اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

نوشته اصلی توسط programer
    سلام
    من یک ماژول sim508 دارم.که خروجی سریال آن 5 ولته در نتیجه نیاز به max ندارد . در ارتباط با avr از ماژول جواب می گیرم ولی اطلاعات درستی نمیگیرم .با باود ریت 4800 کار می کنه و من از کریستال خارجی 11M که در این باود ریت خطاش صفره استفاده می کنم .کسی می تونه به من کمک کنه؟ :cry: :cry: :cry:
    سلام
    از اون جایی که من خودم هم با این ماژول کار کردم می دونم مشکلتون از چیه.شما باید مکس رو توی مدارتون بذارین اشکال از طریقه اتصالات میکرو و ماژوله پایه های 11 و12 مکس باید طرف میکرو باشه.
    به این موضوع هم دقت کنین اگه از EVB استفاده میکنین دقت کنین پایه Tx و Rx ماژول به کجا وصل شده برای EVB من پایه Tx ماژول به Rx پورت کام وصل شده بود وپایه Rx ماژول به پایه Tx پورت کام :job:

دیدگاه

سلام من یه موبایل Sony قدیمی مدل J70 دارم ارتباط این موبایل سریاله چند سوال داشتم
      1- با توجه به اینکه باتری موبایل 3.9 ولت است منطق سریال موبایل چگونه است؟
      2- در هنگام وارد کردن دستورات آیا از هایپر ترمینال کامپیوتر استفاده میکنید؟
      3- آیا استفاده از Hand Shaking موبایل الزامی است؟
      4- دستورات را با + وارد میکنید یا بدون آن
      5- اگر از سخت افزار جانبی برای اتصال موبایل به کامپیوتر استفاده میکنید(به غیر از MAX232)درباره آن توضیح
      سلام
      1) من با گوشی 6610i جواب گرفتم باطریشم 3.7
      2)بله باید اول از همه گوشیتونو وصل کنید به پورت com البته فکر کنم J70 پورت usb نداشته باشه بعدشم یه سری دستورات هست که باید توهایپرترمینال بفرستین برای گوشی اونم جواب میده
      3) منظورتون از Hand Shaking چیه؟
      4)مثلا AT+F یا AT+CBC اگه دیتاشیتشو مطالعه بفرمائید کامل توضیح داده
      5)من خودم برای ارتباط با PC از کابل DKU5 اگه اسمشو درست گفته باشم استفاده کردم

انشا ا... موفق باشید
      ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

ما هم یه 6610i داریم فقط میخوام یه جوری کش برم :mrgreen:آخه هم LCD خوبی داره هم دوربین خوبی و هم برد خوبی هم داره
        این مدل خیلی قدیمیه فکر نکنم USB داشته باشه
        بعد هم کلی دنبال دیتاشیت رفتم ولی پیدا نشد :cry2:
        Hand Shaking منظورم اینه که فقط از TX و RX استفاده میکنید یا از پایه های دیگه سریال هم استفاده میکنید؟
        داخل کابل DKU5 فقط سیمه؟
        با تشکر :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده

Hand Shaking منظورم اینه که فقط از TX و RX استفاده میکنید یا از پایه های دیگه سریال هم استفاده میکنید؟
          داخل کابل DKU5 فقط سیمه؟
          درود

برای ارتباط سریال از پایه های RX و TX و GND استفاده میشه.

شماتیک داخلی کابل DKU-5 در لینک زیر آمده:
          http://pinouts.ru/CellularPhonesCables/nokia_dku-5_cable_pinout.shtml

دیدگاه

پینهای مربوط به ارتباط سریال 6610i اینه:

usb که نداره باید با سریال باهاش ارتباط برقرار کنی راستش من داخل کابل DKU_5 رو باز نکردم ببینم چیه ولی همونیکه علی اقا زحمتشو کشیده
            یه نکته من تا وقتی این کابل رو به گوشی وصل نمیکردم اصلا نمیشد با میکرو ارتباط برقرار کنم یعنی حتما باید اول کابلو وصل میکردم بعدا با 3 تا سیم جدا (RX,TX,GND ) از میکرو به پینهای گوشی وصل میکردم وگرنه ارتباطی نداشتم دقیقا نفهمیدم چرا اینجوریه وقتی که کابلو میزدم به گوشی یه پیغامی رو گوشی ظاهر میشد : تجهیزات داده متصل و بعدش دیگه میشد با میکرو ارتباط برقرار کرد
            حالا اگه شما وقت داری با همون مدار DKU_5 تست کن ببین جواب میده البته اول تو هایپرترمینال
            ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

درود
              من یک گوشی 3220 نوکیا تهیه کردم ( چون این گوشی جواب داده)، و با همان کابلی که شماتیکش را گذاشتم به کامپیوتر متصل کردم ولی جوابی نگرفتم.
              احتمالا وجود خود کابل DKU-5 ضروری است و این شماتیک مانند کابل اصلی عمل نمیکنه!

من کل پاساژ علائدین رو گشتم ولی کسی کابل سریال DKU-5 نداشت!

