اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

بالاخره صدا تو فرکانس نود مگاهرتز شنیده شد.
    الان دوستان منتظرم شما نقشه ی بوستر فرستنده اف ام رو برام بذارید تا آمادش کنم تا بلکه انشالله افزایش برد بده.ممنون.یه بوستر تقریبا ساده.زیاد پیچیده نباشه

دیدگاه

خوشحالم که موفق شدی باشه سعی میکنم نقشه یک مدارتقویت کننده را قراربدم ولی همانطوریکه پیشتر گفتم مشکلی که وجودداره دروسیله شما ترانزیستور درهردوحالت فرستنده وگیرنده مورد استفاده قرارمی گیرد که باید درسیم کشی کلید دوحالته تغییرات دادهشود وهمینطوربعضی از قطعات اگرآمادگی داری بگو تا نقشه راقراربدم چون احتمال دارد ازعهده اش برنیایی وازهمینی هم که است بشوی وکلا واکی تاکی ات ازکاربیفتد تصمیمت راگرفتی اطلاع بده

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

خوشحالم که موفق شدی باشه سعی میکنم نقشه یک مدارتقویت کننده را قراربدم ولی همانطوریکه پیشتر گفتم مشکلی که وجودداره دروسیله شما ترانزیستور Q5درهردوحالت فرستنده وگیرنده مورد استفاده قرارمی گیرد که باید درسیم کشی کلید دوحالته تغییرات داده شود وهمینطوربعضی از قطعات اگرآمادگی داری بگو تا نقشه راقراربدم چون احتمال دارد ازعهده اش برنیایی وازهمینی هم که است بشوی وکلا واکی تاکی ات ازکاربیفتد تصمیمت راگرفتی اطلاع بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad341 نمایش پست ها
        خوشحالم که موفق شدی باشه سعی میکنم نقشه یک مدارتقویت کننده را قراربدم ولی همانطوریکه پیشتر گفتم مشکلی که وجودداره دروسیله شما ترانزیستور درهردوحالت فرستنده وگیرنده مورد استفاده قرارمی گیرد که باید درسیم کشی کلید دوحالته تغییرات دادهشود وهمینطوربعضی از قطعات اگرآمادگی داری بگو تا نقشه راقراربدم چون احتمال دارد ازعهده اش برنیایی وازهمینی هم که است بشوی وکلا واکی تاکی ات ازکاربیفتد تصمیمت راگرفتی اطلاع بده

خوشحالم که موفق شدی باشه سعی میکنم نقشه یک مدارتقویت کننده را قراربدم ولی همانطوریکه پیشتر گفتم مشکلی که وجودداره دروسیله شما ترانزیستور Q5درهردوحالت فرستنده وگیرنده مورد استفاده قرارمی گیرد که باید درسیم کشی کلید دوحالته تغییرات داده شود وهمینطوربعضی از قطعات اگرآمادگی داری بگو تا نقشه راقراربدم چون احتمال دارد ازعهده اش برنیایی وازهمینی هم که است بشوی وکلا واکی تاکی ات ازکاربیفتد تصمیمت راگرفتی اطلاع بده
        سپاس دوست عزیز. از این واکی تاکی من دوجفت دارم و آمادگیشو دارم که روی یه جفت امتحانشون کنم و اگه هم از کار افتاد مشکلی نداره.
        خیلی ممنون که نقشه رو در اختیارم میذاری.منتظرم
        همونجوری که مطرح کردی جاهایی رو که لازمه در واکی تاکی تغییر بدم رو برام توضیح بدید.من اماده ام.

