اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماجرای سه تا سیم مهربون(اندکتانس،القاء،ترانسفورماتور)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون

نوشته اصلی توسط امیر حیدری
    جناب قاصد ممنونم از نکته سنجی شما
    می دونستم می خواید این نکته رو بگین
    من اطلاعات افرادی که اهل آزمایش و تجربه هستن رو خیلی قبول دارم
    و از چند تا آزمایش اخیر شما خیلی خوشم اومد
    من آزمایش ترانس open core و کوپل رو با هم انجام دادم و منتظر نظر شما موندم تا ویدئو دوم رو هم پلود کنم.
    اینم ویدئو دوم
    برداشت آزاد
    http://www.aparat.com/v/sl1vz
    خواهش میکنم ......
    دوستان برداشت آزاد نکنید .........برداشت آزاد مربوط به حوزه هنر است که
    هر کس برداشت خود را از یک اثر هنری دارد..........
    در آزمایش بنده دیدید که تاثیر القای هوایی ناچیز بود و مقدار فوران در همه جای هسته تقریبآ یکی بود
    در آزمایش ایشون کمی تاثیر القای هوایی بیشتر بود...........چرا :question:
    اولآ هسته فریت اندکسیون پایینی داره..........دومآ اینجا اندازه کوچکی نسبت به شار عبوری داره .............
    همه ترانسهای هسته دار(فرو مغناطیس ) شار پراکندگی دارن که بستگی به چگالی شار و اندکسیون مغناطیسی هسته داره...........
    اینجا هسته نسبت به شار عبوری کوچک هست که باعث شده پراکندگی شار (همونی که نشون دادم) بدون وجود گپ باز هم زیاد بشه..........
    اما هسته بنده بزرگ هست و شار عبوری با هسته تناسب داره............به همین جهت پراکندگی پایین است...........
    با این حال در همین آزمایش می بینید تاثیر پراکندگی اطراف سیم پیچ زیاد نیست.............
    حال اگر جریان اونقدر افزایش یابد که هسته اشباع شود کم کم تاثیر هسته کم خواهد شد و تاثیر فوران هوایی یا همون شار پراکندگی
    بیشتر خواهد شد تا جایکه تاثیر هسته بسیار کمتر از شار پراکندگی خواهد شد................
    بنده قبلآ اینها را گفته ام اما متاسفانه اینجا هدف خواندن و درک کردن پستهای بنده نیست............دیدید که قبل هم ثابت کردم
    این دوستان پستهای مرا نمیخوانن ................الانم که فیلم قرار میدن با برداشت آزاد بدون اینکه توضیحی در مورد آن بدهند

اینم از پستی که بنده کاملآ بصورت واضح بیان کردم اما کو گوش شنوا
    خیر اینطور نیست............شما فکر میکنی وجود مقدار اندوکسیون مغناطیسی در فرمول های ترانس و همچنین ضریب k در فرمول محاسبه توان از روی سطح مقطع
    هسته..........نشانگر چیست :question:
    نشانگر اینست هسته تا زمان اشباع شدن کارایی داره و میتوان از مکانیزم خاص القایش استفاده کرد...............
    اون هسته کوچک را که نام میبرید تا توان نامی کار میکنه بعد از اشباع شدن نقشی در القاء نخواهد داشت...........بعد از اشباع مکانیزم القاء کلآ تغییر میکنه
    و بود و نبود هسته تاثیری نخواهد داشت ................همون ترانس کوچک را با همان شرایط ایده آل راه اندازی کنید تا شعاع چند کیلومتر هر آنچه فلز در اطرافش
    باشد را با پراکندگی خود ذوب خواهد کرد................

اضافه شده در تاریخ :
    نقل قول از خودم
    حال اگر جریان اونقدر افزایش یابد که هسته اشباع شود کم کم تاثیر هسته کم خواهد شد و تاثیر فوران هوایی یا همون شار پراکندگی
    بیشتر خواهد شد تا جایکه تاثیر هسته بسیار کمتر از شار پراکندگی خواهد شد...............

بزودی با تصویر هسته ترویید و پودر آهن خدمت میرسم و این حرف را اثبات میکنم.....................
    بنده همینطور منتظر میمانم ببینم فیلمی .....ادعایی چیزی دیگری نبود ادامه میدم...............
    و همچنین اگر بنده ببینم افراد دیگر وارد بحث نمی شوند و آزمایشهای مرا بررسی نمکنن .................
    از گفتن طرز کار هسته در القاء صرف نظر خواهم کرد...............برام مهم نیست که به جناب حیدری و جناب جبرییلی چیزی
    چیزی اثبات کنم ...............بنده به این تاپیک دعوت شدم وگرنه دخالت نمی کردم ...........مثل قبل که در تاپیکهای این دوستان
    دخالت نکردم .............متاسفانه اینجا همه تماشاگر هستن ..........

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام-اقای Gasede del شرمنده که هنوز فیلم و ازمایش هایی که گفتم را اپلود نکرده ام زیرا هنوز فرصت پیش نیامده --علت دیگرش هم این است که هنوز منتظرم تا مکانیزم القایی را که میگفتید را بیشتر توضیح دهید .تا ازمایشی مطابق ان انجام دهم.در ظمن اینجا کسی نمیخواهد کسی را محکوم کند بلکه هدف تبادل نظر است.و یادگیری.ای کاش ........بگذریم.
      در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

سلام
        حال ببینید با افزایش جریان هر چقدر هسته به اشباع نزدیک میشود شار پراگندگی افزایش پیدا میکند...........
        تا جایکه در تصویر آخر هر چه پودر آهن پاشیده بودم توسط سیم پیچ جذب شد مجبور شدم دوباره پودر اضافه کنم.........
        به شار پراکندگی در محیط بیرونی ترویید دقت کنید.............................................. ...................................
        در آزمایش بنده دیدید به خاطر انتخاب هسته مناسب با مقدار فوران مغناطیسی این شار پراکندگی در حدالقل مقدار
        بود..............طوری که القاء در همه جای هسته تقریبآ یکسان بود ............
        پس القاء صورت میگرفت :question:..........این ثابت میکنه که هسته نقش بسیار مهمی در القاء داره......هنوز مکانیزم رو نگفتم............
        مسئله دیگری که این تصاویر اثبات میکنه اینکه :
        نقل قول از جناب جبرییلی:
        اری پیشنهاد خوبی است منظورم را طور دیگری بیان میکنم.ما یک ترانس داریم که دارای یک هسته مغناطیسی است و دارای دو سیم پیچ که ممکن است روی هم پیچیده شده باشند و ممکن است همانطور که در شکل نشان دادید دور از هم باشند.هسته از خودش فوران ندارد و این جریان عبور کننده از اولیه است که باعث ایجاد فوران در هسته میشود.مقداری از فوران در هسته جاری میباشد و مقدارکمی از ان در فضای اطراف هسته و نزدیک به سطح هسته که سیم های ثانویه هم در این فضا قرار دارد.منظور این است که فورانی که از هسته عبور میکند و یا فورانی که از فضای اطراف و نزدیک سطح هسته کدام یک باعث ایجاد ولتاژ القایی میشود؟حرف ما این است که فورانی که از فضای اطراف هسته و نزدیک سطح ان عبور میکند باعث ایجاد ولتاژ القاییمیشود.
        بنده پرسیدم:آیا منظور شما رو تصویر زیر بیان می کند :question:

