اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط محمد م
    با سلام خدمت مدیریت سایت و دست اندرکاران

می خواستم این پست رو توی تاپیک حق عضویت برای سایت بزنم ولی دیدم قفل شده .
    نمی دونم تا به حال لیست کاربران رو نگاه کردید ؟ بیش از 85 درصدشون حتی یک ارسال هم نداشتن . این یعنی اکثرا برای دانلود یک فایل یا .... عضو شدن و اصلا فعالیتی ندارن .
    از طرفی بعضی از دوستانی هم که عضو میشن و فعالیت دارن هیچ هدفی ندارن و بیشتر نقش اسپمر رو دارن (ضمن عرض عذرخواهی) .
    به همین خاطر من یک پیشنهادی داشتم . امیدوارم مورد قبول مدیریت و سایر دوستان قرار بگیره :
    پیشنهاد من این هست که عضویت افراد به صورت مدت دار در این سایت باشه و دوستانی که قصد فعالیت طولانی مدت از فروم رو دارن هزینه ای رو بابت عضویت بدن و در عوض تسهیلات یا امکاناتی برای اون ها در نظر گرفته بشه . با توجه به مدت زمان عضویت انتخابی .
    یک عضویت رایگان یا حتی با مبلغ خیلی پایین هم در نظر گرفته بشه و اون هم برای افرادی که قصد استفاده از فروم برای یک روز رو دارن . (می تونید محدودیت رو به جای روز روی تعداد دانلودها یا ایجاد تاپیک ها هم بذارید .). کاری که خیلی از سایت ها و از جمله سرورهای دانلودی مثل Rapidshare و ..... می کنن . این طوری دیگه کسی حتی به خاطر پولی که داده نمیاد دیگه اسپم بده . یا ..... . از طرفی به دوستانی که فعالیت زیاد در سایت دارن و حق عضویت هم میدن امکاناتی ارائه بشه (مثل تخفیفات فروشگاه یا هرچیز دیگه ...... ) . این طوری از طریق حق عضویت خیلی از اسپمرها حذف می شن . و از طرفی هم کمکی میشه به مدیریت سایت در جهت ارتقا امکانات و هزینه های مربوط به این انجمن .
    کاش می شد برای این موضوع یک نظر سنجی ایجا بشه . هر چند قبلا توی همون تاپیکی که گفتم ایجاد شده بود ولی اگه دوستان خوب دقت کنن می بینن دادن حق عضویت و استفاده از امکانات بهتر ویکسری تسهیلات خیلی به نفعشون هست . من خودم اول با این موضوع مخالف بودم ولی الان وقتی دارم به تاپیک های جدید و ارسال ها نگاه می کنم می بینم بحث های حاشیه ای و پست ها اسپم و ...... رشد زیادی توی این چند وقت داشته .
    به هرحال دوست دارم نظر سایر دوستان و بخصوص مدیریت سایت رو در این زمینه بدونم .
    با تشکر
    با سلام .

به نظر من که گرفتن حق عضویت چندان مفید نیست . یعنی ممکنه خیلی ها که بخوان عضو بشن از عضو شدن دست بکشن . یکی اش خودم هر وقت احیانا به سایت که حق عضویت میخواد می رسم عضو نمیشوم :mrgreen:

شاید بشه گفت یکی از علت های بحث های حاشیه ای و زیاد شدن پست های اسپم ؛ کم بودن تعداد افراد مدیر و ناظر توی انجمن شما هست . که قبلا هم دوستان اشاره کرده بودند . مثلا تالار AVR انجمن رو در نظر بگیرید میشه گفت قسمت اعظمی از پست ها توی این تالار میخوره . حالا برای این تالار تنها یک مدیر در نظر گرفته شده که اقای طراح هستند این که ایشون تخصص و تبهر کافی رو دارند هیچ شک و تردیدی نیست ولی قطعا با توجه به مشاغل کاری شاید نتونند خیلی به انجمن سر بزنند . بنابراین باید حالا کسایی که به نظر خودتون خوب هسنتد هم در کنار ایشون فعالیت کنند .

یا مثلا ناظراتون تنها 3 تا هستند که اون هم 2 تاش که فعلا مثل این که نیستند .

