اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
    درود!
    خب! مطابق دیتاشیت:
    General Purpose Input Output (reserved for GPS status LED indicator) =GPIO

(GPIO) : به نظرم این پایه وقتی وقتی عمل میکنه که ماجول اطلاعات معتبری(valid) رو دریافت کنه(یهنی به ماهواره ها کانکت بشه)، اما بعید میدونم اگر شما بهش LED وصل کنیدچشمک بزنه، چون نوشته "reserved" که به نظرم یعنی برای کاربردهای آینده رزرو شده-الان این پایه بلا استفاده است
    از پاسختون بسیار متشکرم
    معنی این جمله میشه : هدف کلی ورودی خروجی ( رزرو شده برای LED نشان دهنده حالت GPS )
    اگه اشتباه می کنم لطفا معنی را اصلاح کنید .
    من فکر می کنم این LED حالت ورود یا خروج اطلا عات رو نشون میده . ولی کلمه ی reserved به قول شما فکر کنم برای کاربردهای آینده رزرو شده .
    حالا نمی دونم به LED وصل کنم یا نه ؟
    :cry2:
    دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

بله، تقریبا همچون(!) معنی ای میده، در کل منظورش اینه که کاربرد خاصی نداره و عمومی(General Purpose) هستش، این جور پایه ها(GPIO) رو داخل تراشه های دیگه هم میتونید ببینید که میتونن کاربردهای مختلفی داشته باشن: توضیخ بیشتر در ویکی پدیا: http://en.wikipedia.org/wiki/General_Purpose_Input/Output

من فکر می کنم این LED حالت ورود یا خروج اطلا عات رو نشون میده...
      با توجه به توضیخات بالا،این برداشت شما خیلی درست نیست! اما با توجه به توضیحی که داده(reserved for GPS status LED indicator)، من همون برداشتی که تو پست قبل داشتم رو ترجیح میدم

حالا نمی دونم به LED وصل کنم یا نه ؟
      امتحانش که ضرری نداره، اما چون رزرو شده،حدس میزنم اگه led وصل کنید،چیزی مشاهده نکنید(به نظر این پایه الان بلا استفاده هستش).
      اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

لینک رو مطالعه کردم . بانظر شما موافقم .
        قبلا یه ایمیل به شرکت سازنده فرستادم ببینم اونا چی میگن ؟

چرا دیگه به تاپیک زیر سر نمی زنید ؟
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55305.15

دیدگاه

سلام
          دو سوال :
          1. تو شکل زیر مقاومت چقدر باشه که هم جریان پین مربوط به RSTN فراهم بشه . و هم در حالت اتصال کوتاه جریان زیادی از فیوز 160mA نگذره و اون رو نسوزونه . تو دیتاشیت چیزی راجع به حداکثر جریان ورودی پایه ی RSTN نوشته نشده . من به طور پیش فرض مقاومت 1k قرار دادم ( 3.3 ولت تقسیم بر 1 کیلو اهم = 3.3 میلی آمپر ) .

2. توشکل زیر خازن C10 موازی خازن C2 هست . و معادل دو خازن موازی مجموع آن هاست یعنی 1.1uF . ولی خازن طرف اول LM7805 کوچکتر از این مقدار است . چه کار باید کرد ؟
          آیا باید به جای دو خازن C2 و C10 یک خازن 1.1uF یا 1uF یا 0.1uF قرار داد ؟

دیدگاه

سلام عزیز!
            1- این پایه(RSTN) که اصلا مورد نیازت نیست! ببین،تو دیتاشیت نوشته: Only needed when power supply rise time is very slow یعنی فقط زمانی که رایس تایم(زمان صعود-زمانی که طول میکشه ولتاژ تغذیه از صفر به مقدار مشخصی برسه)، خیلی کنده به کار میاد

2- اصلا c10 رو چرا گذاشتی؟ همون C2 کافیه: http://freedatasheets.com/blog/labels/LM7805.html
            راستی اصلا چرا LM گذاشتی؟ این تا 1آمپر ساپورت میکنه! شما همون 7805 بذار خوب، مگه ماجولت و مدارت چقدر جریان نیاز داره؟(نکنه GSM هم داری استفاده میکنی؟!)

