اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماجرای سه تا سیم مهربون(اندکتانس،القاء،ترانسفورماتور)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون

نوشته اصلی توسط Ghasede del
    همونطور که خطوط میدان در اطراف یک لوله حاوی جریان وجود داره داخل لوله هم میدان وجود داره............
    سلام استاد.
    اگه اینطور باشه، پس قضیه صفر بودن میدان داخل کابل کواکسیال چیه؟ کابل کواکسیال هم مثل یه لوله هست دیگه؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
      سلام استاد.
      اگه اینطور باشه، پس قضیه صفر بودن میدان داخل کابل کواکسیال چیه؟ کابل کواکسیال هم مثل یه لوله هست دیگه؟
      سلام
      زمانی میدان صفر هست که مسیر جریان داخل مغزی و شیلد بصورت رفت و برگشت باشه ............یعنی مثلآ از مغزی وارد و در انتها از شیلد بر گرده......
      در این صورت برایند میدان صفر هست...........
      از طرف دیگه شیلد از القا الکترو مغناطیس بر مغزی جلو گیری میکنه.........
      اما سئوال بنده این بود که جریان فقط از شیلد عبور کنه .............

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط امیر حیدری
      با سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم
      ماجرا های سیم های مهربون به من خیلی چیز های کاربردی در علم برق ( مغناطیس و القاء ) یاد داد.
      امیدوارم اطلاعاتی هم در اختیار شما گذاشته باشه.
      اینکه نباید تمام قوانین فیزیکی رو چشم بسته بپذیریم!!! و هر چه ریز دقیق تر به مفاهیم علمی نگاه کنیم متوجه خواهیم شد
      علم بشر سرشار از نقصه !!!
      راستش دلم نمی آد این بحث بسیار کاربردی و مفهومی زیر کلی سوال ساده به ته فروم ماشین های الکتریکی بره!!!
      به نظر من این موضوع می تونه تبدیل به یه موضوع مهم بشه ( اگه ممکن باشه )
      به هر حال من برای ادامه ی این بحث می خوام یکی از اختراعات خودم رو در زمینه ترانسفورماتور در اینجا مطرح کنم
      این اختراع یه مدار خیلی سادس در اصل یه دو قطبی هستش که تابع تمامی قوانین پایه ترانسفورماتوری هستش ولی
      ترانس نیست !!!
      یه دو قطبی رزنانسی که نسبت تبدیل ولتاژ و جریان های ورودی و خروجی اون کاملا مثل ترانسه
      ولی با کلی مزیت ساختاری خاص !!!
      این ترانس از یک کویل و یک خازن لایه ای چند سر ساخته شده!!!
      ببینید :

این یه دوقطبی که نزدیک به تشدید کامله و جریان ورودی اون در هنگامی که خروجی به هیچ چیز وصل نیست نزدیکه صفره و وقتی خروجی اونر وصل می کنیم با نسبت تبدیل خازنی جریان ورودی متناسب رو میکشه.
      با این طرح خواستم بگم همیشه همه چیز اون طوری نیست که هست :nerd: و هیچ چیز مطلق نیست
      و این بزرگترین اشتباه که ما علوم حاضر رو مطلق می دونیم !!!
      سلام
      این اختراع جناب حیدری بنده رو به 25 سال قبل برد .............اون زمان تازه محافظهای یخچال داشت وارد بازار میشد
      تا قبل از این یک سری ترانس هایی وجود داشت که کاملآ از قیر پوشیده شده بود یکی از دوستانم از روی کنجکاوی
      و با زحمت زیاد دل و روده یکیشون رو بیرون ریخته بود و میگفت غیر از ترانس و خازن چیزی درونش نبود......
      اتفاقآ چند ماه پیش یک از همین ترانس ها رو در انبار یک ضایعاتی دیدم طرف ازم پرسید این چیه گفتم یادگار 20 ...30 سال
      قبل..........اگر گذرم باز اونجا بیافته میگیرمش .............ببینم از توش چی در میاد..................

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون

با سلام
        ببخشید بابت تاخیر در پاسخ فکر می کردم این موضوع به تاریخ پیوست.
        خوشحالم که شما رو به یاد خاطرات گذشته انداختم :nerd:
        در مورد اثر بر آیند میدان ها بر یکدیگر ما خیلی ریز بررسی کردیم حتی بر آیند میدان رو در نقاط مختلف بررسی کردیم.
        در مورد میدان در مرکز سیم ها خوب پدیده skin effect خوب یه پدیده با رفتار مشخص که توی اون به دلیل تراکم بیش از حد
        میدان در مرکز سیم جریان مرکز به صفر میل می کنه که بیانگر صفر شدن میدان مغناطیسی در مرکز که خیلی جای بحث داره.
        هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
        بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

