اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماجرای سه تا سیم مهربون(اندکتانس،القاء،ترانسفورماتور)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون(اندکتانس،القاء،ترانسفورماتور)

سلام-لینک دانلود کتاب اکترومغناطیس چنگ.http://eng-physic.mihanblog.com/post/535
    در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

با سلام و تشکر از دوستان عزیز
      جناب voyager2020 سوال خیلی خوبی پرسیدین.
      می دو نید آنالیز میدان های مغناطیسی با توزیع غیر یکنواخت خیلی پیچیدس در نتیجه من یه مثال می زنم که بشه با انتگرال مسیر بسته آنالیزش کرد
      به این تصویر توجه کنید:

این تصویر یک سیم اندود شده در آهن با ضریب نفوذ نسبی 2000 هستش
      مقدار فوران رو میشه با یا انتگرال مسیر بسته در آهن محاسبه کرد:

در این شکل فوران یکنواخت هست و مقدارش تابع فاصله از سیمه در نتیجه هر چقدر از سیم دور بشیم تاثیر هسته ناچیزه
      این یک دلیل می تونه باشه تا ما دید بهتری به رفتار هسته داشته باشه
      دلیل دوم مقدار اندکتانس یک سیم پیچه که تابع سطح هستس
      اگر سطح یک هسته رو که به شکل دایرس به یک عدد بزرگ میل بدیم مقدار اندکتانس به یه مقدار بزرگ میل میکنه حال اگر یک جریان کم از این اندکتانس
      عبور بدیم اثر مغناطیسی مرکز هسته به چه صورت خواهد بود؟؟؟ جواب سادس مرکز هسته هیچ اثری نخواهد داشت یعنی وجود یا عدم وجودش تاثیری نداره
      ولی در مورد هسته های متمرکز قسمت مرکزی هسته تاثیر گذاره البته نه در حالت اشباع مغناطیسی!!!
      گفتم جریان داخلی هسته یا با جریان سطحی هم جهته که با اون جمع میشه و یا از اون کسر میشه!!!
      (قابل ذکر که آنالیز جریان داخلی هسته به قدری پیچیدس که فقط در آنالیز های ریز کونتومی بررسی میشه)
      پس مرکز هسته در صورت فشرده بودن سیستم اثر گذاره!!!

یک سوال مهم!!!
      اگر فورانی معادل 1 تسلا از هسته عبور کنه فوران عبوری از سیم ها چقدره ؟؟؟
      با محوریت این سوال بحث رو پیش ببریم.
      ممنون میشم دوستان هم به این سوال پاسخ بدن.
      و کاش آقای قاصد هم در بحث شرکت داشت!!!
      ممنون از همتون
      هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
      بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

ممنون-
        ولی یه موردی هم که به ذهنم میرسه اینه که امکانش هست در فرکانسهای بالاتر چیزی مثل اسکین افکت در هسته هم بروز کنه یعنی در واقع مرکز هسته مقاومت بیشتری داشته باشه! و فوران با فاصله گرفتن از مرکز هسته بیشتر بشه! یعنی تغییر جهت دوقطبی ها در نزدیکی سطح راحت تر باشه!