دیدگاه

درست می فرمایید . در مورد Button حق باشماست ولی از مقاومت که باید استفاده کنم ؟ چون این پایه Active low هست نباید مگه به 3.3V متصل بشه . یادمه یکی از بچه ها ماژولش پشت سر هم reset می شد .
              c10 رو با توجه مدار پیشنهادی در دیتاشیت قرار دادم ( C10=1uF هست و C2=0.1uF ظرفیت معادل این دو خازن موازی 1.1uF میشه . یعنی همون 0.1uF رو بذارم کفایت میکنه ؟ ) .
              نحوه ی اتصال خازن C9 درسته ؟
              @};-

من میخوام از ماژول Sim908 تو کار بعدی استفاده کنم که هر سه ماژول GPS-GPRS_GSM در اون به صورت یکجا وجود داره ( قیمتش حدودا 60000 تومان هستش ) . کاری که میخوام انجام بدم نیاز به یک تراشه ARM داره . ول من هنوز اطلاعات کافی درمورد ARM ندارم .

پروژه بعدی :
              من میخوام از قسمت GPS ماژول Sim908 که نوشته شده دقتش 2.5m هست اطلاعات مربوط به موقعیت رو بگیرم و با GPRS این ماژول به اینترنت متصل بشم و با استفاده از سورس صفحه ی Google Maps ( در Fire Fox : مسیر Web Developer - View Page Source ) فقط اون قسمت مربوط به نفشه رو جدا کنم و مختصات به دست آمده رو روی یک LCD گرافیکی همراه تاچ اسکرین ( برای استفاده از امکانات نقشه ی Google Maps ) نمایش بدم .

دیدگاه

ولی از مقاومت که باید استفاده کنم ؟ چون این پایه Active low هست نباید مگه به 3.3V متصل بشه
                در این مورد اطلاعی ندارم

عملکرد خازن c10 هم برای "نویزگیری" هستش، همون 0.1uf کافیه

نیاز به یک تراشه ARM داره ( قیمتش حدودا 60000 تومان هستش )
                ARM قیمتش 60هزاره؟!! فکر میکنم منظورتون ماجول Sim908 بوده؟
                اون قسمت مربوط به نفشه رو جدا کنم و مختصات به دست آمده رو روی یک LCD گرافیکی همراه تاچ اسکرین ( برای استفاده از امکانات نقشه ی Google Maps ) نمایش بدم
                به نظر من به مشکلاتی خواهید خورد، کار راحتی نیست، اما با تلاش و پشتکار حتما موفق میشید که در این صورت تجربیات ارزشمندی رو در انتهای کار اندوخته خواهید کرد

دیدگاه

ARM قیمتش 60هزاره؟!! فکر میکنم منظورتون ماجول Sim908 بوده؟
                  بله درست کفتید . اصلاح کردم .

به نظر من به مشکلاتی خواهید خورد، کار راحتی نیست، اما با تلاش و پشتکار حتما موفق میشید که در این صورت تجربیات ارزشمندی رو در انتهای کار اندوخته خواهید کرد
                  حالا هنوز همین رو هم تموم نکردم . توش هنوز هم مشکل دارم . ولی از دلگرمی که دادید ممنونم .
                  @};-

دیدگاه

سلام
                    من می خوام بدونم هر درجه تو GPS تقریبا چند متر است یعنی عددی که از GPS می خونیم بعد از تقسیم بر 60 و .... عدد اخری که با شش رقم اعشار داریم هر درجه اون چند متره؟
                    سوال بعدی که مرتبطه مسافت رو چه طوری میشه پیدا کرد مثلا می خوام موقعیت الانم رو با 100 متر جلوترم رو داشته باشنم باید چه جوری حساب کنم؟
                    تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

دوست عزیز همونطور که میدونید زمین دایره کامل نیست بلکه به شکل بیضی هست . بنابراین به دست آوردن طول مسیر و فاصله بستگی به موقعیت به دست آمده از GPS از آن دو نقطه داره .

دیدگاه

سلام به همه

من برای پروژه ایی مجبور شدم کل فیبر ماژول GPS رو بسازم-این فیبر محاسبات مخابراتی داره برای حداکثر توان دریافت
                        کل فیبر رو حتی دقیق تر از اصلش طراحی کردم که توی این فیبر پایه PPS رو بیرون آوردم که زمانی که ماهواره پیدا میشه به ازای هر ثانیه دقیق یک پالس حدود 300ms میده
                        4 تا هم مقاومت SMD با یک SMA آنتن و قطعه GPS روی فیبر قرار میگیره

جمعا 5 پین بیرون اومده که به این صورته : GND-VCC-RX-TX-PPS

100% تست شده و بصورت یک المان در Altume دراوردم که روی هر بردی بخوام قرار میگیره

اگر دوست داشتین بگید بزارم

دقیقا برد زیر هست اما با 5 پین

خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نیکی و پرسش ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
                            نیکی و پرسش ؟
                            UPLOAD شد
                            موفق باشید
                            خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
                              UPLOAD شد
                              موفق باشید
                              کجا ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
                                کجا ؟
                                تو یه تاپیک جدید-تو بخش avr

اینجا : http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...4766#msg304766

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X