دیدگاه

باشه دارم آماده میکنم انشاءا..فردا همراه باتوضیحات قرارمیدم

دیدگاه

باشه دارم آماده میکنم انشاءا..فردا همراه باتوضیحات قرارمیدم
            خیلی ممنون داداش متشکرم واقعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariyan22 نمایش پست ها
              خیلی ممنون داداش متشکرم واقعا
              سلام:چندسالپیش واکی تاکی داشتم میخاستم بردشو بیشترکنم اولین کاری کردم تعویض انتنش به انتن بلد که بدک نشد. ینفر گفت بازش کن داخلش یه سرپیچ هست اروم بچرخون (هردوجفت)این پیچو ازشماهم داره دیدم.کنار مقاومت سبزرنگه س.من اینو البته یکیشو دیدم عه داره هرچی روی موجهاهست پخش میکنه عین رادیو چون دونفرباس بودیم یعنی من یه میلیمتربچرخونم طرف دوم هم باس نیم میل بچرخونه هی راهشو دور کنه حرف بزنه.منم بیخیالش شدم.البته اینااسباب بازین ازعمد محدودشون کردن بنظرم اگه میشد بردشو زیادکرد.دیگه قاچاقچیا نمیومدن واکی تاکی یاتلفن ماهواره ی بخرن همینارو تقویت میکردن.چون گفتی باهاش کوه بری خطر ناکه انتش که بلنده درارتفاعات رعدوبرق زیاد میزنه مخصوصااواخر زمستون تااوایل تابستون.خدانکرده ارتفاعات باشی این واکی تاکیه انتن بلنددستت باشه خدانکرده رعدوبرق بزنه تمومه چون خاصیت مغناطیس داره رعدوبرقارو درست نوک انتنت جمع میکنه.مثلا برا سرگرمی به سرانتن یه سیم بلند وصل کن عین انتن تلوزیون جای بلندی سیمو اویزون کن واکی تاکی هم دستت نباشه یجای بزارش یه چوب اندازه مداد کلیدشوبفشار حرف بزن
              همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
                سلام:چندسالپیش واکی تاکی داشتم میخاستم بردشو بیشترکنم اولین کاری کردم تعویض انتنش به انتن بلد که بدک نشد. ینفر گفت بازش کن داخلش یه سرپیچ هست اروم بچرخون (هردوجفت)این پیچو ازشماهم داره دیدم.کنار مقاومت سبزرنگه س.من اینو البته یکیشو دیدم عه داره هرچی روی موجهاهست پخش میکنه عین رادیو چون دونفرباس بودیم یعنی من یه میلیمتربچرخونم طرف دوم هم باس نیم میل بچرخونه هی راهشو دور کنه حرف بزنه.منم بیخیالش شدم.البته اینااسباب بازین ازعمد محدودشون کردن بنظرم اگه میشد بردشو زیادکرد.دیگه قاچاقچیا نمیومدن واکی تاکی یاتلفن ماهواره ی بخرن همینارو تقویت میکردن.چون گفتی باهاش کوه بری خطر ناکه انتش که بلنده درارتفاعات رعدوبرق زیاد میزنه مخصوصااواخر زمستون تااوایل تابستون.خدانکرده ارتفاعات باشی این واکی تاکیه انتن بلنددستت باشه خدانکرده رعدوبرق بزنه تمومه چون خاصیت مغناطیس داره رعدوبرقارو درست نوک انتنت جمع میکنه.مثلا برا سرگرمی به سرانتن یه سیم بلند وصل کن عین انتن تلوزیون جای بلندی سیمو اویزون کن واکی تاکی هم دستت نباشه یجای بزارش یه چوب اندازه مداد کلیدشوبفشار حرف بزن
                سلام.اون پیچی که شما میگید بهش تریمر میگن.با دستکاری اون فرکانس بیسیم به هم میخوره و درست کردنش کمی سخت میشه فک کنم.
                بله منم از واکی تاکی دوجفت دارم و روی یک جفتشون آنتن ٧٠ سانتی گذاشتم و بردش افزایش پیدا کرد.
                فک نکنم با پیچوندن اون بشه برد رو زیاد کرد! و برای اینکارم باید با پیچ گوشتی غیر رسانا اینکارو کرد و پیچ گوشتی معمولی باعث میشه فرکانسش هردفه تغییر کنه.
                درسته شما اون بیسیم هایی که میگید در حد چند کیلومتر برد دارن اما من نهایتش ٣٠٠ ۴٠٠ متر در نظرمه و با راهنمایی دوستمون اقا محمد شاید بتونم به نتیجه برسم.

