اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

سلام به آقای RubeuS :bye :bye
    من این ها رو راه انداختم کار کرد از شما هم ممنونم :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
    مشکل من اینه که در فاصله مثلا 20 متری اگه من ازش فاصله داشته باشم کار می کنه به محض اینکه من بهش نزدیک میشم قطع میشه :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
    دیگه گیج شدم کمکم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takestan
      سلام به آقای RubeuS :bye :bye
      من این ها رو راه انداختم کار کرد از شما هم ممنونم :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
      مشکل من اینه که در فاصله مثلا 20 متری اگه من ازش فاصله داشته باشم کار می کنه به محض اینکه من بهش نزدیک میشم قطع میشه :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
      دیگه گیج شدم کمکم کنید
      تغذیه میکروتون را با خازن بیشتر پایدار کنید. همچنین پایه ریست اون را هم چک کنید. احتمال داره میکروتون ریست میشه یا هنگ میکنه

دیدگاه

تغذیه میکروتون را با خازن بیشتر پایدار کنید. همچنین پایه ریست اون را هم چک کنید. احتمال داره میکروتون ریست میشه یا هنگ میکنه
        سلام
        ممنون که جواب دادید :smile: :smile:
        خازن 470uf به تغذیه بستم همه چیزای دیگه هم درسته ولی نمی دونم چرا این طور میشه :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takestan
          سلام
          ممنون که جواب دادید :smile: :smile:
          خازن 470uf به تغذیه بستم همه چیزای دیگه هم درسته ولی نمی دونم چرا این طور میشه :angry: :angry: :angry: :angry:
          حتما یه جایی مشکلی هست که نمیشه :biggrin:
          و همه چیز دست نیست. چون جدا من خودم خیلی از این ماژول استفاده کردم. و معمول مشکلات از سمت طراحی خودم بوده. اینکه وقتی نزدیک میشی از کار میوفته عجیبه یعنی وقتی دور میشی در همون حین دوباره کار میکنه؟

دیدگاه

سلام و خسته نباشید،،
            چرا تو برنامه فرستنده تنظیمات ال سی دی انجام شده؟ و اصلا تو کدها حرفی از وقفه نیست و نه ارتباط سریال،یعنی بایک دستور send همه چی حله؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahmud.khademi
              سلام و خسته نباشید،،
              چرا تو برنامه فرستنده تنظیمات ال سی دی انجام شده؟ و اصلا تو کدها حرفی از وقفه نیست و نه ارتباط سریال،یعنی بایک دستور send همه چی حله؟!
              سلام
              نه دوست عزیز
              همه تنظیمات توی هدر مربوط به nRF انجام شده
              منم ایرادی که برنامه نویسیش گرفتم همین بوده اصولی نوشته نشده
              مثلا اینتراپت توی هدر مربوط به nRF فعال شده و خونده میشه
              درایور شبکه و nRF24L01
              کاتالوگ محصولات
              کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
              شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
              فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

الان من دیتام رو رو توی متغیر data1 بذارم فرستاده میشه ؟

دیدگاه

سلام آقا یه سوال
                  من این برنامه شما رو پروگرام کردم و در قسمت فرستنده RFM70 پایه IRQ مدام وقفه ایجاد میکنه ولی گیرنده چیزی دریافت نمیکنه حتی جای ماژول ها رو با هم عوض کردم باز اطلاعات دریافت نمیشه
                  برنامه ها دیگه هم اجرا کردم همینجور میشه
                  به نظرتون مشکلش چیه؟ ممنون میشم کمک کنید :cry2:

دیدگاه

سلام لطفا اگه امکانش هست لینک PDF آموزشی که فرمودین رو قرار بدین داخل سایت. تشکر.

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

نوشته اصلی توسط RubeuS
                      بله با این هدر هر کاری میتونید با ماژول انجام بدید و کلیه قابلیت های ماژول رو در بر میگیره . اگر pdf رو کامل بخونید براحتی میتونید با ماژول کار کنید. چشم نمونه کد میزارم

درضمن با ماژول آنتن دار تا حدود 500 متر بیشتر جواب نگرفتم.

سلام نمونه کد گذاشتید؟

دیدگاه

سلام
                        آقایون می شه داکیومنت برنامه رو برای من ارسال کنید؟
                        aghajamal.hessam@gmail.com

دیدگاه

سلام به همگی
                          دوستان دست اندر کار ابن تاپیک و مدیران بخش , یک زحمت بکشن اطلاعات مهم , فایل های به نتیجه رسیده , لینک های مهم , در طول این 36 صفحرو به شکل فهرست در پست اول تاپیک قرار بدهند که تاپیک مفید واقع شه , الان هرکس میاد یا این 36 صفحرو در زمان زیادی باید زیرو رو کنه ببینه چیزی هست اصلا نتیجه داشته یا نه , یا اینکه از اول بی خیال شه و بره
                          دیدگاه

سلام یه برنامه لطف کنید بتونم این ماژول را راه بندازم تمام متن ها را خوندم ولی چیز کاملی بدست نیاوردم
                            من برنامه رو با دوتا Atmel8 راه انداختم ولی جواب نگرفتم.
                            سوالم اینه که هدر فایلی که تو تایپیک اول گذاشتین برای فرستنده و گیرنده تفاوت داره ؟یا برای هر دو تا هست من atmel32 ندارم برای همین هدر فایل رو برای Atmel8 تغییر دادم که نشد
                            لطفا یه برنامه با Atmel8 فرستنده و گیرنده برام بزارین تا منم جواب بگیرم یا راهنماییم کنید .
                            ممنون
                            هرکه دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooramin@gmail.com
                              سلام یه برنامه لطف کنید بتونم این ماژول را راه بندازم تمام متن ها را خوندم ولی چیز کاملی بدست نیاوردم
                              من برنامه رو با دوتا Atmel8 راه انداختم ولی جواب نگرفتم.
                              سوالم اینه که هدر فایلی که تو تایپیک اول گذاشتین برای فرستنده و گیرنده تفاوت داره ؟یا برای هر دو تا هست من atmel32 ندارم برای همین هدر فایل رو برای Atmel8 تغییر دادم که نشد
                              لطفا یه برنامه با Atmel8 فرستنده و گیرنده برام بزارین تا منم جواب بگیرم یا راهنماییم کنید .
                              ممنون
                              هدر برای فرستنده و گیرنده تفاوتی نداره یکی هست

دیدگاه

مرسی خیلی ممنون
                                می تونین یه هدر برای Atmel8 برام لینکشو بزارین که تست شده باشه و کار بکنه ممنونم
                                هرکه دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X