اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

خیلی ممنون امیر اقا این مشکل حل شد

فقط یه سواله دیگه ایی که داشت م درباره ارتباط سریال بود که غیر از RX و TX و GND بقیشو لازم نیست مثلا RTS و CTS و DTR و DCD و DSR اینارو چیکارش کنم
    میدونی چرا اینو پرسیدم اخه تو گوشی موبایل که باهاش ارتباط برقرار میکردم تا موقعی که اون کابل DKU_5 رو وصل نمیکردم نمیتونستم ارتباط برقرار کنم تو اون کابله یه max232 بیشتر نیست ولی نمیدونم چیکار میکرد که ارتباط برقرار میشد
    یعنی اگه RX و TX و GND رو به تنهایی وصل میکردم به میکرو جواب نمیداد ولی همینکه اون کابلو میزدم درست میشد

برا همین میپرسم شاید اینم اینجوری باشه تو خود دیتا شیتش که وصل کرده ...

میشه بگید شما دقیقا چطور وصل کردین به میکرو؟

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

اشتباهی دستم رفت روی تشکر!!!
      اون پایه ها hand shaking پورت سریال هستندو برای این هستند که وضعیت های مختلف رو اعلام کنند مثلا اینکه مودم آماده دریافت اطلاعات هست یا هنوز مشغوله یا میخواد داده بفرسته و ... این پایه ها با max 232 راه می افتند

دیدگاه

البته من دستم درست رفت رو تشکر :icon_razz:

اون پایه ها hand shaking پورت سریال هستندو برای این هستند که وضعیت های مختلف رو اعلام کنند مثلا اینکه مودم آماده دریافت اطلاعات هست یا هنوز مشغوله یا میخواد داده بفرسته و ... این پایه ها با max 232 راه می افتند
        پس با این حساب اگه فقط از RX و TX ش استفاده بشه یعنی وصل بشه به RX و TX میکرو باید جواب بده درسته؟

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

اقا من دارم PCB این مازول MC45 رو میکشم حالا برای ارتباط سریالش دو تا پایه RTS و CTS رو چیکارش کنم؟
          تو یجایی دیدم این دو تا پایه رو با یه مقاومت زمین کرده بود ایا درسته؟

اینم اینترفیس مربوط به این مازول

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
            اقا من دارم PCB این مازول MC45 رو میکشم حالا برای ارتباط سریالش دو تا پایه RTS و CTS رو چیکارش کنم؟
            تو یجایی دیدم این دو تا پایه رو با یه مقاومت زمین کرده بود ایا درسته؟

اینم اینترفیس مربوط به این مازول

مشکل اینه که ما پروتکل سریال رو به طور کامل بلد نیستیم
            RTS=Request to send
            CTS=Clear to send
            تو بعضی مدار ها که میکروهاشون سریال رو با hand shaking ساپرت نمیکرد دیدم یکیشو زده به اینتراپت یکیشم به یه I/O زده بود
            یکیش درخواست برای ارسال و یکی دیگه فکر کنم آماده برای ارسال باشه و فکر میکنم اگر بخواهیم اطلاعات رد و بدل کنیم باید این پایه ها رو فعال کنیم ولی اینکه کدوم ورودی یا خروجیه یا چطور کار میکنه باید برم ببینم

دیدگاه

یه چیز دیگه که پیدا کردم این بود که تو یه مداری که از FT232bl استفاده شده بود اونم این IC هم ارتباط سریالش کامل بود
              و برای اینکه با میکرو ارتباط برقرار کنه RTS و CTS رو به هم وصل کرده بود و فقط RX و TX رو زده بود به میکرو و بقیه پینهاسریالش float بود
              ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام به اساتید محترم.
                من gsm modem tatung با کابل خودش به pc وصل کردم با hyper terminal به راحتی و بدون هیچ مشکلی کار کردم.وقتی که می خوام با AVR یا PLC با GSM MODEM ارتباط برقرار کنم چراغ ارتباط مودم روشن نمی شه و هیچ ارتباطی برقرار نمی کنه .حتی از max232 استفاده کردم بازم جواب نداد.از دوستان اگر با این مودم کارکرده ،لطفا کمکم کنه
                http://www.sms-soft.com/page/GSM_Modem_tatung.html