با سلام
          ببخشید بابت تاخیر در پاسخ فکر می کردم این موضوع به تاریخ پیوست.
          خوشحالم که شما رو به یاد خاطرات گذشته انداختم :nerd:
          در مورد اثر بر آیند میدان ها بر یکدیگر ما خیلی ریز بررسی کردیم حتی بر آیند میدان رو در نقاط مختلف بررسی کردیم.
          در مورد میدان در مرکز سیم ها خوب پدیده skin effect خوب یه پدیده با رفتار مشخص که توی اون به دلیل تراکم بیش از حد
          میدان در مرکز سیم جریان مرکز به صفر میل می کنه که بیانگر صفر شدن میدان مغناطیسی در مرکز که خیلی جای بحث داره.
          سلام
          البته بهتر بود در مورد خاطراتم بیشتر توضیح میدادم تا سوء تعبیر نشه اون ترانسی که بنده عرض کردم ولتاژ خروجی ثابت داشت و نوسانات شدید رو مهار میکرد
          نباید کارکرد ماورای داشته باشه................
          در مورد اختراع شما هم هنوز نفهمیدم کدوم قسمتش اختراع شماست در مورد اینکه در بی باری جریان نمیکشه خب طبیعی هست چون یک مدار رزونانس موازی ایجاد
          شده که جزء ابتدائی ترین آموزش های مدارات lc موازی هست............
          در مورد ضریب تبدیلی هم که با خازن بوجود اوردین میشه همون ضریب رو با سلف ایجاد کرد که قابلیت جریان دهی به مراتب بهتری خواهد داشت چون القاء هم به
          ثانویه خواهید داشت مانند اتو ترانسفورمر.............حال بفرمایید حسن اختراع شما چیست............
          http://sicz.site88.net/up/b54185ccddbe.png
          صفر بودن جریان در مرکز سیم یک حرفی هست ...............صفر بودن جریان در سیمی که در مرگز میدان هست یک حرف منظور شما کدام است............
          در مورد سه سیم مهربون هم شما قبول داری که القا صورت میگیره اما میگویید طبق بررسی خطوط میدان برآیند صفر هست
          در صورتی که تصویر نمایش داده توسط جناب العالی نشان میدهد دو خط میدان با 180 درجه اختلاف وارد سیم وسط میشن بعد نتیجه میگیرید برایند صفر باید
          باشه ................در صورتی که تصویر شما در عمل اتفاق نمی افته..........
          http://naca.comule.com/up/37b3ca37106b.png

دیدگاه

سلام به دوستان و اساتید....
            من این تاپیکو تازه دیدم.بسیار جالب بود
            بحثو ادامه نمیدید دوستان؟ تازه داره جالب میشه! جناب حیدری قاصد دل ظاهرا نظرشون کاملا با نظر شما متفاوته سیم مهربونو تنها نذارید

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
              می دونین دوست عزیز من دوست دارم که این بحث رو ادامه بدم ولی احساس می کنم بحث هایی مطرح میشه که ناشی از مطالعه نکردن
              کامل این تاپیکه ... بحث القا در سیم ها جمع بندی شد :nerd:
              بحث بر آیند مغناطیسی در سیم ها که سبب ایجاد اندکتانسه باز مونده .
              می شه این طوری بحث رو مطرح کرد چه عاملی سبب ایجاد اندکتانس در یک ساختاره ؟ و آیا بر آیند های مغناطیسی که در سیم ها و نه در اطراف اون ها هست
              سبب ایجاد اندکتانس میشه؟ و اگر این طوره بر آیند مغناطیسی در هر نقطه از سیم چقدر هست؟ و آیا اثر پوستی بیانگر وجود اندکتانس بی نهایت در نقاطی از سیمه و ....
              فقط لطفا اگه می خواین با بحث همراه باشین تاپیک رو کامل مطالعه کنید تا سوالات و جواب هاتون تکرار مسائل تکراری نباشه !!!
              ممنون از مشارکت شما :applause: :nerd:
              بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                می دونین دوست عزیز من دوست دارم که این بحث رو ادامه بدم ولی احساس می کنم بحث هایی مطرح میشه که ناشی از مطالعه نکردن
                کامل این تاپیکه ... بحث القا در سیم ها جمع بندی شد :nerd:
                بحث بر آیند مغناطیسی در سیم ها که سبب ایجاد اندکتانسه باز مونده .
                می شه این طوری بحث رو مطرح کرد چه عاملی سبب ایجاد اندکتانس در یک ساختاره ؟ و آیا بر آیند های مغناطیسی که در سیم ها و نه در اطراف اون ها هست
                سبب ایجاد اندکتانس میشه؟ و اگر این طوره بر آیند مغناطیسی در هر نقطه از سیم چقدر هست؟ و آیا اثر پوستی بیانگر وجود اندکتانس بی نهایت در نقاطی از سیمه و ....
                فقط لطفا اگه می خواین با بحث همراه باشین تاپیک رو کامل مطالعه کنید تا سوالات و جواب هاتون تکرار مسائل تکراری نباشه !!!
                ممنون از مشارکت شما :applause: :nerd:
                با سلام به تمام عزیزان
                تا الان فکر میکردم عدم پاسخ به سئوالات بنده دلایلی مانند گرفتاری و کمبود وقت جناب حیدرری بوده.................
                اما متاسفانه بنظر میرسه ایشون بسیار تابع احساسات هستن تا رعایت آداب...............
                الانم هم پاسخی دریافت نکردم ایشون سئوال رو با سئوال جواب میدن...........بگذریم
                بحث القا در سیم ها جمع بندی شد
                این نظر شماست نظر بنده غیر از اینه...............
                شما از سه سیم مهربون شروع کردی ...........که برایند میدان در سیم وسط صفره ...........بعد به ترانس رسیدید که برایند میدان در بسیاری از سیمهای وسط
                صفره...............
                داستان سه سیم مهربون رو با انیمیشنی که قرار دادم زیر سئوال بردم جوابتون چی بود؟
                داستان ترانس هم خیلی ساده زیر سئوال می برم که متوجه بشید برایند میدان در هیچ کجای سیم پیچ ترانس صفر نیست..........
                نیروی محرکه مغناطیسی برابر است با آمپر دور...................
                به عبارت دیگه اگر جریان رو 1 آمپر در نظر بگیریم هر دور سیم یک آمپر دور به نیروی محرکه مغناطیسی اضافه میکنه.....................
                اگر حرف جناب حیدری درست باشه و برایند بعضی از میدان ها در کلنی سیمها صفر باشه...........این رابطه نمیتونه خطی باشه
                در صورتی که این رابطه کاملآ خطی هست هر دوری که اضافه میشه یک آمپر دور به نیروی محرکه مغناطیسی اضافه میشه..........
                در مورد القاء مغناطیسی بر سیمها شواهد نشون میده هم قطع خطوط میدان باعث القاء در سیم میشه هم تغییرات میدان در اطراف سیم ها
                که قابل بررسی هست...............................
                در مورد اینکه بنده تاپیک رو نمی خونم و سئوال مطرح میکنم ................اینطور نیست بلکه در این تاپیک اینقدر گزینه برای نقد وجود داره که واقعآ انتخاب
                رو مشکل میکنه........................مثل موارد زیر که از پستهای جناب حیدری استخراج شده............

