اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در رابطه با ماژول های GSM/GPRS/GPS/Wireless

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بحث در رابطه با ماژول های GSM/GPRS/GPS/Wireless

سلام به همه عزیزان همونطور که میدونید آقای حمید نجفی ی بحثی رو راه انداختند راجب ارتباط gsm و میکرو که از گوشی های قدیمی و ارزون قیمت در این پروژه استفده میشد اما با عرض معذرت من هیچی از این داستان متوجه نشدم چون هر کس ی حرفی میزد و تو ی مقطعی هم خود آقای نجفی ناپدید شده و در بحث نیست به هر حال من این تاپیکو زدم تا در مورد ماژولهای آماده ای که در بازار هست صحبت کنیم که خیلی بهتر از گوشیهای قدیمی هستند حالا میخوام اگه کسی راجب این ماژولها و نحوه اتصالشون به میکرو خبر داره ی توضیحی بده،جالب بدونید حدود 90% احتمال میدم کسی تو این تاپیک شرکت نکنه چون اکثر تاپیک های خودمو خودم به نتیجه رسوندم مثل تاپیک پی تی 100 :mrgreen: امیدوارم این تاپیک اینجوری نباشه و ی جمع بندی درست داشته باشیم
    نخستین گام در شناخت، این است که بدانیم نادانیم

پاسخ : بحث در رابطه با ماژول های GSM/GPRS/GPS/Wireless

من جزو 10 درصد هستم ولی باید اسم تایپیکو میزاشتید بحث در رابطه با ماژول های GSM/GPRS/GPS/Wireless اینجوری دیگه پاک نمیشه :mrgreen:
    هنوزم دیر نشده پست اول رو ویرایش کن عنوانش رو تغییر بده اگر میخواهی تایپیک زنده بمونه!اون بالاست :rolleyes:
    منم دنبال یه ماژول هستم ارزون که GPRS و GSM رو ساپرت کنه GPS هم داشت بد نیست کم دردسر باشه فقط

دیدگاه

آقا شهریار به توصیه شما موضوع تاپیک تغییر کرد اما بحٍث اصلی هنوز سر جاشه دوستان اگه مداری از ارتباط میکرو به gsm دارند بزارن تا استفاده کنیم،راستی چندتا ماژول با قیمت مناسب هم معرفی کنید ی سوال هم داشتم و اون این که فرق ماژول های gsm در چیه؟آیا بردش فرق میکنه؟

دیدگاه

خوبه که عوض کردید حالا بهتر میشه بحث کرد
        من دارم میگردم رفتم قیمت بگیرم گفت SIM300 و SIM900 تو رنج قیمت 55 تومان هستند ماژول+سوکت+آنتن بدون برد
        نمیدونم شاید سفارش دادم اگه شنبه سفارش بدم یکشنبه میاد آخه اصفهانم راستی اینجا بد نیست در مورد IC هایی که گفتم صحبت کنیم اون مداری رو که گذاشتم مدار راه اندازی قسمت رادیوییش بود بقیش با واسط SPI و میکرو کنترلره در ضمن این IC به نظر توی ایران نیست من شاید سفارش دادم همراه یه سری قطعه دیگه برام آوردند

دیدگاه

راستی یادم رفت بگم
          www.sim.com
          این سایتشه باید عضو بشید تا دیتاشیت هاش رو بگیرید مدار و ATcommand و همه چیشو داره
          http://wm.sim.com/Sim/News/photo/201055160340.pdf
          http://wm.sim.com/Sim/News/photo/2010712134316.pdf
          http://wm.sim.com/Sim/News/photo/201055155744.pdf

دیدگاه

خوب 100 % درصد عزیز چی میخوای بدونی
            و یک ماژول رو انتخاب کن و روشش مانور بده نتونستی کمک بگیر
            ماژول رو اول بگیر بعد ببندش و بعد اگه مشکل خوردی بیا
            در هر حال من در خدمتم سوالی بود
            همینجا مطرح کنید

