اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

نوشته اصلی توسط hero.seller17
    وقتی ماژول روی برد نیست تغذیه همون 3.3 هست ولی وقتی ماژول را میبندم میشه 4 ولت .همون gnd و vcc! کلافه شدم از 2 روز پیش همش دستم بهشه.... مشکل از کجا میتونه باشه؟
    عجیبه، بدون ماژول از رگولاتور بار بکش ببین باز همینطور هست؟
    از رگولاتور LF33 استفاده کن. من همیشه از اون استفاده میکنم.

دیدگاه

از همون استفاده میکنم....ولی ce را به 5 ولت وصل کردم.امکان سوختنش هست؟
      هر دوتاش همونطورههم فرستنده و هم گیرنده .میشه یه راهنمایی کنید؟

دیدگاه

از همون استفاده میکنم....ولی ce را به 5 ولت وصل کردم.امکان سوختنش هست؟
        هر دوتاش همونطورههم فرستنده و هم گیرنده .میشه یه راهنمایی کنید؟
        پایه CE یک digital input هست و طبق دیتاشیت تا 5ولت میتونه تحمل کنه. اما ترجیحا به همون 3.3 بزنید بهتره.
        یه سوال قبلا تونستین راه بندازید ماژول را؟ یا اولین بار هست؟ (ممکنه کد را درست ننوشه باشین)

دیدگاه

زدم به همون 3.3 .بار اولمه.اما از کتابخانه را از یکی از دوستانم گرفتم کاملا سالمه و کارهای صنعتی باهاش کرده.....اما من نتونستم ازش دیتا بگیرم امروزم ورودی 4 ولت شد.مطمینم سوختن .درسته؟

دیدگاه

زدم به همون 3.3 .بار اولمه.اما از کتابخانه را از یکی از دوستانم گرفتم کاملا سالمه و کارهای صنعتی باهاش کرده.....اما من نتونستم ازش دیتا بگیرم امروزم ورودی 4 ولت شد.مطمینم سوختن .درسته؟
            ببین اول اینکه چرا تغذیه میره بالا؟ مگه رگولاتور تنظیم نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه اینکه رگولاتور خراب باشه. حتی اگه ماژولت هم سوخته باشه تغذیه نمیره بالا
            دوم اینکه یه نفر که نزدیکت هست بهش بده ماژولت را روی بردش تست کنه. اگه خواستی من تهران هستم بهم pm بده

دیدگاه

نه متاسفانه تهران نیستم.من ce را زدم به همون 3.3 ولت البته 3.3 نیست دقیقش 3.190 هست اشکالی که ایجاد نمیکنه؟
              و اینجوری درست شد!!!! :eek:ولی قاعدتا باید با همون 5 ولت هم کار کنه اتفاقا یک مدار فرستنده دارم و ی گیرنده.رگولاتور یکیش lf33 هست و یکیش as117 اگهاشتباه نکنم! ولی دوتاش 4 ولت میشد!!!!!!!!!...

دیدگاه

نه متاسفانه تهران نیستم.من ce را زدم به همون 3.3 ولت البته 3.3 نیست دقیقش 3.190 هست اشکالی که ایجاد نمیکنه؟
                و اینجوری درست شد!!!! :eek:ولی قاعدتا باید با همون 5 ولت هم کار کنه اتفاقا یک مدار فرستنده دارم و ی گیرنده.رگولاتور یکیش lf33 هست و یکیش as117 اگهاشتباه نکنم! ولی دوتاش 4 ولت میشد!!!!!!!!!...
                خب خدا را شکر درست شد. اینکه 4ولت میشه عجیبه!!!!
                و البته 3.19 هم اوکیه. یه نکته ای، با خروجی منبع تغذیه حالا هر ای سی هست حتما یه خازن 100میکرو موازی کن

دیدگاه

من همیشه 4 تا خازن و رگولاتورو با هم دارم .... اما با 4 ولتی که قبلا میگرفته احتمال سوختنش هست .درسته؟

دیدگاه

من همیشه 4 تا خازن و رگولاتورو با هم دارم .... اما با 4 ولتی که قبلا میگرفته احتمال سوختنش هست .درسته؟
                    ماکزیمم ولتاژ قابل تحمل تغذیه 3.6 ولت هست. برای پایه های دیجیتال هم 5.25ولت هست. ببین معمولا تا حدی دوام میارن اما اگه مدام باشه بله میسوزه. البته تجربه من نشون داده چیپ خوبیه. الان تونستی راهش بندازی؟

دیدگاه

na natonestam...