نقل قول از جناب جبرییلی:
        تا حدودی بله-زیرا فوران اطراف سیم اولیه که در سیم ان جریان وجود دارد نشان داده نشده و فوران در فضای اطراف تا فاصله زیادی وجود خواهد داشت و اگر بخواهیم دقیق بگوییم فوران به این شکل نخواهد بود ولی فکر نکنم که به بحث ما خللی وارد شود همچنین فعلا فرض بر این است در ثانویه هم جریانی نداریم.و.اگر از انها صرفنظر کنیم بله.و مطلبی را هم اضافه میکنم (البته داخل پرانتز و ان در مورد نقش هسته زیرا ممکن است اصلا هسته ای در کار نباشد و نقش هسته کاهش جریان مغناطیس کنندگی نسبت به حالت بدون هسته میباشد.)
        چون از ثانویه جریانی نمیکشیم مانند اینست که وجود ندارد که ایشون هم تاکید کردن ......حال تصاویر را ببینید آیا همچین فورانی با آن مسیر وجود دارد
        همچین فوران مغناطیسی وجود ندارد جریان سیم پیچ را هر چقدر خواستید بالا پایین ببرید مسیر فوران کاملآ مشخص است.........اگر میگویید این هسته گرد هست
        این چهار گوش بنده با کمال میل حاضرم آن را هم با تصویر ثابت کنم ..........
        بنده بارها گفتم با پودر آهن تست کنید .................اما کو گوش شنوا oo:
        کلآ فوران پراکندگی در ترانس هسته فرو مغناطیس مضر است و برای کاهش آن تدابیری اندیشیده میشود
        در آزمایش بنده دیدید پراکندگی کم بود و القاء در همه جای هسته ثابت بود ..........فوران پراکندگی باعث میشه ضریب کوپلینگ ترانس هسته فرو مغناطیس پایین بیاد...........
        جناب جبرییلی منتظر آزمایش شما با اسکوپ هم هستم
        اینم تصاویر :

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
        سلام-اقای Gasede del شرمنده که هنوز فیلم و ازمایش هایی که گفتم را اپلود نکرده ام زیرا هنوز فرصت پیش نیامده --علت دیگرش هم این است که هنوز منتظرم تا مکانیزم القایی را که میگفتید را بیشتر توضیح دهید .تا ازمایشی مطابق ان انجام دهم.در ظمن اینجا کسی نمیخواهد کسی را محکوم کند بلکه هدف تبادل نظر است.و یادگیری.ای کاش ........بگذریم.
        سلام
        اگر اینطور بود وقتی ثابت کردم ایراد متوجه شما بوده که دچار سوء تفاهم هستید..........و متوجه سوء رفتار خود شدید که پست ها رو درست مطالعه نمی کنید......
        آیا اخلاقآ موظف نبودین عذر خواهی کنید
        اما شما بنده را نصحیت کردید ...خیلی جالب بود تا الان همچین چیزی ندیده بودم ........... oo:
        نصیحت جناب جبرییلی :
        سلام-بهتر است بد خلق نشویم --
        بنده نیازی نمیبینم این مکانیزم را توضیح دهم ..............مخصوصآ اینکه خواننده دقیقی هم نمی بینم.........
        مگر اینکه بفهمم که دوستان دیگری به این بحث علاقه دارند........حدالقل 10 نفر..........
        با همین پست های موجود بنده منظور خود را رسانده ام.............اما اگر فیلمی ..........عکسی ......چیزی قرار دهید........ :biggrin:
        در اولین فرصت برای پاسخ می آیم............

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون

نوشته اصلی توسط Ghasede del
          نقل قول از خودم
          بیشتر خواهد شد تا جایکه تاثیر هسته بسیار کمتر از شار پراکندگی خواهد شد...............

بزودی با تصویر هسته ترویید و پودر آهن خدمت میرسم و این حرف را اثبات میکنم.....................
          بنده همینطور منتظر میمانم ببینم فیلمی .....ادعایی چیزی دیگری نبود ادامه میدم...............
          و همچنین اگر بنده ببینم افراد دیگر وارد بحث نمی شوند و آزمایشهای مرا بررسی نمکنن .................
          از گفتن طرز کار هسته در القاء صرف نظر خواهم کرد...............برام مهم نیست که به جناب حیدری و جناب جبرییلی چیزی
          چیزی اثبات کنم ...............بنده به این تاپیک دعوت شدم وگرنه دخالت نمی کردم ...........مثل قبل که در تاپیکهای این دوستان
          دخالت نکردم .............متاسفانه اینجا همه تماشاگر هستن ..........
          سلام
          با تشکر از زحمتهای شما دوست محترم .
          آزمایش ها و صحبتهای شما غیر از یک مورد که باید بیشتر بررسی بشه رو حداقل من یکی از قبل قبول داشتم و دارم و جزء مبانی مغناطیس است .
          اما علت عدم مشارکت برخی کاربران (حداقل خود بنده) در این بحث این است که دوستانمون ظاهرا افراد دیگر رو قابل نمی دونند و به سوال هایی که پرسیده می شه جواب نمی دهند .... بنابراین لزومی به مشارکت در این بحث نیست زیرا هدف بحث فقط شما هستید .
          موفق باشید.

دیدگاه

اگر سوالی پرسیده شده و جواب داده نشده پوزش بنده را بپذیرید و ان را به بی احترامی تعبیر نکنید .زیرا گاهی از اوقات پیش امده که سوالی پرسیده شده و من هم میخواستم سر فرصت جواب بدهم ولی بعد از یک یا چند روز سوال در میان باقی مطالب بدست فراموشی سپرده شده.اقای قاصد هم هنوز در مورد مکانیزم ایجاد القا صحبتی نکرده اند و فقط با چند ازمایش که مطمئنا وقت زیادی از ایشان برده از تهیه لوازم-تهیه فیلم-ذخیره ان در سایت دیگر......که قابل درک و قابل تقدیراست.و همانطور که قبلا گفتم منتظر ارائه مکانیزم القا در هر دو حالت با هسته و بدون هسته هستم تاازمایشی متناسب با انها تدارک ببینم. و اگر نیازی نمیبینید که از مکانیزم مورد نظرتان صحبتی کنید دیگر بحث را ادامه نمیدهم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین بنیامین پور
              سلام
              با تشکر از زحمتهای شما دوست محترم .
              آزمایش ها و صحبتهای شما غیر از یک مورد که باید بیشتر بررسی بشه رو حداقل من یکی از قبل قبول داشتم و دارم و جزء مبانی مغناطیس است .
              اما علت عدم مشارکت برخی کاربران (حداقل خود بنده) در این بحث این است که این دو کاربر محترم ظاهرا افراد دیگر رو قابل نمی دونند و با کمال بی احترامی حتی به سوال هایی که پرسیده می شه جواب هم نمی دهند که البته جوابی هم ندارند بدهند .... بنابراین لزومی به مشارکت در این بحث نیست زیرا هدف بحث فقط شما هستید .
              این هم آخرین پست از بنده بود که در این تاپیک ارسال شد .
              موفق باشید.
              سلام
              خوشبختانه در این تاپیک شما از معدود کسانی هستین که آشنایی خوبی با مبانی مغناطیس داشتن از آشنایی با شما خوشحال شدم......... :smile:
              در مورد اون یک مورد دوست داشتین pm بدید تا بررسی کنم......................ممنون

