اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

کلاً نفهمیدم منظورت چیه ولی اگر نمی تونی از پورت سریال نرم افزاری استفاده کنی ، خوب یک میکرو دیگه برا کنترل GPS بگذار و هر وقت خواستی داده رو به میکرو اصلیت بفرست که در گیر نباشه.
    «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
    آلبرت انشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farshchian
      کلاً نفهمیدم منظورت چیه ولی اگر نمی تونی از پورت سریال نرم افزاری استفاده کنی ، خوب یک میکرو دیگه برا کنترل GPS بگذار و هر وقت خواستی داده رو به میکرو اصلیت بفرست که در گیر نباشه.
      منظورم که واضح بود ! چطور ماژول رو میشه کانفیگ کرد که مثلا هر یک دقیقه اطلاعات رو بفرسته به جای هر 2 یا 5 ثانیه !

بابت پیشنهاد میکروی اضافه هم ممنون ! واثعا به ذهنم نرسیده بود !! ایشالله همه طراحان از پیشنهادات کارساز شما استفاده کنن

دیدگاه

عزیزم گفتم که با این ماژولی که داری فکر نکنم بشه، حالا ماشاا... که خودتون استادین فکر نکنم نیازی به کمک داشته باشی
        خب با شرایطی که گفتی و ظاهراً همه مستندات رو خوندی! میمونه 6 راه
        1- استفاده از پورت سریال نرم افزاری، وقفه ها (بخصوص وقفه سریال) و نوشتن یه برنامه مناسب
        2- استفاده از یک سخت افزار مجزا برای اینکار
        3- شاید تونستی برنامه فلش آی سی GPS رو بروز کنی و خواسته خودتو عملی کنی.
        4- میتونی از یه ماژول دیگه با مشخصات فنی بهتر استفاده کنی که قابل برنامه ریزی باشه.
        5- بیخیال شی
        6- نمی گم چون خودت خیلی استادی، انشا ا... یکی استاد تر از خودت پیدا بشه، که فکر نکنم به این راحتیها باشه!!!
        آخه چیزی هم که می خواین یه خورده خاصه هم دنبال GPS با Refresh Time با لان شما می خوای همینم کم کنی . من دیگه بیشتر از این سوات ندارم اندک اطلاعاتی هم که هست یادگیری از تمام دوستان و اساتید بزرگوار همین سایت است.
        موفق باشی
        آلبرت انشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farshchian
          عزیزم گفتم که با این ماژولی که داری فکر نکنم بشه، حالا ماشاا... که خودتون استادین فکر نکنم نیازی به کمک داشته باشی
          خب با شرایطی که گفتی و ظاهراً همه مستندات رو خوندی! میمونه 6 راه
          1- استفاده از پورت سریال نرم افزاری، وقفه ها (بخصوص وقفه سریال) و نوشتن یه برنامه مناسب
          2- استفاده از یک سخت افزار مجزا برای اینکار
          3- شاید تونستی برنامه فلش آی سی GPS رو بروز کنی و خواسته خودتو عملی کنی.
          4- میتونی از یه ماژول دیگه با مشخصات فنی بهتر استفاده کنی که قابل برنامه ریزی باشه.
          5- بیخیال شی
          6- نمی گم چون خودت خیلی استادی، انشا ا... یکی استاد تر از خودت پیدا بشه، که فکر نکنم به این راحتیها باشه!!!
          آخه چیزی هم که می خواین یه خورده خاصه هم دنبال GPS با Refresh Time با لان شما می خوای همینم کم کنی . من دیگه بیشتر از این سوات ندارم اندک اطلاعاتی هم که هست یادگیری از تمام دوستان و اساتید بزرگوار همین سایت است.
          موفق باشی
          اخوی شما چند سالته ؟
          سوال راجع به کانفیگ کردن ماژول جی پی اس بوده پیشنهاد ساخت پورت سریال مجازی روی میکرو! میدن ! پیشنهاد اضافه کردن میکرو !

