اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

نقل قول از gtfs
    برای کاهش اتوماتیک عکسهای حجیم اگر امکاناتی هست استفاده بشه اگر نیست به کاربران مربوطه تذکر داده بشه. مثل این تاپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=58421.0
    اصلاح شد . کاش تو پیام خصوصی میگفتید . بازم ممنون که تذکر دادید.
    الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

دوست عزیز "دیگه مهم نیست" خیلی سخت گرفتین!! حالا پاک شدن پست توی اون بخش که ارزش علمی هم نداره چه اهمیتی داره که بخواد باعث کدورت بشه؟
      توی همون تاپیک پست های منم پاک شد...ولی واقعا مهم نبود! فکر میکنم هدف همه ما از اینجا جمع شدن خیلی با ارزش تر از این ها باشه که بخوایم سر همچین مسائلی دلخور بشیم!

فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (فرشته)
        دوست عزیز "دیگه مهم نیست" خیلی سخت گرفتین!! حالا پاک شدن پست توی اون بخش که ارزش علمی هم نداره چه اهمیتی داره که بخواد باعث کدورت بشه؟
        توی همون تاپیک پست های منم پاک شد...ولی واقعا مهم نبود! فکر میکنم هدف همه ما از اینجا جمع شدن خیلی با ارزش تر از این ها باشه که بخوایم سر همچین مسائلی دلخور بشیم!
        @};-

دیدگاه

ممنون از همه دوستانی که نظر میدند امیدوارم آقای برازنده اشتباه ما رو ببخشند! بخشش از بزرگانه!
          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alielec
            نقل قول از gtfs
            اصلاح شد . کاش تو پیام خصوصی میگفتید . بازم ممنون که تذکر دادید.
            فقط این تاپیک نیست هر چند یکبار ازین تاپیکها هست.موضوع کلی است در بعضی انجمنها عکسهای سایز بالا اتوماتیک کوچک میشوند و شاید راه حلهای دیگری باشد.

دیدگاه

در نتایج جستجوی گوگل آدرس سایت با پروتکل httpS ظاهر میشه که برای بعضی کاربرا ممکنه مشکل ساز بشه و نتونن وارد سایت بشن.

دیدگاه

با سلام

سال نو 1391 مبارک !

یک پیشنهاد:

اگر امکانپذیر است ، در کنار نام کاربران یا در کنار امضای کاربران، یک پرونده کوچک شامل :

زمینه های تخصصی مورد علاقه ( مثال: میکروکنترلر AVR -کامپایلر CODEVISION - کنترل صنعتی-...)
                مهارتها و تجربه ها ( مثال : کوره القایی - منبع سویچینگ - مدارات صوتی - روبوت امدادگر ....)
                مقدار سوابق کاری ( مثال : دانش آموز-دانشجو- 1تا2 سال- 3 تا 5 سال - 6 تا 10 سال - بیش از 10 سال ....)
                ...........

اضافه شود،

دلیل:

دسترسی سریعتر و دقیقتر مراجعین به افراد در زمینه خاص:

مثلا من در زمینه فیبر نوری سوال دارم، می دانم علاوه بر اینکه در بخش مخابرات ... می توانم انتظار پاسخ را داشته باشم، افراد ماهر در این زمینه را نیز می توانم بیابم.

یا با دیدن این اطلاعات در آی دی من، در زمینه تاسیسات الکتریکی از من سئوال نخواهد شد، چون زمینه کاری و تخصصی من نیست.

یا برای بعضی پروژه ها دنبال افراد متناسب می گردیم، با داشتن اطلاعات مذکور، یافتن افراد ، بهتر صورت می پذیرد.

با سپاس
                گشتی در لاله زار
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

پیشنهاد خیلی قشنگیه به شرطی که صداقت رعایت بشه.
                  البته اگه این امکان برای SMF باشه.

دیدگاه

این امکان رو SMF باید داشته باشه

ولی یه موردی...این کار باعث نمیشه کاربران بیشتر برن تو پیغام خصوصی؟

ولی در کل پیشنهاد خیلی خوبیه.من موافقم

دیدگاه

سلام
                      یه در خواست داشتم :redface: لطفا کاربرانی که مدت ها پیش عضو انجمن شده اند و از اخرین ورود انها به سایت مدت بسیاریاست که می گذرد (مثالا حدود 6ماه ) از سایت حذف شوند :agree:
                      باتشکر @};-
                      Sometimes to get more best things
                      Have lost the good things

http://up.vatandownload.com/images/4...yoiozp4ro7.gif
                      3A(HD) PS

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ahmadreza.Poursafar
                        سلام
                        یه در خواست داشتم :redface: لطفا کاربرانی که مدت ها پیش عضو انجمن شده اند و از اخرین ورود انها به سایت مدت بسیاری است که می گذرد (مثالا حدود 6ماه ) از سایت حذف شوند :agree:
                        باتشکر @};-
                        واسه هممون پیش میاد یه مدتی نیایم تو سایت
                        این که دلیل نمیشه!
                        به نظرمن بعد 6 ماه کاربرانی که پست هاشون 0 هست پاک شوند
                        با تشکر

دیدگاه

با سلام .
                          ولی به نظر من پاک کردنش اصلا درست نیست . حتی اگه طرف هیچی هم پست نداده باشه . شاید به هر دلیلی مثلا در اثر سرچ مطلب دوباره بیاد توی انجمن .......مثلا یکی اش همین خودم . تاریخ عضویتم 2009 هست ولی اولین پستم 2011 هست .. :mrgreen: که اون هم در اثر سرچ مطلب دوباره اومدم توی انجمن .
                          مصادیق اظهار محبت به همسر
                          بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
                          ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
                          اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

سلام .به نظر من اگر در قسمت خرید پرداخت به مامور پست هم بزارید خیلی بهتر میشه.و کار ما هم راحت تر میشه
                            ممنون از سایت خوبتون :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی برجی
                              سلام .به نظر من اگر در قسمت خرید پرداخت به مامور پست هم بزارید خیلی بهتر میشه.و کار ما هم راحت تر میشه
                              این برای سایت هایی خوبه که میخوان اعتماد بقیه رو جلب کنند. مطمئن باشید اینجا کسی نمی تونه سفارش از شما بگیره ولی براتون ارسال نکنه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی برجی
                                به دلیل مشکلات این سیستم (زمان تحویل زیاد - تسویه دیر با فروشگاه و عدم اعتماد بلند مدت و ....) ما این سیستم رو پیاده نخواهیم کرد
                                انشالا که دستان خودشون رو با خرید اینترنتی که تو کل دنیا مرسوم هست وقف بدن

متشکرم
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X