اضافه شده در تاریخ :
              اقای قاصد هم هنوز در مورد مکانیزم ایجاد القا صحبتی نکرده اند و فقط با چند ازمایش که مطمئنا وقت زیادی از ایشان برده از تهیه لوازم-تهیه فیلم-ذخیره ان در سایت دیگر......که قابل درک و قابل تقدیراست.و همانطور که قبلا گفتم منتظر ارائه مکانیزم القا در هر دو حالت با هسته و بدون هسته هستم تاازمایشی متناسب با انها تدارک ببینم. و اگر نیازی نمیبینید که از مکانیزم مورد نظرتان صحبتی کنید دیگر بحث را ادامه نمیدهم.
              سلام
              بنده مقداری وقت گذاشته ام که مهمترینش همینه والا تو کارگاه همه چیز محیاست................
              ببینید چیزی که باعث شده بنده لزومی به این کار نبینم اینست که بنده آزمایش را قرار میدهم با توضیح اما جوابی نمی بینم .............
              آزمایشی قرار میدهید بدون توضیح ..............با برداشت آزاد oo:............بنده باید آنرا تحلیل کنم ........باز میروید با آزمایش دیگر میایید....
              باز بنده باید آنرا تحلیل کنم..............آقایان اگر نمی توانید از نظریه خود دفاع کنید اعلام کنید تا ما تکلیف خود را بدانیم ...........
              اگر الان مکانیزم هسته فرو مغناطیس را قرار دهم یک بحث جدید باز خواهد شد باز با کلی سئوال و غیره ...........
              کلآ همیشه در علم نظریه جدید زمانی عنوان میشه که نظریه قدیمی نتونه به سئوالات پاسخ بده................
              البته ظاهرآ شما کلآ عادت دارید به سئوالات پاسخ ندهید مثلآ جناب حیدری آخر به ما نگفت میدانها ی الکتریکی و مغناطیسی
              همدیگر را میتوانن جذب و دفع کنن یا نه..............احتمالآ تا الان متوجه شده اند اما دیگر به روی خود نمی آورند........
              در هر صورت نظریه خود را اثبات کنید یا رد کنید تا راه برای نظریه بعدی هموار شود.......................
              یا اینکه علاقمند به ادامه بحث به اندازه کافی وجود داشته باشد.....................
              اینم دو تصویر برای علاقمندان :
              این فوران پراکندگی هسته چهار گوش به جهت شار دقت کنید هنوز هسته به اشباع کامل نرسیده............

اینم تصویری زیبا از شار قدرتمند هسته که مسیر خودش رو در هوا بسته چون نیمی از هسته جدا شده تازه
              بخاطر جدا شدن اون نیمه قدرت کمتر از زمانی هست که شار در هسته گردش میکنه............
              قدرت اونو با شار پراکندگی مقایسه کنید .......

دیدگاه

سلام-اگر جوابی نمیبینید علتی دارد و ان هم همانطور که گفتم انتظار برای توضیح مکانیزم القا است ولی شما هر بار چیز دیگری میگویید.ایا فکر نمیکنید که گاهی اوقات از مسیر اصلی بحث دور میشوید؟مثل اوایل ان که صحبت از سیم های 3 فاز برق میکردید در حالی که ربطی به بحث نداشتند؟در این مورد هم صحبت ما در مورد مکانیزم عمل است و این که در ترانس چگونه ولتاژ القایی ایجاد میشود.ای ازمایشها هم نحوه القا را توضیح نمیدهند و فقط نحوه پراکندگی خطوط میدان را نشان میدهند.و اگر نوشته های مرا خوب میخواندید که نخواندید صحبتمان در مورد نحوه پراکندگی خطوط میدان نبود صحبت ما این بود که-----------
                فورانی که از فضای اطراف و نزدیک سطح هسته کدام یک باعث ایجاد ولتاژ القایی میشود؟حرف ما این است که فورانی که از فضای اطراف هسته و نزدیک سطح ان عبور میکند باعث ایجاد ولتاژ القایی میشود.------که سیم هم در همان جا قرار دارد و باعث میشود خطوط میدان انرا قطع کنند.---------اقای قاصد دقت کنید که گفته شده فضای اطراف-------لذا لطفا از بحث اصلی دور نشوید.

دیدگاه

تشکر از آقایان و کاربران تحصیلکرده که در بحث شرکت دارند و انهایی که خواننده ی خاموش هستند-
                  ولی من و مطمئنا خیلی از دوستان دیگر هم بر این عقیده هستیم که چرا فقط بحث علمی سرراست نمیکنید؟! یه تاپیک بزنید با این عنوان " حاشیه های تاپیک سه تا سیم..." و در اونجا مطالب و طعنه و کنایه ها رو ادامه بدید و در این تاپیک مطالب و بحث علمی بکنید اگر هم مایل نیستید که بحث دیگریست-
                  به نظرم بحث خیلی بی جهت پیچ خورده- اگر ساده هست جوابش که نیازی به اینقدر پیچوندن نداره اگر هم پیچیده هست که نیاز به ساده سازی داره! که مشاهده نمیشه و فقط سوال با سوال و طعنه و کنایه و ادبیات استفهام انکاری و کلاف سردرگم و طولانی شدن تاپیک بی مورد-
                  تا الان که من میبینم در مورد بحث اصلی این تاپیک و سوالات مطرح شده جوابی داده نشده -نمیدونم لااقل من نمیبینم- ---
                  خیلی جالبه اگر این مطالب رو کشف کرده بودیم و به دنیا ارائه داده بودیم بعید میدونم با این ادبیات ما یک نفر هم میتونست متوجه بشه!
                  در نهایت به نظرم سوالها دوباره مطرح بشه و هر کسی پاسخی داره بده اگر هم نداره که هیچ حرفی نیست-
                  ---
                  جواب که به ذهن من میرسه اینه که شما فکر کنید به جای چند دور سیم و ترانس و هسته فقط دو تا سیم موازی دارید کنار هم حالا اگر از اولی جریانی رد بشه متناوب در فضای اطرافش بسته به فاصله نیرویی الفا میشه بر سیم دیگر ! حالا ما میتونیم این فاصله ی دو سیم رو برای القای بیشتر کمتر کنیم یا با یه عنصر سومی سعی کنیم میدان سیم اول تقویت یا متمرکز شده و فقط در نزدیکی سیم دوم گذر کنه تا روی سیم دوم القای بیشتری داشته باشیم! -حالا برای اینکه این دو تا سیم ما و عنصر سوم جای کمی بگیرن میاییم و این سیم رو میپیچیم تا جای کمتری بگیره و سیم دوم رو هم همینطور-در واقع هسته فقط نقش چگالش میدان رو در نزدیکی سیم ها داره -در مورد سیم اولی برای احذ بیشترین نیرو و در سیم دومی برای بیشترین القا-
                  من امکان تست ندارم ولی میشه این ازمایش رو انجام داد که دو سیم موازی رو در نظر گرفت به عنوان اولیه و ثانویه ترانس البته با قطر و جریانی که بشه تست کرد! بعد در 3 حالت این مسئله رو تست کرد که 1- دو سیم با فاصله نزدیک و بدون یه هسته -2-دو سیم با فاصله کمی دور و بدون هسته و 3-دو سیم موازی با فاصله و یه هسته ی میله ای در بین دو سیم و به موازات دو سیم(در واقع اثر سطح مقطع حذف بشه!)

