخ) به اون گندگی رو بلند کنی؟میتونی دیوار رو بشکونی؟
            اونم 4 تا.
            ما که یه چندتا خونه انجام دادیم بد گذشت.
            ولی خوب در هر صورت بیا قانون ها و مبحث 13 نظام مهندسی که برای تاسیسات برق کاری هست و قشنگ بخون تا با استانداردها و روش خا آشنا شی.مثل اندازه نصب پریز ها و آنتن و تلفن و ... .
            حالا زیاد نیاز نیست طبق نظام مهندسی کار کنی یخورده میتونی نبینی قوانین و. ولی خوب یاد میگیری.

اینم لینکش
            http://nezammohandesi.ir/Portals/0/P...t-Melli/13.pdf

در ضمن علاوه بر راهنمایی های دوستان
            اگه ساختمون داکت داره،باید برق طبقات و از داکت ببری.
            اونم برا هر طبقه یه کابل 4*4. دوتا فاز و نول و یکی ارت و یکی اسپیلیت.(اگه ارت و اسپلیت نمیزارید، 2 تا ببر، ولی سیم نمره 4 باشه)
            برا هرکدوم جدا میبری داخل جعبه فیوز.
            بقیه داخل pdf استاندارد هست.
            ولی من برا هر اتاق جدا فیوز میزارم. (قابل قبول نظام مهندسی نیست. و معمولا میدونم مهندسی برا اون ساختمون نیست این کار رو میکنم)

تمامی لوله کشی ها از کف انجام میشه. فقط برای لامپ و پنکه از سقف هست.

لوله کشی برق باید قبل از گچ کاری و قبل از تعمیر کاری باشه،زمانی که آجرها برای شکستن قابل دسترس هستند.
            معمولا سیم کشی رو هم همون موقع انجام میدن.

موفق باشید.
            به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
              ممنون
              همه لوله ها از کف باید برن این طور که من شنیدم . :nerd:
              البته سقف همش بتونی هست . تیرچه و بلوک و بتون - همون قسمت فکر کنم بهتر باشه روی سقف را با هیلتی سوراخ میکنم و لولها را میخوابونم یکیش به امتداد دیوار که بیاد تا کلید ها و از اونجا بیاد به کف و بره به اتصالات دیگه

در مورد جعبه تقسیم برق که گفتین در هر طبقه قرار میگیره تو راهرو عکسی ازش دارین ببینم . سیم بندی و اتطالات داخلش چطوریه ؟؟؟ منظورم اینه که با نوارچسب بهم وصل میکنن یا نه باید داخل ترمینال هاش قرار بدم ؟؟

مکان نصب هر جعبه فیوز هر واحد داخل اشپز خانه باید باشه یا جایی دیگه هم میشه نصب کرد ؟؟؟

برای راه پله میخوام فقط از چشمی استفاده کنم !!! :nerd: چطوره ؟؟؟ :redface:

منظورم از سفت کاری یعنی ستون سیمانی و سقف . مگه هر وقت دیوار کشی شد و دیوار ها کچو خاک شدن نباید انوقت سیم کشی بشه . اینطور که من خوندم نشریه 110

1 - خوبه
              2- هر دو جور میشه کار کرد البته شما اون PDF که دوستمون گذاشتن در این رابطه مطالعه کنید چون من یادم که قدیما ما ترمینال نمی گذاشتیم . اگه مشکلی نداشت همون سیم بندی کافیه .
              3- قدیما بیشتر توی آشپزخونه می گذاشتن . ولی جدیدا دیدم توی راهرو ورودی واحد می گذارن یعنی از درب که می آی توی واحد هر جایی که به و اتصالات در راحت ترین حالت ممکن باشه منظور هم لوله های واحد هست هم لوله ورودی اصلی . اگر خواستید توی آشپزخونه بزارید باید حواستون به چیدمان آشپزخونه باشه که پشت کابینت یا بالای ظرف شویی یا پشت یخچال و غیره قرار نگیره .
              4- خوبه . بهتر از تایمر هم هست . فقط پر هزینه تر هست .
              5- در این مورد هم تجربی بگم خدمتتون که اگر کچ و خاک شده باشه ساختمون کار سختتر میشه ولی بهتر هست چون دیوار دیگه سطحش کاملا مشخص هست شما شیار رو ایجاد می کنید (البته به سختی) ولی بعد دیگه کسی کاریش نداره . ولی روی دیوار آجری بزنی بعدا کچ کار می یاد با تیشه می کوبدش تا کچ خور دیوار کم بشه :mrgreen:

