اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط حامد خان
    اون آقایی که پاک کرد اولش پیغام شخصی به من میداد که تصحیح کنم
    تعداد تاپیکها اونقدر زیاد هست که بعضی وقتها همکارا فرصت نمی کنند!
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

وقت نمیکنه موس رو ببره روی موضوع و ببینه داخلش رو ؟

:surprised: oo: :angry:
      کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:

من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل

برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.

دیدگاه

شما وظیفه خودت هست که عنوان درست انتخاب کنی ...
        وگرنه اقای شفقی دارند با شما مدارا میکنن ...
        حالا عنوان درست به کنار ، این عنوان سوال مهم خودش حساسیت بر انگیز هست چون الان باب شده در بین همه و هر کی تاپیک میزنه اسمشو میزاره سوال یا کمک و از کلمات فوری و مهم استفاده میکنه ... این کلمات خودشون باعث ایجاد حساسیت در مدیر میشوند
        شما هر حرفی دوست داری بزن ... تا وقتی که با شئونات اسلامی مغایرت نداشته باشه و سیاسی و غیر اخلاقی نباشه و توهین به شخص خاص هم نباشه از لیست کاربرا حذف نمیشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد خان
          وقت نمیکنه موس رو ببره روی موضوع و ببینه داخلش رو ؟

:surprised: oo: :angry:
          حامد جان چرا سفسطه می کنید؟!! این به صراحت قید شده که عنوان تاپیک گویا باشه و مال شما ظاهرا نبوده دیگه، نباید برای مردم معما درست کنید که با ماوس کجا برن و چکار کنن که! یک عنوان درست میذاشتین اینجوری نمیشد. در ضمن من خواهش می کنم با یکی دو اتفاق خلاف میل شما نفرمایید اینجا زندان شده،چون باید برید سایتهای دیگه رو ببینید چجوری banned می کنن.
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

عرض سلام خدمت مدیران eca
            بنده تقریبا توی این انجمن تازه وارد محسوب میشم و خیلی به خودم اجازه انتقاد نمیدم اما این یکیو بهتر دیدم عنوان کنم . مسئله در مورد پلود سنتر سایته که فقط اعضای فعال به آن دسترسی دارند . اما اساتید بزرگ و مطلعی هم در این انجمن فعالیت میکنند هستند که تعداد ارسال های آنها به حد نصاب نرسیده . با توجه به اینکه این اساتید واقعا دلسوزانه دارند فعالیت میکنند و مطالب ارزشمندی رو در اختیار میگذارند , فراهم کردن امکان استفاده از پلود سنتر سایت برای ایشان انتظار نابجایی نیست . در اینجا میخوام مشخصا به استاد عباس جبرائیلی اشاره کنم که بنده خودم از مطالب ایشان بهره ها بردم .
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=profile;u=280
            امروز نه آغاز و نه انجام جهان است ای بس غم و شادی که پس پرده نهان است
            گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری دانی که رسیدن هنر گام زمان است

دیدگاه

منم می گم جناب های ولتاژ باید پلود سنتر بگیره !

من یه انجمن میشناسم و توش فعالیت دارم که بعد از ارسال 3 تا اسپم شما به مدت 5 روز دسترسیتون به انجمن غیرفعال میشه !

اینجا خیلی خیلی خوبه !

میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

با سلام : پیشنهاد میکنم در کنار آیکن هر کاربر یه درجه اهمیت یا RANK قرار داده بشه و محصول درجه - برایندی ازچندین موئلفه باشه که نشون بده اون کاربر اهمیت زیادی داره و همچنین وقتی روی درجه اهمیت هر کاربری کلیک میکنیم به صفحه ای هدایت بشیم که به ترتیت کسایی که رنکشون بالا تر هست در اول لیست قرار بگیرن و الا آخر .......

مثلا بعضی کاربرا در تاپیک ها تعارف تیکه پاره میکنن و تعداد ارسالاشون میره بالا بعدشم میشن کاربر کامل !!!!

