اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

نوشته اصلی توسط sadeghelect

سلام اگه می تونی یه توضیح کوچولو در مورد این آیسی بده من یه ریموت دارم که آیسیش hcs101

اگه میشه در مورد دیکدینگ و اینکه (کد رولینگ) چیه یه توضیح بده

ممنون
    سلام
    تا اونجایی که بنده اطلاع دارم این ای سی و کلا این سری ای سی کار کد گذاری رو انجام میدهند به این صورت که 66 بیت کد رو (البته برای شماره های مختلف متفاوت ممکنه باشه اما اساس همشون اینجوری است) تولید میکنند که 32 بیت اول با الگوریتمی غیرخطی تغییر میکنه و 34 بیت بعدی هم شامل کد فرستنده وکد کلید و کدوضعیت هست.به این ترتیب در گیرنده هم ما یک دیکودر داریم که این 32 بیت اول رو بعبارتی ترجمه میکنه و از رو 32 بیت بعدی هم میفهمه که فرستنده کی بوده و چکار می خواد بکنه در واقع این باعث میشه اگه ریموتی (غیره) خواست ارتباط برقرار کنه بایستی کد شناساییشو بده و اگه بخواد کد شناسایی ما رو (اشتباها oo بده چون کد همش تغییر میکنه و اون از الگوریتم تغییرش خبر نداره ,موفق به ارتباط برقرار کردن نمیشه :wow:یعنی امنیت بیشتر :wow:
    شما این ریموت رو از کجا تهیه کردید ؟میدونید از کجا میتونم ای سی Encoder/Decoder هاپینگ رو تهیه کنم؟
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

نوشته اصلی توسط phoenix2000
      سلام
      تا اونجایی که بنده اطلاع دارم این ای سی و کلا این سری ای سی کار کد گذاری رو انجام میدهند به این صورت که 66 بیت کد رو (البته برای شماره های مختلف متفاوت ممکنه باشه اما اساس همشون اینجوری است) تولید میکنند که 32 بیت اول با الگوریتمی غیرخطی تغییر میکنه و 34 بیت بعدی هم شامل کد فرستنده وکد کلید و کدوضعیت هست.به این ترتیب در گیرنده هم ما یک دیکودر داریم که این 32 بیت اول رو بعبارتی ترجمه میکنه و از رو 32 بیت بعدی هم میفهمه که فرستنده کی بوده و چکار می خواد بکنه در واقع این باعث میشه اگه ریموتی (غیره) خواست ارتباط برقرار کنه بایستی کد شناساییشو بده و اگه بخواد کد شناسایی ما رو (اشتباها oo بده چون کد همش تغییر میکنه و اون از الگوریتم تغییرش خبر نداره ,موفق به ارتباط برقرار کردن نمیشه :wow:یعنی امنیت بیشتر :wow:
      شما این ریموت رو از کجا تهیه کردید ؟میدونید از کجا میتونم ای سی Encoder/Decoder هاپینگ رو تهیه کنم؟
      اینی که من دیدم داخل ریومت classic z4 pro بود
      میشه یه کم در مورد 32 بیت اول بگید چگونه تغییر میکنه و آی سی چگونه می فهمه که همون کده
      برای خودم گفتم شاید مثل ریموت پژو206 باشه که با هر بار زدن کلید کد ریموت به علاوه یک بشه
      اما حتی وقتی دستگاه خاموش بود ریموت رو چند بار زدم دوباره دستگاه رو روشن کردم با هم با ریموت کار کرد