دیدگاه

سلام-در مورد ابتدای بحث که اقای حیدری مطرح کردند یعنی شبیه سازی اهنربا و در نظر گرفتن جریان سطحی برای ان دو نظریه راجع به ان وجود دارد یکی همین مشابهت دادن اهنربا به کویل بوسیله جریان سطحی و دیگری تحلیل میدان اهنربا توسط تک قطبی های مغناطیسی- وجود تک قطبی مغناطیسی را به دلیل اینکه تا کنون مشاهده نشده تایید و یا رد نمیکنند--و اگر روزی وجود تک قطبی مغناطیسی تایید شود انگاه تمام قوانین دستخوش دگرگونی زیادی خواهند شد--همانطور که میدانید کرل یک میدان مغناطیسی برابر صفر در نظر گرفته میشود یعنی میدان مغناطیسی چرخش داشته و انتهای ان به ابتدای ان باز میگرددو به عبارت دیگر فوران عبور کننده از یک سطح بسته را برابر صفر میگیرند-در حالیکه برای بار الکتریکی چنین نیست و خطوط میدان بار الکتریکی از بار به صورت خط صاف در نظر گرفته میشود--معادلات مغناطیسی که اقای دیراک ارائه کردند وجود تک قطبی مغناطیسی را ممکن میداند و از ان زمان تا کنون همواره به دنبال اثبات وجود تک قطبیهای مغناطیسی هستند ولی تا کنون موفق به رد یابی انها نشده اند.و به خاطر همین در تحلیلها از جریان الکترونها)(جریان الکتریکی در هادی و دیگری جریان در اندازه های اتمی)کمک میگیرند که تا کنون توانسته از عهده توضیح بسیاری از پدید های مغتاطیسی براید.و تحقیق در مورد تک قطبیهای مغناطیسی هم همچنان ادامه دارد.در مورد سوال دوستمان اقای Voyager2020 باید بگویم بله مشابهت سازی اثر پوستی برای میدانهای مغناطیسی نیز وجود دارد که نتیجه اش همین نظر شماست.و این هم لینک انhttp://www.jetp.ac.ru/cgi-bin/dn/e_020_06_1456.pdf---در مورد تحلیل توسط جریان سطحی هم لینک دیگری را خدمت دوستان معرفی میکنم.http://farside.ph.utexas.edu/teachin...es/node77.html

اضافه شده در تاریخ :
          سلام-این عکس تاییدی است بر اینکه تغییرات حوزه های مغناطیسی طی مراحل مختلف و غیر خطی است.البته عکسهای اقای قاصد هم خلاف این را نشان نمیدهد.

دیدگاه

ممنون جناب جبراییلی از لینک های خوبی که گذاشته بودین.
            جناب voyager 2020 د مورد اثرات فرکانسی روی هسته مفصل بحث خواهیم کرد.
            پس با این توضیحات معیار جریان های حاکم در هسته رو معبار القا قرار می دهیم
            پروسه عملکردی ترانسفورماتور :
            عبور جریان از سیم پیچ اولیه -------- وارد شدن نیروی به دو قطبی های مغناطیسی هسته -------- هم جهت کردن دو قطبی های تابع تغییرات فوران هسته --------
            ایجاد جریان سطحی تابع میزان هم جهت شدن جریان اوربیتال دو قطبی ها --------- تغییرات جریان ایجاد شده در هسته تابع فوران عبوری از هسته ------- عبور فوران متغییر
            بسیار ناچیز از هوا و سیم های مسی -------- القا ولتاژ در ثانویه

1) عبور جریان از سیم پیچ اولیه
            (قابل ذکر مسائلی که من ذکر می کنم در باب ترانس های شبکس و بحث سوییچینگی نمی کنم که البته مباحث به طور کلی تفاوتی ندارن)
            این مطلب تکراری هست و من قبلا هم ذکر کردم!
            تعداد دور اولیه ترانس بر چه اساسی محاسبه میشه؟
            با انتخاب یک هسته بر اساس توان مورد نیاز تعداد دور اولیه رو باید اونقدر بالا ببریم تا با ولتاژ نامی جریانی عبور کنه که تلفات اهمی حالت بی باری در حالت استاندارد باشه!!!
            یعنی اگه هسته EI150 داشته باشیم باید بر اساس ولت بر دور این هسته و ولتاژ ورودی تعداد دور ورودی رو محاسبه کنیم و این محاسبه هیچ ربطی به رفتار های مغناطیسی نداره و اگر دور از مقدار محاسبه شده کمتر بشه جریان بی باری افزایش پیدا میکنه...
            یه مثال میزنم تا منظورم رو متوجه بشید
            روی همین هسته ای که گفتم میخوایم یه ترانس 220/12 بیچیم دور نرمال ما 700 به 38 هستش ولی ما ترانس رو 650 به 35 می پیچیم در این حالت چه اتفاقی می افته:
            ولتاژ خروجی درسته
            انتقال توان درسته
            مباحث مغناطیسی و رفتار دو قطبی ها درسته
            در حالت بارداری ترانس هیچ مشکلی نخواهد داشت
            هسته در حالت بارداری اشباع نمی شود
            پس چرا ما دور رو 700 دور بپیچیم؟؟؟
            فقط به خاطر اینکه اندکتانس حالت بی باری رو اونقدر افزایش بدیم تا ترانس در حالت بی باری نسوزه!!!
            (که دلیل سوختن ترانس اغلب اشباع شدن و حرارت هسته خواهد بود)!!!
            پس فلسفه ی اینقدر سیم پیچی کردن فقط تامین اندکتانس مورد نیاز برای کنترل جریان بی باری ترانس هستش که در حالت بارداری ترانس با جریان لود در اویه جمع میشه ولی در حالت بارداری هسته به اشباع نخواهد رفت!!!
            پس اولین ایراد به ساختار ترانس اینه که این مقدار سیم پیچی هیچ کارایی نداره و فقط بحث تلفات مسی رو تشدید میکنه
            و اگر راهکاری ارائه بشه که با تعداد دور کم اندکتانس بالایی به ما تحویل بده ساختار ترانس بهینه خواهد شد!!!
            نظر شما چیه ؟؟؟
            بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