دیدگاه

سلام دوست عزیز این نقشه که قرار میدم دقیقا همان نقشه دستگاه شماست بااین تفاوت که قطعات بکاررفته دردستگاه شماازانوع SMD میباشد ولی دراین نقشه ازنوع معمولی است دراینجا ترانزیستور بکاررفته درقسمت گیرنده وفرستنده با لوکیشنQ1 وبه
                  شماره 9018میباشد ونقشه بعدی همان چیزی است شما برای تقویت قسمت فرستنده به آن نیاز دارید .
                  برای اینکه بتوانید این تقویت کننده را بکار بیندازید باید مقداری تغییرات دردستگاه خود ایجاد نمایید که به ترتیب شرح میدهم
                  1- اول بایداون پایه RFC که به ثانویه بوبین میرود آ نرا آزاد کنید
                  2- باید پایه بیس تقویت کننده که با حرف A نشا ن داده شده به پایه ثا نویه بوبین دستگاه که الان خالی میباشد وصل کنید
                  3- همان پایه ثا نویه بوبینی که چوک RFC را از آن جدا نمودیدوبا حرفC به پایه وسط اون سه پایه آزاد کلید واکی تاکی وصل کنید
                  4- پایه ایکه به سمت بیرون دستگاه میباشد ودر نقشه با حرفB نشان داده شده ثانویه بوبین دستگاه وصل شود
                  5- اما اون قسمتی که با حرف D نشان داده شده برای مدولاتور میباشد که متاسفانه در عکسی که قرار دادی روی آن قسمت
                  نور افتاده وزیاد واضح نیست لطف کنید دوباره عکس بگیرید تا برای اون هم توضیح بدم
                  اما بوبین تقویت کننده عبارت از 4 دور سیم 03وبرای ثانوبه 2 دور ازهمان سیم قطر بوبین هم 5 میلیمتر میباشد.

دیدگاه

سلام دوست عزیز این نقشه که قرار میدم دقیقا همان نقشه دستگاه شماست بااین تفاوت که قطعات بکاررفته دردستگاه شماازانوع SMD میباشد ولی دراین نقشه ازنوع معمولی است دراینجا ترانزیستور بکاررفته درقسمت گیرنده وفرستنده با لوکیشنQ1 وبه
                    شماره 9018میباشد ونقشه بعدی همان چیزی است شما برای تقویت قسمت فرستنده به آن نیاز دارید .
                    برای اینکه بتوانید این تقویت کننده را بکار بیندازید باید مقداری تغییرات دردستگاه خود ایجاد نمایید که به ترتیب شرح میدهم
                    1- اول بایداون پایه RFC که به ثانویه بوبین میرود آ نرا آزاد کنید
                    2- باید پایه بیس تقویت کننده که با حرف A نشا ن داده شده به پایه ثا نویه بوبین دستگاه که الان خالی میباشد وصل کنید
                    3- همان پایه ثا نویه بوبینی که چوک RFC را از آن جدا نمودیدوبا حرفC به پایه وسط اون سه پایه آزاد کلید واکی تاکی وصل کنید
                    4- پایه ایکه به سمت بیرون دستگاه میباشد ودر نقشه با حرفB نشان داده شده ثانویه بوبین دستگاه وصل شود
                    5- اما اون قسمتی که با حرف D نشان داده شده برای مدولاتور میباشد که متاسفانه در عکسی که قرار دادی روی آن قسمت
                    نور افتاده وزیاد واضح نیست لطف کنید دوباره عکس بگیرید تا برای اون هم توضیح بدم
                    اما بوبین تقویت کننده عبارت از 4 دور سیم 03وبرای ثانوبه 2 دور ازهمان سیم قطر بوبین هم 5 میلیمتر میباشد.