دیدگاه

یعنی خاک بر سر همتون.
                        فقط اومدین یه مشت حرفای بیخودی زدین
                        اونایی هم که ادعا میکنن ماژول رو راه انداختن نه یه کد درستی گذاشتن نه یه شماتیک.
                        شمایی که ادعا میکنی راه انداختی یه کد خیلی ساده با بسکام بنویس که فرستنده یه عدد ثابت رو ارسال کنه و گیرنده بگیره و روی ال سی دی نمایش بده(با دو تا atmega8).شماتیکش رو هم بذار.
                        ببینم عرضش رو داری یا نه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid7252001
                          یعنی خاک بر سر همتون.
                          فقط اومدین یه مشت حرفای بیخودی زدین
                          اونایی هم که ادعا میکنن ماژول رو راه انداختن نه یه کد درستی گذاشتن نه یه شماتیک.
                          شمایی که ادعا میکنی راه انداختی یه کد خیلی ساده با بسکام بنویس که فرستنده یه عدد ثابت رو ارسال کنه و گیرنده بگیره و روی ال سی دی نمایش بده(با دو تا atmega8).شماتیکش رو هم بذار.
                          ببینم عرضش رو داری یا نه.
                          ببینید اینجا همه سوال خودشون را به شکل کاملا منطقی میپرسن و اگه کسی بتونه پاسخ میده و تقریبا همه با هم همکاری میکنن. این اولین باری هست که با چنین جملاتی توی سایت مواجه میشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          شما میتونید داخل اینجا http://eca.ir/sharing/uploads/14005099951.rar نمونه کد تحت C برای کامپایلر codevision را پیدا کنید. این لینک داخل خود ماژول سایت هست. http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...%86%DB%8C.html
                          این کد دقیقا یک عدد را میفرسته و دیگری میگیره و نمایش میده البته برای ATMega32 که همه افراد به راحتی میتونن اون را تبدیل به ATmega8 کنن. البته شما را نمیدونم.
                          در مورد کد بسکام هم چندتا پیج دوستان باز کردن و کد قراردادن و میتونید به اونها سر بزنید.
                          فک میکنم شما برای اولین بار هست که یک ماژول مخابراتی (یا کلا یک ماژول را) میخواین راه بندازین. توصیه بنده این هست که:
                          1) کمی صبر و حوصله خودتون را زیاد کنید
                          2) به مطالعه دیتاشیت بپردازید
                          3) در زمینه مخابرات مطالعه کنید
                          4) سعی کنید به سمت کدنویسی با C پیش برید که نمونه کدهای بیشتری توی اینترنت در هر موضوعی هست.
                          5) یبار اگه میشه متن خودتون را بخونید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedf_hamedf
                            ببینید اینجا همه سوال خودشون را به شکل کاملا منطقی میپرسن و اگه کسی بتونه پاسخ میده و تقریبا همه با هم همکاری میکنن. این اولین باری هست که با چنین جملاتی توی سایت مواجه میشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            شما میتونید داخل اینجا http://eca.ir/sharing/uploads/14005099951.rar نمونه کد تحت C برای کامپایلر codevision را پیدا کنید. این لینک داخل خود ماژول سایت هست. http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...%86%DB%8C.html
                            این کد دقیقا یک عدد را میفرسته و دیگری میگیره و نمایش میده البته برای ATMega32 که همه افراد به راحتی میتونن اون را تبدیل به ATmega8 کنن. البته شما را نمیدونم.
                            در مورد کد بسکام هم چندتا پیج دوستان باز کردن و کد قراردادن و میتونید به اونها سر بزنید.
                            فک میکنم شما برای اولین بار هست که یک ماژول مخابراتی (یا کلا یک ماژول را) میخواین راه بندازین. توصیه بنده این هست که:
                            1) کمی صبر و حوصله خودتون را زیاد کنید
                            2) به مطالعه دیتاشیت بپردازید
                            3) در زمینه مخابرات مطالعه کنید
                            4) سعی کنید به سمت کدنویسی با C پیش برید که نمونه کدهای بیشتری توی اینترنت در هر موضوعی هست.
                            5) یبار اگه میشه متن خودتون را بخونید
                            جناب hamedf_hamedf ممنون از برنامه ای که قرار دادین, ولی واقعا شماتیکش داخل فایل rar وجود نداره!!
                            واقعا ممنون میشم که شماتیکشم اینجا قرار بدین تا همه ببینن و ابهام ها برطرف بشه
                            دستت درد نکنه عزیز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aslan modir
                              جناب hamedf_hamedf ممنون از برنامه ای که قرار دادین, ولی واقعا شماتیکش داخل فایل rar وجود نداره!!
                              واقعا ممنون میشم که شماتیکشم اینجا قرار بدین تا همه ببینن و ابهام ها برطرف بشه
                              دستت درد نکنه عزیز
                              دوست عزیز من، همون لینک را دانلود کنید و باز کنید از حالت فشرده و برید داخلش:
                              http://eca.ir/sharing/uploads/14005099951.rar

کد:
                              Shop_ECA\Program\Mr Imanifar\nRF24L01+.pdf
                              والا من بار اول دانلود کردم حدود 6ماه پیش و روی bread-board بستم . جواب گرفتم. هیچ تغییری ندادم.
                              من والا تعجبم که چرا حتی زحمت باز کردن یه فایل فشرده و بررسی دقیق اون را هم بعضی مواقع نمیخوایم بکشیم. دوستان توی مهندسی شما باید کنکاش کنید همیشه.
                              اگه دیگه واقعا پیدا نکردین بگین یه جایی پلود کنم تا ببینید.
                              یه شماتیک هست دوتا Atmega32 و LCD و کانکتورهای اتصال
                              چک کردی خبر بدین

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

نوشته اصلی توسط aawww
                                سلام
                                دوستانی که با بیسکام برنامه مینویسن و دوست دارن این نوع ماژول را راه اندازی کنن . اینم برنامش هم tx و هم rx
                                این برنامه برای ارسال و دریافت دما و نشون دادن اون در lcd با استفاده از میکرو اتمگا 8 هست
                                بروید حالش را ببرید :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

اینم لینک مستقیم اگه بالا مشکل داشت
                                http://up.ertebatsazan.ir/images/4nq...whzfqnoit7.rar

---------------------------------------------------------------------------------------
                                دوستان ازم تشکر نکنید چون افزایش پیدا نمی کنه یکی میاد فردا همین اندازش میکنه که الان هست

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                                سلام
                                لطفا دوباره فایل رو بارگذاری کنید
                                با تشکر :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X