اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در رابطه با ماژول های GSM/GPRS/GPS/Wireless

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در رابطه با ماژول های GSM/GPRS/GPS/Wireless

سلام دوستان من میخواهم با Sim900 کار کنم و اندازه برام خیلی مهمه به خاطر همین نمیتونم Sim300 استفاده کنم.
    میشه فرقاشو بگید ؟
    این DTS ، CTS ، DTR چیه؟
    ممنون.
    الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام آقا حسام

این سه تا پایه که نوشتید مربوط به ارتباط سریال میشه...

البته فرق SIM300 با SIM900 فقط 900 یه سری امکانات بالا تری داره....مثل ورودی میکروفن و خروجی صدا و... (به نقل از یکی از رفیقام که یکیش رو خریده بود )

قیمتش اینطور که شنیدم 35 تومن خودش بود و جا سیم کارت و آنتن و... هم 10 تومن ....

ولی در کل از نظر حجمی خیلی کوچکتر از SIM300 هست! به راحتی میشه باهاش یه موبال درست کرد

موفق باشید

دیدگاه

سایت شرکت سیمکام (رجیستر شوید تا دانلود کنید)

http://www.sim.com

دیتا شیت محصولات انجاست.

تو ایران سیم کام ارزان ترین و در دسترسترین

http://wm.sim.com/Sim/FrontShow_en/wireless/list_gsm_gprs2.aspx

دیدگاه

سلام
          میگم میشه به جای آنتن برای این ماژول های GSM توی PCB یه مسیر بزرگ بکشیم چون من یه مدار دارم اثلا جا نداره آنتن بزارم و این آنتن ها رو هم باز کردم توش یه سیم بود که از وسط تا شده.
          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

باید طراحی انتن 50 اهم روی پی سی بی بلد باشی همین جوری نمی شه.یا باید دیتا شیت های سازنده را ببینی یا امیل بزنی برای کمک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسام الفتی
              سلام
              میگم میشه به جای آنتن برای این ماژول های GSM توی PCB یه مسیر بزرگ بکشیم چون من یه مدار دارم اثلا جا نداره آنتن بزارم و این آنتن ها رو هم باز کردم توش یه سیم بود که از وسط تا شده.
              مواظب باش این sim900 بد جور به آنتن حساسه یه روز برای آنتن منو سره کار گذاشت
              بجای آنتن یه تیکه سیم گذاشته بودم موقع رجیستر شدن موقع ارسال sms موقع دریافت sms خلاصه هر موقع که ماژول ارسال rf میکرد کل مدار و میکرو گیج میزد

دیدگاه

طراحی انتن روی pcb نیاز به دانش بالا ار اف و نرم افزارهای مربوط دارد و باید انتن 50 اهم باید باشد. وگرنه توان خروجی ماژول برگشت می کند و در دراز مدت طبقه خروجی را نیم سوز یا خراب می کند. انتم باید علمی طراحی شود یا اماده خریداری شود

دیدگاه

خی محسن جان حالا آنتن رو ولش کن شما یا Sim900 کار کردی دیگه با Sim900D که کار نکردی؟
                  میشه یه توضیحی یدی ؟
                  خیلی کارم لنگه.
                  الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

توی این لنجمن چند هزار نفری کسی نیست بگه که این لعنتیو راه انداخته ما هم بگیریم کارو تموم کنیم؟
                    الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

من فعلا شروع کارمه با sim900
                      ظاهرا زیاد فرقی با sim300 نداره بجز مشکل آنتن
                      با همن atcommnad کار میکنه

دیدگاه

با تشکر از دوستمون آقا مرتضی که این تایپیک مناسبو راه اندازی کردند
                        من میخوام بدونم اصلا این ماژول ها ( GSM/GPRS/GPS/Wireless ) چیند و چیکار می کنند و کجا کاربرد دارند .
                        ببخشید که این سوال مبتدیانه رو می پرسم آخه من تا حالا با هیچ ماژولی کار نکرده ام .

مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام خدمت مهندسای عزیز...
                          تولا تولید ماژول sim300 و 300cz متوقف شده
                          من خودم دوس داشتم با cz کار کنم اما متاسفانه....
                          خلاصه من رفتم از جهان کیت یه sim 900 te خریدم اینطور که فروشندش می گفت فرقی نداره با 300cz

شما اطلاعات دارین؟
                          پایه هاشون یکین؟؟ :job: :nerd:

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان
                            نمی دونم این تاپیک از کی فعاله و مطالبی که من مگم بدردتون می خوره یا نه؟
                            بنده با sim900 همه کار کردم و خیلی هم دوسش دارم چون هم کوچیکه هم قوی و گیر نمی ده.
                            با این ماژول به راحتی می تونین به اینترنت وصل بشید و اطلاعات رد وبدل کنید و حتی صفحات هر سایتی رو که دلتون می خواد باز کنید اما در کل این ماژولها برای کار کنترلی و ارتباطی هستند نه مرور اینترنت.
                            دوستانی هم که با برد زدن و لحیم کاری smd l مشکل دارن میتونن بردی به نام B-Board که جهان کیت تولید می کنه با قیمت بسیار مناسب خریداری کنند.
                            دوستانی هم که با آنتن بزرگ مشکل دارن می تونن از آنتن گوشیهای موبایل استفاده کنند که چارش یکم جستجو در فروشگاههای قطعات موبایل است.
                            جهت اطلاع باید عرض کنم که بنده چند تا پروژه با این ماژول انجام دادم که اگه سوالی بود در خدمتم.
                            کنترل از راه دور با sms
                            موبایل با ال سی دی رنگی
                            ارسال اطلاعات و کنترل از طریق اینترنت
                            ردیابی وسایل نقلیه با gps و sms
                            البته توی مورد آخر از ماژول LEA-5S به عنوان GPS استفاده کردم که البته در ورژن جدید می خوام از SIM908 استفاده کنم چون علاوه بر همه چیزهایی که SIM900 داراست GPS هم دارد و بسیار کوچک و ارزان و قوی است.

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان عزیز
                              راستش من یه sim300 داشتم و دیروز بالاخره تونستم با میکرو یه sms بفرستم :wow: :wow:
                              از اونجایی که با کمک دوستان سایت تونستم اینکارو انجام بدم وظیفمه که هرچی یاد گرفتمو انتقال بدم به دوستای دیگه...
                              حالا هر کدوم از دوستان که در رابطه اتصال میکرو به sim300 مشکل داره بگه...در حد توان و سواد در خدمتم...
                              :read: :read: :rolleyes:

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان
                                نمی دونم این تاپیک از کی فعاله و مطالبی که من مگم بدردتون می خوره یا نه؟
                                بنده با sim900 همه کار کردم و خیلی هم دوسش دارم چون هم کوچیکه هم قوی و گیر نمی ده.
                                با این ماژول به راحتی می تونین به اینترنت وصل بشید و اطلاعات رد وبدل کنید و حتی صفحات هر سایتی رو که دلتون می خواد باز کنید اما در کل این ماژولها برای کار کنترلی و ارتباطی هستند نه مرور اینترنت.
                                دوستانی هم که با برد زدن و لحیم کاری smd l مشکل دارن میتونن بردی به نام B-Board که جهان کیت تولید می کنه با قیمت بسیار مناسب خریداری کنند.
                                دوستانی هم که با آنتن بزرگ مشکل دارن می تونن از آنتن گوشیهای موبایل استفاده کنند که چارش یکم جستجو در فروشگاههای قطعات موبایل است.
                                جهت اطلاع باید عرض کنم که بنده چند تا پروژه با این ماژول انجام دادم که اگه سوالی بود در خدمتم.
                                کنترل از راه دور با sms
                                موبایل با ال سی دی رنگی
                                ارسال اطلاعات و کنترل از طریق اینترنت
                                ردیابی وسایل نقلیه با gps و sms
                                البته توی مورد آخر از ماژول LEA-5S به عنوان GPS استفاده کردم که البته در ورژن جدید می خوام از SIM908 استفاده کنم چون علاوه بر همه چیزهایی که SIM900 داراست GPS هم دارد و بسیار کوچک و ارزان و قوی است.
                                امکان داره در مورد ارسال اطلاعات و کنترل از طریق اینترنت توضیح بدید.
                                ALI_ELECT64@YAHOO.COM

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X