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
              تا الان دختر برق کار ندیدم
              آقا این روزا دیگه دخترا همه کار می کنند . این ما هستیم که نمی تونیم هنوز بعضی کارای خانوما رو انجام بدیم . :mrgreen:
              از بابت لینک هم ممنون

راستی اگر این کار درآمدش خوب هست ما هم بیام دوباره . من یادم می یاد آخرین ساختمونی که سیم کشی کردم 4 طبقه ( 14 واحد ) بود که در سال 79 تمام شد و کل مبلغ اون پروژه 250 هزار تومان بود . یادش بخیر . ولی خداییش کیفی داره وقتی از کنار پروژه هایی که خودم کار کردم عبور می کنم می بینمشون . :icon_razz:

موفق باشید

دیدگاه

...
                از بابت لینک هم ممنون

راستی اگر این کار درآمدش خوب هست ما هم بیام دوباره . من یادم می یاد آخرین ساختمونی که سیم کشی کردم 4 طبقه ( 14 واحد ) بود که در سال 79 تمام شد و کل مبلغ اون پروژه 250 هزار تومان بود . یادش بخیر . ولی خداییش کیفی داره وقتی از کنار پروژه هایی که خودم کار کردم عبور می کنم می بینمشون . :icon_razz:

موفق باشید
                {ویرایش شد}
                دوسته عزیز درآمدش که خوبه،به شرطی که ساختمون برات باشه،
                حالا دوره شما نمیدونم، ولی الان ما زیر بنا رو ضرب در هزینش میکنیم.حالا 4 طبقه باشه، ضربدر 4 هم روش اضافه میشه که واقعا حال میده.
                البته ما الان تو مازندران _بابل حداقل متری 5000 تومن میگیریم.
                حالا شهرهای دیگه خبر ندارم.
                البته خودم تو بیکاری و زمانی که درس نداشته باشم میرم برق کاری.

موفق باشید

به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

{ویرایش شد}
                  دوستانی هم که تو نصب اسانسور تجربه دارن خواهشن کمک کنن . :cry: :cry: :cry:

ممنون از PDF ولی از این ها اینقدر خوندم که حفظم . اما یه سایتی هست معرفی میکنم حرف نداره . از سیر تا پیاز برق ساختمون را گفته . خودتون ببینین . کیف ببرین :biggrin: :biggrin: :biggrin:
                  http://bargh-e-sakhteman.mihanblog.com/

اضافه شده در تاریخ :
                  سلامی دوباره دوستان .
                  یه مدتی بود رفته بودیم .ویلامون نبودم . یه کم فکرم از سیم کشی و اینجور چیزها راحت بود تا امدیم خونه ما را فرستادن سر ساختمون . :mrgreen: :mrgreen:

سوال . اگه بخوام نقشه اون ساختمون را در بیارم منظورم نقشه برق هست باید نقشه ساختمون را بگیرم یا نه نیازی نیست و میتونم خودم نقشه را تو اتو کد دربیارم . ؟؟؟

و دیگه برای تابلو برق چه کار کنم منظورم همون تابلو اصلی هست که داخلش کنتر ها و فیوز های اصلی قرار میگیره . خودم بسازم مشکلی نیست ؟؟؟

دیدگاه

سلام
                    نقشه برق جدا هست و باید از قبل طراحی شده باشه ولی اگه ندارید میتونید با سلیقه و تجربه خودتون نحوه چینش کلید-پریز-جعبه های تقسیم و... رو مشخص کنید.حتی میتونید برای اینکه بعدا با مشکل هم مواجه نشید از نظرات خود مالک هم استفاده کنید.
                    تابلو برق باید مطابق با استاندارد اداره برق باشه و باید به صورت اماده خریداری کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                      سلام
                      نقشه برق جدا هست و باید از قبل طراحی شده باشه ولی اگه ندارید میتونید با سلیقه و تجربه خودتون نحوه چینش کلید-پریز-جعبه های تقسیم و... رو مشخص کنید.حتی میتونید برای اینکه بعدا با مشکل هم مواجه نشید از نظرات خود مالک هم استفاده کنید.
                      تابلو برق باید مطابق با استاندارد اداره برق باشه و باید به صورت اماده خریداری کنید.
                      سلام
                      منظورتون را نفهمیدم از قبل طراحی شده باشه ؟
                      هنوز کسی طراحی نکرده خودم میخوام تو اتوکد طراحی کنم . یا بدم یه نفر طراحی کنه !!!
                      منظورم این بود که برای طراحی تو اتوکد قسمت تاسیسات برق ساختمان باید فایل پلان معماری را داشته باشیم یا نه نیازی نیست . خودمون میتونیم طراحی کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :nerd:
                      تابلو برق را از کجا میخرن ؟؟؟؟؟ :rolleyes: :rolleyes:

