اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

سلام . آیا راهی هست که کل مطالب مربوط به یه انجمن را یکجا دانلود کرد؟ مثلا من سر کارم به اینترنت دسترسی ندارم . راهی هست که مطالب سایت را یکجا دانلود کنم و بعدا به صورت آفلاین ببینم؟

دیدگاه

این کار ناشدنی است!
      دیتا بیس انجمن بسیار حجیمه!

دیدگاه

غیر از حجیم بودن مورد دیگه اینه که با سیاست های کلی انجمن ها در تعارضه. بنا براین هیچ انجمنی اجازه این کار رو نمیده و جدای از اون یک مورد عمومی هم نیست.

دیدگاه

با سلام
          با عرض خسته نباشید ببخشید یه در خواست داشتم ، نمیشه رو این ادیتور سایت کار بشه که مثلا کد ها رو درست نشون بده مثلا ییاد جای اون تگی که وقتی روی آیکون کد کلیک میکنیم جای تگ فعلی این تگ رو بزاره :

[l t R]
          [c o d e]

[/c o d e]
          [/l t R]

و به جای تگ مربوط به چپ چین این تگ جایگزین بشه :

[l t R]

[/l t R]

دیدگاه

سلام
            برای تایپ انگلیسی مشکل داریم .
            دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

تایپ توام انگلیسی و فارسی در نرم افزار های تخصصی مثل word هم مشکلات خاص خودش رو داره نمیشه انتظار داشت امکاناتی در حد word هم داخل فروم باشه. شما معمولا از تایپ انگلیسی برای نوشتن سورس ها استفاده میکنین که اون هم به سادگی با تایپشون داخل notepad و اضافه کردن تگ ltr در بالا و پایین متن مربوطه قابل حل هست.

دیدگاه

سلام
                یک پیشنهاد :
                __________________________________________________ __________________________________________________ _____________________________________

در انجمن جایی نیافتم که کاربران بر اساس دانش و توانایی طبق بندی شده باشند .
                مثلا کسی در Bascom دچار مشکل شده وارد آن قسمت از انجمن شود قسمت Bascom را انتخاب کند و در آنجا کاربران بر اساس تسلط بر موضوع از حرفه ای تا مبتدی دسته بندی شده باشند و دارای یک امتیاز مثلا از 0 تا 100 باشند . بتوان به شخص مورد نظر پیام خصوصی فرستاد ویا وی را به تاپیک خاصی دعوت کرد .
                حتما می پرسید که چگونه کاربران با توجه به توانایی رتبه بندی شوند : به نظر من علاوه بر ادعای شخص مربوطه ایجاد یک rating در کنار شناسه کاربر می تواند بسیار موثر باشد . علاوه بر این شخص اگر مدرک دانشگاهی یا هر نوع مدرک دیگری داشت می تواند مدرک خود را به صورت خصوصی برای مدیر یا مدیران آن قسمت بفرستد تا پس از تایید علاوه بر درج عنوان مدرک رتبه ای نیز به شخص مربوطه تعلق گیرد .
                به نظر من با ایجاد همچنین قسمتی سایت بسیار حرفه ای تر از قبل خواهد بود .

__________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________________

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا آقازاده
                  تایپ توام انگلیسی و فارسی در نرم افزار های تخصصی مثل word هم مشکلات خاص خودش رو داره نمیشه انتظار داشت امکاناتی در حد word هم داخل فروم باشه. شما معمولا از تایپ انگلیسی برای نوشتن سورس ها استفاده میکنین که اون هم به سادگی با تایپشون داخل notepad و اضافه کردن تگ ltr در بالا و پایین متن مربوطه قابل حل هست.
                  سلام دوست عزیز
                  من در ورد هیچ مشکلی برای تایپ توام انگلیسی و فارسی ندارم .
                  ولی از روش شما استفاده می کنم .
                  ضمنا من تا حالا خیلی از انجمن ها رو دیدم که همچنین مشکلی نداشتن .

:read:

دیدگاه

لطفا از تاپیک زیر دیدن فرمایید ونظر خود را راجع به آن در همان جا درج نمایید ( پیشاپیش متشکرم ) .

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56265.0

دیدگاه

با سلام به مدیران موفق سایت.
                      یه موردی من رو خیلی وقتا اذیت میکنه ! اونم اینه که من یه زمانی تو یه تاپیکی یک خط جواب نوشتم یا سوالی پرسیدم و دیگه نمیخوام هروقت تو تون تاپیک جوابی یا سوالی جدید نوشته میشه تو بخش "دیدن پاسخهای جدید به ارسالهای شما" ، اون تاپیک هم بیاد و میخوام پاسخهای جدید به من گزارش نشه.
                      خواهش میکنم در صورت امکان این قابلیت رو تو سایت قرار بدین.
                      ممنون.

دیدگاه

من بر خلاف دوستم می خوام ارسال های جدید از طریق ایمیل به من گزارش داده بشه . چه کار باید بکنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر . م
                          با سلام به مدیران موفق سایت.
                          یه موردی من رو خیلی وقتا اذیت میکنه ! اونم اینه که من یه زمانی تو یه تاپیکی یک خط جواب نوشتم یا سوالی پرسیدم و دیگه نمیخوام هروقت تو تون تاپیک جوابی یا سوالی جدید نوشته میشه تو بخش "دیدن پاسخهای جدید به ارسالهای شما" ، اون تاپیک هم بیاد و میخوام پاسخهای جدید به من گزارش نشه.
                          خواهش میکنم در صورت امکان این قابلیت رو تو سایت قرار بدین.
                          ممنون.
                          در بخش "تنظیمات عمومی انجمن ها" گزینهآ‌ی زیر رو تیک بزنید:
                          "عدم دادن هشدار در هنگام ارسال در صورت پاسخ جدید توسط دیگران"

دیدگاه

سلام دوستان
                            میشه یه تاپیک ایجاد کرد که هم از بخش کامپیوتر قابل دسترسی باشه هم از بخش میکروکنترلر ها :-/
                            *-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
                              سلام دوستان
                              میشه یه تاپیک ایجاد کرد که هم از بخش کامپیوتر قابل دسترسی باشه هم از بخش میکروکنترلر ها :-/
                              *-
                              خیر

دیدگاه

توضیح میدید ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X