بعضی از تالار های هم که کلا اصلا مدیر نداره .

پ . ن : در کل ایرانی جماعت عاشق چیز مفته ! :mrgreen: حالا یه عده ای هم استثنا هست .

=======================================

یه چیز جدا این هم که این که قبلا این تالار گفت و گو ازاد وقتی 10 روز از اخرین ارسالش می گذشت تاپیک کلا پاک میشد که حالا نظر شخصی خودم هست که چیز خوبی بود ولی مثلا این که دیگه این جوری نیست . البته این رو هم قبلا دوستان گفتند .
    مصادیق اظهار محبت به همسر
    بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
    ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
    اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skyzare
      با سلام .

به نظر من که گرفتن حق عضویت چندان مفید نیست . یعنی ممکنه خیلی ها که بخوان عضو بشن از عضو شدن دست بکشن . یکی اش خودم هر وقت احیانا به سایت که حق عضویت میخواد می رسم عضو نمیشوم :mrgreen:
      ولی اگه مجبور بشید عضو میشید . :biggrin: مهم این هست که فردی که می خواد عضو بشه احساس نیاز کنه و نه اینکه اینجا عضو بشه برای تفریح و گذروندن وقت که نتیجه درستی در پی نداره .

نوشته اصلی توسط skyzare
      پ . ن : در کل ایرانی جماعت عاشق چیز مفته ! :mrgreen: حالا یه عده ای هم استثنا هست .
      با این حرفتون کاملا موافقم . از بس نرم افرازارهای هزاران دلاری رو بارها از اینترنت به صورت رایگان دانلود کردیم و ...... که الان دیگه حاضر نیستیم بابت یکسری امکانات که در اختیارمون قرار گرفته شده هزینه ای کنیم . البته خودم هم از این صحبت ها استثنا نیستم ولی هرچی فکر می کنم می بینم این کار درست نیست .
      آیا شما حاضر نیستید که یک مبلغ هرچند ناچیز که خیلی وقت ها اون رو خرج چیزهای بیهوده می کنیم خرج یادگیری یکسری از مطالب کنید ؟ اون هم بر فرض سالیانه .
      همونطور که گفتم من خودم هم قبلا با این موضوع مخالف بودم ولی الان هرچی فکر می کنم این طوری بهتره .
      این هم مثل همون شهریه دانشگاه یا کلاس هایی که میرید . ولی خیلی کمتر از اون .
      باور کنید این طوری بهتره .
      تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
      دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
      مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
      حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

میدونی چرا اینطوره برای اینکه ما برای زمان و سلامتیمون ارزش قائل نیستیم حاظر نیستیم کمی هزینه کنیم تا سایتی پربارتر داشته باشیم مثلآ
        اگر اساتیدی وجود داشتند که شغلشون پاسخگویی به سئوالات دیگران بود لازم نبود کل وب رو دنبال سئوالاتت بگردی.
        چیز مفت همیشه هم خوشمزه نیست اصولآ توی دنیا هیچ چیز مفت نیست اونی که پول میده از یک امکاناتی استفاده میکنه حالا هر چی باشه
        با اونی که دنبال مفتش میگرده فرقشون اینه اولی از پولش مایه میزاره و دومی از جونش .
        قبل از اینکه جناب محمد این پست رو بزنه من به این قضیه اشاره کردم اما حذف شد به بعضی از دوستان pm دادم تا اگر سایت پرباری میشناسن
        که حق عضویت میگیره و امکانات خوبی داره بهم معرفی کنن .