اختیار دارید ما داریم یاد میگیریم-صحبتهاتون کاملا درسته -منتظر ادامه ی ماجرا هستیم!

دیدگاه

سلام--صحبت شما در مورد تعداد دور تا حدودی درست است--ولی در حالت کلی محاسبه تعداد دور بر اساس مقدار جگالی شار و تلفات (مسی و هسته و شرایط اقتصادی) انجام میشود یعنی تلفات مسی و تلفات هسته با یکدیگر رابطه معکوس دارند اگر تلفات مسی کم باشد(تعداد دور کم) تلفات هسته زیاد خواهد شد و بر عکس اگر تلفات هسته کم باشد(تعداد دور زیاد) انگاه تلفات مسی زیاد خواهد شد معمولا تلفات را طوری در نظر میگیرند که مقدار انها برابر باشدو گاهی از اوقات به دلیل شرایط کار مثلا ترانس در کار دائم استفاده نمیشود و در مدت زمان کمی از ان جریان کشیده میشود که در این حالت تعداد دور کم ارجحیت خواهد داشت و داشتن حداکثر اندوکتانس پارامتر مهمی نخواهد بود و یا در مواقعی خنک کردن سیم ها راحتتر از خنک کردن هسته میباشد که در این شرایط تعداد دور بالا ارجحیت دارد.

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید به همه دوستان
                  بنده دو تا سئوال دارم استاتید لطف کنند جواب دهند.
                  مخصوصآ جناب حیدری و جناب جبرییلی
                  پاسخ به این دو سئوال با منطق و دلیل برای بنده و بقیه کاربران مشخص میکنه سطح این تاپیک با توجه به اظهارات مطرح شده چقدر هست.
                  1- اندوکتانس این بوبین بدون هسته را با محاسباتش رو قرار دهید. طول بوبین 503 میلیمتر ,قطر بوبین 63 میلیمتر ,تعداد دور سیم پیچ 1 لا 2250 دور ,قطر سیم بدون در نظر گرفتن لاک0/20 میلیمتر .
                  2- یه دسته سیم به تعداد 5 هزار سیم بطول موثر 30 سانتی متر با قطر هر سیم 0/30 میلیمتر با سرعت یکنواخت 4 متر در ثانیه در میدان یکنواختی بشدت 0/2 تسلا عمود بر راستای خطوط نیروی میدان حرکت میکند نیروی محرکه تولید شده در ان چقدر است؟
                  مقدار جریان تک تک سیم ها با فرض به اینکه سیم مقاومت اهمی نداشته باشد و مدار اتصال کوتاه باشد چقدر است؟
                  در حالت دیگر مقاومت تک تک سیم ها 0/001 اهم در نظر بگیرید و باز محاسبه کنید .
                  آموزشی که فقط با مطرح کردن فرضیات عجیب غریب باشد نه به درد خودتون میخوره نه دیگران بنده طرفدار آموزش کاربردی هستم و الا همه میتونن با ارائه فرضیه
                  صدها مطلب رو روی کاغذ اثبات کنن منتظر جواب هستم :rolleyes:
                  این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                  آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
                    شرمنده یه چند روزی هست خیلی درگیر کارم
                    ادامه مطالب رو به زودی بیان می کنم
                    در مورد سوالات جناب بابک من جوابی ندارم بدم.
                    من این آموزشی که ایشون گفتن رو بلد نیستم.