سلام آقا محمد.به روی چشم عکس هم برات دوباره میذارم.فقط ببخشید من الان بیرون یه ساعت بعد عکسو میفرستم.مرسی از توضیحات کاملت فقط یک دوتا چیز هست اونارو هم ازت میپرسم چون دقیق متوجه نشدم.
                    راستی اگه میخوای تاپیک شلوغ نشه من شمارمو بدم تا بقیه کارامونو با تلگرام انجام بدیم

دیدگاه

سلام اقا محمد اینم عکس ها

فقط دوست عزیز من مورد یک رو که توضیح دادی دقیقا ندونستم رو دستگاه من کجاشو میگی.
                      اگه ممکنه رو عکس مدارهای من توضیح بده که باید چیکار کنم.چون با عکسهایی که شما گذاشتی من قاطی میکنم که چی به چیه.خیلی ممنون

و همم اینکه لیست قطعات مربوط به تقویت کننده رو نگفتی و با چه ولتاژی کار میکنه.
                      آبا رو برد بورد کار میکنه یا حتما باید مدار چاپی باشه؟ ممنونم

دیدگاه

باشه حتما اینکاررو انجام میدم البته بخاطر محدودیتهای دستگاه شما مجبورشدم مقداری درنقشه تغییراتی انجام بدم که بعد از تغییرات اعمالی نقشه آن را قرار میدم اما اینکه بخوای نقشه را روی پی سی بس یا برد بورد سوار کنی بستگی
                        به خودت داره تفاوت چندانی باهم ندارند لا اقل دراین مورد فقط باید مدار راجمع وجور وتمیز وبا کوتاه ترین سیم کشی انجام بدی

دیدگاه

باشه حتما اینکاررو انجام میدم البته بخاطر محدودیتهای دستگاه شما مجبورشدم مقداری درنقشه تغییراتی انجام بدم که بعد از تغییرات اعمالی نقشه آن را قرار میدم اما اینکه بخوای نقشه را روی پی سی بس یا برد بورد سوار کنی بستگی
                          به خودت داره تفاوت چندانی باهم ندارند لا اقل دراین مورد فقط باید مدار راجمع وجور وتمیز وبا کوتاه ترین سیم کشی انجام بدی
                          خیلی ممنونم ازت.اگه لازمه بازم از مدار دستگاه عکس بذارم برات، چون اگه از رو مدار دستگاه توضیح بدی خیلی راحتتر به نتیجه میرسیم.
                          بله میتونم مدار رو تمیز در بیارم فقط احتمال میدم رو برد بورد نویز زیاد بشه.

دیدگاه

من نقشه را تغییر دادم محل اتصالات را هم روی pcb دستگاه با دایره های قرمز وهمینطور حروف لاتین مشخص نمودم
                            سعی کنید حتما از سیمهای کوتاه استفاده کنید . بوبین RFC که روی دستگاه با عنوان L1 مشخص شده است آن پایه ایکه
                            با حرف C علامت گذاری کرده ا م آزاد کنید ودرجای مناسبی از pcb که خالی است یک سوراخی ایجاد نمایید واون پایه را
                            از درون رد نمایید وحالا یک تکه سیم به آن لحیم نموده و آنسیم را به پایه وسط کلید دستگاه که با حرف C مشخص شده است
                            لحیم نمایید . حالا همه نقاطیکه با حروف لاتین مشخص شده اند حروف های همنام را با تکه ای بهمدیگر لحیم کنید .
                            عکس نمونه ای از بوبینی که شما باید تهیه کنید قرار داده ام که شما باید یک نمونه بوبین خالی ازاین نوع تهیه کنید وروی
                            آن سیم پیچی نمایید طرز پیچیدن آن هم به این صورت است که آن طرفی از بوبین که سه پایه دارد را روبروی خود قرار
                            دهید واز پایه سمت چپ از سیم لاکی به شماره 030که آماده کرده اید ونوک سیمرا یا بوسیله تیغ یا با هویه لاک آنرا پاک
                            کنید وبعد به همان پایه که اشاره شد لحیم نمایید ودقیقا 4 دور بپیچید وبعدد از تمام شدن بازلاک سیم را لخت نمایید وبه پایه
                            سمت راست لحیم نمایید پایه وسط خالی میماند وبرای ثانویه نیز آن طرف بوبین که دارای دو پایه است روبروی خود قرار
                            دهید وازپایه سمت چپ شروع کنید و2 دور بپیچانید وسر سیم را به پایه سمت راست لحیم نمایید .
                            دیگر کار تمام شده است ومیماند کار تنظیم که آن به شکل است که کاری به بوبین خود دستگاه نداشته باشید بلکه همین
                            بوبینی که خودت درست کردی به این صورت عمل میکنی اون دستگاهیکه کاری روی آن انجام نگرفته درحالت گیرندگی قرار
                            می دهی واین دستگاه که تقویت کننده نصب کرده ای درحالت فرستنده کلید ارسال را فشار می دهی وبوبین دست ساز را به
                            آرامی می پیچانی وهروقت صدا با شدت وکیفیت خوب دریا فت شد کار تمام است .شماره همه قطعات هم روی نقشه درج شده
                            است موفق باشی

