اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

نوشته اصلی توسط gh.kh نمایش پست ها
    درود دوستان
    این برنامه فقط برای ریموتهای سری 1527جواب میده و ریموتهای سری 527رو پشتیبانی نمیکنه کسی از دوستان میدونه باید کدوم قسمت برنامه تغییر کنه یا برنامه رو برای ریموتهای سری 2260یا 62 ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره را هنمایی کنه

کسی از دوستان اطلاعی نداره؟؟
    با سلام به دوستان خوب انجمن و تشکر فراوان از جناب آقای اسدی که این پروژه رو به صورت کامل و همراه با توضیحات تکمیلی به اعضای گروه هدیه دادن سپاسگذارم.
    تا اونجایی که من با این برنامه البته ورژن دومش کارکردم به راحتی با آی سی 527 راه اندازی شد فقط کافیه شما در انتهای برنامه در قسمت سوِیچ به جای اعداد کیس 1و2و4و8 از اعداد 1و3و12و15 استفاده کنید
    امیدوارم مشکلتون حل بشه دوست عزیز.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reiser نمایش پست ها
      با سلام به دوستان خوب انجمن و تشکر فراوان از جناب آقای اسدی که این پروژه رو به صورت کامل و همراه با توضیحات تکمیلی به اعضای گروه هدیه دادن سپاسگذارم.
      تا اونجایی که من با این برنامه البته ورژن دومش کارکردم به راحتی با آی سی 527 راه اندازی شد فقط کافیه شما در انتهای برنامه در قسمت سوِیچ به جای اعداد کیس 1و2و4و8 از اعداد 1و3و12و15 استفاده کنید
      امیدوارم مشکلتون حل بشه دوست عزیز.
      درود دوست عزیز
      متاسفانه کد ویژن من ظاهرا مشکل کرک داره و فایل هگز رو نمیسازه اگر اشکال نداره فایل هگزتون رو بگذارید ممنون میشم یا همین برنامه رو برام کامپایلش کنید
      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
      امروز رو کامل زندگی کن...
      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

از دوستان کسی کد ویژن نداره یه زحمت بکشه این برنامه رو کامپایل کنه فایل هگز رو بهم بده ممنون میشم
        http://s9.picofile.com/file/8270154092/4.c.html
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

از دوستان کسی کد ویژن نداره یه زحمت بکشه این برنامه رو کامپایل کنه فایل هگز رو بهم بده ممنون میشم
          http://s9.picofile.com/file/8270154092/4.c.html

لینکشو پیام خصوصی فرستادم

دیدگاه

درود دوست عزیز
            متاسفانه کد ویژن من ظاهرا مشکل کرک داره و فایل هگز رو نمیسازه اگر اشکال نداره فایل هگزتون رو بگذارید ممنون میشم یا همین برنامه رو برام کامپایلش کنید
            سلام و عرض ارادت
            عذر خواهم از این که دیر جواب میدم البته من این برنامه رو با کمی تغییر داخل ای وی آر استادیو کامپایل کرده بودم اما به درخواست شما دوباره با کدویژن کامپایل کردم و تقدیم تون میشه لطفا به لینک زیر مراجعه کنید.
            با سپاس از همه اساتید .

دیدگاه

سلام من یک ریموت دارم ای سی روش hs2240 هست با چه ای سی میشه دیکدش کردو مقدار مقاومتش رو باید چطور انتخاب کنم
              ممنون
              گوته میگه: برای بدست اوردن چیزایی که تا حالا نداشتی، باید آدمی بشی که تا حالا نبودی

دیدگاه

سلام دوستان من هرچی خواستم دانلود کنم نشد!
                اگه امگان داره دوباره آپلودش کنید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دوستان برای اتصال ریموت 8 باید چیکار کرد؟ با همین کد میشه ریموت 8 گانال را به میکرو اتصال داد؟

دیدگاه

سلام
                  من دوتا ریمون دارم ک با ایسی pt2240 هس. تو مدارو نگا میکنم چیزی سر در نمیارم جز اینکه فرکانس رویه 315 مگاهرتز هس، میشه ریموتارو باااین مدار راه انداخت؟

دیدگاه

سلام
                    این برنامه آقای اسدی رومیخوام بریزم روی مگا8 .یعنی روتین خودبرنامه تغییرنکنه فقط روی مگا8باشه بجای atiny2313
                    ممنون میشم کسی برنامه اش روبهم بده.مچکر
                    درعجبم ازمردمی که به دنیایی مشتاقندکه ازآن دورمیشوندوگریزان ازآخرتیکه که روزبه روزبه آن نزدیک میشوند.

دیدگاه

دوست عزیز قبلا من قرار دادم. مطالب رو جست و جو کنید در همین تاپیک هست.
                      چرا ناراحتی پاتریک!
                      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                      - از دیدنش ناراحت شدی؟
                      + نه
                      پس چی ناراحتت کرده
                      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      محصولات

دیدگاه

میزنم روی لینکش نمیادوصفحه اول انجمن میاد
                        اصلاجدیدانمیدونم چرااینطوری شده روی هرلینکی که دوستان معرفی کردن میزنم بازنمیشه ومیپره صفحه اصلی واول انجمن
                        جدیدترین ویرایش توسط saeed garoosi; ۱۷:۵۰ ۱۳۹۶/۰۴/۲۵.
                        درعجبم ازمردمی که به دنیایی مشتاقندکه ازآن دورمیشوندوگریزان ازآخرتیکه که روزبه روزبه آن نزدیک میشوند.

دیدگاه

سلام
                          این داخل این پروژه وقتی هرکلیدازریموت رومیزنی واسه یه لحظه خروجی یک میشه چطورمیشه کاری کردکه بازدن مثلاکلیداول ریموت رله یک بشه ویک بمونه وبازدن یه کلیددیگه ازریموت همون رله صفربشه وصفربمونه...؟ممنون میشم کمک کنین

دیدگاه

سلام دوستان ایا امکان کار کردن با این ماژول ها با استفاده از میکرو وجود داره؟
                            یعنی مستقیم ماژول رو به میکرو وصل کنیم؟ یا حتما باید از دیکودر ها استفاده بشه؟
                            مداری که من با pt2262 بستم خیلی حجیم شده و 4 تا رله گذاشتم به جای 4تا سوییچ و حجیم شده میخوام کل این سیستم رو بیارم داخل میکرو.
                            لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dany_sa نمایش پست ها
                              سلام دوستان ایا امکان کار کردن با این ماژول ها با استفاده از میکرو وجود داره؟
                              یعنی مستقیم ماژول رو به میکرو وصل کنیم؟ یا حتما باید از دیکودر ها استفاده بشه؟
                              مداری که من با pt2262 بستم خیلی حجیم شده و 4 تا رله گذاشتم به جای 4تا سوییچ و حجیم شده میخوام کل این سیستم رو بیارم داخل میکرو.
                              لطفا راهنمایی کنید
                              اینجاهمین کارشده وماژول مستقیم وصله دیگه...دیکودرم نداره...

دیدگاه

خوب من میخوام رله و ... نذارم و مستقیم پایه دیتا رو وصل کنم به میکرو.ایا راهی هست که قابل اطمینان هم باشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X