دیدگاه

سلام و تشکر از توجه اقایBabak1367 --دوست عزیز حل اینگونه مسائل یک وقت ازاد میخواهد -فکر راحت-و علاوه بر اینها نیز امکانات سایت اجازه نوشتن فرمولهای ریاضی را نیز نمیدهد و مستلزم همان وقت ازاد است تا روی کاغذ نوشته شده و سپس تبدیل به متن اسکن شده شود و بعد اپلود شود و باز مزید بر اینها جای حل اینگونه از مسائل در این جا نمیباشد و مزید بر اینها خداوند انسان را افرید تا از علم دیگران بهره ببرد یعنی دیگرانی که کلی زحمت بابت حل این مسائل کشیده اند و انها را به صورت کتاب و یا نرم افزار در اختیار همه قرار داده اند تا جوینده یابنده بود--مسئله دیگر اینکه حل این نوع از مسائل نیازمند حل انتگرالهای برداری و استفاده از سیستم مختصات استوانه ای بوده که اگز کسی بخواهد انرا بادست حل کند به احتمال زیاد به مشکل خواهد خورد--مگر اینکه از خیلی از مسائل صرفنظر کند که ان هم جواب دقیقی نمیدهد.برای اینکه مسئله برای شما روشن شود یک مسئله ریاضی که خیلی ساده تر از اینهاست را به شما میدهم تا متوجه موضوع شوید شما هم یا استفاده از فرمولهای ریاضی اندازه طول دو دور سیم پیچ که با سیم به قطر 10 میلی متر و فاصله سیم ها از هم 2 سانتی متر و قطر سیم پیچ 5 سانتی متر را محاسبه کنید تا بدانیم ریاضیاتتان در چه حد است؟و ایا اصلا متوجه سختی محاسبه ان میشوید یا فکر میکنید مسئله ساده ای است؟ولی برای اینکه به جواب سوالتان هم رسیده باشید و سوالتان بی پاسخ نمانده باشد در مورد مقدار سلف دو لینک معرفی میکنم تا جواب خود را در انجا بگیرید جواب 37.21960میلی هانری البته برای فرکانسهای پایین .http://www.extremeelectronics.co.uk/...?page=isol.php
                      https://ia600500.us.archive.org/27/i...169169unse.pdf
                      ساده تر ین روش هم این است که مقدار اندوکتانس را با یک ال سی متر بدست اورید.
                      در ضمن منظور خود را از اموزش کاربردی بیشتر توضیح دهید.زیرا همه اموزشهایی که بر مبنای تئوری علمی و همان فرضیه های عجیب و غریب بدست امده در عمل هم کاملا کاربردی میباشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حیدری
                        سلام خدمت دوستان عزیز
                        شرمنده یه چند روزی هست خیلی درگیر کارم
                        ادامه مطالب رو به زودی بیان می کنم
                        در مورد سوالات جناب بابک من جوابی ندارم بدم.
                        من این آموزشی که ایشون گفتن رو بلد نیستم.
                        سلام به همه دوستان
                        نمیدونم چی بگم oo:

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
                        سلام و تشکر از توجه اقایBabak1367 --دوست عزیز حل اینگونه مسائل یک وقت ازاد میخواهد -فکر راحت-و علاوه بر اینها نیز امکانات سایت اجازه نوشتن فرمولهای ریاضی را نیز نمیدهد و مستلزم همان وقت ازاد است تا روی کاغذ نوشته شده و سپس تبدیل به متن اسکن شده شود و بعد اپلود شود و باز مزید بر اینها جای حل اینگونه از مسائل در این جا نمیباشد و مزید بر اینها خداوند انسان را افرید تا از علم دیگران بهره ببرد یعنی دیگرانی که کلی زحمت بابت حل این مسائل کشیده اند و انها را به صورت کتاب و یا نرم افزار در اختیار همه قرار داده اند تا جوینده یابنده بود--مسئله دیگر اینکه حل این نوع از مسائل نیازمند حل انتگرالهای برداری و استفاده از سیستم مختصات استوانه ای بوده که اگز کسی بخواهد انرا بادست حل کند به احتمال زیاد به مشکل خواهد خورد--مگر اینکه از خیلی از مسائل صرفنظر کند که ان هم جواب دقیقی نمیدهد.برای اینکه مسئله برای شما روشن شود یک مسئله ریاضی که خیلی ساده تر از اینهاست را به شما میدهم تا متوجه موضوع شوید شما هم یا استفاده از فرمولهای ریاضی اندازه طول دو دور سیم پیچ که با سیم به قطر 10 میلی متر و فاصله سیم ها از هم 2 سانتی متر و قطر سیم پیچ 5 سانتی متر را محاسبه کنید تا بدانیم ریاضیاتتان در چه حد است؟و ایا اصلا متوجه سختی محاسبه ان میشوید یا فکر میکنید مسئله ساده ای است؟ولی برای اینکه به جواب سوالتان هم رسیده باشید و سوالتان بی پاسخ نمانده باشد در مورد مقدار سلف دو لینک معرفی میکنم تا جواب خود را در انجا بگیرید جواب 37.21960میلی هانری البته برای فرکانسهای پایین .http://www.extremeelectronics.co.uk/...?page=isol.php
                        https://ia600500.us.archive.org/27/i...169169unse.pdf
                        ساده تر ین روش هم این است که مقدار اندوکتانس را با یک ال سی متر بدست اورید.
                        در ضمن منظور خود را از اموزش کاربردی بیشتر توضیح دهید.زیرا همه اموزشهایی که بر مبنای تئوری علمی و همان فرضیه های عجیب و غریب بدست امده در عمل هم کاملا کاربردی میباشد.
                        سلام
                        جناب جبراییلی ایا شما در محاسبات ترانس از انتگرالهای برداری و سیستم مختصات استوانه ای استفاده میکنید؟
                        خیر شما از فرمول های ساده شده ای استفاده میکنید که با تقریب بسیار خوبی جواب میدهند .در حل مسئله هایی که مطرح کردم همین مورد صادق است
                        مگر اینکه شما بخواهید از جواب دادن طفره روید .
                        سئوال هایی که مطرح کردم جواب های بسیار ساده ای دارد .
                        سئوال اول که بسیار ساده بود فقط برای این مطرح شد که مشخص شود جناب حیدری بعنوان مطرح کننده نظریات خیلی عجیب ایا صلاحیت این کار رو دارند یا خیر
                        بنده اون بوبین رو پیچیدم مقدار اون بوبین در فرکانس پایین 38.2 میلی هانری هست و با فرمولهای بسیار ساده بدست می اید
                        سئوال دوم مربوط به شما بود منظور از طرح این سئوال ایجاد درک پایه ای در مورد توان در ترانس بود و با فرمول های ساده قابل حل است
                        اگر شما درک درستی از توان در القا مغناطیسی داشته باشید میتوانید ان را حل کنید و الا هرگز موفق نخواهید شد
                        حال سئوال را ساده میکنم
                        یک سیم بطول موثر 30 سانتیمتر با سرعت یکنواخت 4 متر در ثانیه در میدان یکنواختی بشدت 0.2 تسلا عمود بر راستای خطوط نیروی میدان حرکت میکند نیروی محرکه تولید شده در ان چقدر است؟
                        اگر قطر سیم 0.1 میلیمتر و ابر رسانا باشد و دو سر ان اتصال کوتاه شده باشد .جریان عبوری را محاسبه کنید؟
                        لطف کنید سئوال را با سئوال پاسخ ندید .
                        جواب دادن به این سئوال هیچ ربطی به ریاضیات پیشرفته ندارد . همانطور که گفتید افرادی دانشمند کار ما را راحت کردند و فرمول هایی بسیار ساده و با تقریب بسیار خوب قرار داده اند تا من و شما به زحمت نیوفتیم
                        شما هیچگاه نمیتوانید به این سئوال پاسخ دهید مگر اینکه مفهوم توان در هسته را همانطور که جناب قاصد توضیح دادن درک کنید
                        یه سئوال هم برای جناب حیدری مطرح میکنم
                        حال که مرد علم کاربردی نیستید به این سئوال تئوری پاسخ دهید.
                        سیمی عمود بر خطوط میدان یکنواختی حرکت میکند با انیمیشن یا تصویر چگونگی ایجاد پدیده اثر پوستی در سیم را بررسی کنید؟