دوست عزیز voyager2020 در مورد نظر شما بابت توان بی نهایت ترانسفورماتور باید بگم هر چه ترانس ساده تر ساخته بشه یعنی با تعداد دور پایین تر
                و هسته کوچکتر میتونه توان بیشری رو انتقال بده و اگر فضیه القا مغناطیسی رو بشه توی ترانس اصلاح کرد این موضوع امکان خواهد داشت.

ولی وقتی تعداد سیم ها زیاد بشه اکثر سیم ها فوران هم رو تضعیف می کنن و با این حال باز هم فوران به صفر نخواهد رسید
                و این دلیلی بر عملکرد ترانسفورماتوره !!!

ولی سوال من اینجاس که چرا باید اینقدر فوران مغناطیسی در سیم ها بر آیندی داشه باشه بسیار کوچک ونزدیک به صفر که برای طراحی ترانس ها نیاز به تعداد دور بسیار زیاد و
                هسته های بسیار بزرگ باشه ؟؟؟

دو باره می گم من بحثم اینه : سیم پیچی کردن در سلف ها سبب میشه که فوران بر آیند در بسیاری از سیم ها صفر و نزدیک به
                صفر بشه پس چرا ما برای ساخت ترانس و امثال این ماشین از سیم پیچ استفاده می کنیم؟؟؟

نسبت عکس فوران ایجاد شده در ساختار به جریان عبوری از آن رو اندکتانس می گیم به زبان ساده یعنی
                هر چقدر از یک ساختار با جریان های کمتر فوران بیشتری ایجاد بشه اون ساختار اندکتانس بیشتری داره و بالعکس

ممنون از توضیحات آقای بنیامین پور
                خوب دوباره سوالات تکراری رو می پرسم:
                چرا در ترانسفورماتور از سیم پیچی که متشکل از سیم های کنار همه استفاده می شه
                طوری که بر آیند فوران عبوری از هر سیم در این سیم پیچ مقدار کم و نزدیک به صفر هست؟
                د.وم اینکه این فوران عبوری سیمه که باعث القا میشه نه فوران که در اطراف سیم هاس و یا فورانی
                که از هسته و یا سطح عبور می کنه. نظر شما چیه ؟

یه مثال می زنم :
                ما دو تا سیم یه متری داریم این سیم ها رو در کنار هم قرار می دهیم و از یکی از سیم ها یک آمپر عبور می دیم
                در سیم دوم ولتاژی القا میشه!
                همین دو سیم رو به صورت یه حلقه یک دور در می آریم
                از یکی از سیم ها یک آمپر عبور می دهیم
                در سیم دوم ولتاژی برابر آزمایش قبل القا می شود

اگه ما بتونیم در یک ساختار مغناطیسی با تعداد ور کم و حجم کم به این نکات برسیم یعنی کاهش حجم ترانس :
                1-میزان بر آیند فوران عبوری از سیم ها رو افزایش بدیم ( نه فوران عبوری از هسته و یا اطراف سیم ها رو)
                2-تمرکز فوران در هسته رو کاهش بدیم تا مقطع هسته کم بشه!.