گاهی وقتا یه نفر تازه وارد و آماتور از ما تشکر میکنه و گاهی وقتا اساتید از ما تشکر میکنن خوب اینا با هم فرق دارن

و خیلی چیزای دیگه
                --------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام
                  مثل اینکه محدودیت تعداد حرف در عنوان تاپیک کم تر شده؟ که به نظرم زیادی کمش کردین ...اگه میشه بیشترش کنید ..
                  با سپاس

دیدگاه

سلام

1-جناب بلورچیان نظرتون در باره این صحبت چیه؟

راهکاری واسش در نظر دارید؟

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                    همونطور که شما گفتید خیلی چیزا بهتر شده و امکانات زیادی به فروم و سایت اضافه شده همچنین طبقه بندی اطلاعات فوق العاده نسبت به سالهای قبل بهتر شده.
                    ولی چیزی که نظر من هست پویایی فروم خیلی پایین اومده. والا یه زمانی کارای بزرگی تو فروم انجام میشد. ماژولای مختلف راه اندازی میشد. میکروهای جدید کارای تیمی! ولی الان فقط یه دیتابیس شده که دوستان میان اطلاعات برمیدارند و می رند. فکر کنم الان وقتشه که بچه ها کارای بزرگ انجام بدند!

2.اینجا فرومی هست که کسایی که تو دوران دانشجویی میان اغلب بهش وابسته میشن! و حتی در دوره های مختلف تاپیک هایی با عنوان اعتیاد به eca زده میشه.اما با همه این علاقه ها میبینیم که هر از چند سال(شاید 3-4سال) یه گروه که جز تماشاچی ها هم نبودن!آ‌ میرن و حالا گروه جدیدی با تعداد بیشتر یا کمتری از اعضا جایگزین میشن.یکی از دلایل مشغله افراد هست که با توجه به حضور اشخاصی چون جناب طراح ، کوهستانی ،solsal و .... بحث مشغله رو میشه بیشتر بهانه تعبیر کرد تا دلیل.شما فکر میکنید دلیلش چی میتونه باشه؟؟

با تشکر
                    فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

من دیشب درباره مطلب قبلی که درمورد پائین اومدن پویایی فروم و رفتن یه گروه بعد از حل مشکلشون نوشته ، یه پست زدم و نظر خودمو نوشتم و آخرشم نوشتم که قصد جسارتی به مسوولین سایت ندارم و جواب خواستم . اما حالا اومدم می بینم که پستم توسط مدیر سایت پاک شده و یه پیغام خصوصی دادن که شما قصد ترور شخصیت داری و هدف دیگه ای نداری و جواب دادن به شما فایده نداره . فقط می خاستم بگم که این چه قصاص قبل از جنایته که شما هنوز جوابی به من نداده به این نتیجه رسیدی که جواب دادن به من فایده نداره و من قصد ترور شخصیت دارم و سایر قضایا . شما می اومدی یک بار جواب می دادی اگه من قانع نمیشدم یا حرف غیر منطقی می زدم پستمو پاک می کردی . اگه اسم این تاپیک پیشنهادات و انتقاداته که پیشنهاد می کنم یک ذره ظرفیت خودتونو بیشتر کنید و تا یه مطلب مطابق میل نبود به سوال کننده با پاک کردن پستش توهین نکنین.آقا من یه سوال کردم که توش هیچ توهینی هم نبوده و شما بدون هیچ جواب منطقی اونوپاکش کردی . بجای جواب دادن به این پستم می تونین سریع پاکش کنین تا مبادا کسی انتقادی رو نبینه . امابه هر حال انتظار جواب دارم . اگرم شدنیه پست قبلی رو بر گردونین و بهش منطقی جواب بدین تا با هم آشتی کنیم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Silicon valley
                        من دیشب درباره مطلب قبلی که درمورد پائین اومدن پویایی فروم و رفتن یه گروه بعد از حل مشکلشون نوشته ، یه پست زدم و نظر خودمو نوشتم و آخرشم نوشتم که قصد جسارتی به مسوولین سایت ندارم و جواب خواستم . اما حالا اومدم می بینم که پستم توسط مدیر سایت پاک شده و یه پیغام خصوصی دادن که شما قصد ترور شخصیت داری و هدف دیگه ای نداری و جواب دادن به شما فایده نداره . فقط می خاستم بگم که این چه قصاص قبل از جنایته که شما هنوز جوابی به من نداده به این نتیجه رسیدی که جواب دادن به من فایده نداره و من قصد ترور شخصیت دارم و سایر قضایا . شما می اومدی یک بار جواب می دادی اگه من قانع نمیشدم یا حرف غیر منطقی می زدم پستمو پاک می کردی . اگه اسم این تاپیک پیشنهادات و انتقاداته که پیشنهاد می کنم یک ذره ظرفیت خودتونو بیشتر کنید و تا یه مطلب مطابق میل نبود به سوال کننده با پاک کردن پستش توهین نکنین.آقا من یه سوال کردم که توش هیچ توهینی هم نبوده و شما بدون هیچ جواب منطقی اونوپاکش کردی . بجای جواب دادن به این پستم می تونین سریع پاکش کنین تا مبادا کسی انتقادی رو نبینه . امابه هر حال انتظار جواب دارم . اگرم شدنیه پست قبلی رو بر گردونین و بهش منطقی جواب بدین تا با هم آشتی کنیم .
                        من در پیغام خصوصی توضیحاتی دادم که شاید شما دوست دارید که به صورت عمومی موضوع رو مطرح کنید که مشکلی با این موضوع نیست. ولی نوع انتقاد شما به قدری زننده بود که بنده پست حذف شدتون رو برنمیگردونم.
                        انتقاد شما به این بود من چرا پست علمی نمیدم ولی اگر بحثی در مورد محصولات سایت باشه فوری میام و جواب میدم !
                        انتقاد شما این بود که چرا سایت اینهمه محصول تجاری تولید میکنه و چرا تو بخش های مختلف سعی در تبلیغش داره و فکر میکنید این کار باعث میشه افراد تمایلی به فعالیت نداشته باشن که مبادا باعث رونق پیدا کردن بخش اقتصادی ساید بشه !!!!

