اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

سلام دوستان
    من میخوام یه دستگاهی که پورت اترنت داره رو از راه دور کنترل کنم.(دیتا ازش دریافت کنم.دستورهای کنترلی براش بفرستم و ....)
    مشکلی که وجود داره اینه که اونجا خط تلفن وجود نداره پس از adsl خبری نیست و نمیشه براش اینترنت وایرلس ببری.خارج از شهره!!
    قصدم اینه که با gprs لینک رو برقرار کنم.
    چیکار باید بکنم؟میشه از همین مودمهای gsm مثل sim900 و... استفاده کرد؟
    چجوری؟

(برای این کار تا اونجا که میدونم اغلب نیاز به ip vailid هست، درست میگم؟gprs ایرانسل و همراه اول این امکان رو دارن؟ در غیر اینصورت باید چیکار کنم؟)

دیدگاه

من روی مدلهای Wavecom این امکان gprs را دیدم ولی تاحالا مجبور نبودم باهاش کار کنم اینه که تجربه ای توی راه اندازی این پروتکلش ندارم ، اما در مورد بحث آی پی valid
      شما ارتباط اینترنتیشا راه بندازه ، یه سایت ساده را بتون محتویات متنی html صفحه اولشو بخون ، من اون بحث عدم نیاز به آی پی ولید را برات حل میکنم.
      آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
      تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
      آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
      هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

دوست عزیز ممنون از پاسختون
        بذارید یه کم بیشتر توضیح بدم.
        شرکتی که دستگاه رو ساخته یه نرم افزار به ما داده که اون رو روی لپ تاپ نصب کردیم و هروقت میریم ایستگاه، با اتصال لپ تاپ به دستگاه از طریق پورت اترنت
        تنظیمات لازم رو انجام میدیم و دیتاهای مورد نیاز رو برداشت میکنیم.
        حالا من میخوام بدون اینکه برم ایستگاه، این کار رو از دفتر خودم انجام بدم.
        یعنی متصل بشم به اینترنت و دستگاه رو از راه دور کنترل کنم.و دیتاها رو بخونم.
        آیا این کار از طریق gprs شدنی هست؟
        پروژهایی دیدم که یه فایل دیتا رو به یه سرور میفرستن و ... ولی من باید ارتباط مستقیم برقرار کنم بین اون دستگاه و نرم افزار مربوطه.
        چون نمیدونم اون نرم افزار چه دیتایی میفرسته به دستگاه
        از موارد دیگه اینکه چهارتا دستگاه هستن که باید براشون لینک برقرار کنم. با قرار دادن سوئیچ امکان برقراری ارتباط با همشون هست؟

دیدگاه

شدن که میشه ولی الان که گفتی اون دستگاهت هم با lan کار میکنه و هیچ دیتایی از پروتکل ارتباطیش نداری کار سخت میشه
          چون ماژولهای مودمهای gprs ی که من دیدم ( مدلهای اترنت دار باشه را نمیدونم ) خودشون به اینترنت وصل میشن و خروجی دستگاهشون یک پورت سریال هست ، حالا تازه باید بیای این سریال را بندازی روی شبکه و عملا یک تونل بزنی بین دستگاه و مبدا و مقصد که این کار با میکرو پوستت کنده میشه.

آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
          تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
          آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
          هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

این کار با میکرو پوستت کنده میشه.
            :eek: :eek: :eek:

پس بهترین کار اینه که یه کامپیوتر بذارم اونجا با یه مودم gsm براش اینترنت تامین کنم . خلاص!!!!!! : :eek:
            بنظرتون ساده ترین و ارزان ترین راه چیه برا این کار؟

دیدگاه

هیچکس ایده ای نداره!!!؟

میگم یه بردی جناب آقای رستمی گذاشته بودن توی انجمن(بردی برای enc28j60) من اون رو ساختم قبلا
              بنظرتون میشه با اون یه کارایی کرد؟
              جناب رستمی اگه تاپیک رو میخونین میشه جواب بدین لطفا؟
              بردی برای enc28j60 و gsm
              شدنیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akbari.maj
                سلام دوستان
                من میخوام یه دستگاهی که پورت اترنت داره رو از راه دور کنترل کنم.(دیتا ازش دریافت کنم.دستورهای کنترلی براش بفرستم و ....)
                مشکلی که وجود داره اینه که اونجا خط تلفن وجود نداره پس از adsl خبری نیست و نمیشه براش اینترنت وایرلس ببری.خارج از شهره!!
                قصدم اینه که با gprs لینک رو برقرار کنم.
                چیکار باید بکنم؟میشه از همین مودمهای gsm مثل sim900 و... استفاده کرد؟
                چجوری؟