پیرو توضیحات قبلی
                اگه با تغییرات در ساختار کنونی ترانسفورماتور بتونیم ساختاری طراحی کنیم که با تعداد دور کمتر و هسته های کوچکتر به
                اندکتانس بیشتری دست پیدا کنیم که جریان بی باری ترانس رو تحمل کنن میشه ترانسفورماتور هایی با راندمان بسیار بالا
                و هزینه های بسیار کم به دنیای صنعت برق ارائه داده بشه. :nerd:

در این تصویر اثر سیم چپ بر روی سیم وسط بررسی شده است از آنجایی که جریان در سیم ها برابر است شرایط جریان سیم چپ و راست یکی است
                و با این شرایط پلاریته ولتاژ های القایی سیم چپ و راست هر دو در یک جهت و به یک میزا ن است.

ا سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم
                ماجرا های سیم های مهربون به من خیلی چیز های کاربردی در علم برق ( مغناطیس و القاء ) یاد داد.
                امیدوارم اطلاعاتی هم در اختیار شما گذاشته باشه.
                اینکه نباید تمام قوانین فیزیکی رو چشم بسته بپذیریم!!! و هر چه ریز دقیق تر به مفاهیم علمی نگاه کنیم متوجه خواهیم شد
                علم بشر سرشار از نقصه !!!
                راستش دلم نمی آد این بحث بسیار کاربردی و مفهومی زیر کلی سوال ساده به ته فروم ماشین های الکتریکی بره!!!
                به نظر من این موضوع می تونه تبدیل به یه موضوع مهم بشه ( اگه ممکن باشه )
                به هر حال من برای ادامه ی این بحث می خوام یکی از اختراعات خودم رو در زمینه ترانسفورماتور در اینجا مطرح کنم
                این اختراع یه مدار خیلی سادس در اصل یه دو قطبی هستش که تابع تمامی قوانین پایه ترانسفورماتوری هستش ولی
                ترانس نیست !!!
                یه دو قطبی رزنانسی که نسبت تبدیل ولتاژ و جریان های ورودی و خروجی اون کاملا مثل ترانسه
                ولی با کلی مزیت ساختاری خاص !!!
                این ترانس از یک کویل و یک خازن لایه ای چند سر ساخته شده!!!
                ببینید :

این یه دوقطبی که نزدیک به تشدید کامله و جریان ورودی اون در هنگامی که خروجی به هیچ چیز وصل نیست نزدیکه صفره و وقتی خروجی اونر وصل می کنیم با نسبت تبدیل خازنی جریان ورودی متناسب رو میکشه.
                با این طرح خواستم بگم همیشه همه چیز اون طوری نیست که هست :nerd: و هیچ چیز مطلق نیست
                و این بزرگترین اشتباه که ما علوم حاضر رو مطلق می دونیم !!!

دیدگاه

با سلام خدمت شما دوست عزیز
                  ممنون از دقت نظرتون
                  من تابع احساسات نیستم واقعا وقت نداشتم جواب بدم!
                  ولی احساس کردم بحث هایی که میشه تکراری بودن
                  باشه قبول سوال نمی پرسم
                  ممنون از اینکه برای این تاپیک اینقدر وقت گذاشتین
                  وارد بحث می شم و میدونم نتایج خیلی خوبی با همراهی شما خواهد داشت
                  بازم ممنون از شما :applause:
                  --------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  انیمیشنی که این مسئله رو زیر سوال برد بار ها مورد بحث قرار گرفت دوست عزیز عامل القا عبور فوران مغناطیسی از مولکول های رسانا هست-
                  عبور از اتم های رسانا هست - عبور از یک الکترون در لایه ظرفیته که به دلیل انرژی کوانتومی بسیار زیاد و به دلیل ناپایداری در لایه خود می تونه به راحتی تحت تاثیر
                  میدان های مغناطیسی خارجی قرار بگیره و با تغییرات سطح میدان مغناطیسی عبوری از (((الکترون))) انرژی رو در قالب پتانسیل الکتریکی ذخیره می کنه !!!
                  نتیجه ی این مطالب القا به دلیل تغییر میدان های مغناطیسی عبور داده شده از فضایی هست که الکترون آزاد درون اون هستش...
                  در نتیجه فضای تحلیل ما خود سیم هست نه فضای اطراف اون
                  این ها رو گفتم تا نقاط مورد تحلیل مشخص بشه و ما دوباره به صورت تکراری به بررسی فوران اطراف سیم ها و فوران عبوری از هسته نپردازیم و به مفاهیم سطحی
                  مثل نیروی محرکه در سیم پیچ ها استناد نکنیم...
                  اگه در مورد محیط مورد بررسی نظر مشترکی داریم بریم ادامه بحث ؟؟؟