دیدگاه

سلام-اگر جوابی نمیبینید علتی دارد و ان هم همانطور که گفتم انتظار برای توضیح مکانیزم القا است ولی شما هر بار چیز دیگری میگویید.ایا فکر نمیکنید که گاهی اوقات از مسیر اصلی بحث دور میشوید؟مثل اوایل ان که صحبت از سیم های 3 فاز برق میکردید در حالی که ربطی به بحث نداشتند؟در این مورد هم صحبت ما در مورد مکانیزم عمل است و این که در ترانس چگونه ولتاژ القایی ایجاد میشود.ای ازمایشها هم نحوه القا را توضیح نمیدهند و فقط نحوه پراکندگی خطوط میدان را نشان میدهند.و اگر نوشته های مرا خوب میخواندید که نخواندید صحبتمان در مورد نحوه پراکندگی خطوط میدان نبود صحبت ما این بود که-----------
                    فورانی که از فضای اطراف و نزدیک سطح هسته کدام یک باعث ایجاد ولتاژ القایی میشود؟حرف ما این است که فورانی که از فضای اطراف هسته و نزدیک سطح ان عبور میکند باعث ایجاد ولتاژ القایی میشود.------که سیم هم در همان جا قرار دارد و باعث میشود خطوط میدان انرا قطع کنند.---------اقای قاصد دقت کنید که گفته شده فضای اطراف-------لذا لطفا از بحث اصلی دور نشوید.
                    سلام
                    مثل اوایل ان که صحبت از سیم های 3 فاز برق میکردید در حالی که ربطی به بحث نداشتند؟
                    بنده دارم میگم سه سیم مهربون مربوط به یک فاز باندل هستن شما چی میگی؟اول بحث باید گفته میشد 9 سیم مهربون اگر غیر از این گفتم بفرمایید؟
                    آیا جریان یک فاز که از سه سیم عبور میکند با هم همجهت و هم مقدار نیستن؟
                    اینم تصویر

اگر نوشته های مرا خوب میخواندید که نخواندید صحبتمان در مورد نحوه پراکندگی خطوط میدان نبود
                    ثابت کردم شما نوشته های مرا نمی خوانید ..............چون خودتان اینطور هستید فکر می کنید دیگران هم اینطور هستن......حالا خوبه شاکی دیگری نیز دارید
                    چند پست قبل شما نبودید که بابت نخواندن پست دوستان عذر بدتر از گناه آوردین؟؟...... :biggrin:
                    صحبتمان در مورد نحوه پراکندگی خطوط میدان نبود صحبت ما این بود که-----------
                    بنده هم داشتم دنبال همان شار رویایی شما می گشتم .........بیکار که نبودم اما دریغ از وقتی که گذاشتم قبل از نزدیک شدن به اشباع هسته
                    فقط شار پراکندگی ضعیفی وجود داره با جریان بیشتر شار پراکندگی بیشتر شد ..................
                    لطف کن این شار رو به ما نشون بده طوری که ببینیمش مثلآ با پودر آهن ..........
                    که سیم هم در همان جا قرار دارد و باعث میشود خطوط میدان انرا قطع کنند.
                    نه عزیز من لزومآ سیم ثانویه میتواند در آنجا نباشد............برای اینکه بهتر درک کنی یکی از همون سئوالهایی را که
                    با کمال بی احترامی حتی به سوال هایی که پرسیده می شه جواب هم نمی دهند
                    جواب ندادید (مربوط به آقای بنیامین پور) را دوباره مطرح میکنم..............
                    ولتاژ ثانویه در کدوم حالت بیشتر است و چرا؟؟؟جواب دهید تا بنده هم آزمایش کنم و قرار دهم .............البته بنده داستان را میدانم برای دوستان آزمایش میکنم...........

