اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماجرای سه تا سیم مهربون(اندکتانس،القاء،ترانسفورماتور)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون(اندکتانس،القاء،ترانسفورماتور)

جناب قاصد بس کن دیگه، زشته ...
    آخه چی آیدت میشه که این جور رفتار کنی؟؟؟
    من واقعا در عجبم چرا بحث علمی رو با این حرفای مسخره خراب می کنی؟؟؟
    لطف کن ... لطف کن این حرف های بی سر و ته رو توی پیغام خصوصی بفرست!!!
    این تاپیک مثلا جای بحث علمیه!!!
    هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
    بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
      دوست من خیلی جالبه که من جواب این فرافکنی های شما رو نوشتم ولی بعدش پاک کردم گفتم ایشون دنبال جواب نیست دنبال شانتاز و فرافکنیه!برا همین پاکش کردم و فقط همون دو جمله ی بالا رو نوشتم
      بنده مثل شما نیازی به ایجاد اکانت مختلف نمیبینم- در خودم اون توانایی رو میبینم که بتونم جواب دو اکانت رو که سهله حتی بیشترش رو هم بدم چون ذات انسانها حقیقت رو در می یابه! هر قدر هم تعداد باطل زیاد باشه!
      ---
      الان مثلا شما چون دو تا انلاین هستید باید ما فکر کنیم شما دو نفر دیگه هستید-
      چون ایشون رو اسمش نوشته 1367 باید فکر کنیم ایشون سن و سالش کمتر از شماست!
      --
      دوست من در ارسالهای اقای بابک هر تاپیکی که شما بودی ایشون هم بوده-معمولا هم تاپیک های چالش دار-
      در همون تاپیک ها کاربری از اقای قاصد سوال کرده ولی ایشون(انگار کاربر قاصد هست) جواب داده-چون یادش رفته که این اکانت اکانت دیگه هست!!!
      (میگن دروغ گو فراموش کار میشه همینه!!!)
      --
      امضای اکانت بابک با همین رنگ و لعاب قبلا امضای شما بود! الان هم امضاتون همین رنگ و فونت رو داره-
      ---
      و...
      --
      در پایان دوست من اقای قاصد یا بابک یا افشین یا فرشاد یا شمشاد یا....!
      کسی که در مورد اطرفیان و شعور انسانهای دیگه اینقدر ساده انگارانه رفتار میکنه بعید نیست سطح مطالب این تاپیک رو در حد مطالب یک کتاب سال اول - دوم دبیرستان هم نه هنرستان پایین اورده باشه!!! البته اصلا مسئله این صحبتها نیست-
      ---
      در ضمن شما اقای قاصد قبلا سابقه ی ایجاد دو اکانت رو داشتید -دوستان مدیریت هم در اطلاع هستند-
      -------
      من شخصا برای فراگیری و اموزش به این تاپیک سر میزدم ولی رفتار ها و صحبتهای بی ربط و به ابتذال کشاندن مطالب این تاپیک کاملا علمی باعث شد نتونم دیگه وارد نشوم و جواب ندم! امیدوارم خوانندگان قضاوت کنند-
      --
      جوابش با خود جنابعالی و خدای شما!
      یا حق!
      سلام به همه دوستان
      دوست عزیز این عجیب نیست شما که تا الان ناظر بودی فقط دکمه تشکر رو میزدی لازم بود این همه شدت عمل بخرج بدی ! oo:
      شما به من توهین کردی منم جوابتو دادم ایا من فوران کردم و نتونستم جلوی خودمو بگیرم ؟
      برای من اهمیت نداره برای شما چرا این همه اهمیت پیدا کرده من سئوالی مطرح کردم فرض کن همین سئوال رو افشین خان مطرح میکرد چه فرقی میکرد؟
      مانند کسی برخورد میکنی که از ابتدای تاپیک بسیار تحت فشار بوده شما آقای حیدری نیستی ؟خوب بگو نیستم این همه فشاری که بر شما احساس میشه
      طبیعیه ؟کلا شما توی این تاپیک کارت تشکر کردن بوده با چندین مورد دفاع اما مانند کسی برخورد میکنی که نظراتش در تاپیک زیر سئوال رفته
      ایا این برخوردت طبیعیه؟
      خیلی راحت میتونی حرفتو بزنی لازم نیست توهین کنی
      در پایان دوست من اقای قاصد یا بابک یا افشین یا فرشاد یا شمشاد یا...
      شاید سوختن این نام کاربری برات مهم نباشه اما هر وقت خواستی دیگران رو نصیحت کنی اول خودت رو نصیحت کن ..........همین عرضی دیگه نبود
      این مدعیان در طلبش بی خبرانند
      آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون(اندکتانس،القاء،ترانسفورماتور)