این موارد اگر به این شکل مطرح میشدند که من جواب میدادم ولی وقتی با نگارش شما بود حذف پست و پی ام به شما مودبانه ترین کاری بود که میشد کرد !
                        و اما پاسخ من :
                        انتظار از بنده برای اینکه هرروز ساعاتی رو برای پاسخگویی به سوالات صرف کنم چیز بدی نیست ولی با حجم کاری موجود اصلا شدنی نیست. بنده وظیفم بستر سازی این سایت هست تا کاربران بتونند سوال جواب هاشون رو مطرح کنند + هزاران کار دیگه از جمله مجله-دانلود سنتر-بخش پلود مخصوصا کارهای طراحی و تولیدی شرکت. هرکس در این مجمعه جیاگاهی داره و باید اول به وظایف خودش برسه و اگر فرصت کرد کارهای دیگه انجام بده. من اگر فرصت کنم و سوادم برسه حتما در بحث های علمی شرکت میکنم ولی الان دیگه آنچنان وقتی برام نمونده. این 7-8 هزار تا پست من حتما چیزهایی توش دارند ! در مورد پاسخگویی به سوالات در مورد محصولات هم خوب وظیفه من هست نمیتونم انتظار داشته باشم شما بیای جواب بدی باید یا خودم یا یکی از اعضای شرکت جواب بدند. هرچند بارها گفتیم برای سوال در مورد محصولات با پشتیبانی تماس گررفته بشه.
                        و اما اینکه چرا سایت فعالیت های اقتصادی میکنه ! دلیلش مشخص هست چون بتونه هزینه های خودش رو تامین کنه و شرکت ماهم چون در راستای همین سایت هست پس تامین هزینه های شرکت و کارکناننش هم مساوی با تولید محصولات کمک آموزشی و .... شده که تبلیغش در انجمن صورت میگیره. ولی به جرعت میگم که این فعالیت ها و حتی تبلیغات هیچ وقت باعث نشده بخشی از سایت حذف بشه یا کیفیتش رو کم کنیم و ....
                        در هر صورت فعالیت های اقتصادی شرکت جدا هست و دلیلی نداره از این بابت بنده و دوستان از کسی معذرت خواهی کنیم !!! و البته اینکه شما فرمودین سالهاست اینجا هستین ولی اگر پست بدید باعث آباد شدن تجارت ما میشه پس پست نمیدید دیگه به نوع نگرش شما برمیگرده و بنده کاری نمیتونم براتون انجام بدم.