اضافه شده در تاریخ :
                    نوشته اصلی توسط voyager2020
                    تشکر از آقایان و کاربران تحصیلکرده که در بحث شرکت دارند و انهایی که خواننده ی خاموش هستند-
                    ولی من و مطمئنا خیلی از دوستان دیگر هم بر این عقیده هستیم که چرا فقط بحث علمی سرراست نمیکنید؟! یه تاپیک بزنید با این عنوان " حاشیه های تاپیک سه تا سیم..." و در اونجا مطالب و طعنه و کنایه ها رو ادامه بدید و در این تاپیک مطالب و بحث علمی بکنید اگر هم مایل نیستید که بحث دیگریست-
                    به نظرم بحث خیلی بی جهت پیچ خورده- اگر ساده هست جوابش که نیازی به اینقدر پیچوندن نداره اگر هم پیچیده هست که نیاز به ساده سازی داره! که مشاهده نمیشه و فقط سوال با سوال و طعنه و کنایه و ادبیات استفهام انکاری و کلاف سردرگم و طولانی شدن تاپیک بی مورد-
                    تا الان که من میبینم در مورد بحث اصلی این تاپیک و سوالات مطرح شده جوابی داده نشده -نمیدونم لااقل من نمیبینم- ---
                    خیلی جالبه اگر این مطالب رو کشف کرده بودیم و به دنیا ارائه داده بودیم بعید میدونم با این ادبیات ما یک نفر هم میتونست متوجه بشه!
                    در نهایت به نظرم سوالها دوباره مطرح بشه و هر کسی پاسخی داره بده اگر هم نداره که هیچ حرفی نیست-
                    ---
                    جواب که به ذهن من میرسه اینه که شما فکر کنید به جای چند دور سیم و ترانس و هسته فقط دو تا سیم موازی دارید کنار هم حالا اگر از اولی جریانی رد بشه متناوب در فضای اطرافش بسته به فاصله نیرویی الفا میشه بر سیم دیگر ! حالا ما میتونیم این فاصله ی دو سیم رو برای القای بیشتر کمتر کنیم یا با یه عنصر سومی سعی کنیم میدان سیم اول تقویت یا متمرکز شده و فقط در نزدیکی سیم دوم گذر کنه تا روی سیم دوم القای بیشتری داشته باشیم! -حالا برای اینکه این دو تا سیم ما و عنصر سوم جای کمی بگیرن میاییم و این سیم رو میپیچیم تا جای کمتری بگیره و سیم دوم رو هم همینطور-در واقع هسته فقط نقش چگالش میدان رو در نزدیکی سیم ها داره -در مورد سیم اولی برای احذ بیشترین نیرو و در سیم دومی برای بیشترین القا-
                    من امکان تست ندارم ولی میشه این ازمایش رو انجام داد که دو سیم موازی رو در نظر گرفت به عنوان اولیه و ثانویه ترانس البته با قطر و جریانی که بشه تست کرد! بعد در 3 حالت این مسئله رو تست کرد که 1- دو سیم با فاصله نزدیک و بدون یه هسته -2-دو سیم با فاصله کمی دور و بدون هسته و 3-دو سیم موازی با فاصله و یه هسته ی میله ای در بین دو سیم و به موازات دو سیم(در واقع اثر سطح مقطع حذف بشه!)
                    سلام
                    اول اینکه خیلی خوشحال شدم شما هم پست گذاشتین ................
                    البته بهتر بود زمانی که میخواهید نصیحت بکنید خود نیز بدان عمل کنید و کنایه آمیز صحبت نکنید .....بله بنده تحصیل کرده نیستم ....شما چطور شما هستی؟؟
                    در ادامه باید بگم که وقتی کنایه و دیگر مسائل هر وقت در بحثی دیده شد نشانگر اینست که بحث علمی نیست .......متاسفآنه بیشتر سفسطه و بازی با
                    کلمات است در این بین کسی متوجه داستان نیست و شخص داخل بحث برای اینکه به طرف مقابل بفهماند که میداند او چه میکند از کنایه استفاده میکند.....
                    بگذریم............
                    در مورد القاء بدون هسته خطوط میدان اولیه توسط سیم پیچ ثانویه قطع میشود و القاء صورت میگیردچه سیم راست باشد چه حلقوی ..........تا اینجا بحثی نیست..
                    اما در مدل هسته دار (از این به بعد هر جا گفتم هسته منظورن هسته فرو مغناطیس است) شار عبوری از میان هسته به ظاهر سیم را قطع نمی کند.......
                    رو این حساب این دوستان بر این اعتقاد هستن که شار در سطح حرکت میکند تا به سیم ثانویه برسد
                    بنده با دلیل ثابت کردم این شار وجود ندارد............سئوال جناب بنیامین پور نیز این مورد را اثبات میکند...............
                    به فرض محال وجود هم داشته باشد سیم ثانویه در امتداد این شار است القائی صورت نمیگیرد...........
                    این شار کذایی را به ما با پودر آهن نمایش دهند مانند بنده که شار پراکندگی را نشان دادم...........
                    در تصویر جناب بنیامین پور ولتاژ در هر دو حالت تغییر چندانی نمیکند....... خوب اگر این آقایان درست میگویند و آن شار کذایی وجود داشت سیم ثانویه
                    در نزدیکی هسته ولتاژ بیشتری نسبت به حالت دور از هسته داشت چون چگالی شار در نزدیکی هسته بیشر است.........که اینطور نیست
                    شما وقتی که ترانس سیم پیچی می کنید چه ترانس UU باشد یاEI با اضافه شدن تعداد دور ها کم کم دور ها از هسته فاصله میگیرن........
                    اما هیچگاه دور بر ولت تغییر نمی کند ...............از هر کس که ترانس پیچ هست بپرسین...........
                    سئوال بعدی که بنده پرسیدم این بود با وجود اینکه هسته بیشترین فوران اولیه را جذب خود میکند چطور ولتاژ ثانویه نسبت خود را با اولیه حفظ میکند
                    مثال :اگر اولیه و ثانویه تعداد دور یکسان داشته باشد و بیشتر فوران اولیه به ثانویه نمی رسد چطور ولتاژ ثانویه با ولتاژ اولیه برابر است..........
                    دوست عزیز سئوال شما و نتیجه گیری شما خیلی عجولانه و بدون بررسی پستهای بنده در ذهنتان ایجاد شده.............
                    دوستان به این سئوالات تا کنون جواب های درستی نداده اند..........فقط فرا فکنی میکنن شاید کسانی که در مغناطیس تحقیقات نداشته اند
                    متوجه نشوند ..........اما بنده و جناب بنیامین پور دقیقآ میدانیم این عزیزان چه میکنن......البته خودشان هم می دانن
                    چشم این دوستان به سئوالات با دلیل و برهان و عکس و فیلم و توضیح و پاسخ به سئوالات نشان دهند که نظریه درستی دارند یا اینکه
                    محترمانه کنار بکشند تا بنده و جناب بنیامین پور ادامه دهیم...................
                    اینکه میگویند شما مکانیزم خود را بگو بدون اینکه نظریه خود را اثبات یا رد کنن یک حرف غیر منطقی است........دنبال پیچیده کردن بحث هستن
                    تا چالش های نظریه خود را پاسخ ندهند..........
                    در انتها هم خواننده فقط گیجتر میشود چون با دو نظریه رو به روست که میماند کدام درست است..........؟؟
                    بنده دیگه کنایه نمی زنم بسیار رک صحبت میکنم .............خب تا الان دو نفر وارد شدن 8 نفر دیگر مانده ........... :biggrin:

اضافه شده در تاریخ :
                    آفرین این طور خوبه اول نوشته ها را خوب و با دقت بخوانید آزمایش کنید بعد تشریف بیاورید جواب بدهید................
                    جواب هم منطقی و منطبق با ادعایی که میکنید باشد................
                    اگر متوجه شدید پاسخ منطقی وجود نداره می توانید نظریه خود را منسوخ نامیده و اجازه داده تا بنده هم نظر خود را بیان کنم ...........
                    آنوقت سعی کنید آنرا به چالش بکشید و اگر موفق شدید می شویم یک یک و به قول شما خارجی ها چیزی گفتن که بعد از 100 سال ما ایرانی ها ....
                    درکی ازش نداریم.........نظرتان چیست :biggrin:

دیدگاه

سلام
                      اول اینکه خیلی خوشحال شدم شما هم پست گذاشتین ..
                      ...
                      بنده دیگه کنایه نمی زنم بسیار رک صحبت میکنم .............خب تا الان دو نفر وارد شدن 8 نفر دیگر مانده ........... :biggrin:
                      سلام مجدد-
                      خواهش میکنم نظر لطفتونه-منم خوشحالم که شما تو بحث هستید.
                      من نگفتم کسی تحصیلکرده نیست من همه کاربران تحصیلکرده رو گفتم که تو بحث شرکت دارند-اصلا بحث کنایه و طعنه نیست همگی میدونیم که هر کسی دوست داره ادامه و نتیجه ی بحث رو ببینه میاد این تاپیک و فکر نمیکنم این بحث ها بازدید کننده ای داشته باشه
                      من پیشنهاد دادم و نظرم رو گفتم و فکر نمیکنم توهینی شده باشه و نصیحت نکردم البته!
                      بالاخره این تستی که گفتم یه ازمایشه دیگه میشه انجامش داد ! و بالاخره نتیجه اش هم باید مشخص باشه! ولی من خودم امکانش رو ندارم الان- وگرنه تست میکردم-در مورد دور بر ولت و کم نشدن ان هم در دور های دور از هسته! هم کمی تست میکنم و اینکه ایا دقیقا ثابت هست یا نه برای خود من هم قبلا سوال بوده ولی تست نکردم-
                      به نظر میاد که هسته عامل انتشار شار در سطح به گونه ای که در پاسخ های قبلی نوشته شده نیست بلکه هسته عامل چگالش شار در نزدیکی سیم هاست نه اینکه شار نزدیکی سطح هسته عاملش باشه بازم منتظر پاسخ های دوستان هستم تا اشکالات خودم رو در یابم!
                      در کل شخص من فقط برای فهمیدن و بحث علمی به این تاپیک سر میزنم !
                      --
                      آفرین این طور خوبه اول نوشته ها را خوب و با دقت بخوانید آزمایش کنید بعد تشریف بیاورید جواب بدهید................
                      جواب هم منطقی و منطبق با ادعایی که میکنید باشد................
                      اگر متوجه شدید پاسخ منطقی وجود نداره می توانید نظریه خود را منسوخ نامیده و اجازه داده تا بنده هم نظر خود را بیان کنم ...........
                      آنوقت سعی کنید آنرا به چالش بکشید و اگر موفق شدید می شویم یک یک و به قول شما خارجی ها چیزی گفتن که بعد از 100 سال ما ایرانی ها ....
                      درکی ازش نداریم.........نظرتان چیست :biggrin:
                      در پایان شما فرمودید کنایه نمیزنید ولی در پست بعدیش باز :redface:
                      --
                      من شخصا خیلی دوست دارم توضیحات شما اقای قاصد دل رو هم بشنوم در مورد بحث -اگر قابل بدونید منتظر توضیحاتتون هستیم
                      روز خوش