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
        شما مطلب را درست نمیخوانید--ببینید ما چیزی به نام بینهایت نداریم مثلا ولتاژ 2.4 تقسیم بر صفر از لحاظ ریاضی بینهایت است ولی در عمل چنین چیزی امکان ندارد و جریان تا جایی بالا خواهد رفت که سیم بتواند تحمل کند و در انجا هم اشاره کردمه بودم که تا حد تحمل سیم.و این بستگی دارد که سیم شما چه جریانی را بتواند از خودش عبور دهد اگر 1000000 امپر بله تا این جریان از ان عبور خواهد کرد.حد بالایش دست سازنده سیم است.
        سلام
        مسائل حاشیه ای بوجود آمده در تاپیک رو با توجه به مستندات موجود مسئولین سایت میتونن بررسی و حل کنن
        و امیدوارم با بررسی دقیق اینمورد روشن بشه ..............مخصوصآ جناب پوریکنده که خودشون مدتی در بحث ها حضور داشتن..............میتونن صحت و سقم مطالب مطرح شده رو روشن کنن..................
        چون جناب جبرییلی در پیام خصوصی به سئوال مطرح شده پرداختن بنده همینجا توضیح میدهم تا موضوع
        برای بقیه دوستان هم روشن شود ....................
        گفته شد سیمی به طول 30 سانتی متربا قطر 0.1 میلی متر در میدانی با چگالی 0.2 تسلا
        حرکت میکنه با توجه به اینکه......
        سیم ابر رسانا باشه .و بار هم صفر باشه جریان چقدر هست............ :question:
        اول اینکه با چگالی جریان در سیم کاری نداریم چون عبور جریان در سیم ابر رسانا نیز محدود است
        و هر چگالی جریان را نمیتوان در نظر گرفت .....و فرض بر این است که هر مقدار چگالی جریان را سیم
        با قطر 0.1 میلیمتر میتواند تحمل کند .............حال جریان چقدر خواهد شد :question:
        جریان در سیم اونقدر میتواند افزایش یابد که چگالی میدان مخالف تولید شده در محیط نزدیک به محور سیم
        با چگالی میدان اصلی برابر شود............یعنی چی؟
        یعنی چگالی ایجاد شده بر اثر عبور جریان با مخالفت با خطوط میدان اصلی عبور خطوط میدان اصلی
        از سطح مقطع سیم را محدود خواهد کرد در عمل خطوط میدان اصلی وقتی به چگالی برابر
        با میدان خود می رسند با ان هم گرا شده به پشت سیم هدایت میشود........
        در نهایت اگر چگالی ایجاد شده در سطح سیم را برابر با چگالی میدان اصلی شد
        باید تعادلی از القاء و مخالفت با القاء را نظر گرفت که باعث محدود شدن جریان میشود
        که با تقریب جریان بسیار کمتر از 50000 آمپر میشود....اما در عمل از این مقدار هم بسیار کمتر هست
        اگر سیمی حامل جریان رو در خارج از میدان تصور کنیم چگالی جریان در مقطع سیم مقداری محاسبه میشود... تا اینجا محاسبه اشکالی نداره.....
        اما همین سیم در میدان مغناطیسی یک مگنت تعادل میدانش بهم میخوره .در نیمی از سطح مقطع سیم چگالی میدان بسیار افزایش پیدا میکنه.....
        دلیلش هم فشردگی بسیار زیاد میدان اطراف سیم توسط میدان مگنت در جهتی که در حال حرکت هست.......خواهد بود.......
        در نتیجه برای جلو گیری از القا به جریان بسیار کمتری نیاز خواهد بود...............
        مقاومت ایجاد شده بر اثر چگالی جریان هم باعث کاهش بیشتر جریان خواهد بود...............
        در ترانس هم همین اتفاق می افتد اول اینکه چگالی جریان در محاسبات مربوط به سطح مقطع
        هسته ترانس هست...........چگالی میدان مولکولهای مغناطیسی که باعث القاء میشوند در سطح بیشتری
        باید عمل کنن و بسیار ضعیفتر از چگالی سطح مقطع هسته هستن..........

