نوشته اصلی توسط خلبان
نمایش پست ها
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ارتقا و بروزرسانی کلی انجمن های ECA
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط Vahid Ilkhani نمایش پست هاواقعا مدیریتت داغون هست ... بعد از ده سال هنوزه که هنوزه نتونستی از پس یک انجمن و یک فروم بر بیای ...
به هر حال مشخص هست این کاره نیستی ...
یادش بخیر زمانی ایی سی ای رفرنس بود و روزی ده ساعت توش بودم
یادش بخیر آدمهایی مثل احمد ام ان میومدن
الان دیگه تعطیل شده ...
واقعا که ....I ❤️ ECA
- تشکرها 3
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست هادر حال حاضر استارتر در پستهای یک تاپیک مشخص نیست و بنظرم اگه نشون داده بشه بهتره.I ❤️ ECA
- تشکرها 2
دیدگاه
-
سلام خدمت مدیریت محترم
بخش ارسال های جدید خیلی بهتر شده
ولی اگه امکانش امکان مشاهده ی موارد بیشتر رو هم بذارین ، مثلا بشه تا 20 ارسال جدید اول رو دید
دستتون درد نکنه و خدا قوت
پ.ن: بخش ایموجی که از اون گزینه ی موجود توی ادیتور استفاده می کنیم درست کار نمی کنه ولی اگه ) و : رو با هم بذاریم به ایموجی تبدیل میشه
مثلا این ???? و ????
ولیهمیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
تایپیک های من:
حل تمام مشکلات atmega128a (eca.ir)
آموزش کار با سایت (eca.ir)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست هاخب دوستان تعداد تشکر هم به زیر نام کاربری اضافه شد.
متن و رنگ و استایلشم بهتر میشه چیز خاصی نیست.قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام
موارد تجربه کاربری رو اطلاع میدیم چون اهمیت میدیم.
تعداد آخرین ارسالها محدود است ممکن است برخی موضوعات قبل از اینکه دیده و پاسخ داده شود مخفی بشود.. قبلا دکمه صفحه آخرین ارسالها بود پایینش قشنگ صفحه بندی شده میشد مرور کرد تازه انتظار میرفت بالای صفحه فروم لینک آخرین ارسالها یا لیست آخرین ارسالها در جایی از صفحه به روز میشد!
سرعت لود صفحات سایت (به خصوص در کروم) کافی نیست و حوصله سر بر است (مخصوصا فروشگاه)
هیچ ایمیل اطلاع رسانی از فروم دریافت نمیکنم با اینکه گزینه مربوطه رو فعال کردم.
برای گسترش فعالیت فروم هم دعا میکنم.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
سلام دوست عزیز،الان تو قسمت ارسال های جدید دگمه مشاهده همه اضافه شده که میتونید حدود 50 تا تاپیک اخیر روببینید، سرعت لود صفحات هیچ مشکلی نداره، احتمالا از سرعت پایین اینترنت باشه بعضا، در ارتباط با ایمیل اطلاع رسانی، الان سیستم فروم مثل قبل نیست، قبلا اینطور بود که برای هرپست به تاپیکی که شما مشترک بودید اضافه میشد، یک ایمیل دریافت میکردید، الان برای برخی رویداد های مهم فقط ایمیل به کاربر ارسال میشه و اطلاع رسانی و اعلان به نوار بالای فروم اضافه شده و به شما از طریق اعلان ها اطلاع رسانی میشه.
-
سلام خدمت مدیریت محترم
بخش اخرین ارسال ها یه باگ داره
وقتی رو لینک کلیک می کنم از اول موضوع میاره نه اون پیام جدیده
یعنی لینک رو میزنم باید برم اخرین صفحه بعدش اخرین پیام رو نگاه کنم
ممنون میشم این مشکل رو درست کنید
با تشکر
از طرف ما یه تشکر به تمام افرادی که برای سرپا نگه داشتن سایت تلاش می کنن بکنینهمیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
تایپیک های من:
حل تمام مشکلات atmega128a (eca.ir)
آموزش کار با سایت (eca.ir)
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط electromohammad نمایش پست هاسلام خدمت مدیریت محترم
بخش اخرین ارسال ها یه باگ داره
وقتی رو لینک کلیک می کنم از اول موضوع میاره نه اون پیام جدیده
یعنی لینک رو میزنم باید برم اخرین صفحه بعدش اخرین پیام رو نگاه کنم
ممنون میشم این مشکل رو درست کنید
با تشکر
از طرف ما یه تشکر به تمام افرادی که برای سرپا نگه داشتن سایت تلاش می کنن بکنین
- تشکرها 3
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست هاسلام خدمت دوستان عزیز،
بعد از حدود 3 هفته از تغییرات ناگهانی سرورها و عدم سازگاری انجمن با نسخه های بروز نرم افزاری سرور تصمیم به ارتقای کامل انجمن های ECA گرفتیم.