دیدگاه

حقیقتش این واسه خودمم سوال بود که اگه مثلا یه جای دیگه ریموت رو بزنیم طبق الگوریتم کد ما عوض میشه ولی گیرنده کدش عوض نمیشه!!! oo:
        و این در حالیه که تا اونجایی که می دونم هیچ اکنالجی هم از گیرنده نمیگیریم که بگیم هر وقت اکنالج گرفت کد عوض میشه!! :eek: oo:
        اساتید کمک کنند داستان چیست؟!!!!
        شما که میگی 206 کدش یکی بهش اضافه میشه اونم خب سیستمش مثل همینه فقط تفاوتش اینه که خطی زیاد میشه.اطلاعی ندارید اگه مثلا ریموت رو در جایی دور از 206 بزنیم این کد چرا عوض نمیشه؟(در 206 باز توسط ریموت عمل میکنه)
        ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
        شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

من به طور کامل برنامه رو نوشتم
          چند تا مشکل با خود این ماژول دارم
          1 برد کم این ماژول
          2 نا پایداری اطلاعات وقتی کنترل دور میشه
          3 دریافت اطلاعات پوچ و سر کار گذاشتن پرداژش گر

1= ماژول برد نسبتا کمی دارد پاسخ بنده به این موضوع موارد زیر است
          کم بودن باطری فرستنده
          انتن غیر اصولی
          به احتمال بسیار کم و شایدم 0 مشکل در تایمینگ برنامه

2 من میخوام چند بار پشت سر هم این اطلاعات رو دریافت کنم و بعد از چند بار مچ کردن اطلاعات (هدف:کاهش احتمال اشتباه افزایش امنیت کاهش و بعضی مزایای دیگه) دستور مورد نظر رو صادر کنم
          ولی وقتی کمی فرستنده از گیرنده دور میشه مشکل اصلی ورود اطلاعاتی غیر از اطلاعات ریموت کنترل در میان اطلاعات اصلی میشه
          برای دباگ کردن برنامه رو طوری نوشتم که بعد از دریافت 24 بیت و صحیح بودن انها شروع به شمردن تعداد اطلاعات صحیح و اطلاعاتی غلط کند ( منظور از اطلاعات غلط اطلاعاتی که ضرایب 1/31 --- 1/3 ---3/1 در انها دارای مشکل زمانی است )
          وقتی برد در نزدیکی ریموت بود حدود 1 متری
          100 درصد اطلاعات درست بود
          با افزایش فاصله به حدود 5 متر مشکل شروع شد 20 درصد اطلاعات مشکل دار بود
          تا اینکه در فاصله های بشتر بد تر و بد تر شد
          ایا این مشکل ماژول است یا یه ایراد طبیعی است ؟
          در یک مقاله ای خوندم اشمیت تریگیر بین میکرو و ماژول اکثر مشکل رو حل میکنه این درسته /؟
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

حقیقتش این واسه خودمم سوال بود که اگه مثلا یه جای دیگه ریموت رو بزنیم طبق الگوریتم کد ما عوض میشه ولی گیرنده کدش عوض نمیشه!!! oo:
            و این در حالیه که تا اونجایی که می دونم هیچ اکنالجی هم از گیرنده نمیگیریم که بگیم هر وقت اکنالج گرفت کد عوض میشه!! :eek: oo:
            شما که میگی 206 کدش یکی بهش اضافه میشه اونم خب سیستمش مثل همینه فقط تفاوتش اینه که خطی زیاد میشه.اطلاعی ندارید اگه مثلا ریموت رو در جایی دور از 206 بزنیم این کد چرا عوض نمیشه؟(در 206 باز توسط ریموت عمل میکنه)
            دوستان جواب رو یافتم .با توجه به چیزهایی که تو نت پیدا کردم به این نتیجه رسیدم:
            اگه ریموت به تعدادی معلوم مثلا 16 بار در مکانی دور از گیرنده زده بشه کدش شناساییش عوض میشه و دیگه توسط گیرنده قابل شناسایی نیست و اگر کمتر از 16 بار زده بشه گیرنده میتونه شناسایی اش بکند .این توسط کدی بنام کد سنکرون صورت میگیره.یعنی همیشه گیرنده میاد کد سنکرون فعلی خودش رو از کدسنکرون فرستنده کم میکنه اگه کمتر از 16 بود که هیچ .عمل میکنه و خودش رو با فرستنده تطبیق میده و سنکرون میکنه .وگرنه بایستی با مکانیسمی بصورت سخت افزاری سنکرون سازی کنیم .که البته اینم خودش حدی داره مثلا 1000 تا اگه اختلاف بیشتر بود که دیگه کلا نمیشه کاریش کرد.برای مثال همون 206 میگن واسه سنکرون کردنش سوییچ رو باز نگه میدارید و کلید بازشدن رو میزنید و 10 ثانیه صبر میکنید و نگه میدارید و در همان حال سوییچ رو میبندید و خارج میکنید .
            شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

