اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

با سلام
    از دوستان کسی میدونه که چه جوری میشه از پورت سریال به ماژول جی پی اس به خصوص GT720F کامند ارسال کرد البته میدونم که برنامه ای گذاشتین که میشه این کار رو کرد ولی میخوام از پورت سریال یا میکرو این کار انجام بشه .ایا امکان چنین کاری هست و اینکه کامندهای مربوطه رو از کجا میشه پیدا کرد توی دیتاشیت و سایت سازنده که چیزی پیدا نکردم
    با تشکر
    حضرت علی(ع):
    أَشرَفُ الخَلاَئِقِ اَلوَفَا بِالعَهد.
    شریفترین خصلتها وفاى به عهد است.

دیدگاه

اتفاقا من هم راجع به تغییر Baud rate ماژول هایی که با چند Baud rate کار میکنن و Reset کردن اونها از طریق میکرو سوال داشتم .
      با چه دستوراتی میشه این ها رو اعمال کرد ؟
      دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر عظیمی
        با سلام
        از دوستان کسی میدونه که چه جوری میشه از پورت سریال به ماژول جی پی اس به خصوص GT720F کامند ارسال کرد البته میدونم که برنامه ای گذاشتین که میشه این کار رو کرد ولی میخوام از پورت سریال یا میکرو این کار انجام بشه .ایا امکان چنین کاری هست و اینکه کامندهای مربوطه رو از کجا میشه پیدا کرد توی دیتاشیت و سایت سازنده که چیزی پیدا نکردم
        با تشکر
        سلام
        از طریق میکرو رو نمیدونم، اما راهی که الان به ذهنم میرسه اینه که بیایید و از برنامه هایی که پورت سریال رو رصد میکنن استفاده کنید(اسم برنامه رو الان یادم نیست،اما هستند برنامه هایی که اطلاعات ارسالی و دریافتی از پورت سریال رو log میکنن) اینجوری میتونید بفهمید که برنامتون موقع کانفیگ کردن چه کدی رو به ماجول ارسال میکنه
        اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
          اتفاقا من هم راجع به تغییر Baud rate ماژول هایی که با چند Baud rate کار میکنن و Reset کردن اونها از طریق میکرو سوال داشتم .
          با چه دستوراتی میشه این ها رو اعمال کرد ؟
          به گمانم هر ماجولی کدهای مخصوص خودش رو برای کانفیگ کردن داره و باید از برنامه ای که خود شرکت سازنده اراده میده برای این کار استفاده کنید،اما شما هم میخوایید از طریق میکرو این کارو انجام بدید، که در این صورت فعلا جواب پست قبلی به ذهنم میرسه!

دیدگاه

:bye سلام ممنون از جواباتون
            من دیشب برای راه اندازی ماژول پایه هایه باتری بکاپ و ولتاژ تغذیه gps01 رو به 3.3v و پایه ریست رو با یک مقاومت 1k به زمین وصل کردم به جایه آنتن اکتیو یه سیم 10cm گذاشتم و یک led هم به پایه 18 وصل کردم که اینطور که من فهمیدم نشانگر دریافت هست ولی موقع اتصال تغدیه led روشن وخاموش نمیشد این یعنی به آنتن اکتیو احتیاج داره یا چون به میکرو وصلش نکردم اطلاعات رونمیگیره (این که میگم به میکرو وصل نکردم به خاطر اینه که فعلا lcd یا یه نمایشگر مناسب دم دستم نبود ) :nice: :nice: :nice:
            عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ♥stooy♥
              :bye سلام ممنون از جواباتون
              من دیشب برای راه اندازی ماژول پایه هایه باتری بکاپ و ولتاژ تغذیه gps01 رو به 3.3v و پایه ریست رو با یک مقاومت 1k به زمین وصل کردم به جایه آنتن اکتیو یه سیم 10cm گذاشتم و یک led هم به پایه 18 وصل کردم که اینطور که من فهمیدم نشانگر دریافت هست ولی موقع اتصال تغدیه led روشن وخاموش نمیشد این یعنی به آنتن اکتیو احتیاج داره یا چون به میکرو وصلش نکردم اطلاعات رونمیگیره (این که میگم به میکرو وصل نکردم به خاطر اینه که فعلا lcd یا یه نمایشگر مناسب دم دستم نبود ) :nice: :nice: :nice:
              تبریک میگم :job:
              البته این که "چون به میکرو وصل نشده،اطلاعات رو نمیگیره" بیان زیاد درستی نیست، چرا که ماجول مستقل از این که خروجیش به چه دستگاهی بره، در صورتی که تغذیه و آنتن و مکانش مناسب باشه، اطلاعات رو دریافت میکنه