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                        دوست عزیز جناب قاصد دل من رسما عذر خواهی خودم رو اگر کنایه ای به شما زدم اعلام می کنم ( آقا من اصلا این طور شخصیتی ندارم که به کسی کنایه بزنم ، اگه ناراحتی ایجاد شده بازم شرمنده)
                        دوست عزیز جناب بنیامین پور بنده به شما ارادت دارم و از پیگیری شما ممنونم. ( منم بر این اعتقادم اینقدر پست ها زیاد شده و بحث تا حدودی غیر منسجم که من نمی دونم چی بگم.)
                        جناب voyager2020 من همیشه به شما ارادت داشتم .
                        جناب جبراییلی هم که همیشه به من لطف داشتن.
                        هدف من از ایجاد این تاپیک این بوده که ما ساده از کنار پدیده ی القا رد نشیم و دیدگاه دقیق تری داشته باشیم که همچنان اعتقاد دارم که ساختار ترانسفورماتور یک ساختاری هست که می تونه به شدت ارتقا داده بشه و با دیدگاه جدیدی ساخته بشه.
                        پیش فرض : من صرفا شخصی بودم که این تاپیک رو ساختم و به قول دوستمون هیچ چیز از مغناطیس نمی دونم.( باشه مشکلی نیست. من از این حرف ناراحت نیستم)
                        دوست عزیز جناب قاصد دل میشه پاسخ خودتون رو ادامه بدین و به مکانیزم القا برسین .( یعنی بحث رو جمع کنید.) بعد اگه نظر دوستان موافق بود که خوب عالیه و اگر نظر کسی مخالف بود و یا ابهامی باقی موند هر کسی حرفش رو بزنه
                        پس شما لطف کنید و ادامه بدین من دارم به دقت پیگیری می کنم...
                        در مورد جمله من برداشت آزاد
                        من منظوری نداشتم فقط به اعتقاد من اگه آزمایش واضح باشه افراد می تونن بهترین و درست ترین برداشت رو با دیدن آزمایش بکنن ( چشم بعد از این توضیح بیشتری می دم...
                        جناب قاصد صمیمانه از زحماتتون تشکر می کنم
                        لطف کنید و ادامه بدین

اضافه شده در تاریخ :
                        رو این حساب این دوستان بر این اعتقاد هستن که شار در سطح حرکت میکند تا به سیم ثانویه برسد
                        بنده با دلیل ثابت کردم این شار وجود ندارد............سئوال جناب بنیامین پور نیز این مورد را اثبات میکند...............
                        به فرض محال وجود هم داشته باشد سیم ثانویه در امتداد این شار است القائی صورت نمیگیرد...........
                        این شار کذایی را به ما با پودر آهن نمایش دهند مانند بنده که شار پراکندگی را نشان دادم...........
                        در تصویر جناب بنیامین پور ولتاژ در هر دو حالت تغییر چندانی نمیکند....... خوب اگر این آقایان درست میگویند و آن شار کذایی وجود داشت سیم ثانویه
                        در نزدیکی هسته ولتاژ بیشتری نسبت به حالت دور از هسته داشت چون چگالی شار در نزدیکی هسته بیشر است.........که اینطور نیست
                        [/color]........... :biggrin:
                        جناب قاصد در مورد مطلبی که گفتید نظر ما این بود که فوران عبوری از سیم باعث القا میشه نه فوران عبوری از هسته!!!
                        و هنوز هیچ اثباتی از جناب شما در این خصوص ارائه نشده!!!
                        من دوباره تکرار می کنم نظر ما این بود که فوران عبوری از سیم فرآیند القا رو به وجود میاره حالا این فوران از هر مسیری می خواد عبور کنه !!!

اضافه شده در تاریخ :
                        جناب بنیامین پور
                        در مورد تصویری که شما رسم کردین من آزمایش رو انجام دادم فقط لینک رو ارسال نکردم
                        می خواستم صحبت های دوستمون جناب قاصد جمع بندی بشه بعد ارسالش کنم
                        اعتقاد من اینه :
                        آهنگ تغیرات شارش مغناطیسی در دیفرانسیل های طول رسانا القاء رو ایجاد میکنه( البته میزان القاء تابع زاویه تغییرات میدان مغناطیسی هم هستش) که انتگرال میدان الکتریکی ایجاد شده در دیفرانسیل های طول سیم پیچ
                        ولتاژ القاء شده ی کلی رو در سیم نشان میده.
                        دو تصویری که شما رسم کردین
                        در حالت اول طول سیم ثانویه کوتاه تر از حالت دومه
                        اگر فوران عبوری از دو سیم پیچ با هم برابر باشه در تصویر دوم ولتاژ بیشتری خواهیم داشت.
                        ولی اگر فوران عبوری در حالت دوم و اول از سیم ها متفاوت باشه یعنی فوران عبوری از سیم پیچ تصویر یک بیشتر از سیم پیچ تصویر دوم باشه
                        اونوقت ولتاژ القاء شده تقریبا برابره که جواب آزمایش همین رو نشون میداد.

هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
                        بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

نقل قول از اقای حیدری

هدف من از ایجاد این تاپیک این بوده که ما ساده از کنار پدیده ی القا رد نشیم و دیدگاه دقیق تری داشته باشیم که همچنان اعتقاد دارم که ساختار ترانسفورماتور یک ساختاری هست که می تونه به شدت ارتقا داده بشه و با دیدگاه جدیدی ساخته بشه.
                          در تکمیل حرفهای اقای حیدری جالب است نگاهی هم به این سایت بیاندازید که که چه کارها و مطالعات جالبی داشته.
                          http://www.harmoniouspalette.com/Ind...gGeometry.html

اضافه شده در تاریخ :
                          در مورد توان بیش از حد گرفتن از ترانس با محاسبه نشان میدهم و دوستان لطف کنند بگویند ایا این تحلیل اشتباه است؟
                          در فرمول محاسبه تعداد دور ترانس داریم N=Vxt/(BxA , و همانطور که میبینید عوامل موثر ولتاژ-زمان هدایت سوییچ-چجالی شار مغناطیسی-و سطح مقطع هسته دخیل میباشد--فرض کنید هسته EE55 میباشد که سطح مقطع ان حدود 3.5 سانتی متر مربع است-فرکانس را هم 110 کیلو هرتز بگیریم و زمان هدایت 5میکرو ثانیه-ولتاژ را 100 ولت و چگالی را هم 200 میلی تسلا تعداد دور برابر خواهد بود با حدود 7 دور و فرض کنید توپولوژی فول بریج است و توان نامی ترانس هم 5 کیلو وات یعنی از اولیه جریانی حدود 50 امپر خواهد گذشت--نسبت ترانس هم یک به یک است و در ثانویه هم حدود همین توان و یا کمتر را خواهیم داشت--حال من سیم ابر رسانا را که قطر ان 10 برابر کمتر از سیم مسی است را به کار میگیرم و فرمول را دوباره و اینبار با ولتاژ 1000 ولت محاسبه میکنم تعداد دور میشود حدود 70 دور و دوباره ترانس را میپیچم و با همان جریان 50 امپر از اولیه ترانس را به کار میگیرمچگالی شار هم همان 200 میلی تسلا باقی مانده--جریان 50 امپر با دور 7 دور به راحتی کار میکرد و ترانس مشکل اشباع شدن نداشت پس با همان جریان و دور بالاتر هم مطمئنن مشکل اشباع شدن نخواهد داشت و توان اینبار برابر است با 50 کیلو وات.پس میبینید که میتوان از ترانس توان بالاتری گرفت و علت نتوانستن در عمل عدم دسترسی به سیم ابر رسانا میباشد و عدم فضای کافی برای پیچیدن سیم بیشتر.