ممنون از راهنمایی هایی که می کنی
              تو یه مقاله که برا ایرانخودرو بود خوندم که اگه ریموت پژو206 دور از ماشین زده بشه چون که خود ماشین کد رو نمی گیره و کد ریموت یکی اضاف می شه باید از دوباره ریموت لرن بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                من به طور کامل برنامه رو نوشتم
                چند تا مشکل با خود این ماژول دارم
                1 برد کم این ماژول
                2 نا پایداری اطلاعات وقتی کنترل دور میشه
                3 دریافت اطلاعات پوچ و سر کار گذاشتن پرداژش گر

1= ماژول برد نسبتا کمی دارد پاسخ بنده به این موضوع موارد زیر است
                کم بودن باطری فرستنده
                انتن غیر اصولی
                به احتمال بسیار کم و شایدم 0 مشکل در تایمینگ برنامه

2 من میخوام چند بار پشت سر هم این اطلاعات رو دریافت کنم و بعد از چند بار مچ کردن اطلاعات (هدف:کاهش احتمال اشتباه افزایش امنیت کاهش و بعضی مزایای دیگه) دستور مورد نظر رو صادر کنم
                ولی وقتی کمی فرستنده از گیرنده دور میشه مشکل اصلی ورود اطلاعاتی غیر از اطلاعات ریموت کنترل در میان اطلاعات اصلی میشه
                برای دباگ کردن برنامه رو طوری نوشتم که بعد از دریافت 24 بیت و صحیح بودن انها شروع به شمردن تعداد اطلاعات صحیح و اطلاعاتی غلط کند ( منظور از اطلاعات غلط اطلاعاتی که ضرایب 1/31 --- 1/3 ---3/1 در انها دارای مشکل زمانی است )
                وقتی برد در نزدیکی ریموت بود حدود 1 متری
                100 درصد اطلاعات درست بود
                با افزایش فاصله به حدود 5 متر مشکل شروع شد 20 درصد اطلاعات مشکل دار بود
                تا اینکه در فاصله های بشتر بد تر و بد تر شد
                ایا این مشکل ماژول است یا یه ایراد طبیعی است ؟
                در یک مقاله ای خوندم اشمیت تریگیر بین میکرو و ماژول اکثر مشکل رو حل میکنه این درسته /؟
                این که با زیاد شدن فاصله اطلاعات اشتباه زیاد میشه طیبعی هس
                من این کارا رو انجام دادم یکم برد بیشتر شد
                حتما بعد از رگولاتور یه سلف و خازن بذار بعد وصلش کن به ماژول گیرنده
                ظرفیت خازن بعد از رگولاتور بیشتر از 100uf نباشه