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام
          به نظرم اینکه تعداد اعضای غیرفعال سایت زیاده یه چیز طبیعیه و در سایر فروم ها هم این دیده میشه ، چرا که در بسیاری موارد ممکنه افراد اصلا با این فروم اشنایی هم نداشتن اما به علت سرچ موضوع خودشون به این سایت رسیدن و عضو هم شدن ممکنه یه تک ارسال هم داشتن ولی بعدش دیگه اصلا نیان(خیلی ها حتی اصلا قوانین رو موقع عضویت نمیخون و فقط عجله دارن که به پاسخ سوالشون برسن)، از طرفی ممکنه بعضی کاربر ها به جای یک اکانت چند اکانت ساخته باشن ولی خوب وجود تعداد زیادی اکانت غیرفعال که به نظرم مشکلی ایجاد نمیکنه ، یه گوشه واسه خودشون هستن دیگه :biggrin:
          اما در مورد اون هایی که اسپمر هستن و کامنت های بی ربط به سواله پرسیده شده میدن بهتره که مدیران انجمن ها تعدادشون بیشتر شه و فعال تر هم باشن که در صورت دیدن اینگونه کامنت ها به اون کاربر اخطار و در صورت تکرار دسترسی اونو محدود کنن. افزایش تعداد مدیران و به عبارتی ناظران کمک های دیگه هم میتونه بکنه اونم اینکه کلا به انجمن زیر دست خودشون اشراف بیشتری داشته باشن و اینکه یه سری از پست های بیهوده رو حذف کنن و یا در نظر بگیرید پستی مفید بوده اما چون زمان زیاد ازش گذشته فرضا عکس هایی که اپلود شده بوده پریده و اون پست بلااستفاده مونده . و یا حتی یه سری پست ها در واقع سوالشون مشابه هم هست فقط توسط کاربران مختلف به شکل متفاوت پرسیده شده این ها دسته بندی بشه. البته شاید این کار که گفتم مقدور نباشه نمیدونم در حد یه پیشنهاد بود و ضمن اینکه باید در نظر داشت که به هرترتیب گرفتن حق عضویت مطمئنا خیلی از کاربران رو به طور ناخواسته از سایت دور میکنه و شاید سبب بشه که به سمت فروم های دیگه رو بیارن چون به هر ترتیب فروم های خارجی و ایرانی مشابه تا جاییکه دیدم گرفتن حق عضویت باب نیست. جز در بعضی موارد که البته خدمات اون فروم ها با این دست فروم ها متفاوت هستش.
          حاصل عمرم سه سخن بیش نیست
          خام بودم - پخته شدم - سوختم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ROBERTO
            سلام
            به نظرم اینکه تعداد اعضای غیرفعال سایت زیاده یه چیز طبیعیه و در سایر فروم ها هم این دیده میشه ، چرا که در بسیاری موارد ممکنه افراد اصلا با این فروم اشنایی هم نداشتن اما به علت سرچ موضوع خودشون به این سایت رسیدن و عضو هم شدن ممکنه یه تک ارسال هم داشتن ولی بعدش دیگه اصلا نیان(خیلی ها حتی اصلا قوانین رو موقع عضویت نمیخون و فقط عجله دارن که به پاسخ سوالشون برسن)، از طرفی ممکنه بعضی کاربر ها به جای یک اکانت چند اکانت ساخته باشن ولی خوب وجود تعداد زیادی اکانت غیرفعال که به نظرم مشکلی ایجاد نمیکنه ، یه گوشه واسه خودشون هستن دیگه :biggrin:
            با سلام
            شما می دونید همین کاربرهای غیر فعال که بیشتر اون ها حتی یک ارسال هم ندارن و فقط برای دانلود یک فایل عضو شدن و الان پروفایلی برای خودشون دارن چه فضایی رو الکی اشغال کرده ؟ تخصیص این فضا تحت وب هزینه هایی رو داره . هزینه ای که هیچ فایده ای نداره میشه ضرر .