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام-و تشکر از توضیحات اقای قاصد لطفا بد نیست نگاهی هم به این لینک بیاندازید زیرا برای جریان حدی در نظر نگرفته
          http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu...enwir3.html#c1 در ظمن یک حلقه سیمی که دو سر ان اتصال کوتاه شده باشد و یا مقاومت داشته باشد در یک میدان مغناطیسی ثابت و سرعت ثابت جریانی در ان ایجاد نخواهد شد زیرا برایند ولتاژ های القایی در ان صفر خواهد بود و جریانی از ان نخواهد گذشت مگر اینکه مقداری از حلقه ان بیرون از میدان باشد.
          در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

سلام-و تشکر از توضیحات اقای قاصد لطفا بد نیست نگاهی هم به این لینک بیاندازید زیرا برای جریان حدی در نظر نگرفته
            http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu...enwir3.html#c1 در ظمن یک حلقه سیمی که دو سر ان اتصال کوتاه شده باشد و یا مقاومت داشته باشد در یک میدان مغناطیسی ثابت و سرعت ثابت جریانی در ان ایجاد نخواهد شد زیرا برایند ولتاژ های القایی در ان صفر خواهد بود و جریانی از ان نخواهد گذشت مگر اینکه مقداری از حلقه ان بیرون از میدان باشد.
            سلام
            در لینکی که قرار دادین سیم ابررسانا نیست .اگر در محاسباتش دقت کنید میبینید که مقدار جریان از روی ولتاژ و مقاومت اهمی سیم محاسبه شده بود.
            مهمترین فاکتور محدود کننده جریان مقاومت سیم است . اما در سیم ابررسانا (که در حال عبور از خطوط میدان است) مهمترین فاکتور محدود کننده جریان چگالی شار
            مخالف سیم هست. و فاکتور بعدی سطح مقطع سیم و چگالی جریان خواهد بود .
            در مورد حلقه سیم که فرمودین ...اگر هردو بازوی حلقه از یک خطوط میدان عبور کند حق با شماست .اما فرض عبور یک بازو از حلقه هست .
            مانند ازمایشهایی که یک سیم مانند تاب حرکت کرده و وارد میدان اهنربای نعلی شکل میشه که تصاویرش رو حتما دیدین .

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

با تشکر از توضیحات -فکر میکنم بهتر است نکته ای را جهت توجه دوستانی که این مطالب را خواهند خواند گفته شود که خاصیت ابر رسانایی یک سیم علاوه بر دما به جگالی میدان مغناطیسی نیز بستگی دارد که به ان چگالی میدان مغناطیسی بحرانی برای ان ابر رسانا گفته میشود که معنی ان این است که اگر سیم را با کاهش دما ابر رسانا کنیم و جریانی را از سیم عبور دهیم این جریان ایجاد میدانی در طراف سیم خواهد نمود که اگر این میدان از مقدار معینی بیشتر شود خاصیت ابر رسانایی سیم به کلی از بین خواهد رفت و دیگر ابر رسانا نخواهد شد حتی با پایین اوردن مجدد دما.در ظمن خاصیت ابر رسانایی سیم باعث خواهد شد که در مجاور میدان مغناطیسی خارجی -- به دلیل عبور جریان سطحی در سیم شدت میدان داخل سیم صفر باشد.و سیم به یک ماده دیامغناطیس ایده ال تبدیل شود.اما راجع به توان --مطلب زیر این نکته را تایید میکند
              http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu...ids/scapp.html
              http://www.istec.or.jp/web21/pdf/14_03/E4.pdf
              Superconducting Motors

Superconducting motors and generators could be made with a weight of about one tenth that of conventional devices for the same output. This is the appeal of making such devices for specialized applications. Motors and generators are already very efficient, so there is not the power savings associated with superconducting magnets. It may be possible to build very large capacity generators for power plants where structural strength considerations place limits on conventional generators.