(برای این کار تا اونجا که میدونم اغلب نیاز به ip vailid هست، درست میگم؟gprs ایرانسل و همراه اول این امکان رو دارن؟ در غیر اینصورت باید چیکار کنم؟)
                دوست عزیز ایرانسل یا همراه اول مگر ISP هستند که برات IP Valid بدهند
                شما روی یک کامپیوتر که به اینترنت وصل هست و IP Valid دارد نرم افزارت را اجرا می کنی
                در سمت دیگر هم توسط میکرو به مودم Command میدی که به عنوان کلاینت به سرورت وصل شود و دیتا ردو بدل کند یعنی GSM Modem به عنوان کلاینت میتونه عمل کنه نه سرور
                من خودم با SIM300 این کارو کردم و الان هم دارم استفاده می کنم
                ضمنا GPRS همراه اول برای ارسال دیتا واقعا کشکه باز ایرانسل کمی خوبه
                نرم افزارت را حتما به صورت UDP بنویس نه TCP چون ارتباط TCP اذیت میکنه
                برای ارسال و دریافت دیتا هم حتما طول دیتا را از 64 بایت گمتر بگیر یعنی Packet های حاوی بیشتر از 64 بایت یا اصلا نمی رسند به مقصد یا با تاخیر می رسند
                البته بهتر هست 32 بایت بگیری
                همه این نکات را من با SIM300 انجام دادم شاید مودمهای دیگر این مشکلات را نداشته باشند
                gli

دیدگاه

ممنون از پاسختون دوست گرامی
                  دوست عزیز ایرانسل یا همراه اول مگر ISP هستند که برات IP Valid بدهند
                  حالا چرا میزنی!!! :mrgreen: :mrgreen:
                  ما یه جایی یه چیزایی خونده بودیم که خدمتتون عرض کردیم!! :rolleyes:

مسئله رو من دوباره مطرح میکنم: یه شرکتی یه دستگاهی ساخته با پورت اترنت و یه نرم افزاری به ما داده که از طریق پورت اترنت بهش متصل میشیم و تنظیمات لازم انجام میگیره
                  حالا ما اصلا از خروجی و ورودی این نرم افزار که ظاهرا با دلفی نوشته شده، هیچ اطلاعی نداریم(فقط میدونیم از طریق پورت اترنت دیتاش رو منتقل میکنه!!!!! :eek
                  مودم gsm هم که پورت اترنت lنداره! فقط rs232

ارتباط دستگاهمون که پورت اترنت داره رو با gsm modem چجوری برقرار کنیم؟ این مسئله اساسی هست

پس هدف برقراری لینک ارتباطی هست.یعنی یه کانالی بزنیم که تو دفترمون بتونیم اون دستگاه رو با نرم افزار مربوطه کنترل کنیم!

دیدگاه

ممنون از پاسختون دوست گرامیحالا چرا میزنی!!! :mrgreen: :mrgreen:
                    ما یه جایی یه چیزایی خونده بودیم که خدمتتون عرض کردیم!! :rolleyes:

مسئله رو من دوباره مطرح میکنم: یه شرکتی یه دستگاهی ساخته با پورت اترنت و یه نرم افزاری به ما داده که از طریق پورت اترنت بهش متصل میشیم و تنظیمات لازم انجام میگیره
                    حالا ما اصلا از خروجی و ورودی این نرم افزار که ظاهرا با دلفی نوشته شده، هیچ اطلاعی نداریم(فقط میدونیم از طریق پورت اترنت دیتاش رو منتقل میکنه!!!!! :eek

ارتباط دستگاهمون که پورت اترنت داره رو با gsm modem چجوری برقرار کنیم؟ این مسئله اساسی هست

پس هدف برقراری لینک ارتباطی هست.یعنی یه کانالی بزنیم که تو دفترمون بتونیم اون دستگاه رو با نرم افزار مربوطه کنترل کنیم!
                    چرا لقمه رو می چرخونی؟اگه شبکه اترنت رو می خوای شما یا با AVR یا هر کنترلری یه پورت اترنت بساز بعد با gsm اطلاعاتش رو بخون و برنامه بنویس واست اس ام اس کنه.حتما نباید هر خروجی که می خوای تو این ماژول یا هر ماژولی باشه
                    تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

دوست عزیز قبل از اینکه جواب سوالت را بدهم چند تا سوال می پرسم لطفا دقیق جواب بدید:
                      1-نرم افزار و device شما در چه مدی کار می کنند، یعنی کدام یک از اینها در مد سرور و کدامیک در مد کلاینت کار می کند؟
                      2-اگر device شما در مد کلاینت کار می کند آیا امکان ارتباط با این device از یک شبکه دیگر هست یعنی تنظیمات default geteway و DNS و اینها را دارد یا نه؟

