اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

اختیار دارین !! :redface:

من از GPRMC کمک گرفتم . سرعت بر حسب گره دریایی که من تبدیل به Km/h کردم . گره دریایی رو اگه تو 1.852 ضرب کنی میشه KM/h

همون GT723 مناسب تره سخت افزار جانبی یه دیگه ای نمی خواد
    چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

مرسی محمد جان
      یه دونه رگولاتور 7405 استفاده کنم میتونم تغذیه هم میکرور هم ماژول gt723 هم ال سی دی استفده کرد؟
      برای اینکه بخوایم اطلاعات رو به صورت اس ام اس بفرستیم برنامه نویسیش خیلی سخته؟
      **** k i n j ****

دیدگاه

چرا نشه . البته سعی کن 7805CV پیدا کنی . هم کیفیت خوبی دارن و نسبت به معمولی (7805) کمتر داغ میکنن.

برای ارسال به صورت اس ام اس کافیه که ماژول GSM داشته باشی و طبق ATcommand های اون ماژول اطلاعات حاصل از GPS رو Send کنی . باید دیتاشیت کامل ماژول رو خوب مطالعه کنی . تو وب هم یه گشتی بزن شاید یه چیزایی دستگیرت بشه !

دیدگاه

میشه این برنامه که جهت ارسال اس ام اس هست رو با برنامه gps ترکیب کرد؟
          این برنامه اینه که وقتی pinb.0=1 اون وقت متن hello رو میفرسته.اگه میشه یه کمکی کنید

1) $regfile = "m8def.dat"
          2) $crystal = 8000000
          3) $baud = 9600
          4) Config Pinb.0 = Input
          5) Dim Number As String * 21
          6) Main:
          7) Do
          8) Debounce Pinb.0 , 1 , Sending
          9) Loop
          10) End
          11) Sending:
          12) Print "AT"
          13) Wait 1
          14) Print "at+cmgf=1"
          15) Wait 1
          16) Number = "at+Cmgs=" + Chr(34) + "09388272270" + Chr(34)
          17) Print Number
          18) Wait 4
          19) Print "Hello"
          20) Wait 1
          21) Print Chr(26)
          22) Wait 6
          23) Goto Main
          24) End
          **** k i n j ****

دیدگاه

سلام استاد محمد عزیز
            من برنامه رو خوندم تقریبا همه چی رو متوجه شدم فقط این دو lat و lon چیه؟ منظورت location بود؟
            سپاس
            **** k i n j ****

دیدگاه

این عبارت بیان کننده مختصات بر حسب deg min ( درجه و دقیقه ) هست. طول و عرض جغرافیایی رو به صورت های مختلف میشه نمایش داد که یکی از اونها همینه . تو جنگ هم مختصات یه نقطه واسه بمباران شدن رو هم اینطوری به توپ خونه میدادن :eek:. فک کنم هر 60 دقیقه میشه یه درجه ( زیاد مطمئن نیستم ) :redface:

بابت ارسال SMS بهتره به این تاپیک مراجعه کنی . چون من اصلا با GSM کار نکردم و تجربه ای تو این زمینه ندارم

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=12353.0

راستی Lat , Lon طول و عرض جغرافیایی هستن ! همون مختصات نقطه تو ریاضی خودمون

دیدگاه

اینم یه سایت برای تبدیل نوع نمایش مختصات به گونه های دیگش :

http://www.earthpoint.us/Convert.aspx

دیدگاه

مرسی دوست عزیز
                  فعلا کار نرم افزاری و تئوری میخوام تمام کنم تا چند وقت دیگه برسیم به سخت افزار !
                  فقط این تاپیک رو یادت نره ما دلمون به شما استاد های عزیز گرمه :wow:
                  **** k i n j ****

دیدگاه

این چه حرفیه ! :redface:

ما داریم پیش اعضای این تاپیک درس پس میدیم . ( نگاه کن اینم کلاهه شاگردیم :nerd: )