دیدگاه

دوستان جواب رو یافتم .با توجه به چیزهایی که تو نت پیدا کردم به این نتیجه رسیدم:
                  اگه ریموت به تعدادی معلوم مثلا 16 بار در مکانی دور از گیرنده زده بشه کدش شناساییش عوض میشه و دیگه توسط گیرنده قابل شناسایی نیست و اگر کمتر از 16 بار زده بشه گیرنده میتونه شناسایی اش بکند .این توسط کدی بنام کد سنکرون صورت میگیره.یعنی همیشه گیرنده میاد کد سنکرون فعلی خودش رو از کدسنکرون فرستنده کم میکنه اگه کمتر از 16 بود که هیچ .عمل میکنه و خودش رو با فرستنده تطبیق میده و سنکرون میکنه .وگرنه بایستی با مکانیسمی بصورت سخت افزاری سنکرون سازی کنیم .که البته اینم خودش حدی داره مثلا 1000 تا اگه اختلاف بیشتر بود که دیگه کلا نمیشه کاریش کرد.برای مثال همون 206 میگن واسه سنکرون کردنش سوییچ رو باز نگه میدارید و کلید بازشدن رو میزنید و 10 ثانیه صبر میکنید و نگه میدارید و در همان حال سوییچ رو میبندید و خارج میکنید .
                  الآن این کار رو انجام دادم
                  وقتی گیرنده خاموش بود 16 بار ریموت رو فشار دادم
                  وقتی گیرنده رو روشنش کردم بار اول ریموت کار نکرد اما بار 3وم کار کرد :biggrin:

این برام عجیب بود که oo: oo: :eek: :eek:

گیرنده رو خاموش کردم 32 بار ریموت رو فشار دادم
                  وقتی گیرنده رو روشنش کردم بار9 کار کرد oo:

این بار گیرنده رو خاموش کردم 64 بار ریموت رو فشار دادم
                  وقتی گیرنده رو روشنش کردم بار42 کار کرد oo:

به نظر شما چه رابطه ای بین این کار ها وجود داره
                  اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه

دیدگاه

این هم عکساییی از مدار و ریموت
                    دوستان اگه کسی چیزی در مورد این ریموت ها میدونه کمک کنه

دیدگاه

:eek: :eek:
                      این چیه ؟؟؟
                      دزد گیره ؟
                      کنترلش پیدا میشه
                      چنده
                      چیه
                      کجایی؟
                      واووو کنترلش خعلی باحاله داداش دیتا شیتشو خوندی ؟؟
                      Operating
                      • 2 Programmable 32-bit serial numbers
                      • 10-bit serial number
                      • 66-bit transmission code length
                      • Non-volatile 16-bit counter
                      • 3.5V -13.3V operation
                      • 3 inputs, 7 functions available
                      • Selectable baud rate
                      • Automatic code word completion
                      • Battery low signal transmitted to receiver
                      Other
                      • Pin-out compatible with most KEELOQ® Encoders
                      • Simple programming interface
                      • On-chip EEPROM
                      • On-chip oscillator and timing components
                      • Button inputs have internal pull-down resistors
                      • Minimum External Components required

خلاصه نتونستی از لرن خارجش کنی ؟
                      100 بار امتحانش کن

اضافه شده در تاریخ :
                      :eek:
                      در مورد دستگاه هایی که دارای 4 5 ریموت یا بیشتر هستن برنامه نویس باید کد کانتر رو برای هر ریموت لرن شده در نظر بگیره ؟ oo:
                      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

