اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف تشکرها

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حذف تشکرها

با سلام
    هدف از این نظرسنجی، یک مشورت دوستانه با اعضای محترم سایت است. من ابتدا مشکلاتی که داریم رو مطرح میکنم و بعد منتظر نظر شما دوستان هستم.

انجمن سایت ما بر مبنای SMF بوده و این انجمن بهترین انجمن رایگان ممکن بوده و بنابه دلایلی امکان و نیاز به تغییر آن نداریم.
    همانطور که بسیاری از نرم افزارهای بزرگ دنیا با زبان فارسی مشکل دارند این انجمن نیز مشکلاتی با زبان فارسی دارد و مهمترین آن مد تشکر است. متاسفانه بسته تشکری که ما بر روی این انجمن نسب کردیم، از طرف توسعه دهنده اصلی دیگر پیگیری نمیشود و به کل متروکه شده است و برای همین ما جهت حفظ تشکرهای کاربران مجبوریم که انجمن را پدیت نکنیم و لذا نمیتونیم امکانات بهتری برای کاربران فراهم کنیم.
    برای همین 2 راه حل داریم :
    1- انجمن رو پدیت کنیم و امکانات بهتری برای کاربران ایجاد کنیم که به قیمت پاک شدن تشکرها تمام خواهد شد.
    2- انجمن رو در همین شرایط فعلی نگه داریم که قطعا در دراز مدت به مشکل خواهیم خورد.

البته بعد از پدیت انجمن جهت هماهنگی ماژول تشکر فعلی تلاش خواهد شد ولی صادقانه بگم که احتمال بازگشت تشکرها کم خواهد بود و اگر گزینه 1 را انتخاب میکنید به حساب حذف تشکرها رای دهید.

متشکر از وقتی که گذاشتید.
    681
    انجمن پدیت شده و تشکرها حذف شوند
    0%
    387
    تشکرها حفظ شده و انجمن پدیت نشود
    0%
    294
    I ❤️ ECA

پاسخ : حذف تشکرها

سلام مهندس
    میشه بفرمایید با حذف این امکان تشکر ، چه امکانات جدیدی به سایت اضافه میشه؟
    آخه این تشکر ها به نظر من باعث بیشتر راغب شدن افراد به دادن پاسخ به موضوعات میشه پس اگه بدونیم به جای این چه چیزهایی میاد خیلی میتونه در نظر سنجی کمک کنه
    Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

بنده هم موافق بودن تشکرها هستم ولی وقتی ایجاد محدودیت میکنه باید انتخاب انجام بشه.

امکان اینکه دقیق ذکر کنم چه امکاناتی اضافه خواهند شد نیست چون تازه بعد از ارتقا باید به فکر فارسی سازی بسته ها باشم ولی برای مثال هنگامی که انجمن از نسخه 1 به 2 ارتقا پیدا کرد امکاناتی از قبیل تاپیک ها مرتبط، لیست تاپیک های مورد علاقه، نوشتن سطح تحصیلات در پروفایل و .... به انجمن اضافه گردیدند که امیدوارم بتونیم امکاناتبهتری برای دوستان ایجاد کنیم .
      در ضمن ارتقا انجمن از لحاظ امنیت و سرعت سایت نیز بسیار مفید خواهد بود.

البته بازهم میگم که من سعی خواهم کرد که بعد از پدیت به نوعی این تشکرهارا حفظ کنم ولی چون اصلا قابل پیشبینی نیست ، من احتمال حذف کامل را مطرح کردم.

متشکرم
      I ❤️ ECA

دیدگاه

یه فرصت مناسب پیش اومد ، تا موردی که همیشه ازش نگران بوده ام رو مطرح کنم.
        همیشه وقتی حرف پدیت سایت میشه ، تنم می لرزه!
        چون قالب کنونی سایت ، بدجوری باحاله و کارکردن توش ، بسیار راحت و فوق العاده هست.
        توی چند انجمن دیگه با موضوعات اتومبیل عضو هستم ، تا آدم میاد یه پست بزنه ، شکنجه شروع میشه. نه دگمه پیش نمایش داره و نه . . .
        حالا رنگ زمینه و فرم نمایش آواتارها و نمایش ساعت و تاریخ پست ها و . . . بماند.

ولی قالب این سایت ، خیلی عالی و بسیار کامل و بسیار هوشمندانه انتخاب شده. و به کسی که در همون ابتدا این قالب رو برای ایجاد سایت ، انتخاب کرده ، درود میفرستم.
        از رنگ زمینه بگیر تا . . .
        هر وقت میخوام ، پستی بزنم ، کوچکترین اذیتی نمیشم. هر دگمه ای که مورد نیاز باشه ، موجود هست.

همیشه میترسم ، بنا به دلایل نا معلومی ، یه وقت بخواین این قالب رو عوض کنید.
        پس ، تمنا دارم هر کاری میکنید ، لطفا همین قالب سایت حفظ بشه!

پوزش میخوام ، مطالبم اندکی با موضوع اصلی فاصله داشت.