دیدگاه

طراحی اصولی این هست که شما پلن ساختمون رو داشته باشید و از روی اون طراحی رو انجام بدید همینطور با نرم افزار دیالوکس هم طراحی روسنایی رو انجام بدید
                        کا تمیزی از آب در میاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
                          طراحی اصولی این هست که شما پلن ساختمون رو داشته باشید و از روی اون طراحی رو انجام بدید همینطور با نرم افزار دیالوکس هم طراحی روسنایی رو انجام بدید
                          کا تمیزی از آب در میاد
                          من تا الان با دیالوکس کار نکردم . فقط با اتوکد الکتریکال 2014 و ProfiCAD . پس باید پلان معماری را بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                            من تا الان با دیالوکس کار نکردم . فقط با اتوکد الکتریکال 2014 و ProfiCAD . پس باید پلان معماری را بگیرم
                            دیالوکس برای اینه که مثلا یه اتاق خواب با ابعاد X*X*X دارید و از لامپ با توان Xو نوع کم مصرف استفاده میکنید
                            حالا با این اطلاعات نرم افزار تعداد لامپ ها و جای قرار گیری فاصله از سقف و .... رو به شما میده و خیلی جیزای دیگه
                            شما میتونید ابعاد و حتی وسایل داخل ساختمون مثل میز و .... دیگه رو به نرم افزار بدید و بعد یه سری پیشنهاد برای تعداد لامپ ها و جای قرار گیری
                            و توان و ... رو به شما میده در کل برای نور پردازی حرفه خیلی خوبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
                              دیالوکس برای اینه که مثلا یه اتاق خواب با ابعاد X*X*X دارید و از لامپ با توان Xو نوع کم مصرف استفاده میکنید
                              حالا با این اطلاعات نرم افزار تعداد لامپ ها و جای قرار گیری فاصله از سقف و .... رو به شما میده و خیلی جیزای دیگه
                              شما میتونید ابعاد و حتی وسایل داخل ساختمون مثل میز و .... دیگه رو به نرم افزار بدید و بعد یه سری پیشنهاد برای تعداد لامپ ها و جای قرار گیری
                              و توان و ... رو به شما میده در کل برای نور پردازی حرفه خیلی خوبه
                              اره منم شنیده بودم که بیشتر برای نور پردازی یه مکان بدرد میخوره و استفاده میشه . ولی فعلا مشکل من طراحی برق کل ساختمونی هست که گفتم از تابلوش تا الی اخر . راستی کسی سراغ داری که بدیم برامون نقشه تو اتو کد در بیاره خیال خدمونو با اقا گرگه راحت کنیم چون من روی پروژه های دیگه هم هستم که وقت کمی برای طراحی دارم . مثلا پلان معماری را بهش بدیم فایل تاسیسات برق اون ساختمون را بهمون تو اتوکد بده . ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                                اره منم شنیده بودم که بیشتر برای نور پردازی یه مکان بدرد میخوره و استفاده میشه . ولی فعلا مشکل من طراحی برق کل ساختمونی هست که گفتم از تابلوش تا الی اخر . راستی کسی سراغ داری که بدیم برامون نقشه تو اتو کد در بیاره خیال خدمونو با اقا گرگه راحت کنیم چون من روی پروژه های دیگه هم هستم که وقت کمی برای طراحی دارم . مثلا پلان معماری را بهش بدیم فایل تاسیسات برق اون ساختمون را بهمون تو اتوکد بده . ؟؟؟؟
                                شما تو چه شهری هستی ؟
                                من تو شهر اصفهان نفر میشناسم ولی جا های دیگه متاسفانه کسی رو نمیشناسم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X