درود
دیودهای ESD گذاشتنشون ضروری نیست ولی آی سی Sim Reader که رو SIM300 هست خیلی حساسه با یه ESD خیلی ساده می سوزه و این دیودها از سوختن این آی سی از این طریق جلوگیری می کنه.
من میکرو رو به ماژول SIM 300 وصل کردم ولی نمیدونم چطوری SMS دریافتی توسط ماژول را پردازش کنم مثلا SMS دریافتی را روی یک LCD که به میکروAVR وصل است نمایش دهم.من در مود TEXT کار میکنم و با CODEVISION .اگر نمونه برنامه دارید کمکم کنید.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من هنگامی که یک sms به مودم gsm ام ارسال میکنم مثلا عدد 110 را ارسال میکنم حالا که میخوام بخونم با این دستور at+cmgl="all توی inbox نشون میده راستی من از طریق hyper terminal این کارو انجام میدم و این پیغامو نشون میده با میکرو هم همین طور
+CMGL: 1,"REC UNREAD","+98915xxxxxx",,"09/09/28,11:14:12+120"
110
حالا من از شما دوستان میخوام که به من بگین بچه طریقی باید فقط این عدد رو توی میکروم بخونم
لطفا برنامه ااینو واسم بنویسید خیلی فوری
با سلام خدمت دوستان عزیز
من هنگامی که یک sms به مودم gsm ام ارسال میکنم مثلا عدد 110 را ارسال میکنم حالا که میخوام بخونم با این دستور at+cmgl="all توی inbox نشون میده راستی من از طریق hyper terminal این کارو انجام میدم و این پیغامو نشون میده با میکرو هم همین طور
+CMGL: 1,"REC UNREAD","+98915xxxxxx",,"09/09/28,11:14:12+120"
110
حالا من از شما دوستان میخوام که به من بگین بچه طریقی باید فقط این عدد رو توی میکروم بخونم
لطفا برنامه ااینو واسم بنویسید خیلی فوری
سلام به همگی
اقا فعلا بنا به دلایل اقتصادی اینترنت خونه رو از دست دادم ولی به محض راه افتادن به اقا بهروز هم قول میدم که pcb رو برسونم
در مورد شما دوست عزیز
اگه با bascom کار میمکنی که با دستوراتی مثل val ltrim rtrim mid و... می توتنی به راحتی ولی با صرف یه زمان خوب کارت رو راه بندازی ولی اگه با کدویژن کار می کنی حالا حالا ها گیری
باید بیای کدها رو تک تک بگیری و بعد یه جدول lookup درست کنی و کدها رو از اسکی برگردونی تا بتونی کارت رو پیش ببری(یه مدت زمان طولانی روش حساب کن)
اگه منظورت از یه گوشیه تلفن معمولی دهنی و شماره گیر هست میشه بهشون وصل کرد.البته نه مال تلفن رو
سلام
محل کار من تلفن ثابت نداره فقط تلفن همراه اونم فقط بالای پشت بام میشه استفاده کرد چون اونجا آنتن میده میخوام یک گوشی معمولی
به این gsm مودمها وصل کنم وسیم کشی کنم تا توی اطاق واستفاده کنم حالا میخوام یک مدل ارزان که این کارایی رو داشته باشه معرفی
کنید با تشکر
سلام
محل کار من تلفن ثابت نداره فقط تلفن همراه اونم فقط بالای پشت بام میشه استفاده کرد چون اونجا آنتن میده میخوام یک گوشی معمولی
به این gsm مودمها وصل کنم وسیم کشی کنم تا توی اطاق واستفاده کنم حالا میخوام یک مدل ارزان که این کارایی رو داشته باشه معرفی
کنید با تشکر
آقای افشاران
این طور که من از صحبت های شما متوجه شدم شما در محل کارتون با مشکل انتن دهی روبرو هستید .
تو ساختار شبکه gsm اخرین عضو مودم های موجود و گوشی ها تلفن همراه هستند .
و اگر در داخل محل کارتون از این مودم استفاده کنید باز هم با مشکل انتن دهی روبرو هستید .
در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
در پس، این همه نور این همه رنگ چه کسی میبیند اشک آن کودک را چشم آن مردی را
که شبانگاه، سر افکنده ز شرم و به یاد طفل اش بی صدا میگرید، می شکند
آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار
سلام
مشکل آنتن دهی در بالایی پشت بام ندارم آنتن موبایلم در آنجا پر میشه مشکل این جاست که نمیشه برای هربار تلفن زدن رفت بالای پشت بام
لطف کنید یک راه حل برای این مشکل برام پیدا کنید
من به شما تقویت کننده پیشنهاد میکنم . در بخش مخابرات بحث در موردش باید جالب باشه .
یادم نمی اید در این مورد بحث شده باشه .
در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
در پس، این همه نور این همه رنگ چه کسی میبیند اشک آن کودک را چشم آن مردی را
که شبانگاه، سر افکنده ز شرم و به یاد طفل اش بی صدا میگرید، می شکند
آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار
می تونی همین sim300 رو بخری و بعد بیای ورودی و خروجی صداش رو بدی به rfm12bp و به صورت بیسیم تو ساختمون بچرخونیش
البته بگم کار سختیه اگه تا حالا با sim300 و rfm12bp کار نکرده باشین.ولی خوب در عوضش یه کار خیلی توپ از اب در میاد.چون برد ماژول بیش از 2 کیلومتره
دیدگاه