دیدگاه

انیمیشنی که این مسئله رو زیر سوال برد بار ها مورد بحث قرار گرفت دوست عزیز عامل القا عبور فوران مغناطیسی از مولکول های رسانا هست-
                    عبور از اتم های رسانا هست - عبور از یک الکترون در لایه ظرفیته که به دلیل انرژی کوانتومی بسیار زیاد و به دلیل ناپایداری در لایه خود می تونه به راحتی تحت تاثیر
                    میدان های مغناطیسی خارجی قرار بگیره و با تغییرات سطح میدان مغناطیسی عبوری از (((الکترون))) انرژی رو در قالب پتانسیل الکتریکی ذخیره می کنه !!!
                    نتیجه ی این مطالب القا به دلیل تغییر میدان های مغناطیسی عبور داده شده از فضایی هست که الکترون آزاد درون اون هستش...
                    در نتیجه فضای تحلیل ما خود سیم هست نه فضای اطراف اون
                    این ها رو گفتم تا نقاط مورد تحلیل مشخص بشه و ما دوباره به صورت تکراری به بررسی فوران اطراف سیم ها و فوران عبوری از هسته نپردازیم و به مفاهیم سطحی
                    اگه در مورد محیط مورد بررسی نظر مشترکی داریم بریم ادامه بحث ؟؟؟
                    سلام
                    ببینید جناب حیدری مباحث علمی رو نمیشه محدود کرد شما بعنوان ایجاد کننده تاپیک و کسی که سعی در به چالش کشیدن قوانین علمی
                    گذشته رو داره اخلاقآ موظف هستین به سئوالات خوانندگان پاسخ بدین........................
                    سئوال بنده اینه این تصویر رو خودتون کشیدید یا از جایی کپی کردین چطور ممکنه دو شار مغناطیسی با اختلاف 180 مانند دو شعاع نور از روی هم
                    رد بشن بدون اینکه همدیگر رو دفع کنن...............
                    http://naca.comule.com/up/37b3ca37106b.png
                    به مفاهیم سطحی
                    این چه تحلیلی هست که ارائه میدین تمام فرمول ها و مبانی علم نظری از علوم تجربی سرچشمه گرفته ....................
                    شما از عمق به سطح حرکت کردین نتیجه اش اینه که برایند تعدادیی از میدانها رو در کلنی سیم پیچ ها صفر میدونین بدون اینکه نتیجه این نظریه رو در
                    عمل بررسی کنین............بنده کافیه 5 دور سیم روی یک هسته بپیچم و با LCR متر اندوکتانس رو بگیرم بعدا محاسبه میکنم اگر 100 دور بپیچم
                    اندوکتانس چقدر خواهد شد.......اگر برایند میدان تعدادی از سیمها صفر بود محاسبه با خطا رو به رو میشد ..........
                    و این نشون میده تئوری شما اشتباه هست.........................
                    تئوری شما استفاده از سیم لیتز رو هم زیر سئوال میبره..................

دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید
                      جناب قاصد دل
                      1- این عکس انقدر ساده هست که مشخصه خودم توی پینت کشیدم
                      2- این دو خط مغناطیسی فقط یک نمونه از لایه های میدان مغناطیسی اطراف یه سیم حامل جریانه
                      3- میدان ها هیچ گاه همدیگر رو جذب یا دفع نمی کنن ( اصلا مفهومی نداره)
                      بحث جذب یا دفع فقط مفهوما در مورد اجرام هستش
                      - حرکت الکترون در فضا سبب ایجاد لایه هایی در محیط اطراف الکترون میشه که مقدار اون رو در واحد سطح بر اساس تسلا بیان می کنن
                      - این لایه ها همون فوران مغناطیسی هستند که بسته به سرعت حرکت الکترون مقدار متفاوتی خواهند داشت
                      - با در نظر گرفتن سرعتی برابر سرعت نور در حرکت الکترون آزاد در مواد رسانا و با در نظر گرفتن آهنگ شارش بار در مقطع رسانا نسبت به زمان لایه هایی از فوران الکتریکی در اطراف رسانا ایجاد میشه
                      - مقدار این فوران در اطراف سیم نسبت عکس با فاصله از سیم داره
                      ===> حالا تحلیل دوسیم در کنار هم :اگه در نقطه از اطراف دو سیم یا داخل دو سیم بخواین فوران رو بررسی کنیک کافی یه جمع برداری از مقدار فوران ها در اون نقطه بزنین تا فوران بر آیند محاسبه بشه و اگه قرار باشه چگالی فوران رو بررسی کنید کافی یه انتگرال بسته از سطح مورد تحلیل بزنین که فوران های بر آیند دو سیم رو محاسبه کنه