////////////////////////

در هر صورت این مورد حل شد .
          اونایی که می خان ماژول gps رو از کمپانی ublox کانفیگ کنن نرم افزار u-center رو از این آدرس بگیرن :
          http://www.u-blox.com/images/downloads/Product_Docs/u-center_6.01_Installer.zip

امکانات بصری و دریافت اطلاعات و نمایش اونا به کنار . کاریش نداریم
          برای کانفیگ کردن ماژول بعد از اینکه با این نرم افزار کانکت شدین f9 رو بزنین . پنجره مسیج ویو نمایش داده میشه
          حالا از اون نمودار درختی به این آدرس برین :
          UBX
          CFG(config)
          حالا تو زیر شاخه ها می تونین تنظمات مورد نیاز رو انجام بدین و ذخیره اش کنین .
          برای مثال برای کاری که من دنبالش بودم به اینجا برین :
          UBX
          CFG(config)
          RATE(rates)

و بعد مثلا میژرمنت پریود رو به 5000 میلی ثانیه تغییر بدین و ذخیره کنین .
          پایین همین پنجره هم یه تکست باکس هست که کدهای لازم برای کانفیگ رو نشون میده (به صورت هگز و کنارش اسکی) که اگه خواستین این تنظیمات رو بدون استفاده از این نرم افزار انجام بدین از اونا استفاده کنین (حالا چه از طریق میکرو و چه از طریق ترمینال با کامپیوتر)

سایر تنظیمات هم به همین شکله .
          //
          در ضمن یه رفرنس pdf از دستورات کنترلی CMD-CFG های این ماژول هم تو فولدری که نرم افزارو نصب کردین هست که ممکنه به دردتون بخوره برای سر در آوردن از سایر مواردی که می تونین کانفیگ کنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sazesh
            اخوی شما چند سالته ؟
            سوال راجع به کانفیگ کردن ماژول جی پی اس بوده پیشنهاد ساخت پورت سریال مجازی روی میکرو! میدن ! پیشنهاد اضافه کردن میکرو !

////////////////////////

اونایی که می خان ماژول gps رو از کمپانی ublox کانفیگ کنن نرم افزار u-center رو از این آدرس بگیرن :

برای کانفیگ کردن ماژول بعد از اینکه با این نرم افزار کانکت شدین f9 رو بزنین . پنجره مسیج ویو نمایش داده میشه
            UBX
            CFG(config)
            UBX
            CFG(config)
            RATE(rates)

پایین همین پنجره هم یه تکست باکس هست که کدهای لازم برای کانفیگ رو نشون میده (به صورت هگز و کنارش اسکی) که اگه خواستین این تنظیمات رو بدون استفاده از این نرم افزار انجام بدین از اونا استفاده کنین (حالا چه از طریق میکرو و چه از طریق ترمینال با کامپیوتر)

//
            در ضمن یه رفرنس pdf از دستورات کنترلی CMD-CFG های این ماژول هم تو فولدری که نرم افزارو نصب کردین هست که ممکنه به دردتون بخوره برای سر در آوردن از سایر مواردی که می تونین کانفیگ کنین.

1- سن و سال مهم نیست ما مخلص تمام برو بچ با حال ECA هستیم.
            2- پرسیدم که آیا تمام مستندات رو خوندی یا نه ؟ و گفتم که یک سری از این ماژولها قابلیت تنظیم دارن یکسری هم که ظاهراً ندارن، با این شرایط که فرمودین اینم داشت.
            3- خوشحالم که با لاخره به نتیجه رسیدی (یک چیزیم که از قدیم یادمه فکر کنم این تنظیمات نیاز به باطری بک پ دارن و گرنه هر بار باید قبل شروع دوباره گانفیگ بشه البته در مورد این ماژول نمیدونم اصلاً کجا ذخیره می کنه شاید اصلاً نیازی به باطری بک پ هم نباشه البته این تیپ نرم افزارها کلی هستن و باید ببینی Setting مورد نظر در ماژول شما ساپورت میشه یا نه)و مرسی که لینک یافته خودتو به اشتراک گذاشتی، انشا ا... موفق باشی و مثل همه بچه های اینجا یافته های جدید خودتو برای استفاده بقیه به اشتراک بگذاری.
            :applause:
            آلبرت انشتین

دیدگاه

کسی با این نرم افزار googel Earth تونسته کار کنه البته با وصل کردن یه GPS به اون
              برای یه ردیاب خودرو لازمش دارم جالبه اگه راه بیوفته ...
              البته ردیابشو ساختم مونده فقط این نرم افزاره که کار کنه

هر کس میتونه بیاد کمک کنه تا لااقل موقعیتو بشه بدون دادم مختصات به صورت دستی تو نقشه دید
              ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

