در اصل اون ماژولی که میخرید یه میکرو کنترلر داخلش هست که داره با سخت افزار و bts (دکل انتن)ارتباط برقرار میکنه
یه شمای کلی از gsm میگم واسطون
gsm=global system mobile
در اصل گوشیه شما یا همون ماژول یه ms هست که داره با bts ارتباط برقرار میکنه
چندتا
bts و bsc با هم تشکیل یک bbs رو میدن که خود bbs با msc ارتباط برقرار میکنه(البنه سرعت bbs=16kb/s و سرعت mcu 64kb/s است)که یه واسط تبدیل سرعت میکنه که بهش میگن trau
و تو mcu خیلی خبرا هست مثل pstn,vlr,omc,hlr,auc,eir,gmscکه همه اینا به همراه mcu رو nss مینامند
اگر اطلاعات بیشتر در مورد ش میخواین مثل قضیه چال زنبوری و تقسیم زمانی بین 8 مشترک و نحوه سرچ و تنظیم قدرت سیگنال و ... باید مقاله کاملش رو تو همین سایت سرچ کنین و بخونین
سلام دیروز با یک سامسونگ D500 تونستم SMS بفرستم و دریافت کنم البته با هشدار دریافت مسیج جدید و همچنین برقراری تماس صوتی ولی نمیتونستم تماس رو قطع کنم at+chup رو که میزدم هایپر ترمینال هنگ میکرد دوستان میشه راهنمای کنن!.اگه تماس ورودی داشته باشیم چطوری میشه تو هاپر از وجودش مطلع شد(هشدار بده که گوشی داره زنگ میخوره) و این که شماره بیفته, از طریق سریال میشه دیتای صوت رو انتقال داد! یا این ماژول ها کانکتورهای جداگونه ای واسه این کار دارن؟(منظورم ماژولهای rfphone), تو سیمکارت های اعتباری یه شماره میگیری و یه صفحه میاد که اعتبار رو مینویسه از طریق هایپر(سریال) هم میشه این اطلاعات رو دید؟
سلام آقا کسی به ما نگفت که موتورالا چه جوری به میکرو وصل می شه :angry: :angry:
در ضمن اون ctrl +z رو هم چجوری میشه با ویژوال بیسیک فرستاد به گوشی :angry: :angry:
ممنون :nerd:
جواب چندتا از سوالهام رو پیدا کردم,برای انتقال صدا روی ماژولها کانکتورهای mic,spk وجود داره و یک پایه ی دیگه به اسمه ring که هر وقت تماس ورودی داشته باشیم یا ارتباط برقرارشه یا در حین مکالمه تماس به هرنحوی قطع بشه این پایه تغییر وضعیت میده , کدهای کالر ای دی واسه من ارور زد روش دیگه ای نداره؟
1.بعد از چک کردن مشکلات احتمالی ،بنده متوجه ی یه مشکل در کارم شدم،برای شرح مشکل عکس زیر و برنامه کوتاهی برای تست ارسال سریال رو که نوشتم ،لطفا زاهنمائی کنید.
مشکل اینجاست : با اینکه lcd پیغام دریافتی رو درست نشون می ده،اما ترمینال پروتئوس کاراکتر های نا مربوط...!!!
برنامهsender:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 4000000
$baud = 9600
'test lcd
Dim A As String * 20
A = "waiting for sms"
Lcd A
Wait 1
Cls
Dim Sms As String * 20
Input Sms
Lcd Sms
Wait 5
End
اینم عکس:
2.آیا توسط برنامه زیر میشه به COMPIM در PROTEUS که روی پورت مودم کامپیوتر تنظیم شده باشه،توسط avr دستورات at رو بفرستیم،و پاسخ دریافت کنیم،اشکال کار در کجاست:
من تو bascome help دیدم که دستور print هم CR و هم CL رو میفرسته..با این وجود حتی با اضافه کردن این دو کاراکتر تغییری ندیدم...
من با ÷روتیوس کار نکردم ولی
باید گراندت رو هم و صل کنی در عمل و از کریستال خارجی استفاده کنی
کریستال رو 8 مگاهرتز بزار و baud=9600
در ضمن sim300 رو راه انداختم و هیچ مشکلی نداشته
در پروتئوس گراندها وصله،فرکانس رو هم عوض کردم اما فرقی نداشت،
با وصل کردن پایه های vitual terminal به compim مثله هایپر ترمینال جواب گرفتم،اما وقتی بجای vitul terminal از میکرو استفائه می کنم،جواب نمی ده،آیا اشکال از متن برنامست؟
آیا پایه های rts & cts باید در برنامه تعریف بشن؟
اشتباه رو یافتم،باز هم باید تو پروتئوس فرکانس رو تغییر می دادم،تو پشن های میکرو....
الان مودم pc به خوبی جواب میده :biggrin:
اگه واسه تست خواستید دانلود کنید:
دیدگاه