In 1995 the Naval Research Laboratory demonstrated a 167 hp motor with high-Tc superconducting coils made from Bi-2223. It was tested at 4.2K and at liquid neon temperature, 28K with 112 hp produced at the higher temperature.

دیدگاه

.در ظمن خاصیت ابر رسانایی سیم باعث خواهد شد که در مجاور میدان مغناطیسی خارجی -- به دلیل عبور جریان سطحی در سیم شدت میدان داخل سیم صفر باشد.و سیم به یک ماده دیامغناطیس ایده ال تبدیل شود.
                یا کوانتوم ترپینگ.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                  دوستان از تاخیری که داشتم عذر می خوام
                  مشغول شبیه سازی مغناطیسی بودم
                  سعی کردم توی شبیه ساز به این مطالب بپردازم و نتایج رو آرشیو کنم
                  1- بررسی مغناطیس حول یک سیم در هوا
                  2- بررسی حضور یک ماده مغناطیسی در اطراف سیم حامل جریان در هوا
                  3- بررسی فوران یک سیم در کنار هسته کوپل
                  4- بررسی فوران اطراف یک حلقه سیم در کنار هسته کوپل
                  5- بررسی القا دو سیم بر یکدیگر در هوا
                  6- بررسی القا دو سیم در حالت ترانسفور ماتوری
                  7- بررسی فوران در ترانس اتصال کوتاه
                  8- بررسی تنش های حرارتی هسته
                  9- بررسی تغییرات رساناش در خروجی ترانس
                  10 بررسی حالت ابر رسانایی در ترانسفورماتور
                  11- آیا در شبیه سازی و با اعمال تمامی موارد غیر خطی و ساختاری می توان به توان های بسیار بالا دست یافت؟
                  و هر آنچه شما بخواهید برای شبیه سازی
                  البته قابل ذکر شبیه سازی فقط در حالت مگنت (داینامیک و استاتیک) و با مکانیک استاتیک هستش.
                  شاید این شبیه سازی ها کمکی به درک بیشتر از واقعیت ها باشه.

اضافه شده در تاریخ :
                  قابل ذکر
                  در این تصاویر مرز هوا یک شکل هندسی 10 ضلعیه
                  و شکل سیم یک 8 ضلعی در مرکز تصویره
                  جنس سیم مس هستش
                  جریان عبوری از اون هم 100 آمپره
                  فوران هم به صورت rms در محیط نمایش داده شده
                  فرکانس آنالیز 50 هرتز هستش

در تصویر بعد یک قطعه فرو مغناطیس وارد محیط میشه
                  شکل قطعه مربعی هستش با ضریب نفوذ نسبی 4000
                  ببینیم اثر این قطعه در میدان های گذرنده از سیم به چه شکل خواهد بود؟

حالا این قطعه رو قدم به قدم نزدیک به سیم می کنیم.

و نهایتا قطعه آهن به سیم حامل جریان می چسبه

اینم فکوس روی فوران سیم

نتیجه شبیه سازی تا حد زیادی مشخصه
                  ولی برداشت من از این شبیه سازی اینه که وجود یک ماده فرو مغناطیس در اطراف یه سیم حامل جریان چند ویژگی ایجاد میکنه:
                  1-فوران عبوری از داخل ماده فرو مغناطیس بیشتر از محیط اطرافشه که بدیعی هستش
                  2- ماده فرو مغناطیسی باعث افزایش فوران عبوری از محیط اطرافش هم میشه
                  3- ماده مغناطیسی سبب میشه که فوران عبوری از خود سیم هم افزایش پیدا کنه
                  قابل توجه که این فقط یه قطعه مغناطیسی هستش که نه مسیر بسته ای داره و نه حکم هسته کوپل رو داره ولی به خودی خود سبب افزایش فوران عبوری از سیم میشه و در نتیجه اندکتانس سیم رو افزایش میده.