دیدگاه

جناب feredi عزیز،
          حدو 8 ماه پیش که یک پدیت اساسی روی انجمن انجام دادیم با وجود بسیاری از انتقادات من این قالب را انتخاب کردم و این قالب همان قالب دیفالت SMF هست که به ندرت در سایت ها مورد استفاده قرار میگیره.
          استفاده از این قالب محاسن فوق العاده زیادی داره که شاید امکان نصب تمامی ماژول های موجود روی این قالب، به تنهایی گویای کامل بودن آن است.
          قطعا قالب سایت تغییری نخواهد کرد و این قالب خوش دست برای برنامه نویسی حتما پابرجا خواهد بود.

از اینکه دوستان اینقدر دقیق به موضوع نگاه میکنند واقعا خوشحالم
          I ❤️ ECA

دیدگاه

من هم با نظر جناب feredi کاملا موافقم.
            و از مدیریت محترم سایت و کلیه دوستانی که برای هرچه بهتر شدن سایت کمک
            و فعالیت میکنن، تشکر و قدردانی میکنم. :agree:

دیدگاه

تاپیکهایی هم که در قسمت مورد علاقه ها داریم هم حذف میشه؟؟؟؟؟؟اگر حذف میشوند قبلش اطلاع بدهید تا لینکها را کپی کنیم .

امکان استفاده از انجمنهایی مثل vBulletinنیست .چون امکانات بسیار خوبی دارند و سرعت بیشتری هم دارند
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

جناب بلورچیان همونطور که خودتون فرمودین الان این اتفاق نیفته یه مدت دیگه اجبار واسه اپدیت قطعا رخ خواهد داد.

اما اگر واقعا این تشکر ها اینقدر حائز اهمیت هست نمیشه در صورت عدم بازگشت تشکرها برمبنای تعداد ستاره ها یه تعداد تشکر برای کاربرها لحاظ بشه که یک مقدار این قضیه واسشون راحتتر حل بشه؟البته این نظر کاملا خام هست و اصلا نمیدونم قابلیت پیاده سازی هم داره یا نه!!

اما واقعا اپدیت شدن ارزش از بین رفتن تشکر ها رو داره.

اما لیست مورد علاقه ها حذف میشه بعد از اپدیت؟؟
                فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

انجمن های Vbult مشکل اصلیشون این هست که ایران را تحریم کردند و با شکل های دور زدن میتوان از این سرویس ها استفاده کرد. هرچند که تعداد سایت های زیادی بر اساس این سیستم هستند ولی چون این سایت یک سایت علمی و بازدید بالا است بسیار سریع مورد پیگیری این سیستم ها قرا میگیره .
                  مورد بعد این که تجربه فعالیت 6 ساله من در زمینه SMF باعث میشه که راحتتر بتونم امکانات مورد نظر را پیاده سازم و احساس میکنم وی بالت در این حد برای هدف ما مناسب نباشه
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

خوب به نظر من تشکر آیتم خوبیه
                    اما واقعیت اینه که نمیشه با تکامل و پیشرفت مقابله کرد و باید براش بها هم داد پس . . .

دیدگاه

سلام این فروم یکی از بی دردسر ترین فروم هایی بود که تاحالا دیدم فروم های زیادی عضو هستم ولی خداییش این فروم خیلی جالب تر بود
                      تشکّرها مهم نیست به شرط اینکه فروم به همین حالت حفط بشه و پدیت بشه

آقای بلورچیان به نظر من یکی از اشکالات مهم این فروم نداشتن قسمتی برای پلود فایلهاست چون این سرویس فقط برای کاربران فغّال و افراد مهم ذکر شده مثل مدیر بخش ها و ....... اگر پلود سنتر برای همه افراد که عضو هستند باشه خیلی عالی میشه
                      AV Maziton 100
                      Render By Artlantis Studio
                      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

:mrgreen:
                        یه پیشنهاد
                        اقای بلور چیان امکان ایجاد یک صفحه موقت برای تست اپدیت جدید هست ؟
                        ایجاد کنید لینک بدید همه برن تست کنن بعد نظر بدن !!
                        شاید واقعا ارش اپدیت داشته باشه
                        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام.
                          مسلما وقتی اختیار بین انجام دو انتخاب که یکی تا حدودی اجباری هست (یا میشه) و دیگری که کم کم رنگش هم کمتر و کمتر میشه پیش میاد دیگه نمیشه گفت "انتخاب کنین!" چون طبق فرمایش خودتون عملا بعد از یک مدت این اجبار میشه. پس فکر میکنم بهتر باشه که تشکر ها حذف بشه و فقط بعد از این مرحله سعی کنیم با هم امکانات رو بهتر کنیم.

دیدگاه

راه حل جایگزینی برای تشکر کردن وجود نداره ؟
                            به نظر من وجود تشکر خیلی مهم است . چون این جوری هم فردی که مطلبی رو در اختیار دیگران قرار می دهد دل گرم می شه و هم می شه فهمید که فرد مورد نظر تا چقدر مطالبش مفید بوده .

این موضوع بیشتر زمانی که نسبت پست ها به تشکر ها معقول هست خیلی مهم می شه . و به نظر من این گونه افراد قابل ستایش می شوند .

راستی در نظرسنجی بالا که در هر دو گزینه تشکرها حذف می شود که .

ببخشید دیروز تا صبح بیدار بودم و هر دو مورد رو یکی دیدم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی کربلایی
                              راستی در نظرسنجی بالا که در هر دو گزینه تشکرها حذف می شود که .
                              در یکی حذف و در یکی حفظ میشود !
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X