ببخشید دوستان که پابرهنه پریدم وسط بحث :mrgreen:

می خواستم بدونم

1.ساعتی که ماژولهای gps میده آیا از ماهواره میگیره
                و چقدر دقیق هست ؟

2. این ماژول های GPS که روی موبایلها نصب میکنن (اضافه میکنن)

قضیش چیه ؟ قیمتش چنده ؟ و ایا اونها هم اطلاعات مربوط به ساعت
                رو خروجی میده ؟

من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
                آلبرت اینشتین
                منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

1.ساعتی که ماژولهای gps میده آیا از ماهواره میگیره
                  و چقدر دقیق هست ؟
                  بله ساعت به وقت گرینویچ دقیق دقیق :agree:

. این ماژول های GPS که روی موبایلها نصب میکنن (اضافه میکنن)

قضیش چیه ؟ قیمتش چنده ؟ و ایا اونها هم اطلاعات مربوط به ساعت
                  رو خروجی میده ؟
                  من نشنیده بودم حالا برا چی ساعت میخوای؟ میخوای چیکار کنی؟
                  ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sazesh
                    اخوی شما چند سالته ؟

////////////////////////

UBX
                    CFG(config)
                    UBX
                    CFG(config)
                    RATE(rates)

//
                    سلام
                    این کانفیگ کردن چه مزیتی داره؟ چه کاربردی داره؟
                    جی پی اس من TTL-LEA5H هست !

ممنون
                    هنوز وقت برای پیشرفت باقیست!

دیدگاه

سلام
                      من هم میخوام از خروجی یک ماژول gps فقط مختصات (طول و عرض ) جغرافیایی را بگیرم و به میکرو بدم .
                      آیا کسی راهی بلده؟
                      چه جوری باید وصل بشه ، چه برنامه ای نوشته بشه؟

سپاس
                      اللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دیدگاه

سلام من وین 7 دارم هایپر ترمینال رو پیدا نمیکنم :angry: . کمک کنید :cry2: . ممنون میشم :cry2: . :rolleyes:
                        عیب کار اینجاست که من آنچه هستم را با آنچه باید باشم اشتباه می کنم،خیال می کنم آنچه باید باشم هستم،در حالیکه آنچه هستم نباید باشم.

دیدگاه

سلام منم آخر از یه ماژول ET-318 جواب گرفتم . آنتن نمی خواد و خودش یه آنتن 159db- داشت تو خودش .(زیاده و خنده دار :nice: و لی من الان تو اتاق دارم جواب میگیرم اینم عکس ) :wow: :job:

عیب کار اینجاست که من آنچه هستم را با آنچه باید باشم اشتباه می کنم،خیال می کنم آنچه باید باشم هستم،در حالیکه آنچه هستم نباید باشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید محمد جعفری
                            این پروتکل هایی که من گفتم ، پروتکل داده هایی هست که نهایتا دریافت میکنی، نه پروتکل ارتباطیش.یعنی مثلا قالب داده ها در نهایت nmea (با کمی تغییرات)هست.
                            پروتکل ارتباطیشون معمولا usart و usb هست با استاندارد ttl یا rs232 .
                            مثلا rfphone یدونه داره : lea-4h ساخت سویسه.35000 تومن. ttl , usart , usb , ( nmea , ubx ,rtcm ),smd نصب سطحیه.
                            بدک نیست.ولی همون rfphone از همشوی با انصاف تره. (برو دفتر پاساژ فرقانی همه مدلاشو ببین) (البته برای صرفه جویی در وقت پیشنهاد می کنم به سایتشون سر بزنی : rfphone.com)
                            راستی درباره nmea :
                            http://en.wikipedia.org/wiki/NMEA
                            سلام
                            من یه مشکلی دارم با اتصال مدول به درگاه usb و serial میخواستم خواهش کنم نقشه این دوتا رو قرار بدید برای دانلود اگه میشه دقیق باشه
                            مرسی

دیدگاه

سلام .
                              خوش آومدی به انجمن .
                              پایه ماژول (TXD) رو با یک RS232 به پورت سریال وصل کن و مدارشو تو انجمن می تونی پیدا کنی . بعد توی برنامه پروتیوس یه پورت کام بکش و خرونیشو نگاه کن . تو ویندوز XP با هایپر ترمینال هم میتونی . (چرا نمیری کامنت های قبلی رو بخونی :read :agree:

دیدگاه

:nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X