اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

نوشته اصلی توسط goldperson2005
    جناب بابابرقی تصویر کابل رو ببینید .
    نظرتون چیه ؟
    تصویر اتصالات :
    دوستان جون من حجم عکساتون رو بیارید زیر 100-150 کیلوبایت و پلود کنید :angry:
    خب! کابلش که کابله دیگه :mrgreen:
    بازش کن آقا
    ولی اگه هنوز نخریدیش، برو سراغ یه کابل دیگه (چون این دو سرش مادگی هست و شما باز یه تبدیل نری لازم داری تا پایه هاش رو بکشی بیرون که بدی به RS232)یا که خودت دستی بساز، فقط یه مادگی احتیاج داری که میزنی به com کامپیوترت،اون سرش رو هم با سه تا سیم(GND , RXD ,TXD ) میزنی به RS232
    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

چشم .
      خریدمش .
      الان یه مشکل با کریستال 16M و فیوزبیت ها دارم .
      دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

چشم .
        خریدمش .
        الان یه مشکل با کریستال 16M و فیوزبیت ها دارم .
        مشکلتون چیه؟
        اگه تا الان حلش نکردید،بگید تا ببینیم ایراد از کجاست؟(البته تو انمجمن هم زیاد در مورد تنظیم فیوزبیت ها بحث شده و اگه به جواب نرسیدید بهتره یه تاپیک جدید باز کنید تا در موردش بحث کنیم.)

دیدگاه

مشکل کریستال بمونه برای بعد .
          من دیشب دستگاه رو بردم خونه ی فامیلمون تست کنم ( دستگاه جدیدم پورت COM نداره ) . اول که شکل بالایی رو بستم هیچ چیزی نشون نمی داد . بعد شکل پایینی رو بستم یه سری حروف عجیب غریب نشون میداد . Baud Rate پورت COM رو هم تغییر میدادم همینطوری بود . ولی همیشه LED چشمک میزد . چکار کنم ؟ یعنی مشکل از کجاست ؟
          :cry2:

دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

مشکل کریستال بمونه برای بعد .
            من دیشب دستگاه رو بردم خونه ی فامیلمون تست کنم ( دستگاه جدیدم پورت COM نداره ) . اول که شکل بالایی رو بستم هیچ چیزی نشون نمی داد . بعد شکل پایینی رو بستم یه سری حروف عجیب غریب نشون میداد . Baud Rate پورت COM رو هم تغییر میدادم همینطوری بود . ولی همیشه LED چشمک میزد . چکار کنم ؟ یعنی مشکل از کجاست ؟
            :cry2:
            ببخشید بابت دیر جواب دادن
            دوست عزیز! توجه نکردید دیگه!
            یه لینکی داخل پست 298 دادم، ذوباره نیگاش کنید، راستی اینم هست:
            برای اتصالات هم به نری و مادگی توجه کن که اشتباه وصل نکنی
            کابل شما مادگیه، بنابراین با توجه به این شکلی که شما گذاشتید شماره RXD میشه پایه شماره 3 و TXD میشه پایه شماره4 و GND میشه پایه شماره 1

دیدگاه

سلام دوستان
              2تا سوال
              1 اطلاعاتی هست که روز هفته رو نشون بده ؟ (شنبه/ یکشنبه/...)
              2 برای تبدیل سرعت به کیلومتر چی کار کنم :eek:
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                سلام دوستان
                2تا سوال
                1 اطلاعاتی هست که روز هفته رو نشون بده ؟ (شنبه/ یکشنبه/...)
                2 برای تبدیل سرعت به کیلومتر چی کار کنم :eek:
                سلام حامد عزیز
                1- داخل اطلاعات NMEA نیست، اما شما خودت به سادگی میتونی بدست بیاری، یه الگوریتم این هستش:
                a- یک تاریخ رو مبنا بگیر (فرض کن تاریخ مبنا: 2011/11/01)
                b- ببین اون تاریخ چند شنبه هست؟ (برای تاریخ فرضی ما،روز هفته مبنا میشه سه شنبه)
                c- اختلاف تعداد روز تاریخ فعلی با تاریخ مبنا رو محاسبه کن (برای مثال ما میشه 32 = 2011/11/01 - 2011/12/03 )
                d- مد اون رو بر7 به دست بیار و اسمشو مثلا بذار مدA (مدA= باقیمانده تقسیم بر عددA) (که در اینجا: مدA= چهار)
                e- روز هفته فعلی= روز هفته مبنا + مدA (که اینجا میشه: سه شنبه + 4 = شنبه)

تنها نکته ای که باید بهش توجه کنی در مرحله c هستش که اختلاف تعداد روز رو باید به دست بیاری، که حواست باید به سال های کبیسه باشه که اونم زیاد سخت نیست، اگه به مشکلی خوردی بگو...

2- دو راه دارید:
                اول: اگه بخواهیم سرعت رو با واحد "کیلومتر بر ساعت" داشته باشیم، از پارامتر هفتم جمله GPVTG استفاده میکنیم
                دوم: فرض کنیم شما داری از پارامتر هفتم از جمله GPRMC که سرعت رو با واحد "گره دریایی" به ما میده استفاده میکنی، به سادگی از این رابطه برای تبدیل واحد استفاده میکنید:
                1knots = 1.852km/h
                یعنی شما عددی که از GPRMC برای سرعت به دست آوردی رو در 1.852 ضرب کنی، سرعت بر حسب km/h به دست میاد

دیدگاه

تشخیص کبیسه بودن سالها [ویرایش]

برای تشخیص کبیسه بودن سالهای هجری خورشیدی شیوه یکنواختی وجود ندارد. برای سالآ‌های ۱۲۴۴ تا ۱۳۴۲، چنانچه باقیآ‌ماندهٔ حاصل تقسیم سال مورد نظر بر عدد ۳۳، یکی از اعداد ۱، ۵، ۹، ۱۳، ۱۷، ۲۱، ۲۶ و ۳۰ باشد، آنآ‌سال کبیسه است. و برای سالهای ۱۳۴۳ تا ۱۴۷۲ بهآ‌جای ۲۱، باقیآ‌مانده ۲۲ ملاک خواهد بود. و برای دیگر سالها نیز به مراتب تفاوتهایی در اعداد هشتگانه فوق وجود دارد.[۲] به عنوان مثال سال ۱۳۸۷ سالی کبیسه است چراکه باقیآ‌ماندهٔ تقسیم ۱۳۸۷ بر عدد ۳۳ برابر عدد ۱ است.