دیدگاه

در مورد توان بیش از حد گرفتن از ترانس با محاسبه نشان میدهم و دوستان لطف کنند بگویند ایا این تحلیل اشتباه است؟
                            در فرمول محاسبه تعداد دور ترانس داریم N=Vxt/(BxA , و همانطور که میبینید عوامل موثر ولتاژ-زمان هدایت سوییچ-چجالی شار مغناطیسی-و سطح مقطع هسته دخیل میباشد--فرض کنید هسته EE55 میباشد که سطح مقطع ان حدود 3.5 سانتی متر مربع است-فرکانس را هم 110 کیلو هرتز بگیریم و زمان هدایت 5میکرو ثانیه-ولتاژ را 100 ولت و چگالی را هم 200 میلی تسلا تعداد دور برابر خواهد بود با حدود 7 دور و فرض کنید توپولوژی فول بریج است و توان نامی ترانس هم 5 کیلو وات یعنی از اولیه جریانی حدود 50 امپر خواهد گذشت--نسبت ترانس هم یک به یک است و در ثانویه هم حدود همین توان و یا کمتر را خواهیم داشت--حال من سیم ابر رسانا را که قطر ان 10 برابر کمتر از سیم مسی است را به کار میگیرم و فرمول را دوباره و اینبار با ولتاژ 1000 ولت محاسبه میکنم تعداد دور میشود حدود 70 دور و دوباره ترانس را میپیچم و با همان جریان 50 امپر از اولیه ترانس را به کار میگیرمچگالی شار هم همان 200 میلی تسلا باقی مانده--جریان 50 امپر با دور 7 دور به راحتی کار میکرد و ترانس مشکل اشباع شدن نداشت پس با همان جریان و دور بالاتر هم مطمئنن مشکل اشباع شدن نخواهد داشت و توان اینبار برابر است با 50 کیلو وات.پس میبینید که میتوان از ترانس توان بالاتری گرفت و علت نتوانستن در عمل عدم دسترسی به سیم ابر رسانا میباشد و عدم فضای کافی برای پیچیدن سیم بیشتر.
                            سلام
                            ببینید زمانی که منبع به سیم پیچ جریان تزریق می کنه این فوران هست که می شه تابعی از تعداد دور نه اینکه تعداد دور بشه تابعی از فوران....به عبارتی با 70 دور سیم بدور همین هسته جریان اشباع هسته به همین نسبت پایین تر میاد. مثلا 5 آمپر کافیه تا به این 70دور سیم اعمال بشه و این هسته رو به اشباع ببره .....
                            به عنوان مثال شما سیم پیچ فیلد یک موتور DC با توان 4 کیلو وات رو در نظر بگیرید، تعداد دور بالاست ولی با جریان 2 آمپر چنان فورانی ایجاد می کنه که ..... در حالی که سیم پیچ مین (main) از همین موتور نیاز به 20 آمپر جریان داره تا ......

دیدگاه

بلکه هسته عامل چگالش شار در نزدیکی سیم هاست نه اینکه شار نزدیکی سطح هسته عاملش باشه بازم منتظر پاسخ های دوستان هستم تا اشکالات خودم رو در یابم!
                              سلام
                              جناب voyager2020 شما هم تا حدودی دارید به حقیقت نزدیک میشوید و همین که شار نزدیکی سطح هسته رو رد کردین نشون میده
                              باهوش هستین ......بهتون تبریک میگم :applause:
                              دوست عزیز جناب قاصد دل من رسما عذر خواهی خودم رو اگر کنایه ای به شما زدم اعلام می کنم
                              نیازی به عذر خواهی نیست..........شما کنایه زدید بنده ام جواب کنایه رو دادم ..........اگر دوست داشتید باز کنایه بزنید .......
                              پیش فرض : من صرفا شخصی بودم که این تاپیک رو ساختم و به قول دوستمون هیچ چیز از مغناطیس نمی دونم.( باشه مشکلی نیست. من از این حرف ناراحت نیستم)
                              ببینید هدف هر چی بوده مربوط به خودتان است بنده عمل و حرف شخص را ملاک قرار میدهم ...............قبل هم گفتم ساختار ترانسفور ماتور ایرادی ندارد فقط میماند متریال
                              که آنهم هر روز در حال پیشرفت است............وقتی میگویید ساختار به شدت باید ارتقاء داده شود باید دلیل بیاورید که ساختار چه مشکلی داره بنده ام اعتقاد دارم .
                              شما از ساختار ترانس سر در نمی آورید .............می بینید هر کس میتواند اعتقاد خود را داشته باشد اما بهتر است تا دلیل ندارد برای خودش نگهدارد....
                              دوست عزیز جناب قاصد دل میشه پاسخ خودتون رو ادامه بدین و به مکانیزم القا برسین .( یعنی بحث رو جمع کنید.) بعد اگه نظر دوستان موافق بود که خوب عالیه و اگر نظر کسی مخالف بود و یا ابهامی باقی موند هر کسی حرفش رو بزنه
                              پس شما لطف کنید و ادامه بدین من دارم به دقت پیگیری می کنم...
                              هنوز شما سئوالی را جواب ندادید و تعداد مشتاقان به اندازه مورد نظر نرسیده...............
                              من منظوری نداشتم فقط به اعتقاد من اگه آزمایش واضح باشه افراد می تونن بهترین و درست ترین برداشت رو با دیدن آزمایش بکنن ( چشم بعد از این توضیح بیشتری می دم...
                              جناب قاصد صمیمانه از زحماتتون تشکر می کنم
                              یعنی واقعآ آزمایشات شما واضح بود ؟اگر اینطور بود که بنده آنهمه توضیح در موردشون نمی دادم oo:
                              اگر شما تکلیف نظر خود را معلوم کنید بنده ام متشکر خواهم بود .........و نظر خودم را مبتنی بر عملکرد هسته در القاء شرح خواهم داد.........
                              آهنگ تغیرات شارش مغناطیسی در دیفرانسیل های طول رسانا القاء رو ایجاد میکنه( البته میزان القاء تابع زاویه تغییرات میدان مغناطیسی هم هستش) که انتگرال میدان الکتریکی ایجاد شده در دیفرانسیل های طول سیم پیچ
                              ولتاژ القاء شده ی کلی رو در سیم نشان میده.
                              خب نشان بدهد .......... :biggrin:
                              دو تصویری که شما رسم کردین
                              در حالت اول طول سیم ثانویه کوتاه تر از حالت دومه
                              اگر فوران عبوری از دو سیم پیچ با هم برابر باشه در تصویر دوم ولتاژ بیشتری خواهیم داشت.
                              ولی اگر فوران عبوری در حالت دوم و اول از سیم ها متفاوت باشه یعنی فوران عبوری از سیم پیچ تصویر یک بیشتر از سیم پیچ تصویر دوم باشه
                              اونوقت ولتاژ القاء شده تقریبا برابره که جواب آزمایش همین رو نشون میداد.
                              اول اینکه فوران عبوری از هر دو پریمر در هر دو تصویر یکی هست ...........و اگر غیر از این بود مقایسه بی معنی بود ...............
                              تعداد دور ثانویه هم برابر هست........................ولتاژ هر دو حالت هم تقریبآ برابر است چرا؟
                              چون درسته طول سیم بیشتر شده اما به عوض با فاصله گرفتن از هسته شار ضعیفتری بهش میرسه.........البته نه اون شاری که شما شما میگویید...........
                              مقدار تغییر ولتاژ نسبت به طول اضافه شده بسیار کم است............برای همین در محاسبات منظور نمیشود .........
                              البته اگر شار پراکندگی زیاد باشد و قطر سیم پیچ بیش از تصویر افزایش یابد داستان کمی متفاوت خواهد بود........بنده هر دو حالت را میتوانم با فیلم
                              ثابت کنم .............................
                              جناب قاصد در مورد مطلبی که گفتید نظر ما این بود که فوران عبوری از سیم باعث القا میشه نه فوران عبوری از هسته!!!
                              و هنوز هیچ اثباتی از جناب شما در این خصوص ارائه نشده!!!
                              من دوباره تکرار می کنم نظر ما این بود که فوران عبوری از سیم فرآیند القا رو به وجود میاره حالا این فوران از هر مسیری می خواد عبور کنه !!!
                              نقل قول از خودم
                              بنده با دلیل معتقد هستم که شار عبوری از هسته بصورت بسیار زیبا باعث القاء در سیم پیچ ثانویه میشود ..............
                              ابتدا به ساکن باید بدانیم هر گاه خطوط قوای مغناطیسی توسط سیم رسانا قطع شد ........القاء مغناطیسی صورت میگیرد.................
                              اگر سیم در مسیر شار متغییر قرار بگیرد القایی در کار نخواهد بود ............در نتیجه شاری که دوستان متصور هستن القاء را انجام میدهد ..........
                              این کارکرد را ندارد..........که اگر اینطور بود کارکرد این شار در تمام ابعاد ترانس قابل رصد بود ................در تستی که انجام شد هیچ گونه القائی
                              رخ نداد........با اینکه شار وجود داشت ...........اما اشتباه نکنید این شار شاری نیست که دوستان عنوان کردن این شار .....شار منتشره از هسته
                              هست که بزودی در موردش صحبت میکنم و چگونگی ایجاد شدن آن بسیار خواندنیست..............