دیدگاه

سلام
                      من می خوام یه نرم افزار تحت وب داشته باشم که موقعیت رو بگیره روی نقشه نشون بده حالا چند تا سوال
                      1- نقشه ای که موقیعبت رو بگیره و نشون بده کسی سراغ داره(PC)
                      2-سورس برنامه این کار رو کسی نداره یا کسی کار کرده باشه باهاش فکر کنم net. مناسب باشه
                      خلاصه هرکی تحربه داره و تو این موضوع کار کرده مارو دریابه
                      تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

google map
                        http://bargiri.persiangig.com/gps/Position%20Viewer%20v1.0.rar
                        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فیض اله زاده
                          این چه حرفیه ! :redface:

ما داریم پیش اعضای این تاپیک درس پس میدیم . ( نگاه کن اینم کلاهه شاگردیم :nerd: )
                          هر چی از الکترونیک بگی بازم کمه :mrgreen:؟
                          لو رفت کد rg :mrgreen:
                          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

از همون google earth هم میتونی استفاده کنی، اطلاعات رو با فرمت nmea استاندارد از پورت سریال بفرست رو کامپیوتر، توی نرم افزارم ارتباط سریالتو فعال میکنی و تنظیمش می کنی، بعد با real time tracing موقیتتو رو نقشه نشون میده...
                            البته نرم افزارای دیگه هم هستن که معروف نیستن و به کچ دارن،نقشرو میدی بهش، کالیبره میکنی و باز با ارتباط سریال...
                            در google earth هم اگه خواستی آفلاین کار کنی، کچ اصلیشو بزار رو ماکزیمم (2000mB) و اون تکه از منطقه که میی خوایو بک بار لود کن که بره تو کچش و ازون به بعد آفلاین...
                            مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید محمد جعفری
                              از همون google earth هم میتونی استفاده کنی، اطلاعات رو با فرمت nmea استاندارد از پورت سریال بفرست رو کامپیوتر، توی نرم افزارم ارتباط سریالتو فعال میکنی و تنظیمش می کنی، بعد با real time tracing موقیتتو رو نقشه نشون میده...
                              البته نرم افزارای دیگه هم هستن که معروف نیستن و به کچ دارن،نقشرو میدی بهش، کالیبره میکنی و باز با ارتباط سریال...
                              در google earth هم اگه خواستی آفلاین کار کنی، کچ اصلیشو بزار رو ماکزیمم (2000mB) و اون تکه از منطقه که میی خوایو بک بار لود کن که بره تو کچش و ازون به بعد آفلاین...
                              درسته با استفاده از google map میشه خود گوگل افلاینش هم گذاشته که درست کار نمی کنه،کاری من می خوام انجام بدم باید شیک و تمیز باشه جند تا سوال
                              1-می خوام یه نرم افزار جامع باشه که با یه بار نصب تموم بشه (چند تا نباشه) می خوام بدم به یه ادم اماتور
                              2-این بخش گوگل ارث افلاین رو میشه تو یه محیط مثل سی شارپ نوشت(یه جوری لینکش داد،تو همون یدونه نرم افزار)
                              3-اولویتم با افلاینه کسی نمونه ازش نداره تونستید واسم میل کنید.... :cry: شبیه یه سیستم مدیریتی باید بشه برای یه کاربر اماتور
                              تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

اینکه با ARM یه دستگاه بسازی که با استفاده از GPRS و GPS موقعیت رو تو سایت گوگل نشون بده ( ولی حاشیه های سایت و محل وارد کردن اطلاعات رو نشون نده ) چیزی بوده که قبلا در موردش تحقیق کردم .
                                یکم کار بیشتر می بره مثلا نیاز به ویرایش صفحات وب داره و خیلی کارهای دیگه
                                ولی انصافا کار تمیزی از آب در خواهد اومد .
                                دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X