نوشته اصلی توسط ROBERTO
            ضمن اینکه باید در نظر داشت که به هرترتیب گرفتن حق عضویت مطمئنا خیلی از کاربران رو به طور ناخواسته از سایت دور میکنه و شاید سبب بشه که به سمت فروم های دیگه رو بیارن چون به هر ترتیب فروم های خارجی و ایرانی مشابه تا جاییکه دیدم گرفتن حق عضویت باب نیست. جز در بعضی موارد که البته خدمات اون فروم ها با این دست فروم ها متفاوت هستش.
            سابقه ای که این انجمن داره رو توی هیچ انجمنی پیدا نمی کنین (البته داخلی) . وهمچنین اساتیدی که داخل اون فعالیت می کنن . قطعا اگه کسی آشنایی با این فروم و اعضای اون داشته باشه میدونه این افراد جایی دیگه پیدا نمیشن . در ضمن فکر نکنم کسی به خاطر یک پول خیلی خیلی کم عضویت سالیانه و با سابقه زیادی که داره این انجمن رو ول کنه بره یک انجمن دیگه . اعضایی که حق عضویت میدن قطعا کسایی هستن که می خوان بطور حرفه ای کار کنن و مطالب رو به اشتراک بذارن .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
              قبل از اینکه جناب محمد این پست رو بزنه من به این قضیه اشاره کردم اما حذف شد به بعضی از دوستان pm دادم تا اگر سایت پرباری میشناسن
              که حق عضویت میگیره و امکانات خوبی داره بهم معرفی کنن .
              ما اگر فرهنگ و بینشش رو داشته باشیم نیازی به اجبار برای پرداخت حق عضویت نیست ولی اگر اون فرهنگ وجود نداشته باشه باید اجباری پول بگیریم و کلی هم حرف بشنویم !
              بسیاری از سایت های خارجی امکانات بسیار ارزشمندی ارائه میدند و فقط یک لینک کمک به سایت کنارش دارند.
              مسئله این هست که ما یک سایت ایرانی برای مردم ایران هستیم و باید خیلی موارد رو در نظر بگیریم و اگر ایده آل فکر کنیم ممکن هست در یک چشم به هم زدن کل مسیر سایت به خاکی بره.

همین چند ماه پیش که ما دانلودسنتر رو پولی کردیم و اینهمه پیشرفت کرد چقدر بد و بیراه بهمون گفتن ؟ هنوزم که هنوزه کلی ایمیل میاد که واقعا شرم آوره. ولی ایونقت بجز 1-2 نفر کسی دفاعی از پولی سازی نکرد . البته بازم میگم که پروژه دانلودسنتر یکی از موفقترین پروژه های سایت بوده که حتی طی ماه آینده رشد بیشترش رو هم خواهید دید.

متشکرم
              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                ما اگر فرهنگ و بینشش رو داشته باشیم نیازی به اجبار برای پرداخت حق عضویت نیست ولی اگر اون فرهنگ وجود نداشته باشه باید اجباری پول بگیریم و کلی هم حرف بشنویم !
                خوب بالاخره یک طوری باید این بینش بوجود بیاد . نمیشه که همینطور دست روی دست گذاشت تا بیشتر به بیراهه بریم . اتفاقا کار خوبی کردید دانلود سنتر رو پولی کردید . این عادت بد ما ایرانی هاست که همه چیز رو مفت و رایگان می خوایم حتی بدون هیچ زحمتی ! این عادت بد باید طوری برداشته بشه . شاید بد و بیراه بشنوید ولی مهم اینه که دارید کار درست رو می کنید .

بالاخره این یک پیشنهاد بود از طرف من و خیلی از دوستان دیگه .
                امیدوارم روزی برسه که این فرهنگ بین همه جا بیفته که برای هر کاری باید زحمت کشید و یا هزینه کرد .