اضافه شده در تاریخ :
                  یک چیزی بود که خیلی وقته می خواستم بگم اینکه
                  جناب قاصد برای آنالیز مسیر میدان های مغناطیسی اومد از پودر آهن استفاده کرد
                  دست شون درد نکنه این کار دید کلی خوبی در سطح آماتور به افراد برقی میده ولی من احساس می کردم
                  سطح این بحث اونقدر بالا باشه که برای آنالیز مقدار و یا مسیر میدان مغناطیسی، یه ماده فرو مغناطیس مثل آهن وارد بازی نشه
                  ما وقتی می خوایم فوران مغناطیسی در هوا با ضریب نفوذ نسبی یک رو آنالیز کنیم مجاز نیستیم پودر آهن با ضریب نفوذ 5000 رو وارد صورت مسئله کنیم
                  این یعنی تغییر دادن کامل صورت مسئله
                  برای بررسی فوران در هوا باید یا از روش های ریاضیاتی استفاده بشه و یا از شبیه سازی مغناطیسی و یا از تصویر برداری مغناطیسی
                  در کل آنالیز جناب قاصد برای میدان اطراف سیم یه آنالیز آماتوره که صورت مسئله رو خدشه دار کردش
                  اینم یه تحلیل شبه پودر آهنی از فوران اطراف یه سیم توی شرایط شبیه سازی که یه دید دقیق به مقدار نقطه ای از چگالی فوران به ما خواهد داد:

بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

سلام و تشکر از زحمات شما--در مورد شبیه سازی سوالی داشتم -1-قطر سیم چقدر است؟ و اینکه چرا انرا دایره در نظر نگرفته اید؟ابعاد قطعه چقدر است؟از کدام نرم افزار استفاده کرده اید؟ایا قابلیت شبیه سازی سه بعدی هم دارد؟و به نظر نمیرسد فوران در سیم تغییری کرده باشد.

دیدگاه

با تشکر از جناب جبراییلی
                      و اما پاسخ به سوالات شما
                      1- قطر سیم حدود 5 میلی متر مربع هستش( اندازه دقیق رو توی شبیه سازی های بعدی ذکر می کنم)
                      2-این نرم افزار ابزار ژئومتری خیلی ضعیفی داره و فقط لبه های سطوح ررو میشه با خط صاف مشخص کرد
                      قابل ذکر که در این نرم افزار سطوح رو می توان با سالید ورک طراحی کرد و البته به صورت سه بعدی
                      ولی تحلیل نرم افزار برشی از شکل سه بعدی خواهد بود
                      3- نرم افزار مکسول
                      4- فوران در سیم کاملا تغییر می کند و دلیل عدم وضوح آن اینه که اولا روی سیم تصاویر فکوس نشده و اینکه
                      در هر تحلیل ستون درجات چگالی فوران تغییر میکنه که من اشتباها اون ها رو سیو نکردم...
                      در تصویر اول فوران ماکس که رنگ قرمزه 0.03 تسلا هست ولی در تصویر انتهایی تقریبا 0.07
                      منممنون از نکاتی که گفتین ( چشم، اصلاح میشه)

اضافه شده در تاریخ :
                      با سلام خدمت دوستان عزیز
                      دوستان سری دوم شبیه سازی رو براتون ارسال می کنم
                      این بار یه سیم با مقطع مربع هستش.
                      جریان 100 آمپر
                      فرکانس 50 هرتز
                      مقطع سیم25 میلی متر مربع
                      در این شبیه سازی بررسی شده که اگه یک هسته مغناطیسی با مسیر بسته و ضریب نفوذ 4000 به یه سیم حامل جریان نزدیک بشه چه تاثیری بر چگالی فوران خواهد گذاشت.
                      ببینیم :

نتیجه ای که مشخصه این قطعه مغناطیسی هم سبب افزایش فوران عبوری از سیم میشه
                      اندکتانس سیم در حالت اول 0.43 میکرو هانری و در حالت انتهایی 0.7 میکرو هانری هستش
                      البته آنالیز با عمق تصویر 1 متر انجام شده یعنی طول سیم قرار گرفته در کنار هسته یک متر هست و اندکتانی هم بر اساس هانری بر متر ذکر شده.
                      به ادامه بررسی ها دقت کنید...