ببخشید از کجا فهمیدین 65 هزار باید میتونه کار کنه؟

65536 تعدا کدهاییه که این مدل ریموت میگیره
                        16 تا بیت که هر کدوم میتونن 0 یا 1 باشن
                        مثلا 0000000000000000 یه کد هست
                        و 0000000000000001 یه کد دیگه
                        این یعنی 65537مین ریموتی که شرکت بسازه کدش مثل کد ریموت اول میشه
                        و اصولا کارخونه این ریموت رو نمیسازه و یه تغییری توش میده
                        مثلا فرکانس کاریش رو عوض میکنه
                        و در هربار فشردن کلید هر ریموت؛ تمام گیرنده هایی که تو محدوده آنتن دهی این ریموت باشن این کد رو میگیرن و اگه با اون چیزی که قبلا تو حافظشون ثبت شده، یکی باشه بنا یه کلید فشرده شده یه کاری میکنه(با فشردن کلید ریموت این کد چندبار ارسال میشه و گیرنده هم چندبار اونو چک میکنه و اگه حتی یک بیت اختلاف داشته باشه کاری نمیکنه، فقط برای اطمینان!)
                        و زمانی که شما ریموت رو به یونیت معرفی میکنید در واقع دارید کد این ریموت رو تو حافظش ثبت میکنید
                        بهش میگن سیستم لرنینگ
                        یا کد دهی لرن
                        که با مدولاسیون ASK هم کار میکنه
                        لرن سیستم کد دهی قوی هست که هک کردنش سخته
                        و اگه اشتباه نکنم شرکت ارایه دهنش تا مدتها برای کدگشاییش جایزه گذاشته بود
                        دلیلش هم اینه که سیستم های قدیمی(ریموت هایی که از آی سی های PT2262 و گیرنده های PT2272 و مشابهش استفاده میکردن) 8 بیت داشتن که به صورت سخت افزاری ست میشدن و شما با باز کردن یه ریموت راحتی میتوستید کد رو متوجه بشین
                        اما سیستم لرن به صورت نرم افزار و در 16 بیت کد میگیره که یکبار برای همیشه تو شرکت سازنده کددهی میشه

شرمنده زیادی حرف زدم
                        موفق و شاد باشید

روشی که شما گفتید برای دزدگیر های افترمارکت و معمولی هست. دزدگیر های استفاده شده در سمند به این صورت عمل میکنن که کارخونه یک کد 28 بیتی به نام سریال و یک کد 64 بیتی جهت رمز نگاری کردن داده ها رو در زمان تولید تو دزدگیر قرار میده و دیگه هم نمیشه اون کد رو خوند. بعد یک شمارنده در داخل دسته دزدگیر و گیرنده وجود دارند که با هر بار فشار دادن دکمه بر روی دسته، شمارنده یکی به جلو حرکت میکنه و عدد شمارنده رو همراه با اون عدد تعریف شده در کارخونه رو در یک سری ریاضی تولید عدد قرار میده و یک عدد یکطرفه از مخلوط دو عدد از پیش تعریف شده و اون شمارنده ایجاد میکنه , در نتیجه هر بار که کد ارسال میشه یک کد کاملا متفاوت ارسال میشه و دیگه امکان نداره بشه با رکورد کردن کردن سیگنال ریموت رو کپی کرد. عملا امکان نفوذ به خودرو با امواج رادیویی به کلی منتفی میشه. و سیستم کاملا امن میشه از این نظر. در گیرنده هم به این صورته که بعد از اینکه کدی در یافت کرد ( هر کدی ) اول با اون کد 28 بیتی سریال تطبیق میده تا بدونه از دسته دزدگیر همین ماشین ارسال شده. بعد میاد با شمارنده داخلی خودش و کد رمزنگاری شده مثل دسته دزدگیر یک رشته کد درست میکنه و با مقدار دریافت شده تطبیق میده. اگه اوکی بود که هیچ یک واحد شمارنده رو افزایش میده و کارشو انجام میده. اگه با هم نخوند دوباره بعد از افزایش شمارنده عدد بعدی رو امتحان میکنه. اینقدر این کارو میکنه تا با هم بخونن. اگه تا 65536 این کارو کرد و هیچ کدوم نخوند. میفهمه که کد ارسالی اصالت نداره و از دسته دزدگیر خود ماشین ارسال نشده. شمارنده رو به ابتدای شروع کارش بر میگردونه . اگه تطبیق پیدا کردن شمارنده رو تو جایی که تطبیق پیدا کردن نگه میداره. ( این کار رو انجام میده تا اگه دسته دزدگیر رو زمانی که تو رنج ماشین نیست فشار دادید و عدد شمارنده تغییر کرد ماشین خودش رو اصلاح کنه )
                        منبع:
                        http://www.tuningtalk.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=83665&start=390