به دلیل قدیمی بودن کدهای انجمن فرایند بروزرسانی واقعا سخت و پرتلاش بود و از طرفی همزمان با بروزرسانی فروشگاه و صفحه اول سایت بود و واقعا یک ماه اخیر بینهایت زمان پرتنشی برای کل مجموعه ECA بود.
اول از همه از تک تک دوستان که این مدت به انجمن های دوست داشتنیمون دسترسی نداشتید پوزش میخوام و این قول رو به همتون میدیم که با بروزرسانی گسترده ای که انجام شده امکانات بسیار بسیار بیشتری ایجاد خواهیم کرد.
در ضمن ارتقای انجمن هنوز به پایان نرسیده و بخش قالب و زیباسازی اون همچنان در حال اجرا هست.
امیدواریم تا با بهبود بسیار زیاد امکانات بتونیم این یک ماه رو برای دوستانمون جبران کنیم.
با تشکر و احترام
امیرعلی بلورچیان ECA
بعد سالی اومدم و دیدم خونه تکونی شده و شاید من الان باید از همه خوشحال تر باشم
چون یادمه اوایلی که ارتقاش دادی به VB تنها کاربری بودم که اومدم از کندی و رابط کاربری نامناسبش که دستپخت اون شرکت نوظهور و مرموز داخلی بود انتقاد کردم و گفتم قالب اصلی VB که اکثر فرومهای معروف داخلی و خارجی استفاده می کنن هم بمراتب خیلی زیباتره، هم ساده تره و هم سریعتره، و نباید نسخه ی بشدت دستکاری شده ی اون شرکت داخلی رو استفاده می کردین اما متاسفانه کاربری که پشتیبان فنی فروم شده بود و وصل بود به اون شرکته و علنا افتخار می کرد خرج سرور خارجی رو گذاشته روی دست eca و باعث شده بود در هر بار محدودیتی که روی اینترنت اعمال می شد، دسترسی کل اعضا هم به فروم بسته بشه، اومد حسابی مغالطه راه انداخت و بنظرم دسترسی اکانت من رو هم ناباورانه بست... اینم از انتقادپذیری ما ایرانی ها
لابد انتظار داشته بود بگم بهبه عجب قالب کندی و دمت گرم که خیلی از ipها رو بستی تا ترافیک سرور گرونقیمت خارجی رو با این ترفند عجیب و غیرعقلانی جبران کنی!!! (که نه تنها باعث شده بود بسیاری ایرانیان خارج از کشور امکان ورود نداشته باشن بلکه کاربران ایرانی هم اغلب باید vpn رو خاموش می کردن تا بتونن وارد فرومی بشن که هاست و سرورش خارج کشور بود نه داخل کشور!!)
هر چند بعد از سالها و خیلی دیر اون مشکلات رو رفع و رجوع کردی اما خب... امیدوارم این مرتبه راه درستش رو رفته باشی
- تشکرها 5
دیدگاه
-
درود
یکی از مشکلاتی که حداقل من باهاش دست به گریبانم اینستکه فوروم هایی که چند صفحه بحث در آنها به درازا کشیده (مثل همین جا) و من اغلب تمام بحثها را دنبال میکنم وقتی که تازه وارد فوروم میشوم و میخواهم دنباله بحثها را ببینم بجای اینکه آخرین صفحه باز شود اولین صفحه باز میشود ،
حالا این به کنار در بالای صفحه نمیتوان به صفحه مثلا 7 رجوع کرد باید تا پایین صفحه بروید تا بتوانید صفحه مورد نظر را روش کلیک کنید قبل از ارتقاء این امکان هم در بالای صفحه بود و هم در پایین صفحه لطفا اگر امکان دارد آن را فعال کنید.
- تشکرها 3
دیدگاه
دیدگاه