اضافه شده در تاریخ :
                      این بار همون آزمایش قبلی رو تکرار می کنیم با این تفاوت که هسته تو پر میشه و به قولی یه مسیر بسته مشخص نیست
                      ( این شبیه سازی تکرار شبیه سازی اوله)
                      ببینیم:

نتیجه شبیه سازی اینکه فوران عبوری از سیم با تو پر کردن هسته فرق چندانی نکرد!
                      اندکتانس حالت اول 0.403 میکرو هانری و اندکتانس حالت آخر شبیه سازی 0.7031 مکرو هانری بر متر بود.
                      می شه این طور نگاه کرد وقتی یه سیم راست در قسمتی از مسیر خود روی یه هسته میشینه مهم نیست هسته یه تکه آهن مغناطیسی باشه و یا یه آهن با مسیر بسته مغناطیسی... نظر شما چیه ؟

اضافه شده در تاریخ :
                      یه گلایه و بعد ادامه بحث
                      چرا وقتی دوستان لطف می کنن و یه جو جنجالی به راه می ندازن همه توی بحث شرکت می کنن و به صورت ضربتی سوال های خودشون رو فوری ارائه می کنن
                      ولی وقتی کار با یه شبیه ساز نسبتا حرفه ای داره جلو میره هیچ سوالی مطرح نمیشه
                      کجان دوستانی که تهمت می زنن و مسولان فرهنگی که به سرعت تشکر می کنن؟؟؟
                      بگذریم بار ها گفتم ارزش اعمال ما به نیتمونه!
                      در این شبیه سازی به بررسی القا بین دو سیم می پردازم
                      دو سیم موازی هست.
                      جریان یک سیم به اندازه 100 آمپر هست و به سیم دوم که القا بر اون صورت می گیره مقاومت 10 اهمی وصل هست
                      طول سیم ها 1 متره
                      آنالیز 50 هرتزه
                      جریان عبوری از سیم دوم و توزیع چگالی فوران مورد بررسی هستش
                      ببینیم :

دیدگاه

سلام
                        و تشکر از بابت شبیه سازیها- شبیه سازی که دیشب نتایج رو قرار دادید دقیقا همونطوری بود که فکرش رو میکردم و در چند صفحه ی قبلی در موردش نظرم رو گفتم - امیدوارم شبیه سازی که تو پی ام هم عرض کردم نتایجش رو قرار بدید -
                        و مقادیر رو با اعداد هم نشون بدید.
                        --
                        پس اگر با توپر کردن قطعه تغییری ایجاد نشه تقریبا میشه گفت که همون سطح موثره- ولی من منتظر نتایج سیمولیشن ها هستم -
                        بازم متشکر

دیدگاه

با سلام
                          ببخشید دوستان ارسال مطالب به تاخیر افتاد
                          توی سیستم یه مشکل افتاد نتونستم حلش کنم.
                          به زودی شبیه سازی رو به صورت انیمیشن ارسال می کنم.

دیدگاه

این خطها همشون صاف هستن...
                            با چشمهایی که اینقدر خطای دید دارن، نمیشه با دیدن رفتار دیگران درباره ی اونها قضاوت کرد....حالا خوبه اینجا همدیگه رو نمیبینیم و فقط حاصل افکارمون رو به رشته ی تحریر درمیاریم....
                            چقدر راحت قضاوت میکنیم

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                              ممنون که با این تاپیک همراهین
                              جناب شاهرخ من منظورتون رو دقیقا نفهمیدم ولی حرفتون رو تا حدودی قبول دارم
                              خوب دوستان این بار در شبیه سازی دو تا سیم رو در محیط با جنس هوا مورد بررسی قرار می دیم
                              قطر سیم ها 2 میلی متر مربع هستش
                              سیم سمت راست جنس مس هست و 100 آمپر جریان رو عبور میده.
                              سیم سمت چپ هم بهطول یک متر در موازات سیم راست هست.
                              مقاومت سیم سمت چپ 0.001 اهم هستش که با به صفر میل دادن اون تبدیل خواهد شده به ابر رسانا
                              می بینید که این دو سیم اثر گذاری مغناطیسی بسیار زیادی روی هم دارن.

حالا همون آزمایش رو این بار با اعمال یه مقاومت 1 اهمی به سیم سمت چپ انجام می دیم
                              چون جریان سیم سمت چپ خیلی کم میشه اثر گذاری مغناطیسی کمتری دارن

ممنون می شم نظرتون رو در مورد شبیه سازی بگین...

دیدگاه

سلام و تشکر از زحمات شما بابت شبیه سازیها ---ایا امکان شبیه سازی دو سیم پیچ با تعداد یک دور بر روی یک هسته را دارید ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X