با سلام
این ماژول دو تا ورودی میکروفون و دو تا خروجی صوت داره که میتونی ازشون کار بکشی
فکر کنم که باید انتخاب کنی از کدوم ورودی یا خروجی داری استفاده میکنی
یعنی در هر لحظه فقط از یکی از ورودی یا خروجی ها میتونی استفاده کنی
برای آنکه کاری امکان پذیر گردد دیدگان دیگری لازم است، دیدگانی نو
میتونین حرف بزنین می تونین بدون دخالت میکرو بهش شماره گیر وصل کنین.یه قسمت داره که وقتی به ماژول مکالمه میرسه زنگ میزنه و حتی ال سی دی بهش وصل میشه .ماژوله کاملیه
میتونین حرف بزنین می تونین بدون دخالت میکرو بهش شماره گیر وصل کنین.یه قسمت داره که وقتی به ماژول مکالمه میرسه زنگ میزنه و حتی ال سی دی بهش وصل میشه .ماژوله کاملیه
مهندس من دیتا شیت رو خوندم این امکاناتی که شما گفتید مثل lcd وکی پد در نظر گرفته شده حتی ورودی خروجی هاش هم مشخصه ولی firmware که روشه اینارو ساپورت نمیکنه
برای ورژنی که اینارو داره نوشته با شرکت کانتکت کنید این فکر کنم تو زبان چینی یعنی پول میخوان
مهندس من دیتا شیت رو خوندم این امکاناتی که شما گفتید مثل lcd وکی پد در نظر گرفته شده حتی ورودی خروجی هاش هم مشخصه ولی firmware که روشه اینارو ساپورت نمیکنه
برای ورژنی که اینارو داره نوشته با شرکت کانتکت کنید این فکر کنم تو زبان چینی یعنی پول میخوان
من با سیم300 هم صدا رد کردم هم dtmf و مشکلی هم نداشت
اگه امکان داره با بسکام رو بیشتر توضیح بدید؟
چی می خوای بدونی؟
با دستور input print خیلی ساده کار میکنه
سلام به همه ی دوستان
من این تاپیک رو از صفحه 1 تا اینجا خوندم و تونستم با گوشیk800 اس ام اس بفرستم ،بعد از اون رفتم یه گوشی نوکیا 1200 خریدم و کابل اتصال به پورت یو اس بی و سی دی راه اندازشم خریدم، پس از وصل کردن ، یک پورت به نام com8 ساخته شد(به عنوان مودم شناخته نشد!)، و همچنین وقتی از برنامه راه اندازش استفاده میکنم ،کابل رو به عنوان fbus میشناسه.............
در نتیجه ، وقتی من از هایپرتر مینال با تنظیماتی که توسط دوستان قبلا گفته شد بود استفاده کردم، برای دستور AT هیچ جوابی نگرفتم!!!!!
دوتا سوال داشتم:1- گوشی 1200 نوکیا دستورات at رو میشناسه؟؟؟؟؟؟؟
2- اگه میشناسه ،با توجه به توضیحات گفته شده، به نظر شما مشکل کار کجاست؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه ی دوستان
من این تاپیک رو از صفحه 1 تا اینجا خوندم و تونستم با گوشیk800 اس ام اس بفرستم ،بعد از اون رفتم یه گوشی نوکیا 1200 خریدم و کابل اتصال به پورت یو اس بی و سی دی راه اندازشم خریدم، پس از وصل کردن ، یک پورت به نام com8 ساخته شد(به عنوان مودم شناخته نشد!)، و همچنین وقتی از برنامه راه اندازش استفاده میکنم ،کابل رو به عنوان fbus میشناسه.............
در نتیجه ، وقتی من از هایپرتر مینال با تنظیماتی که توسط دوستان قبلا گفته شد بود استفاده کردم، برای دستور AT هیچ جوابی نگرفتم!!!!!
دوتا سوال داشتم:1- گوشی 1200 نوکیا دستورات at رو میشناسه؟؟؟؟؟؟؟
2- اگه میشناسه ،با توجه به توضیحات گفته شده، به نظر شما مشکل کار کجاست؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
متشکرم
تا جایی که می دونم وتست کردم (بیش از 5 تا گوشی )که 2 تاش هم نوکیا بوده همشون At رو ساپورت می کنن این برنامه bt هم که گوشیا رو هک میکنن با همین aT کار می کنه
سلام خدمت همه دوستان
من تمام این تاپیک رو خوندم ولی هنوز نتونستم با sim300 از طریق avr اس ام اس بفرستم یا دریافت کنم.حتی زنگ هم نتونستم بزنم :angry:
من برد sim300 رو دارم (از rfphone خریدم حدود 90 تومن) و نیازی به درست کردن برد واسش ندارم.
از دوستان میخوام کسایی که با میکرو تونستن اس ام اس ارسال کنن یا بگیرن یا زنگ بزنن کد بسکام برنامشون رو اینجا قرار بدن.
ممنون
قبل از هر کاری به شماره سیم کارتت زنگ بزن ببین بوق می زنه یا میگه خاموشه؟
من الان ماژول را با MAX232 به PC متصل کردم و یک PCB خوب برای ماژول آماده کردم
اولین دستورهایی را با کامپیوتر باید ارسال کنم چی هست؟
از محیط هاپیتر ترمینال هست دیگه نه؟
سلام به همه. :mrgreen: تا حالا کسی به خطای ارسال اس ام اس بر نخورده؟ منظورم اینه: CMS ERROR : 515 این خطا وقتی میاد که دستور
AT+CMGS="+98911111111 رو به ماژول GSM ارسال میکنم. البته گاهی اوقات اینطوری میشه ولی همینم نباید پیش بیاد! :angry:
کسی میدونه اشکال از چیه؟ ضمنا میتونم SMS دریافت کنم و باقی دستورات کار میکنن!! گاهی این خطا خود به خود میره!
c'est bizarre, no!!!??? :eek:
دیدگاه