موفق باشین
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

یه پیشنهاد نسبت به خود بخش پیشنهاد و انتقاد داشتم اونم اینکه درسته که هر پیشنهادی که از طرف کاربران داده میشه قرار نیست اجرایی بشه و در صورت بررسی اگه مناسب و عملی بود اجرا خواهد شد اما پیشنهادم اینه که اگه یه پیشنهادی مورد قبول واقع نشد لا اقل دلایلش و مشکلاتی که باعث شده اجرایی نشه ذکر بشه تا این حس در کاربران پیش نیاد که اصلا به پیشنهاد ها یا انتقاداتشون که در جهت بهبود سایت هستش توجه ای نمیشه، به عنوان مثال چند وقت پیش من این پیشنهاد رو دادم و تاکنون خوب اجرایی که نشده ولی دوست دارم که لااقل بدونم دلایلش چی بوده؟
                          نوشته اصلی توسط ROBERTO
                          سلام
                          یه پیشنهاد دارم اونم اینکه تو قسمت دروس و مباحث دانشگاهی انجمن های زیر گروه رو به مقاطع تحصیلی مختلف (کاردانی-کارشناسی-ارشد و دکترا) تقسیم بندی کنید تا سوالات مربوط به ازمون ها و یا جزوات مربوط به هر مقطع و به طور کلی هر تاپیک که مربوط به هر مقطعی میشه در داخل زیرانجمن مربوط به همون قرار بگیره
                          حاصل عمرم سه سخن بیش نیست
                          خام بودم - پخته شدم - سوختم