یک اشتباه سهوی پیش آمد حرف Aرا بهB ,وصل نمایید

دیدگاه

خیلی خیلی ممنون ازت انشالله که این تلاش های چند روزت به ثمر بنشینه و هرکسی لازمش شد از این راهنماییات بهره ببره.از فردا شروع میکنم درست کردنشو
                              چند تا سوال:
                              ١_این تغییرات مصرف باتری رو چقدر افزایش میده؟

٢_ گفتی حد در امکان از سیم کوتاه استفاده کنم به نظرت چه سیمی برا این کار بهتره؟

٣_گفتی یه جای مناسب از پی سی بی رو سوراخ کنم و اون پایه بوبین رو از اونجا رد کنم دقیقا زیر اون پایه بوبین دو سوراخ اماده هست از یکی از اونا پایه بوبین رو رد کنم میشه؟ بعد از رد کرد باید به پی سی بی لحیم بشه؟؟ یا نیاز نیس؟

۴_گفتی حروف های هم نام رو به هم دیگه با سیم لحیم کنم شرمنده حروفا هیچ کدوم همنام نیستن جدا جدا هستن!! فقط تو عکس اول دوتا حرف c مشخص کردی. تو عکس دوم حروف ها به ترتیب هستن همنام نیستن

۵_سیم لاکی شمارش 0.3 هست یا 0.30؟

۶_سیم لاکی رو که به پایه چپ بوبین لحیم کردم برا پیچوندن سیم جهت عقربه های ساعت بپیچم یا خلافش؟ منظور از چپ به راست یا از راست به چپ؟

٧_بویینی رو آماده کردم کجای دستگاه قرار بدم که تکون نخوره؟ با چسب بچسبونم روی پی سی بی حله؟

ببخشید سوالام زیاد شد

دیدگاه

1-افزایش چندانی ایجاد نمیشه گرچه درعمل معلوم میشه
                                2-سیم رشته ای نرم 1 میلیمتری ازنظر قطر
                                3-نه اون نمیشه چون اونجا وصل کنی به مدار متصل میشه درحالیکه نباید به جز جایی که ذکر شده وصل بشه
                                4-درسته اگردقت کنی همان علامت وحروفیکه در پی سی بی درج شده همانها هم در نقشه ایکه گذاشته ام وجوددارد لطفا به همه جزییات دقت کن
                                5-فرق نمیکند هردو به یک معناست
                                6-برخلاف عقربه ساعت یعنی یک دور که بپیچی دقیقا سرسیم روی پایه راست قرار می گیرد
                                7-روی همان پی سی بی که درست میکنید قرار میگیرد یک مقدار هم البته خیلی کم چسب حرارتی بزن
                                موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X