========> پس جذب یا دفع میدان ها یه مفهوم اشتباه مقدار فوران در هر نقطه با اصل جمع آثار محاسبه میشه!!!!
                      4- بر آیند فوران ها فقط در مرکز سیم وسط صفره همون طور که بار ها گفته شد
                      5- فوران در نقاط دیگر سیم ها صفر نیست ولی نزدیک به صفره به دلیل عکس بودن جهت فوران ها
                      (( تمامی این جملات جواب انمیشن شماس که بار ها در پست ها تکرار شده))
                      در مورد محل بررسی میدان ها نگفتین قبول دارین که محل بررسی فوران داخل سیم هاس نه محیط اطرافشون و یا هسته ؟؟؟
                      در مورد آمپر دور یا نیروی محرکه و یا آمپر دور دوست عزیز آمپر عبوری از سیم یه کمیت مشخصه تعداد دور سیم پیچم مشخصه خوب ضرب این دو تا میشه آمپر دور خوب واضحه دور رو ببری بالا آمپر دورتم میره این ریشه علمی نداره دو تا عدده که داری ضرب می کنی برای مثال مفهوم وات ساعت وات توان ماست که یه عدده و زومان هم معرف یه عدد ضرب این دو تا میشه وات ساعت خوب این یه قرار داده، یه مفهوم علمی نیست!!!
                      شما در مورد این نکته ابراز عقیده کنید تا بریم ادامه ی بحث
                      1- فوران در محیط اطراف رو با جمع آثار بررسی کنیم نه با نظرات شخصی
                      2-محل بررسی فوران فقط در داخل رسانا باشه نه محیط اطراف
                      ممنون از پاسخ هاتون :applause:

دیدگاه

- 3میدان ها هیچ گاه همدیگر رو جذب یا دفع نمی کنن ( اصلا مفهومی نداره)
                        آیا قطع شدن میدان ها توسط هم مفهوم داره ؟ وقتی دو میدان همنام به هم نزدیک میشن در لبه های هر آهنربا یه جور فشرده شدن میدان های مربوط به همون آهنربا اتفاق میفته تا همو خدای نکرده قطع نکنند یه وقت .خوب این چیزیه که داریم می بینیم ،داریم شهود می کنیم ...
                        - این لایه ها همون فوران مغناطیسی هستند که بسته به سرعت حرکت الکترون مقدار متفاوتی خواهند داشت
                        - با در نظر گرفتن سرعتی برابر سرعت نور در حرکت الکترون آزاد در مواد رسانا و با در نظر گرفتن آهنگ شارش بار در مقطع رسانا نسبت به زمان لایه هایی از فوران الکتریکی در اطراف رسانا ایجاد میشه
                        این درست که حرکت الکترون ها باعث ایجاد میدان مغناطیسی در اطرافشون میشه ولی سرعت الکترون های آزاد در داخل رسانا فقط چند سانتی متر بر ساعت هست همون اثر هال. اون چیزی که شما می فرمایید سرعت نور فقط زمانی اتفاق میفته که یک آرک ایجاد بشه یعنی الکترون آزاد از یک رسانا از طریق یک کانال مثل هوا یا خلا ،وارد یک رسانای دیگه بشه که تحت این شرایط هم سرعت حرکت الکترون نزدیک سرعت نوره یعنی کمتره.

دیدگاه

ممنون از پاسخ شما
                          دوست عزیز نکته ای که شما اشاره فرمودین در مورد آهن ربا صحیحه ولی خیلی از مفاهیم رو نگفتین و فقط گفتین میدان فشرده شد
                          میدان مغناطیسی که آهن ربا ایجاد میکنه توسط حوزه های مغناطیسیه البته در ریشه همون حرکت الکترون هستش!!!!
                          مغناطیس تولید شده توسط حوزه مغناطیسی و جریان الکتریکی در اصل یک پدیدس با راه های تولید جداگانه!!!!
                          - شما تعریفتون رو باید از حوزه مغناطیسی مشخص کنید .
                          - شما باید تعریفتون رو از مواد پیوند دهنده ی حوزه های مغناطیسی مشخص کنید.
                          - شما باید تعریفتون رو از گشتاور شکست حوزه های مغناطیسی مشخص کنید
                          و بعد در مورد بر آیند میدان در دو قطب غیر همنام آهنربا که به هم نزدیک شدن بیان کنید.
                          آیا تعریفی دارین؟
                          بله وقتی قطب های غیر همنام رو نزدیک کنید بر آیند میدان ها در فضا تغییر می کنه و به قول شما فشردگی ایجا میشه
                          ولی دلیل این پدیده ماهیت میدان مغناطیسی نیست !!!
                          دلیلش ماهیت حوزه های مغناطیسیه آهنرباس که تغییر می کنه!!!
                          در مورد سرعت الکترون دو نکته
                          1- سرعت انتقال یک الترون از یک لایه ظرفیت به لایه دیگر برابر سرعت نوره
                          2- سرعت جابجایی الکترون از یک لایه به لایه دیگر در حول هسته ی خودش فرای سرعت نوره !
                          در مورد طی مسیر الکترون در طول یک رسانا حرف شما صحیحه
                          ولی عامل ایجاد مغناطیس جابه جایی از یک لایه ظرفیت به یک لایه ظرفیت دیگس که همون سرعت نوره( اصطلاحا حرکت ضربانی الکترون
                          منتظر پاسختون هستم
                          بازم ممنون :applause:

