با سلام .
من یه سوال داشتم . میخواستم بدونم اون مسئله ای که اقای حیدری توی این لینک بیان کردند چی شد ؟ چرا syntax highlighter نداریم؟
اون طوری که از صحبت های اقای اکرمی در این جا استنباط میشه مشکل فقط همون پدیت انجمن بوده ولی چرا بعد از پدیت انجمن این تگ اضافه نشد ؟
=================================
بله انجمن پدیت شده، ولی چون هسته انجمن پدیت شده، خیلی از امکانات حذف شدند !
اول باید امکانات قبلی روی انجمن نصب بشه و بعد از تکمیل شدن انجمن، امکانات جدید اضافه بشه
به خاطر مشغله های کاری مجبوریم روزهای تعطیل که شرکت نمیریم ، روی انجمن کار کنیم.
این سنتکس هم توی برنامه کرایمون هست و اگر مشکلی نداشته باشه حتماً نصب میشه
موفق باشید.
ببینید منظور من قسمت (چکسی در سایت است ) است
همان قسمتی که پایین فهرست هست ومیشه رفت ودیگران را پیدا کرد
در اون قسمت مهمانان هم در نظر گرفته شده اند
که ما با مهمانان کاری نداریم میخواهیم کابران انلاین رو پیدا کنیم
ازنظر من اون ها در اون قسمت نباشن بهتره
@};-
Sometimes to get more best things
Have lost the good things
با سلام خسته نباشید
متاسفانه با غیبت استاد Ahmadmn کلوپ منابع تغذیه خیلی بی در و پیکر شده
لطف کنید یک مدیر با سواد در این زمینه معرفی کنید .
چو بیشه تهی ماند از نره شیر........
این مدعیان در طلبش بی خبرانند
آن را که خبر شد خبری باز نیامد
البته جای دایی جان خیلی خالیه ..... چند وقت پیش یه سری به سایت زدند ولی پستی ندادند ....
انشالله خداوند بهشون صبر بده و هر چه زود تر ایشون رو به جمع ما برگردونه
در مورد بخش تغذیه هم یه کم کم لطفی میکنید ......اساتید زیادی توی بخش تغذیه فعالیت میکنند
مثل استاد B2 ، arvinfx ، goldsmith و اساتید دیگه ای که الان حضور ذهن ندارم .....
با سپاس
البته جای دایی جان خیلی خالیه ..... چند وقت پیش یه سری به سایت زدند ولی پستی ندادند ....
انشالله خداوند بهشون صبر بده و هر چه زود تر ایشون رو به جمع ما برگردونه
در مورد بخش تغذیه هم یه کم کم لطفی میکنید ......اساتید زیادی توی بخش تغذیه فعالیت میکنند
مثل استاد B2 ، arvinfx ، goldsmith و اساتید دیگه ای که الان حضور ذهن ندارم .....
با سپاس
بله واقعا حیف شد خدا به دایی صبر بده.....منم میدونم اساتید زیادی وجود دارند ولی همیشه اساتیدنما هم وجود داره
پس بهتره مرجع ای وجود داشته باشه تا اطلاعات غلط و نادرست رو فیلتر کنه مثلا کلوپ avr جناب طراح رو داره
این مدعیان در طلبش بی خبرانند
آن را که خبر شد خبری باز نیامد
میشه کاری کرد که پیغام ها که شد 50 تا پیغام بعدی که اومد قدیمی ترین پیغام حذف بشه؟
دوستان هم برای جلوگیری از حذف پیغام ها مهمشون میتونند در تنظیمات پیغام خصوصی گزینه هنگام دریافت پیغام خصوصی جدید از طریق ایمیل به من خبر بده. را روی همیشه قرار بدند تا یه کپی از هر پیغام دریافتیشون رو در ایمیلشون هم داشته باشند ....
با تشکر
دیدگاه