اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتقا و بروزرسانی کلی انجمن های ECA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط Electr0nics نمایش پست ها
    مهندس مبارک باشه
    بعد سالی اومدم و دیدم خونه تکونی شده و شاید من الان باید از همه خوشحال تر باشم
    چون یادمه اوایلی که ارتقاش دادی به VB تنها کاربری بودم که اومدم از کندی و رابط کاربری نامناسبش که دستپخت اون شرکت نوظهور و مرموز داخلی بود انتقاد کردم و گفتم قالب اصلی VB که اکثر فرومهای معروف داخلی و خارجی استفاده می کنن هم بمراتب خیلی زیباتره، هم ساده تره و هم سریعتره، و نباید نسخه ی بشدت دستکاری شده ی اون شرکت داخلی رو استفاده می کردین اما متاسفانه کاربری که پشتیبان فنی فروم شده بود و وصل بود به اون شرکته و علنا افتخار می کرد خرج سرور خارجی رو گذاشته روی دست eca و باعث شده بود در هر بار محدودیتی که روی اینترنت اعمال می شد، دسترسی کل اعضا هم به فروم بسته بشه، اومد حسابی مغالطه راه انداخت و بنظرم دسترسی اکانت من رو هم ناباورانه بست... اینم از انتقادپذیری ما ایرانی ها
    لابد انتظار داشته بود بگم بهبه عجب قالب کندی و دمت گرم که خیلی از ipها رو بستی تا ترافیک سرور گرونقیمت خارجی رو با این ترفند عجیب و غیرعقلانی جبران کنی!!! (که نه تنها باعث شده بود بسیاری ایرانیان خارج از کشور امکان ورود نداشته باشن بلکه کاربران ایرانی هم اغلب باید vpn رو خاموش می کردن تا بتونن وارد فرومی بشن که هاست و سرورش خارج کشور بود نه داخل کشور!!)
    هر چند بعد از سالها و خیلی دیر اون مشکلات رو رفع و رجوع کردی اما خب... امیدوارم این مرتبه راه درستش رو رفته باشی
    مرسی از شما.
    کاری به گذشته ندارم ولی قطعا امیدوارم که مسیر بهتری رو پیش بریم و از هیچ تلاشی دست بر نخواهیم داشت.
    از برگشتن شما به مجموعه هم خوشحالم
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      یکی از مشکلاتی که حداقل من باهاش دست به گریبانم اینستکه فوروم هایی که چند صفحه بحث در آنها به درازا کشیده (مثل همین جا) و من اغلب تمام بحثها را دنبال میکنم وقتی که تازه وارد فوروم میشوم و میخواهم دنباله بحثها را ببینم بجای اینکه آخرین صفحه باز شود اولین صفحه باز میشود ،
      حالا این به کنار در بالای صفحه نمیتوان به صفحه مثلا 7 رجوع کرد باید تا پایین صفحه بروید تا بتوانید صفحه مورد نظر را روش کلیک کنید قبل از ارتقاء این امکان هم در بالای صفحه بود و هم در پایین صفحه لطفا اگر امکان دارد آن را فعال کنید.
      تقریبا مشکلات کلی حل شدن و استیبل شدیم. پیشنهادتون خوبه و بجاست، تو لیست کارها قرار میدم حتما مرسی
      I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام و عرض احترام

تلاش ها و توجه شما در برطرف کردن مشکلات و بهبود انجمن جای تقدیر داره.

من هم در ادامه یک مشکل و یک پیشنهاد را خدمتتان ارائه می نمایم:

مشکل: پایین پست های انجمن یک نواری قرار دارد که برخی محصولات فروشگاه را نشان می دهد، محصولاتی که تخفیف دارند به اشتباه بر روی قیمت با تخفیف آن ها خط کشیده شده و قیمت اصلی نوشته شده است. در واقع به جای تخفیف نشان دهنده گران شدن آن کالا هست!

پیشنهاد: با توجه به این که همه افراد متخصص انجمن هر روز انجمن را چک نمی کنند گاهی برخی سوالات تخصصی که ساعت ها بدون پاسخ می مانند به تدریج از بخش ارسال های جدید خارج شده و دیده نمی شوند. دو روش را برای بهبود این مورد پیشنهاد می کنم خدمتتان:
        اول) یک بخشی به سایت اضافه شود که آخرین ارسال های انجمن را با توجه به تخصص (یا علاقه مندی) افراد مرتب کرده و به آن ها نشان دهد.
        دوم) ارسال هایی که مثلا پس از 72 ساعت هیچ پاسخی دریافت نمی کنند یک بار دیگر به صورت خودکار به اول لیست بازگردند تا شاید مورد توجه قرار گرفته و پاسخ دریافت کنند.