دیدگاه

سلام به همه دوستداران علم الکترونیک
                می خواستم ببینم کسی میتونه در مورد برنامه نویسی به زبان بیسیک واسه بسکام avr کمکم کنه تا یه برنامه ساده برای راه اندازیه ماژول gt720-f با پروتکل سریال بنویسم تا داده های اونو بخونم و روی ال سی دی نمایش بدم.البته من برنامه نویسی بیسیک کار کردم ولی نه در ارتباط سریال و دستورات برنامه نویسیش.لطفا با یه نمونه برنامه ساده و شماتیکش مرا راهنمایی کنید.
                ممنون از همگی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ra_almasi
                  سلام به همه دوستداران علم الکترونیک
                  می خواستم ببینم کسی میتونه در مورد برنامه نویسی به زبان بیسیک واسه بسکام avr کمکم کنه تا یه برنامه ساده برای راه اندازیه ماژول gt720-f با پروتکل سریال بنویسم تا داده های اونو بخونم و روی ال سی دی نمایش بدم.البته من برنامه نویسی بیسیک کار کردم ولی نه در ارتباط سریال و دستورات برنامه نویسیش.لطفا با یه نمونه برنامه ساده و شماتیکش مرا راهنمایی کنید.
                  ممنون از همگی
                  سلام به شما دوست عزیز
                  اینجا دوستان همه استادن،اما تا جایی که من اطلاع دارم آقای حامدرحیمی و جناب goldperson2005 هم بیسیک کار کردن و هم ارتباط سریال، اگر وقتشون آزاد باشه حتما راهنمایی میکنند

دیدگاه

:bye سلام
                    من برایه تست این ماژول با وصل تغذیه 3.3 و اتصال reset با یک مقاومت یک کیلو به زمین و اتصال یک led به پایه چشمک زن خاسستم ماژول رو تست کنم ولی این led چشمک نزد البته آنتن اکتیو نزاشته بودم ...
                    یک سوال دیگه اینکه چرا بعضی مواقع جواب هایی که میدیم ثبت نمیشه ؟ من این دومین جوابیه که دارم میدم ...
                    :applause: :applause: :applause:
                    عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

پس از گذشتن یه مدت خیلی طولانی
                      سلام !
                      سلام به تمام دوستان خوبم تو ECA مخصوصا ☺بابابرقی☺، حامد رحیمی و دیگر دوستان که الان اسامی شون تغییر کرده و یا حافظه ما جوابگو نیست .

تو این مدت خیلی چیزا عوض شد که یکی از اونها نیومدن من به ECA بود. امیدوارم غیبت یه شاگرد تنبل رو ببخشید . ( قابل توجه اساتید )

اومدن ما یکم بگیر نگیر داشت . اون اواسط یهو با یه مقاله ظاهر شدم و رفتم و حالا اومدم با یه نرم افزار ظاهر بشم و نرم !! ( امیدوارم)

حالا توضیحات »

یه نرم افزار نوشتم با VB
                      تقریبا مکمل اون نرم افزار اولیه است ( تو صفحه اول موضوع قرارش دادم )
                      اون نرم افزار ساده بود . اطلاعات رو فقط نشون میداد.
                      ولی این نرم افزار موقعیت شما رو به صورت online نشون میده . کافیه که ماژولتون رو به PC وصل کنید.