دیدگاه

شما هر کاری بکنید حرف میشنوید واین مختص به شما یا موضوع خاصی نیست.این یکی از خواص مدیریته و فکر میکنم مدیر باید منطق رو
                  بشنوه و بی منطقی رو نشنوه اولین هدف مدیریت باید ارتقای سایت باشه نه رضایت اکثریت که غیر ممکنه.
                  اگر مدیر این جامعه نظر سنجی میکرد که سربازی باشه یا نه چی میشد ؟همیشه هم فکر جمعی خوب عمل نمی کنه چون افراد جمعی فکر نمی کنن.
                  اگر از اول یک حق عضویت می گرفتین الان هیچ مشکلی نبود دوستانی که از اطلاعات انجمن استفاده میکنن مجانی به همنوعان خدمات میدن یا فلان مبلغ دریافت
                  میکنن . با حق عضویت ناراحت میشه خوب بشه مگه قراره شما دل همه اقشار رو بدست بیارین جالبه این افراد اون قدر که برای قطعات پول میدن و میسوزونن و
                  اصراف دارن که حق عضویت پیشش هیچه توی وب همه جور تجارت وجود داره هیچ کس هم ایرادی نمیگیره بعد اسم حق عضویت که میاد انگار حق مسلمشون
                  پایمال شده.
                  مسئله این هست که ما یک سایت ایرانی برای مردم ایران هستیم و باید خیلی موارد رو در نظر بگیریم و اگر ایده آل فکر کنیم ممکن هست در یک چشم به هم زدن کل مسیر سایت به خاکی بره.
                  تاوان این ایدال گرایی شما رو کاربران قدیمی باید بدن شما هم تا مشکلی پیش میاد با پاکن صورت مسئله رو سریع پاک میکنید تا دفعه بعد از جای دیگه سر در بیاره.
                  همین چند ماه پیش که ما دانلودسنتر رو پولی کردیم و اینهمه پیشرفت کرد چقدر بد و بیراه بهمون گفتن ؟ هنوزم که هنوزه کلی ایمیل میاد که واقعا شرم آوره. ولی ایونقت بجز 1-2 نفر کسی دفاعی از پولی سازی نکرد . البته بازم میگم که پروژه دانلودسنتر یکی از موفقترین پروژه های سایت بوده که حتی طی ماه آینده رشد بیشترش رو هم خواهید دید.
                  حالا خوبه تجربه موفق این کار رو دیدین .
                  بد و بیراه یک سری افراد سود جو و منفعت طلب که نباید شما رو مآیوس کنه همه میدونن شما تمام وقت و زندگیتون رو رو این سایت گذاشتین دست شما باز باشه کیفیت سایت
                  بالا میره آدم که نباید اینقدر تنگ نظر باشه سایت ارتقاء پیدا کنه نفعش به همه میرسه تو این جامعه چی مفته که خدمات سایت باید مفت باشه.

دیدگاه

به نظر من نتیجه اون نظر سنجی که برای هزینه عضویت بخش دانلود سنتر شده بود در حد همون دو روزی که تاپیکش راه افتاده بود قابل قبول بوده . غیر از اون اصلا قابل قبول نیست .قطعا اگر نظرسنجی رو مدت دار می کردید خیلی از دوستان بودن که موافقت می کردن با اون طرح . برام خیلی جالبه که حتی یک نفر از مخالفان هم دلیل مخالفتش رو توی اون تاپیک نگفته . چون میدونن دلایلشون کاملا غیر منطقی هست .
                    تازه اگه همه هم رای میدادن که رایگان باشه جای تعجب نبود . چون تعداد استفاده کنندگان از تعداد افراد پاسخگو و فعال در این فروم خیلی بیشتر هست . خیلی نوشتم ولی شما بخونید خیلی خیلی خیلی خیلی ........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                      با سلام
                      شما می دونید همین کاربرهای غیر فعال که بیشتر اون ها حتی یک ارسال هم ندارن و فقط برای دانلود یک فایل عضو شدن و الان پروفایلی برای خودشون دارن چه فضایی رو الکی اشغال کرده ؟ تخصیص این فضا تحت وب هزینه هایی رو داره . هزینه ای که هیچ فایده ای نداره میشه ضرر .
                      سلام،
                      نه حقیقتش نمیدونم که چقدر فضا اشغال میشه
                      سابقه ای که این انجمن داره رو توی هیچ انجمنی پیدا نمی کنین (البته داخلی) . وهمچنین اساتیدی که داخل اون فعالیت می کنن . قطعا اگه کسی آشنایی با این فروم و اعضای اون داشته باشه میدونه این افراد جایی دیگه پیدا نمیشن . در ضمن فکر نکنم کسی به خاطر یک پول خیلی خیلی کم عضویت سالیانه و با سابقه زیادی که داره این انجمن رو ول کنه بره یک انجمن دیگه . اعضایی که حق عضویت میدن قطعا کسایی هستن که می خوان بطور حرفه ای کار کنن و مطالب رو به اشتراک بذارن .
                      من صحبت هاتون رو قبول دارم اما باید راه کاری برای ورود افراد جدید و بدون اطلاع از ویژگی های سایت هم در نظر گرفته بشه (به عنوان مثال مواردی بوده که مثلا من خودم سوالی رو مطرح کردم و کاربری تازه وارد جوابگوی سوال من بوده ) ، افرادی که ممکنه بسیار مفید هم باشن اما صرفا در برخورد با این مسئله که باید حق عضویت بپردازند و چون اطلاعی از افرادی که در این فروم عضوند و ویژگی های دیگه اون ندارن بیخیال میشن و دیگه ممکنه پیگیر سایت نشن.
                      با اقای بلورچیان موافقم که حالت اختیاری بهتر از حالت اجباری جواب میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ROBERTO
                        سلام،
                        نه حقیقتش نمیدونم که چقدر فضا اشغال میشهمن صحبت هاتون رو قبول دارم اما باید راه کاری برای ورود افراد جدید و بدون اطلاع از ویژگی های سایت هم در نظر گرفته بشه (به عنوان مثال مواردی بوده که مثلا من خودم سوالی رو مطرح کردم و کاربری تازه وارد جوابگوی سوال من بوده ) ، افرادی که ممکنه بسیار مفید هم باشن اما صرفا در برخورد با این مسئله که باید حق عضویت بپردازند و چون اطلاعی از افرادی که در این فروم عضوند و ویژگی های دیگه اون ندارن بیخیال میشن و دیگه ممکنه پیگیر سایت نشن.
                        اون افرادی که شما می فرمایید در اقلیت هستن و خیلی کم پیش میاد همچین اتفاقی بیفته . در عوض به شما توصیه می کنم لیست کاربران رو بر اساس تعداد ارسال هاشون ببینید . 647 صفحه فقط اسم کاربران هست از این 647 صفحه 43 صفحه اون فقط ارسال داشتن . یعنی 644 صفحه کاربر وجود دارن که حتی یک ارسال هم نداشتن !
                        حالا شما به من بگید این 644 صفحه اعضای بدون ارسال چه فایده ای برای انجمن داشتن ؟ که حتی یک ارسال هم نداشتن . 43 صفحه کجا 644 صفحه کجا .