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                            1- این عکس انقدر ساده هست که مشخصه خودم توی پینت کشیدم
                            حدس میزدم ........چون هیچ کجا این تصویر رو نمیشه دید......
                            - این دو خط مغناطیسی فقط یک نمونه از لایه های میدان مغناطیسی اطراف یه سیم حامل جریانه
                            برای این مورد نیاز به توضیح نبود............
                            3- میدان ها هیچ گاه همدیگر رو جذب یا دفع نمی کنن ( اصلا مفهومی نداره)
                            :eek:
                            خطوط میدانهای الکتریکی و همچنین مغناطیسی همدیگر رو یا جذب میکنن یا دفع که بستگی به جهت شار داره...........
                            بحث جذب یا دفع فقط مفهوما در مورد اجرام هستش
                            این مربوط میشه به میدان جاذبه که قطب نداره و کلآ با میدانهای الکتریکی و مغناطیسی متفاوت هست...........
                            - حرکت الکترون در فضا سبب ایجاد لایه هایی در محیط اطراف الکترون میشه که مقدار اون رو در واحد سطح بر اساس تسلا بیان می کنن
                            نه دوست عزیز حرکت الکترون به دور خودش باعث ایجاد لایه ها میشه................نیازی به گفتن واحدشم نیست.........
                            مقدارشم به سرعت وضعی الکترون ربط داره و مقدار میدان در اطراف رسانا هم به تعداد الکترون که از واحد سطح عبور میکنه مربوط میشه..............
                            با در نظر گرفتن سرعتی برابر سرعت نور در حرکت الکترون آزاد در مواد رسانا
                            :eek:
                            سرعت الکترون آزاد در مواد رسانا سرعت نوره؟..........اینم مثل عکس از خودتون در آوردین؟
                            جناب حیدری سرعت انتقال انرژی الکتریکی در مواد رسانا سرعت نور هست...........نه سرعت الکترون ...........
                            حتی آرک هم سرعت نور نداره و چون بعد از یونیزه شدن گاز انتقال الکترون صورت میگیره سرعت در مقایسه با رسانا کمتره..........
                            ==> حالا تحلیل دوسیم در کنار هم :اگه در نقطه از اطراف دو سیم یا داخل دو سیم بخواین فوران رو بررسی کنیک کافی یه جمع برداری از مقدار فوران ها در اون نقطه بزنین تا فوران بر آیند محاسبه بشه و اگه قرار باشه چگالی فوران رو بررسی کنید کافی یه انتگرال بسته از سطح مورد تحلیل بزنین که فوران های بر آیند دو سیم رو محاسبه کنه

========> پس جذب یا دفع میدان ها یه مفهوم اشتباه مقدار فوران در هر نقطه با اصل جمع آثار محاسبه میشه!!!!
                            4- بر آیند فوران ها فقط در مرکز سیم وسط صفره همون طور که بار ها گفته شد
                            5- فوران در نقاط دیگر سیم ها صفر نیست ولی نزدیک به صفره به دلیل عکس بودن جهت فوران ها
                            (( تمامی این جملات جواب انمیشن شماس که بار ها در پست ها تکرار شده))
                            با توجه به درک شما از میدانها و حرکت الکترون .....با دیدن این تحلیل تعجب نکردم...............
                            در مورد آمپر دور یا نیروی محرکه و یا آمپر دور دوست عزیز آمپر عبوری از سیم یه کمیت مشخصه تعداد دور سیم پیچم مشخصه خوب ضرب این دو تا میشه آمپر دور خوب واضحه دور رو ببری بالا آمپر دورتم میره این ریشه علمی نداره دو تا عدده که داری ضرب می کنی برای مثال مفهوم وات ساعت وات توان ماست که یه عدده و زومان هم معرف یه عدد ضرب این دو تا میشه وات ساعت خوب این یه قرار داده، یه مفهوم علمی نیست!!!
                            قرار داده :eek:
                            آمپر دور واحد نیروی محرکه مغناطیسی هست...................مثل ولت که واحد نیروی محرکه الکتریکیه..............
                            میفهمید مفهومش یعنی چی یعنی در جریان ثابت هر چقدر تعداد دور افزایش پیدا کنه شارژ مغناطیسی افزایش پیدا میکنه ...................
                            به عبارتی هر دور مقداری به اندوکتانس میافزاید ..................که اگر برایند بعضی از میدانها صفر بود این اتفاق نمیافتاد...............
                            - فوران در محیط اطراف رو با جمع آثار بررسی کنیم نه با نظرات شخصی
                            2-محل بررسی فوران فقط در داخل رسانا باشه نه محیط اطراف
                            به نظر بنده اگر نظر شخصی به حقیقت نزدیکتر باشه خیلی بهتر از نظراتی هست که بر پایه مبانی اشتباه علمی ابراز میشه..........
                            ممنون که پاسخ دادین................