برای تشخیص این که سال میلادی مورد نظر کبیسه است، حداقل یکی از شرایط زیر باید برقرار باشد:[۳]

۱) سال میلادی مورد نظر بر ۴ بخشآ‌پذیر باشد (باقیآ‌ماندهٔ تقسیم آن سال بر ۴ برابر ۰ باشد) و بر ۱۰۰ بخشآ‌پذیر نباشد (باقیآ‌ماندهٔ تقسیم آن بر ۱۰۰ برابر ۰ نباشد)

۲) سال میلادی مورد نظر بر ۴۰۰ بخشآ‌پذیر باشد

به عنوان مثال سال ۱۹۰۰ میلادی با این که بر ۴ بخشآ‌پذیر است سال کبیسه نیست (چون بر ۱۰۰ بخشآ‌پذیر است). سال ۲۰۰۰ میلادی سال کبیسه است (چون بر ۴۰۰ بخشآ‌پذیر است). سال ۲۰۰۴ میلادی سال کبیسه است (چون بر ۴ بخشآ‌پذیر است و بر ۱۰۰ بخشآ‌پذیر نیست).
                  منبع
                  ویکی پدیا
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

کار نمیکنه تازه متوجه شدم کببسه های 5 ساله هم داریم !!1
                    این جواب نمیده !!!
                    میخوام بذونم از اول تاریخ شمسی تا الان جند روز گذشته
                    این نرم افزارو دانلود کنید
                    تبدیل همه چیز به هم :mrgreen:
                    تاریخ ها روز به تاریخ ساعت
                    فارسی هستش
                    4000 ساله هستش
                    عالیه
                    فایل های پیوست شده

دیدگاه

شدیدا فکرم مشغوله
                      ترو خدا کمک کنید
                      میخوام تعداد روز هایی سپری شده از اول سال شمسی رو پیدا کنم !!
                      نتونستم روشی پیدا کنم
                      :cry:

دیدگاه

سلام

چه سایتی ماژول GT720 یا GT723F رو آنلاین میفروشه؟

دقت این ماژول 5متره یا 10 متر؟!

ممنونم
                        http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002
                          سلام

چه سایتی ماژول GT720 یا GT723F رو آنلاین میفروشه؟

دقت این ماژول 5متره یا 10 متر؟!

ممنونم
                          سلام
                          فروشگاه سایت خودمون که نداره، اما ساتیهتی مختلفی میفروشنش، این یکی معمولا بهترین قیمت رو برای این ماجول ها داره:
                          http://www.rfphone.com/index.aspx?siteid=1&pageid=156&proid=199
                          دقتش هم 5متره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
                            سلام
                            فروشگاه سایت خودمون که نداره، اما ساتیهتی مختلفی میفروشنش، این یکی معمولا بهترین قیمت رو برای این ماجول ها داره:
                            http://www.rfphone.com/index.aspx?siteid=1&pageid=156&proid=199
                            دقتش هم 5متره
                            ممنون از پاسخت دوست عزیز،

این مدل ماژول 720 یا 723 از نظر کارایی خوب هستند؟ البته من تمامی ارسالهای این تاپیک رو خوندم....

دوستانی که با این ماژول کار کردن ازش راضی هستند؟

چه فرقی بین 720 و 720F هست؟
                            http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                              شدیدا فکرم مشغوله
                              ترو خدا کمک کنید
                              میخوام تعداد روز هایی سپری شده از اول سال شمسی رو پیدا کنم !!
                              نتونستم روشی پیدا کنم
                              :cry:
                              خب مشکلتون الان کجاست؟
                              این رو هم تقریبا به همون روشی که برای محاسبه روز هفته گفتم میتونین محاسبه کنید :agree:
                              راستی از اول سال شمسی دقیقا یعنی چی؟ از 1/1/1 یا مثلا از 1390/1/1 ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002
                                ممنون از پاسخت دوست عزیز،

این مدل ماژول 720 یا 723 از نظر کارایی خوب هستند؟ البته من تمامی ارسالهای این تاپیک رو خوندم....

دوستانی که با این ماژول کار کردن ازش راضی هستند؟
                                من یه مدت کوتاهی تونستم با این ماجول کارکنم(به دلیل احتمالا بی دقتی خودم، ولتاژ زیادی به ماجول رسید و مرحوم شد :cry
                                اما در کل ماجول بدی نیود!
                                اما الان دارم از lea-5 استفاده میکنم، کاملا ازش راضیم، حداقلش اینه که ساخت سوئیس هستش ، البته این ماجول smd هستش و از این لحاظ ممکنه برای نصب روی برد به مشکل بخورید
                                توصیه میکنم مقداری بودجه بیشتر اختصاص بدید و از این مدل استفاده کنید(البته باز هم بستگی به کاربردتون داره، ماجول های بسیار ارزونتری هم هست-حدود 20هزارتومان)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X