دیدگاه

حتما باید 232 تبدیلش کنی
                  احتمالا دستگاه نیاز به پایه dtr و ri و ... رو داره
                  dtr زو پولاپ کن احتمالا کارت حلشه
                  هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                  بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                  میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

گفتم پایه dtr مودمتو با یک مقاومت به + وصل کن
                    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

برا اتصال ماژول به میکرو که max232 لازم نیست؟؟؟

وصل کردن rx,tx ماژول بصورت برعکس به rx,tx میکرو کافیه؟

دیدگاه

سلام
                        دوباره خوردم به مشکل :cry:
                        این MC45 رو همه کاراشو کردم بردشم زدم وصلش کردم کار کرد یعنی همه چیزش درسته ولی نمیدونم چرا وقتی TX و RX شو میزنم به MAX 232 و همینکه تغذیه مدار max232 رو وصل میکنم قاط میزنه و دیگه تو شبکه شناسایی نمیشه

هر چی هست سر ارتباط سریالشه اخه ارتباط سریالش کامله یعنی غیر از RX و tX یه سری پایه دیگه داره که قبلا گفتم

حالا از دوستان هر کسی با این مازول کار کرده لطف کنه بگه چه جوری راش نداخته
                        ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

مجید دلبندم من با این ماژول سر و کله نزدم ولی یه چند تا نظر دارم
                          1.ممکنه چون جریان میکشه max این اتفاق ها میفته پس هم سوییچینگ قوی بزار و هم خازن نانتالیوم استفاده کن
                          2.گراند سریال تست کن نکنه یه وقت وصل نباشه
                          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

.ممکنه چون جریان میکشه max این اتفاق ها میفته پس هم سوییچینگ قوی بزار و هم خازن نانتالیوم استفاده کن
                            2.گراند سریال تست کن نکنه یه وقت وصل نباشه
                            سلام امید جان
                            مشکل از خودم بود TX و RX رو جابجا زده بودم حل شد حالا فقط هر کاری میکنم نمیتونم SMS رو تو هایپرترمینال ببینم از دستور AT+CNMIهم استفاده کردم ولی فایده ایی نداشت
                            ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام به همگی
                              برنامه بیسکام
                              ماژول sim300c ک خودش پرت سریال و سیم کارت روشه یعنی مازوله
                              زحمتی که دارم براتون
                              ببینید این اس مس :mrgreen: که میاد کجاش ذخیره میشه ؟
                              چند تا اس ام اس میتونه ذخیره کنه
                              چه طوری با بیس کام اس ام اس رو انتخاب و red کنیم
                              مثلا 10 تا sms اومده ؟
                              5 امی رو میخوام بخونم فایل های pdf روخوندم خیلی اسون و راحت هستش
                              ولی یه سوالی که دارم
                              تو هایچری ترمینال که دونه به دونه تایپ میکنیم این زمان که بین فشردن هر کلید هست وقت نمیبره ؟
                              یا حروفات رو جمع میکنه با فشردن اینتر ارسال میکنه ؟ :rolleyes:
                              ممنون میشم هرکی جواب بده
                              با میکرو پروژه های زیادی کار کردم
                              ممنون میشم اینم راهنمایی کنید
                              در ضمن جدول کامل دستورات یا at کامند هارو کی داره ؟ مرسی شرمنده که با این سواد کم سرتون رو درد اوردم :cry: :cry2:
                              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
                                سلام امید جان
                                مشکل از خودم بود TX و RX رو جابجا زده بودم حل شد حالا فقط هر کاری میکنم نمیتونم SMS رو تو هایپرترمینال ببینم از دستور AT+CNMIهم استفاده کردم ولی فایده ایی نداشت
                                سلام
                                امیدوارم این کمکتون کنه:
                                اول روی Text mode سوئیچ کنید
                                at+cmgf=1
                                و بعد هم یکی از دستورات زیر رو بزنید:
                                at+cmgl="ALL"
                                AT+CMGL="REC UNREAD"
                                AT+CMGL="REC READ"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X