دیدگاه

خروجی ریموت کنترلر در یه جای دور از از خودرو رکورد کنیم و برای خودرو پخش کنیم باید در باز شه درسته ؟ :eek:
                          کاری به الگو ریتم و هر چیزی که فرستنده داره نداریم مهم اینه که فرستنده دور از خودرو کد ارسال کنه کد به گیرنده نرسه و بلوک نشه
                          ما این کد رو همون طور که از فرستنده گرفتیم برای گیرنده پخش کنیم چی میشه ؟

شماهایی که میگین این کنترل های غیر قابل نفوذ هستن کجایین :eek: :eek:

پی نوشت :
                          منظورم چیپ های هاپینگ هست مثل
                          HCS301
                          KEELOQ Code Hopping Encoder*

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                            خروجی ریموت کنترلر در یه جای دور از از خودرو رکورد کنیم و برای خودرو پخش کنیم باید در باز شه درسته ؟ :eek:
                            کاری به الگو ریتم و هر چیزی که فرستنده داره نداریم مهم اینه که فرستنده دور از خودرو کد ارسال کنه کد به گیرنده نرسه و بلوک نشه
                            ما این کد رو همون طور که از فرستنده گرفتیم برای گیرنده پخش کنیم چی میشه ؟

شماهایی که میگین این کنترل های غیر قابل نفوذ هستن کجایین :eek: :eek:
                            در ابتدا باید بگم که این کنترل ها اونقدر هام غیر قابل نفوذ نیستند ظاهرا. بالاخره این ها ساخته ی بشرند و کدشون می تونند شکسته شوند .درست مثه کارهایی که هکر ها میکنند.هر روز یه الگوریتم جدیدی برای مقابله با اونها ساخته میشه ولی در مقابل اونها هم راهکار جدیدی پیدا میکنند.برای اطلاعات بیشتر به مقاله ی زیر که حاصل همکاری دانشگاه شریف و یکی از دانشگاه های المانه توجه کنید:
                            http://eprint.iacr.org/2008/058.pdf
                            مورد دومی که باید بگم اینه که غیرقابل نفوذ بودن به این معنی نیست که شما میگی .حرف شما مثه این میمونه که بگیم اگه کلید خونه رو برداریم و یه کپی از روش بزنیم در باز میشه .معلومه که باز میشه oo:اینجا هم قرار نیست که کسی ریموت ما رو برداره یه کپی از روش بزنه در باز نشه .اصلا اونوقت مگه طرف مریضه که کپی روش بزنه .مستقیم در رو باز میکنه و خلاص
                            مزیتی که این سیستم داره اینه که تو سیستم های قبلی طرف میتونست وقتی شما داری در ماشینتو باز میکنی بدونی که اصلا ریموت شما رو ببینه و یا شما متوجه بشی یه کپی بزنه و سر فرصت مناسب :wow:قفل شما رو باز کنه :wow: و اونوقته که شما اینجوری میشی :angry: oo: :cry2:
                            شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

سلام به دوستان
                              میگم میشه کاری کرد که اگر در یک فاصله زمانی سه کلید فشار داده سه تا خروجی روشن بشن یعنی کلید یک را بزنیم وبدون رها کردن اون کلید 2 و س÷س کلید3 را بزنیم وسه تا خروجی فعال بشن
                              دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                              بانک اطلاعاتی سنسورها
                              ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                              تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                              [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
                                سلام به دوستان
                                میگم میشه کاری کرد که اگر در یک فاصله زمانی سه کلید فشار داده سه تا خروجی روشن بشن یعنی کلید یک را بزنیم وبدون رها کردن اون کلید 2 و س÷س کلید3 را بزنیم وسه تا خروجی فعال بشن
                                به این چیپ ها 4 ورودی پین دارن میشه این کار رو کرد اگر ارایش کلید حا در حالت معمولی (4 کلید ) باشه در حالت مالتی پلکس (بیشتر از 4 کلید تا 16 کلید ) نمیشه این کار رو کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X