دیدگاه

1-تغییر نام انجمن به انجمن تخصصی برق و کامپیوتر و یا انجمن تخصصی برق مناسب تر هستش چون این انجمن تمام گرایش های برق از جمله قدرت و کنترل و مخابرات رو هم شامل میشه و صرفا الکترونیک نیست و از طرفی الکترونیک هم جدا از برق نیست.
                            2- یه سری پست های اضافی و بیهوده و نامربوط به عنوان انجمنی که پست در اون گذاشته شده حذف بشه و یا انتقال پیدا کنه، البته میدونم که انجام میشه ولی ضعیفه، الان همین قسمت انتقادات و پیشنهادات رو ببینید به 15 صفحه رسیده ولی ببینید چند پست واقعا حاوی پیشنهاد و یا انتقاد هستش
                            حاصل عمرم سه سخن بیش نیست
                            خام بودم - پخته شدم - سوختم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                              نوع انتقاد شما به قدری زننده بود
                              من متن پستو قبل از ارسال ذخیره کردم و اگه لازمه اونو دوباره منتشر کنم تا معلوم بشه که اصلا اینطوری که شما نوشتی نیست . اما خلاصش جواب به این حرف بود که چرا مثل سابق پستهای پربار منتشر نمی شه و باتجربه ها نمیان برا فروم وقت بزارن. آقا من کی گفتم که شما چرا کار اقتصادی می کنی ؟ شما مختاری که هرکاری که به صلاح هست انجام بدی و به کسی هم مربوط نیست و دستتم درد نکنه که داری برای جوونای این مملکت فعالیت می کنی کار اقتصادی هم لازمه این فعالیته . اما حرف این بود (بیشتر خاستم جواب خانم فرشته رو بدم ) که کار اقتصادی و کار فروم که مبناش نشر مجانی و فعالیت مجانیه خیلی با هم سازگار نیست و در این شرایط که معلومه جهت گیری این فروم در جهت کار اقتصادیه و به قول شما مدیر این فروم وقت نمی کنه بخاطر فعالیت اقتصادی مثلا جوابای علمی بده خب طبیعیه که آدمای کار کرده نیان وقت بزارن و در جهت منافع اقتصادی به شرکت دیگه (شرکت eca ) مجانی فعالیت کنن . خب اگه بخان چنین کاری بکنن برا خودشون انجام می دن . حالا کجای این حرف زننده هست یا ترور شخصیته یا شما رو محکوم می کنه خدا عالمه oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Silicon valley
                                من متن پستو قبل از ارسال ذخیره کردم و اگه لازمه اونو دوباره منتشر کنم تا معلوم بشه که اصلا اینطوری که شما نوشتی نیست . اما خلاصش جواب به این حرف بود که چرا مثل سابق پستهای پربار منتشر نمی شه و باتجربه ها نمیان برا فروم وقت بزارن. آقا من کی گفتم که شما چرا کار اقتصادی می کنی ؟ شما مختاری که هرکاری که به صلاح هست انجام بدی و به کسی هم مربوط نیست و دستتم درد نکنه که داری برای جوونای این مملکت فعالیت می کنی کار اقتصادی هم لازمه این فعالیته . اما حرف این بود (بیشتر خاستم جواب خانم فرشته رو بدم ) که کار اقتصادی و کار فروم که مبناش نشر مجانی و فعالیت مجانیه خیلی با هم سازگار نیست و در این شرایط که معلومه جهت گیری این فروم در جهت کار اقتصادیه و به قول شما مدیر این فروم وقت نمی کنه بخاطر فعالیت اقتصادی مثلا جوابای علمی بده خب طبیعیه که آدمای کار کرده نیان وقت بزارن و در جهت منافع اقتصادی به شرکت دیگه (شرکت eca ) مجانی فعالیت کنن . خب اگه بخان چنین کاری بکنن برا خودشون انجام می دن . حالا کجای این حرف زننده هست یا ترور شخصیته یا شما رو محکوم می کنه خدا عالمه oo:
                                شما پست ذخیره شدتون رو خوبه که مرور کنید و یکم منصفانه تر اننتقاد کنید وگرنه نیازی به انتشار مجدد نیست.
                                شما اگر هدفتون زیر سوال بردن خدمات سایت هست که بحثش رو نمیکنم ولی اگر جواب میخواین بنده توضیح دادم. اینکه من کار اقتصادی نکنم باعث میشه افراد بیشتری در سایت فعالیت کنند به نوع نگرش اون افراد برمیگرده و من مسئول نیستم. این سایت از اولین روز مسیری رو داشته که گسترش پیدا کرده ولی مسیر اصلی همواره ثابت هست. از اولین روز این فروم هدفش کمک به جامعه علمی کشور بوده و الانم همینطوره اینکه من پست نمیدم دلیل نیست که برای انجمن زحمت نمیکشم. هرکس که تو این سایت داره تو بخش خاصی زحمت میکشه تا این سایت سرپا بمونه.
                                من منکر وجود مشکلات در سایت نیستم ولی این با ست دادن من حل نمیشه ! این نوع نگاه به قضیه که چون من به دلیل کار اقتصادی فرصت به پاسخگویی نمیکنم پس هیچ کس نباید فرصت کنه یک نوع عوام فریبی هست. اصل موضوع این هست که یک گروه 20 نفری داریم روی این سایت وقت میذاریم که سایت سرپا بمونه حالا یکی کارش نظارت بر ارسال ها است و یکی کارش رسیدگی به سرور و یکی هم ارسال تاپیک های آموزشی و مجله و ..... فعالیت های اقتصادی من و شرکت هیچ وقت باعث نشده که روی سایت وقت کمتری بذاریم بلکه هرکار جا و اندازه خاص خودش رو داره.

فقط کافی هست به طور بی طرف به قضیه نگاه کنید !
                                البته من هم جواب مشکل مطرح شده توسط خانم جعفری رو ندادم هنوز و بیشتر به دفاع از خودم و فعالیت های مجموعه پرداختم. انشالا مشکل مطرح شده ایون هم باید بررسی بشه که تو یک تاپیک جداگانه صورت خواهد گرفت.
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X