دیدگاه

خب بهتر نیست کاربر ها هرس بشن ؟؟؟
                          این انجمن رو نمی دونم اما انجمن من یه گزینه داره که مثلا تعداد ارسال ها رو بهش میدی بعد اگر کسی زیر این تعداد ارسال داشت اکانتش حذف میشه !!
                          میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                            اون افرادی که شما می فرمایید در اقلیت هستن و خیلی کم پیش میاد همچین اتفاقی بیفته . در عوض به شما توصیه می کنم لیست کاربران رو بر اساس تعداد ارسال هاشون ببینید . 647 صفحه فقط اسم کاربران هست از این 647 صفحه 43 صفحه اون فقط ارسال داشتن . یعنی 644 صفحه کاربر وجود دارن که حتی یک ارسال هم نداشتن !
                            حالا شما به من بگید این 644 صفحه اعضای بدون ارسال چه فایده ای برای انجمن داشتن ؟ که حتی یک ارسال هم نداشتن . 43 صفحه کجا 644 صفحه کجا .
                            من هم بر این عقیده نیستم که اون عده زیاد کاربر بدون ارسال فایده ای برای انجمن ها دارند. بگذریم از اینکه چه بسا از بین همون 43 صفحه ممکنه تعداد زیادی کاربر زیر 10 ارسال داشته باشند.
                            اما من صحبتم سر این موضوعه که راهکار دیگه ای برای جلوگیری از این اتفاق به کار برده بشه به عنوان یک پیشنهاد مثلا عضویت با استفاده از معرف باشه و یا مثلا راهکار دیگه اینکه در عضویت اولیه اجازه دسترسی به همه انجمن ها وجود نداشته باشه و با کسب یک سری امتیازات (که تعداد ارسال های مفید هم میتونه شاملش بشه) اجازه استفاده از سایر انجمن ها داده بشه ، البته خیلی رو راهکار ها فکری نکردم و این ها هم همین الان به ذهنم رسید. ممکنه گرفتن حق عضویت هم به عنوان یه راهکار مطرح باشه اما من فکر میکنم یه جورایی این راهکار از گسترش فروم و ورود اعضا مفید جدید به صورت ناخواسته جلوگیری میکنه به هر حال باید در نظر داشته باشیم که اینجا ایرانه، مگر اینکه بخوایم یه مجموعه با تعدادی کاربر فعال محدود که در حال حاضر در فروم فعال هستن داشته باشیم.