دیدگاه

جناب بابک این تاپیک جای مطرح کردن سوال های کتاب دبیرستان نیست!!!
                          واقعا نمی دونم چی بگم! واقعا چرا؟؟؟

دیدگاه

در مورد اقای بابک فکر های عجیبی به ذهنم میرسه :biggrin:
                            شما چی فکر میکنید-یعنی کیه!!!

دیدگاه

سلام--شما از ما محاسبات را خواستید و من هم به همان دلیل به ریاضیات پیشرفته اشاره کردم ولی اگر فرمول مشکل شما را حل میکند در مورد میدان هم
                              emf=V*B*L*sina زاویه 90 طول 0.3 متر میدان 0.2 تسلاو سرعت 4 متر بر ثانیه ولتاژ 2.4 ولت القا میشود و جریان بستگی به باری که به دو سر ان وصل میشود دارد و نه مقاومت خود سیم --جریان سیم در هر دو حالت صفر است مگر اینکه مقاومت مصرف کننده ای به دو سر ان وصل کنیم که در این صورت هرچه مقاومت مصرف کننده کمتر شود جریان بیشتر خواهد شد تا جاییکه سیم بتواند تحمل کنداین مدل ساده شده یک ژنراتور است--.البته با بالا رفتن جریان --انرژی مورد نیاز برای به حرکت در اوردن سیم با همان سرعت ثابت -نیز بیشتر خواهد شد.و حاصل ضرب جریان در ولتاژ انرژی خروجی خواهد بوددر مورد سیم با مقاومت و بدون مقاومت وقتیکه اتصال کوتاه شود هم ولتاژ القا شده تقسیم بر مقاومت سیم برابر جریان سیم است لفظ ابر رسانا هم به این معنی نیست که یک سیم میتواند بینهایت جریان از خودش عبور دهد ولی این معنی را دارد که از سیم های معمولی هم اندازه خودش چندین برابر بیشتر جریان عبور دهد.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون(اندکتانس،القاء،ترانسفورماتور)

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
                                سلام--شما از ما محاسبات را خواستید و من هم به همان دلیل به ریاضیات پیشرفته اشاره کردم ولی اگر فرمول مشکل شما را حل میکند در مورد میدان هم
                                emf=V*B*L*sina زاویه 90 طول 0.3 متر میدان 0.2 تسلاو سرعت 4 متر بر ثانیه ولتاژ 2.4 ولت القا میشود و جریان بستگی به باری که به دو سر ان وصل میشود دارد و نه مقاومت خود سیم --جریان سیم در هر دو حالت صفر است مگر اینکه مقاومت مصرف کننده ای به دو سر ان وصل کنیم که در این صورت هرچه مقاومت مصرف کننده کمتر شود جریان بیشتر خواهد شد تا جاییکه سیم بتواند تحمل کنداین مدل ساده شده یک ژنراتور است--.البته با بالا رفتن جریان --انرژی مورد نیاز برای به حرکت در اوردن سیم با همان سرعت ثابت -نیز بیشتر خواهد شد.و حاصل ضرب جریان در ولتاژ انرژی خروجی خواهد بود.
                                سلام
                                چطور جریان صفر ؟ وقتی سیم ابر رسانا باشه و دو سرش اتصال کوتاه
                                در مورد اقای بابک فکر های عجیبی به ذهنم میرسه :biggrin:
                                شما چی فکر میکنید-یعنی کیه!!!
                                شما کی هستی اقای ویجر ؟ که هر جایی که اقای حیدری چه اشتباه کرده باشه چه اندکی درست گفته باشه یکسره ازش تشکر کردی غیر از اینه که یا غرضی داری
                                یا خودش هستی یا بی سوادی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X