با تشکر

دیدگاه

ظاهرا شروط ایجاد تاپیک جدید برداشته شده و انجمن پر شده از تاپیکهای بی ربط و اسپم های تبلیغاتی!
          مسئولین رسیدگی کنن لطفا.
          کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

سلام خدمت مسئولین محترم
            لطفا به تایپیک های تبلیغاتی رسیدگی بفرمایید
            همیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
            لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
            تایپیک های من:
            حل تمام مشکلات atmega128a (eca.ir)
            آموزش کار با سایت (eca.ir)

دیدگاه

توی اندروید با مرورگرهای کروم و edge نمیشه درست فعالیت کرد فکر کنم چون از همون زمان ورود به انجمن که خطای https و اتصال خصوصی میدن بعدش که بخوایم پستی هم بفرستیم انواع پنجره های خطا ظاهر میشه. اما با فایرفاکس اندروید بیشتر این مشکلات حله. با تشکر
              جدیدترین ویرایش توسط Electr0nics; ۰۵:۵۱ ۱۴۰۲/۱۰/۰۸.

دیدگاه

توی اندروید با مرورگرهای کروم و edge نمیشه درست فعالیت کرد فکر کنم چون از همون زمان ورود به انجمن که خطای https و اتصال خصوصی میدن بعدش که بخوایم پستی هم بفرستیم انواع پنجره های خطا ظاهر میشه. اما با فایرفاکس اندروید بیشتر این مشکلات حله. با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                  سلام خدمت دوستان عزیز،

بعد از حدود 3 هفته از تغییرات ناگهانی سرورها و عدم سازگاری انجمن با نسخه های بروز نرم افزاری سرور تصمیم به ارتقای کامل انجمن های ECA گرفتیم.
                  به دلیل قدیمی بودن کدهای انجمن فرایند بروزرسانی واقعا سخت و پرتلاش بود و از طرفی همزمان با بروزرسانی فروشگاه و صفحه اول سایت بود و واقعا یک ماه اخیر بینهایت زمان پرتنشی برای کل مجموعه ECA بود.
                  اول از همه از تک تک دوستان که این مدت به انجمن های دوست داشتنیمون دسترسی نداشتید پوزش میخوام و این قول رو به همتون میدیم که با بروزرسانی گسترده ای که انجام شده امکانات بسیار بسیار بیشتری ایجاد خواهیم کرد.
                  در ضمن ارتقای انجمن هنوز به پایان نرسیده و بخش قالب و زیباسازی اون همچنان در حال اجرا هست.

امیدواریم تا با بهبود بسیار زیاد امکانات بتونیم این یک ماه رو برای دوستانمون جبران کنیم.

با تشکر و احترام
                  امیرعلی بلورچیان ECA
                  با تشکر ویژه از شما جناب مهندس بلورچیان ، بسیار ممنون از تلاش هایی که برای بهتر شدن انجمن می کنید.، خدا قوت به تمامی کل مجموعه ECA ، از اینکه قرار است امکانات بسیار بیشتری ایجاد کنید ممنونم ...بروز سانی و مچ کردن سایت با سرور های جدید و تغییر کد ها انجمن کار بسیار زمانبری است ...به هر حال باز هم ممنونم ...یا حق
                  خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

با سلام و احترام
                    یه سوال دارم شما چجوری دکمه تشکر رو میزنید؟ من از بعد تغییر انجمن دیگه پایین پستهایی که هنوز کسی تشکر نزده دکمه تشکر رو ندارم، اونهایی هم که داره فقط نشون میده کی تا حالا تشکر کرده!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
                      با سلام و احترام
                      یه سوال دارم شما چجوری دکمه تشکر رو میزنید؟ من از بعد تغییر انجمن دیگه پایین پستهایی که هنوز کسی تشکر نزده دکمه تشکر رو ندارم، اونهایی هم که داره فقط نشون میده کی تا حالا تشکر کرده!!!
                      حدس میزنم دسترسی شما محدود شده.
                      به هر حال چه در موبایل و چه در دسکتاپ ، گزینه تشکر به این شکل هست:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

حدس میزنم دسترسی شما محدود شده.
                        به هر حال چه در موبایل و چه در دسکتاپ ، گزینه تشکر به این شکل هست:
                        با سلام و احترام
                        برای من چنین حالتی نیست و مشابه شکل زیر است و فقط امکان نقل قول وجود دارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
                          برای من چنین حالتی نیست و مشابه شکل زیر است و فقط امکان نقل قول وجود دارد.
                          شاید از مرورگر شما مشکلی هست.
                          شآید هم از سمت سرور مشکلی باشه

دیدگاه

برای من اوایل خطا میداد همینجا گفتم و درست شده کم و بیش ظاهرش به این خوشگلی که شما میبینید نیست فقط چیز خیلی مهمی هم نیست دیگه!

دیدگاه

در سیستم جدید برای گزارش پستهای خلاف قوانین گزینه ای در نظر گرفته نشده ؟
                              پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
                                در سیستم جدید برای گزارش پستهای خلاف قوانین گزینه ای در نظر گرفته نشده ؟
                                با سلام ،
                                زیر هر پستی با زدن سه نقطه و دکمه « گزارش » میتونید گزارش تخلف رو ارسال کنید.
                                ولی متاسفانه ( مخصوصا این اواخر ) اغلب پیگیری نمیشه...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X