حال این فوران از هر جایی که میخواهد عبور کند oo:خب استاد بگویید از کجا عبور می کند تا ماهم بدانیم..............
                              شما نظریه میدهید بعد میگویید از هر جا خواست برود اشکال ندارد............
                              این دیگر چه چور تحلیل کردنه شما باید دقیقآ مسیر رو نشون بدی همچنین زاویه شار رو نسبت به سیم ثانویه مشخص کنی........
                              مگر بنده شار پراکندگی را نشان ندادم .............مگر تحلیل نکردم ................
                              یعنی چی ؟؟ :eek:
                              تا دیروز میگفتید شار هوایی با حرکت در سطح هسته و رسیدن به ثانویه باعث القاء میشه ......حالا میگی از هر جا دوست داشت بره مهم نیست....جل الخالق oo:
                              چرا کلی صحبت میکنی همه میدانن شار اولیه باعث القاء هست ..............حالا که از هوا نشد از هسته برود اشکالی ندارد....... :biggrin:
                              طوری صحبت میکنی که وقتی بنده مکانیزم را گفتم بگویی دیدید ما هم همین را می گفتیم
                              اما خوشبختانه همچین ادعایی نمی توانید بکنید ...........زیرا اتفاقی که در این مکانیزم میافتد قابل مقایسه با حرف هایی که شما میزنید نیست............
                              در تکمیل حرفهای اقای حیدری جالب است نگاهی هم به این سایت بیاندازید که که چه کارها و مطالعات جالبی داشته.
                              بله خیلی جالب بود ممنون اما در تکمیل کدام صحبت های جناب حیدری بود؟؟؟ oo:
                              جناب جبرییلی حالا لطف کن سئوالات را که در پست خطاب به جنابvoyager2020 مطرح کردم را پاسخ بده........................

اضافه شده در تاریخ :
                              نوشته اصلی توسط حسین بنیامین پور
                              سلام
                              ببینید زمانی که منبع به سیم پیچ جریان تزریق می کنه این فوران هست که می شه تابعی از تعداد دور نه اینکه تعداد دور بشه تابعی از فوران....به عبارتی با 70 دور سیم بدور همین هسته جریان اشباع هسته به همین نسبت پایین تر میاد. مثلا 5 آمپر کافیه تا به این 70دور سیم اعمال بشه و این هسته رو به اشباع ببره .....
                              به عنوان مثال شما سیم پیچ فیلد یک موتور DC با توان 4 کیلو وات رو در نظر بگیرید، تعداد دور بالاست ولی با جریان 2 آمپر چنان فورانی ایجاد می کنه که ..... در حالی که سیم پیچ مین (main) از همین موتور نیاز به 20 آمپر جریان داره تا ......
                              کاملآ درسته :applause:
                              50 آمپر 70 دور 3500 آمپر دور نیروی محرکه القائی ایجاد میکند :eek:
                              بشرطی فوران 200 میلی تسلا باقی میماند که هر چقدر ولتاژ اولیه بالا رفت به همون نسبت آمپر اولیه کاهش پیدا کند.........و ضریب توان ترانس ثابت بماند.........
                              همچنین بعد از شرح مکانیزم ترانس مشخص خواهد شد چرا حجم ترانس محدود کننده توان است..............

دیدگاه

فکر میکنم یک جای کار اشکال دارد ---و فکر میکنم یا من و یا دوستان مرتکب یک اشتباه کوچک شده اند---هنگامیکه ما ترانس را محاسبه میکنیم بار را در نظر نمیگیریم و همه محاسبات برای این است که جریان مغناطیس کننده یا همان بی باری به حدی نشود که ترانس اشباع شود---پس وقتیکه محاسبات اول به تعداد دور 7 میرسد معنیش این است که اگر دور را کمتر از این کنیم ترانس اشباع خواهد شد و یا اگر با همان 7 دور جریان 0.6 امپر هم از ان بگذرد باز هم اشباع خواهد شد. ویا اگر ولتاژ را بیشتر از 100 ولت کنیم باز هم هسته اشباع خواهد شد..---فرض کنید جریان مغناطیس کننده 0.5 امپر باشد و یا شاید هم کمتر از این مقدار همچنان که خودتان تا به حال دیده اید که جریان بی باری مقدار خیلی کمی دارد--پس با جریان نیم امپر و تعداد 7 دور ترانس اشباع نمیشود ولی با تعداد دور کمتر مثلا 6 دور ترانس اشباع خواهد شدو یا با جریان بالاتر 0.6 امپر و همان 7 دور باز هم اشباع خواهد شددر این شکی نیست.حال وقتی همان ترانس 7 دوری که با نیم امپر امپر هنگامیکه کار میکند و جریان 50 امپر از ان میگذرد به درستی کار کرده و مشکلی ندارد در حالیکه جریان 50 امپر از ان میگذرد مسئله این است که امپر دور اولیه و امپر دور ثانویه مخالف هم بوده و جریان مغناطیس کننده تغییری نمیکند.حال لطفا دوباره نظر خود را بگویید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X