در رابطه با GSM مسئله اونقدر سخت نیست بعد روشن شدن هر ماژول GSM یک پورت سریال داری که با دستورات AT باهاش ارتباط برقرار می کنی
            چه گوشی چه ماژول هر کارخانه ای که این دستورات تعدادی مشترک و مابقی در دیتا شیت یا فایل های راهنما داده شده
            کسانی هم که اولین بار راهندازی کردن بدون کمک دیگران بوده که شدن اولین
            هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
            بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
            میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

من میخوام ببینم GPRS اینا چجوریه میشه با میکرو صفحه سایت آورد؟

دیدگاه

فرق SIM900-SIM900A-SIM900B-SIM900C-SIM900D-SIM900E تو چیه؟

دیدگاه

راستی توان این ماژول ها چقدره؟یه وقت یه عالمه تشعشع نخوریم سرطان بگیریم :eek:

دیدگاه

بچه ها ی نگا به این مدار بندازید متوجه نمیشم چه طور به میکرو وصل میشه
                    http://up.iranblog.com/Files2/6248f0d8236f4bd980b8.pdf
                    وستان اگه اینمدار مورد داره ی شماتیک خوب اگه دارید بزارید مرسی

دیدگاه

GPRS مربوط به این ماژول ها بصورت بسته ای دیتا ارسال میکنه
                      و می تونی با این قابلیت ایمیل ارسال می کنی
                      و دیتا دریافت کنی
                      حالا چطور می خوای وب باز کنی خیلی سوالت پیچیده است

فرق این همه ماژول بیشتر تو قیافه و یک سری کاربذهاش است هرچند تو ایران 3 مدلشو بیشتر پیدا نمی کنی
                      مثلا سیم 900 با i2c و spi هم کنترل میشه

تشععشم استاندارد مثل همون موبایل
                      هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                      بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MORTEZA90
                        بچه ها ی نگا به این مدار بندازید متوجه نمیشم چه طور به میکرو وصل میشه
                        http://up.iranblog.com/Files2/6248f0d8236f4bd980b8.pdf
                        وستان اگه اینمدار مورد داره ی شماتیک خوب اگه دارید بزارید مرسی
                        در ضمن من که میکرویی تو این مدار نمیبینم ،این مدار برای وصل به pc ساخته شده
                        و در ضمن مدار سالمه من دارم استفاده می کنم

دیدگاه

در ضمن من که میکرویی تو این مدار نمیبینم ،این مدار برای وصل به pc ساخته شده
                          و در ضمن مدار سالمه من دارم استفاده می کنم
                          [/quote]
                          میشه راجب pc بیشتر توضیح بدین من اطلاعات زیادی ندارم و اگه شماتیکی از اتصال این ماژول به میکرو دارید برام بزارید ممنون

دیدگاه

اون فایل هایی رو که گذاشتم دیدید؟تو سایتش عضو شدید؟
                            توی اون فایل ها مدارات لازم براش گذاشته شده
                            نوشته اصلی توسط n340
                            GPRS مربوط به این ماژول ها بصورت بسته ای دیتا ارسال میکنه
                            و می تونی با این قابلیت ایمیل ارسال می کنی
                            و دیتا دریافت کنی
                            حالا چطور می خوای وب باز کنی خیلی سوالت پیچیده است

فرق این همه ماژول بیشتر تو قیافه و یک سری کاربردهاش است هرچند تو ایران 3 مدلشو بیشتر پیدا نمی کنی
                            مثلا سیم 900 با i2c و spi هم کنترل میشه

تشععشم استاندارد مثل همون موبایل
                            پس میشه با gprs هم کار کرد خوبه
                            آخرش تفاوتش رو نفهمیدم
                            توی ایران چه مدل هایی پیدا میشه؟
                            ولتاژ کاریشون چقدره؟
                            توانشون زیر یک واته؟

من میگم بیایم خودمون بردش رو طراحی کنیم :nerd:

دیدگاه

آقا من ی خواهشی داشتم اونم اینه که ی محبتی در حقم بکنید ی شماتیک ساده از اتصال این ماژول با میکرو واسم بزارید ممنون میشم ،هر چی تو این دیتا شیت نگا میکنم چیزی متوجه نمیشم :sad:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X