توضیحات تکمیلی رو تو یه فایل PDF که ضمیمه نرم افزار هست ، دادم .
                      دارم روی مد Off Line هم کار میکنم که قراره تو ورژن بعدی ارائه بشه.

منتظر نظرات . دیدگاه و انتقادات شما دوستان هستم .

فایل به صورت RAR فشرده شده !
                      حجم 200 کیلو بایت

چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فیض اله زاده
                        پس از گذشتن یه مدت خیلی طولانی
                        سلام !
                        سلام به تمام دوستان خوبم تو ECA مخصوصا ☺بابابرقی☺، حامد رحیمی و دیگر دوستان که الان اسامی شون تغییر کرده و یا حافظه ما جوابگو نیست .

...
                        به!
                        سلام خدمت محمد عزیز
                        کم پیدایی داداش
                        اما خیلی خوشحال شدم که برگشتی
                        برنامه رو هم گرفتم اما متاسفانه الان امکان تستش رو ندارم، دوستان دیگمون ایشالا امتحان کنن و نتیجه رو بگن، اما اینجور که به نظر میاد مث این که قراره یه پا Google Earth بشه واس خودش :job:

دیدگاه

لطفا راجع به نحوه پیاده سازی این نرم افزار یه توضیح کلی بدید. کنترل های استفاده شده ، پروتکل و .....

دیدگاه

اولش باید نحوه برقرار کردن ارتباط با پورت COM رو تو VB بلد باشی .( کار کردن با کامپوننت Mscom32.ocx )
                            باید با توابع مدیریت رشته ها مثلا " بریدن بخشی از یه رشته و قرار دادن اون تو یه متغییر دیگه " و ... مثل دستور MId کار کنی .
                            بعد باید از کامپوننت web browser کمک بگیری تا بتونی یه صفحه HTML تو فرم برنامه قرار بدی . بعد با دستورات و متغیر های این کامپونت می تونی یه وب سایت رو سرچ کنی و ...
                            من با تغییرات روی رشته های دریافتی از پورت COM و تبدیل کردن اونها به فرم استاندار سرچ گوگل ، اون اعداد بدست اومده رو که مختصات شما هست رو تو search box گوگل مپ قرار دادم و اون موقعیت رو برام به صورت آنلاین نمایش داد.

مهمترین بخشش همون قسمت مدیریت رشته هاست که باید خیلی روش کار بشه . البته یک هم اون web browser کار داره که زیاد هم نیست .
                            چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

اقا نظر جمع چیه یه تاپیک بزنیم و اموزش visual basic
                              بدیم من خودم بلدم تا حدودی
                              اشکال نرم افزار شما :
                              پورت کام من 12 بود !!!!!
                              مال شما تا 4 !!
                              درست کردم
                              ارور ران تایم میده پدر منو در اورده اکثر نرم افزار ها این ارور رو دارن
                              2 تا سوال دارم
                              1:
                              از کجا بدونم یه پورت توی سیستم من هست ؟
                              2 :
                              از کجا بدونم بازه ؟
                              توی ویژواب بیسیک 6 هر دو سوال مربوط به ویژوال کاری با ویندوز ندارم !!
                              یه چیز دیگه اپدیت این محیط برنامه نویسی وجود داره ؟؟؟
                              این مال 2001 فک کنم !!

پی نوشت به کمک عاجزانه شما نیازمندیم
                              تاپیک ایجاد شد
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60422.new#new

[move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

در رابطه با اموزش vb 6 نظر من منفی هست!

خلاصه بگم چون vb 6 یه زبان مرده هست! دورانش تموم شده و الان دیگه اصلا روی بورس نیست و هیچگونه کاربردی نداره! یک زمانی من در vb6 تسلط کامل داشتم و همه چیز باهاش مینوشتم که با خلق دات نت، این زبان رفت کنار...

در کل الان یا vb.net یا #c
                                http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X