اضافه شده در تاریخ :
                            ممنون از پاسخ شما
                            دوست عزیز نکته ای که شما اشاره فرمودین در مورد آهن ربا صحیحه ولی خیلی از مفاهیم رو نگفتین و فقط گفتین میدان فشرده شد
                            میدان مغناطیسی که آهن ربا ایجاد میکنه توسط حوزه های مغناطیسیه البته در ریشه همون حرکت الکترون هستش!!!!
                            مغناطیس تولید شده توسط حوزه مغناطیسی و جریان الکتریکی در اصل یک پدیدس با راه های تولید جداگانه!!!!
                            - شما تعریفتون رو باید از حوزه مغناطیسی مشخص کنید .
                            - شما باید تعریفتون رو از مواد پیوند دهنده ی حوزه های مغناطیسی مشخص کنید.
                            - شما باید تعریفتون رو از گشتاور شکست حوزه های مغناطیسی مشخص کنید
                            و بعد در مورد بر آیند میدان در دو قطب غیر همنام آهنربا که به هم نزدیک شدن بیان کنید.
                            آیا تعریفی دارین؟
                            بله وقتی قطب های غیر همنام رو نزدیک کنید بر آیند میدان ها در فضا تغییر می کنه و به قول شما فشردگی ایجا میشه
                            ولی دلیل این پدیده ماهیت میدان مغناطیسی نیست !!!
                            دلیلش ماهیت حوزه های مغناطیسیه آهنرباس که تغییر می کنه!!!
                            در مورد سرعت الکترون دو نکته
                            1- سرعت انتقال یک الترون از یک لایه ظرفیت به لایه دیگر برابر سرعت نوره
                            2- سرعت جابجایی الکترون از یک لایه به لایه دیگر در حول هسته ی خودش فرای سرعت نوره !
                            در مورد طی مسیر الکترون در طول یک رسانا حرف شما صحیحه
                            ولی عامل ایجاد مغناطیس جابه جایی از یک لایه ظرفیت به یک لایه ظرفیت دیگس که همون سرعت نوره( اصطلاحا حرکت ضربانی الکترون

منتظر پاسختون هستم
                            بازم ممنون :applause:
                            با سلام دوباره
                            جناب حیدری با این پستتون دیگه مطمئن شدم شما عمدآ یا سهوآ دارید با کلمات بازی میکنین ...............
                            هیچ جرمی توانایی رسیدن به سرعت نور رو نداره..............که الکترون هم از این قاعده خارج نیست..............
                            لطف کنید بیشتر ادامه ندین ............

دیدگاه

.

دیدگاه

باسلام
                                جناب قاصد دل با اینکه ادبیات بیان مطالبتون رو نمی پسندم ولی به تک تک سوالاتتون جواب می دم
                                من یک اشتباه کردم پای سرعت نور رو کشیدم وسط ولی خواهش می کنم این بحث رو بزاریم کنار چون از موضوع اصلی دور می شیم
                                فقط قابل ذکر که نظریات مدرن فیزیک سرعت بالای نور رو اثبات کردن استناد می کنم به چند تا مقاله ای که خوندم. تخصص من فیزیک نیست!
                                ولی سرعت ارتعاشی و نوسانات کوانتومی می تونن در شرایطی سرعت بالا تر از سرعت نور هم برسن به همین بسنده کنیم که الکترونی که دارای حرکت هستش مورد بررسی ما هست.
                                این انتروداکشن یه مقاله چاپ 2010 هستش

اضافه شده در تاریخ :
                                در مورد تصویر ممنونم از اینکه تصویر ما رو قابل ندونستین :rolleyes:
                                خوب من نمی خواستم سیمولیشن مکسول براتون بیارم چون اعتقاد داشتم همین تصویر ساده گویاس
                                براتون یه تصویر از اگزمپل برنامه مکسول می یارم که شبیه سازیه مغناطیسیه باندله شاید بشه ازش چند تا نکته اثبات کرد

من شبیه سازیه سه تا سیم توی یه راستا رو انجام ندادم حسش نبود :icon_razz: ولی انجام می دم می فرستم
                                اولین نکته فوران داخل سیم ها خیلی کمه!
                                دومین نکته در هر نقطه از صفحه فوران یه مقدار داره ( یعنی چی میدان ها همدیگر رو جذب یا دفع می کنن)
                                آیا شما توی این تصویر رویه هایی از مقدار فوران در فضا می بینید یا جذب و دفع میدان؟؟؟
                                میدان ها در فضا بر آیند دارن که از جمع آثار اثر گذاری مغناطیسی هر یک از منابع تولید کننده مغناطیس ناشی می شه!
                                در مورد نیروی محرکه مغناطیسی یه سوال دارم شاید منظورم از قرار داد بودن و سطحی بودن خیلی از مفاهیم فرمولیک براتون واضح بشه...

اضافه شده در تاریخ :
                                سه تا هسته کاملا مشابه داریم که روی اون ها یک دور سیم پیچیدیم و جریان برابری از اون سیم پیچ ها عبور می دیم
                                سوال : نیروی محرکه هر یک از سیم پیچ ها چقدره ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X