1-کسی از مدار داخلی کابل و شماتیکش اطلاعی نداره؟
              2-کسی میدونه که کدوم فروشگاه این کابل رو میفروشه؟ آیا به صورت پستی میشه خرید؟

متشکرم

دیدگاه

آموزش کامل ارتباط با ماژول sim300Cz

http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://mortezark.persiangig.com/other/Projects/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%20GSM.rar

فایل های پیوستی : pcb +سورس کد + شماتیک

http://morteza.freetzi.com/Learning/Weblog/GSM%20Module.rar

----------------------------
                فایل ها پیوست شدند.
                فایل های پیوست شده
                http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html

دیدگاه

دوستان من یه مشکلی گیر کردم
                  باید اس ام اس رو از یک پورت ارسال کنم نه بصورت دیفالت
                  کسی اینو با سیم 300 یا کلا به at انجام داده
                  هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                  بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                  میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

بسمه تعالی

سلام علیکم ؛
                    ممنون میشم راهنمایی کنین

۱- سعی کردم از طریق اتصال usb یا بلوتوث از pc روی موبایل دستور ATDT0912444444 رو اجرا کنم امّا ارور NO CARRIER
                    میده دیدم بعضی دیگه هم همین مشکل رو داشتن دلیل این مشکل چیه و چطور میشه حل اش کرد ؟ یا این دستوز هم ارور میده "شماره موبایل"ََََ=AT+CMGS
                    at command هم برای موتورولا v3r نتونستم پیدا کنم

۳ - برای کنترل یه رله به وسیله گوشی و میکرو چه قطعاتی غیر از اینها لازمه آیا مدار خاصی لازمه یا اینکه پین های D- , D+ گوشی به میکرو وصل بشه کافیه ؟
                    پین ها که نام بردم باید استفاده بشه درسته ؟ http://pinouts.ru/CellularPhones-A-N/motorola_miniusb_pinout.shtml

موفق باشین

دیدگاه

سلام
                      من یه مشکلی دارم در ارتباط با sim300
                      اینکه اول یه ماژول گرفتم به راحتی با میکرو ارتباط داشتش
                      الان یه ماژول دیگه گرفتم وقتی میخوام اس ام اس بفرستم یا بش زنگ بزنم یا باهاش زنگ بزنم میکرو ریست میشه
                      لطفاً منو راهنمایی کنید
                      مرسی :sad: :sad: :sad:
                      برای آنکه کاری امکان پذیر گردد دیدگان دیگری لازم است، دیدگانی نو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط a.dehqan
                        بسمه تعالی

سلام علیکم ؛
                        ممنون میشم راهنمایی کنین

۱- سعی کردم از طریق اتصال usb یا بلوتوث از pc روی موبایل دستور ATDT0912444444 رو اجرا کنم امّا ارور NO CARRIER
                        میده دیدم بعضی دیگه هم همین مشکل رو داشتن دلیل این مشکل چیه و چطور میشه حل اش کرد ؟ یا این دستوز هم ارور میده "شماره موبایل"ََََ=AT+CMGS
                        at command هم برای موتورولا v3r نتونستم پیدا کنم

۳ - برای کنترل یه رله به وسیله گوشی و میکرو چه قطعاتی غیر از اینها لازمه آیا مدار خاصی لازمه یا اینکه پین های D- , D+ گوشی به میکرو وصل بشه کافیه ؟
                        پین ها که نام بردم باید استفاده بشه درسته ؟ http://pinouts.ru/CellularPhones-A-N/motorola_miniusb_pinout.shtml

موفق باشین
                        سلام
                        منم با همچین مشکلی مواجه شده بودم
                        شما اینطوری شماره گیری کن
                        atd0919XXXXXXX;
                        نقطه ویرگول آخرش اضافه میشه
                        که احتمالاً شما نمیزدین
                        جواب مشکل دومتون رو نمیدونم
                        موفق باشید :job:
                        برای آنکه کاری امکان پذیر گردد دیدگان دیگری لازم است، دیدگانی نو

دیدگاه

با sim300cz
                          دوستان کسی میدونه چرا
                          الان 0915 و 0935 میزارم
                          خوبه ولی سیم کارت جدید گرفتم 0939 اس خالی میده
                          هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                          بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                          میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

من یه SIM300CZ دارم که بعد یه سال رفتم سراغش. ماژول شبکه رو میشناسه و موقعی که بهش زنگ میزنم ،میزنگه.
                            اما هر کاری می کنم نمی تونم با hyper , realterm ، bascom , codvisionبهش وصل بشم .
                            موقعی که می خوام تو HYPER بنویسم اصلا چیزی نمی نویسه و موقعی که می خوام توی REALTERM بنویسم بعد زدن اینتر از طرف ماژول بینهایت کاراکتر Null می آد که نمیزاره چیزی بنویسم.
                            می بینیم و نادیده می گیریم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen P
                              من یه SIM300CZ دارم که بعد یه سال رفتم سراغش. ماژول شبکه رو میشناسه و موقعی که بهش زنگ میزنم ،میزنگه.
                              اما هر کاری می کنم نمی تونم با hyper , realterm ، bascom , codvisionبهش وصل بشم .
                              موقعی که می خوام تو HYPER بنویسم اصلا چیزی نمی نویسه و موقعی که می خوام توی REALTERM بنویسم بعد زدن اینتر از طرف ماژول بینهایت کاراکتر Null می آد که نمیزاره چیزی بنویسم.
                              جواب خودم به خودم:
                              یادم رفته بود خازن به به پایه VRTC وصل کنم.درست شد.

دیدگاه

آقا من یه مشکل دارم و اونم اینه که SIM300CZ ریست میشه.بعضی موقع ها کار می کنه و بعضی موقع ها ریست میشه.VBAT رو با LM2576ADJ ساختم و با ولتاژ 4 و 4.3V تست کردم بازم ریست می کنه.ولناژ LM رو هم با ترانس 2 امپر ، 7تا باطری قلمی و پوور کامپیوتر تست کردم بازم ریست می کنه.
                                ولتاژ VBAT رو هم هنگام روشن شدن اندازه گرفتم تغییراتش خیلی کمه در حد میلی ولت.
                                کسی میدونه مشکل از کجاست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X