شما فعلا جواب این دو تا سول را بدهید تا دقیقا جوابتان را بدهم
                      ولی با این توضیحاتی که شما دادید فکر می کنم بهترین راه این باشد که شما از یک مبدل استفاده کنید یعنی اطلاعات را از مودم به صورت RS-232 دریافت کرده و تبدیل به دیتای Lan کند ضمن اینکه مودم هست در بازار که خروجی LAN هم داشته باشد و در طرف دیگر هم نرم افزارتان را تغییر دهید تا در مود سرور کار کند تا مودم بتواند باهاش در ارتباط باشد یعنی مودم کلاینت باشد و نرم افزار سرور باشد

gli

دیدگاه

دوستان کسی این مشکی sim900 که با همرا اول انتن نمی ده رو پیدا نکرد؟تو mci.ir هم رجیسترش کردم ولی نمی تونه پیداش کنه
                        .
                        .
                        .
                        خودم فهمیدم :mrgreen: انقدر ایرانسل ازم پین کد نمی خواست حواسم به پین کد همراه اول نبود.خلاصه واسه هرکی انتن نداد (چه ایرانسل چه همراه اول)
                        1-رجیستر تو سایتشون ( سایت مرجع مثل همراه اول تا یه هفته رجبسترش می کنه)
                        2-مطمئن شدن از داشتن انتن تو محدوده
                        3-اگه سیم کارت پین کد می خواد اونو وارد کنی با دستور مربوطه(AT+CPIN=1234) یا غیر فعال کردن پین با موبایل دستی
                        تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

خدا رو شکر دیگه دوری سختی گزشته
                          دیگه مودم ها تو جریان کشی نابود نمیشن و با تعییر ولتاژ سازگار تر هستن
                          فکر نکنم دیگه کسی باهاشون درگیر باشه مثل سیم 300

این سیم900 خیلی نازه...
                          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

دوستانی که تو زمینه میکروفون کار کردن یه پیشنهادی بکنن ................
                            صدام وزوز یا همون خش خش زیاد داره دو دل شدم اصلا مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاریه؟..........یکی راهنمایی کنه :angry:
                            کل دستورای صدا ایناست
                            AT+CMIC...........AT+ECHO........ البته اونا که واسه ولوم هست رو دیگه کار ندارم...

دیدگاه

سلام. دوستان به کمکتون فوری احتیاج دارم....
                              من یه دستگاه کنترل اسمسی دارم میسازم، برد کنترلر رو ساختم، مودم جی اس ام ویوکام G2403R هم خریدم. مودم رو به کامپیوتر وصل کردم، هایپر ترمینال رو روی 9600-8-1-n تنظیم کردم. فلو کنترل هم خاموش کردم. تونستم با مودم اسمس بفرستم و بگیرم. اطلاعات ارسالی و دریافتی مودم به پورت سریال رو چک کردم و دقیقاً همون اطلاعات رو گفتم میکرو ارسال کنه. (اطلاعات رو به صورت hex دریافت کردم که دقیقاً همون اطلاعات ارسال بشه). مرحله بعد میکرو رو پروگرام کردم و وصلش کردم به کامپیوتر. میکرو دستور ارسال اسمس رو به صورت صحیح به کامپیوتر فرستاد. پس مودم و دستگاه ارتباطشون با کامپیوتر درسته و درست کار میکنه. ولی حالا به یه مشکلی برخورد کردم که گیج شدم. وقتی این دو تا رو به هم وصل میکنم انگار هیچ اطلاعاتی رد و بدل نمیشه! فقط پین RX و TX رو وصل کردم به max232 و دادم به پین 2 و 3 پورت سریال و 5 هم گراند. میخام ببینم اشکال از سیمهای پورت سریاله؟ من کار RTS و CTS رو نمیفهمم. این پینها هم باید وصل کنم؟ دوستان من این پروژه رو باید سریع تحویل بدم و فقط تو همین مشکل گیر کردم برنامه نویسیم کامل شده.

یه سوال دیگه... من تو شبیه سازی کار میکرو تو بسکام بجای مودم خودم دستی جواب میکرو رو میدادم و برنامه خیلی خوب جواب میداد. میخاستم شبیه سازی رو واقعی کنم. مثل اینکه بسکام این قابلیت رو داره که توی شبیه سازی از پورت سریال واقعی استفاده کنه. ولی مثل اینکه کار نمیکنه! برنامه مشکل داره یا مشکل از برنامه نویسی منه؟
                              من اطلاعات زیادی درباره ارتباط سریال ندارم. ولی برنامه اینجوری کار میکنه:
                              این خط به مودم ارسال میشه (با استفاده از دستور Print):
                              AT+CMGR=1
                              با دستور Input یه خط دریافت میشه و تو یه متغیر نگهداری میشه. اطلاعات فرستنده چک میشه. بعد متن اسمس با دستور Input خونده میشه و طبق اون یه کارایی انجام میشه.
                              برای ارسال اسمس هم این خط فرستاده میشه:
                              AT+CMGS=+98912351XXXX
                              منتظر کاراکتر < میمونه (طبق اطلاعات HEX یه اسپیس هم بعد این کاراکتر ارسال میشه)
                              بعد متن اسمس با دستور Print ارسال میشه و بعدش هم کاراکتر ارسال.
                              ATE0 لازمه؟

دیدگاه

راجع به RTS و CTS خیلی چیز مهمی نیست. (البته اینکه منطق 0 ولتاژش صفر هست یا 5 رو نمیدونم).
                                وقتی میخوای شروع به ارسال به ماجول کنی باید RTS یک بشه. این از درخواست ارسال اطلاعات.
                                ولی باید صبر کنی تا ماجول بهت اجازه بده که شروع به ارسال کنی. برای این کار CTS رو چک میکنی که هر وقت منطقش یک شد میتونی ارسال رو انجام بدی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X