دیدگاه

من صحبت هاتون رو قبول دارم اما باید راه کاری برای ورود افراد جدید و بدون اطلاع از ویژگی های سایت هم در نظر گرفته بشه (به عنوان مثال مواردی بوده که مثلا من خودم سوالی رو مطرح کردم و کاربری تازه وارد جوابگوی سوال من بوده ) ، افرادی که ممکنه بسیار مفید هم باشن اما صرفا در برخورد با این مسئله که باید حق عضویت بپردازند و چون اطلاعی از افرادی که در این فروم عضوند و ویژگی های دیگه اون ندارن بیخیال میشن و دیگه ممکنه پیگیر سایت نشن.
                              اگر فردی برای چندرغاز عضو سایت نشه خیلی بهتره که عضو نشه.
                              کسی که از یک مبلغ کوچک نمیگذره مطمئن باشید اطلاعاتی هم که با زحمت بدست اورده با دیگران قسمت نمی کنه.
                              این سایت 8 سال در معرض دید تمام دوستاران الکترونیک بوده کسی که با این سایت آشنا نشده خاجه حافظ شیرازیه.
                              فکر کنم توی این 8 سال با عضویت رایگان دیگه به کسی دین نداشته باشه .
                              دوست عزیز میدونی که داشتن اختیار همیشه هم خوب نیست بیشتر اوقات جبر هست که باعث پیشرفت انسانها شده
                              و اگر اختیار تام داشتن زندگی خودشونو تباه میکردن.
                              شما میدونی در خارج افراد برای اینکه عضو یک کلوب بشن سر ودست میشکنن و افتخار میکنن که عضو فلان کلوب هستن
                              حاظرن هر کاری کنن تا کارت عضویتشون باطل نشه.
                              اینجا چون مفته طرف 10 تا اکانت میسازه هر کدوم حذف بشه خیالی نیست چون حق عضویت نداده و دارای شخصیت مشخصی
                              نیست با این سایت بودن یا ولگردی تو نت براش فرقی نداره گرفتن چند تا ستاره هم یه مدت دلخوشی مقطعی براش داره.
                              از طرف دیگه مدیران از پس هزینه ها بر نمیان درآمد تبلیغاتی مثل اونطرف جواب نمیده باید رو بیارن به کارهای تولیدی و درآمد زا
                              افرادی هم که بعنوان ناظر یا همکار افتخاری همکاری میکنن باید در اوقات فراغت به مسئولیت خودشون برسن و کار تخصصی
                              انجام نمیشه به همین علت سایت بصورت آماتوری به فعالیت خودش ادامه میده هیچوقت حرفه ای نمیشه.
                              این وسط افرادی هستن از روی علاقه همکاری میکنن و به سئوالات جواب میدن بعد از مدتی توقع کاربرای جدید که ماشاالله
                              پر توقع هم تشریف دارن اونارو خسته میکنه طوری که کم کم از سایت فاصله میگیرن نمونش هم خیلی زیاده که هر کدوم
                              به اندازه 10 هزار کاربر ارزش داشتن و بار علمی سایت رو به دوش می کشیدن و الان خبری ازشون نیست.
                              به نظر من همون قدر که کاربران گردن سایت حق دارن سایت هم گردن کاربران حق داره مدیران نباید دقدقه مالی داشته باشن
                              با تمام انرژی خودشونو صرف ارتقای سایت کنن .

دیدگاه

با سلام
                                در قسمت " دیدن موضوع های جدید ارسال شده از آخرین ورود شما " پس از این که از اینتر نت بیرون میام کلا همه ی انها حذف میشن چون وقتی پس از یکی دو هفته که به سایت سر نمیزنم توی اون بخش 18و19 صفحه میشه و ادم وقت نمیکنه همه رو بخونه و میخواد پس از ورود دو باره بیاد و اون هارو نخونده ، بخونه اگه میشه در مورد این مشکل بحث و گفتگو کنید
                                با سپاس فراوان
                                Sometimes to get more best things
                                Have lost the good things

http://up.vatandownload.com/images/4...yoiozp4ro7.gif
                                3A(HD) PS

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X