اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف تشکرها

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چرا خودمون نمی سازیم؟

از یه طرف پدیت باید انجام بشه و از طرف دیگه اگر ماژول تشکر کردن در پدیت باشه و فقط تشکر های کنونی حذف بشن زیاد مشکل نداره.
    من نمی دونم یعنی مهندسای نرم افزار ایرونی نتونستن یه انجمن ساز خوب بسازن؟ والله اگر دستگاه الکترونیکی پیشرفته بود ، ما برقی ها تا الان هزارتا ازش ساخته بودیم! :biggrin:
    هر چند من با انجمن ها کار نکردم ولی سایت طراحی کردم و فکر نکنم اگر خود بر و بچه های سایت دست به کار بشن و یه انجمن ساز بسازن زیاد طول بکشه.به هر حال اکثر کاربران این سایت در چند زبان برنامه نویسی مهارت دارن و از توشون چند نفر پیدا می شه که بتونن از این کارا بکنن :agree:
    به هر حال هر کاری می کنید این نکات رو تو پدیت جدید رعایت بکنید بد نیست:
    1. برای تشکر و ارسال و اضافه کردن به لیست مورد علاقه و ... صفحه رو رفرش نکنید.( مثل قابلیت پیش نمایش که رفرش نمی خواد)
    2. لیست مورد علاقه رو قابل تنظیم و سازماندهی و جستجو کنید.
    3. شکلک ها رو بهتر و بیشتر کنید .
    4. یه دستی به رنگ و لعاب سایت بکشید و از اینی که هست ساده ترش کنید ( من از قیافه سایت های جدید رقیب اینجا خوشم میاد-اسم نمیبرم)
    5. صفحه فهرست و صفحه شخصی کاربران رو راحت تر و آسان تر کنید . ( شاید حالت منویی بهتر باشد و کاربر سریعتر به جایی که می خواد برسد)
    6. در صورت امکان انجمن رو در ECA.IR و سایت خرید و .. رو در آدرس های فرعی قرار بدید.
    7. منوی اصلی رو ساده تر و در عین حال با جزئیات بیشتر تنظیم کنید.( منوی کشویی خیلی مناسبه)
    8. بالای صفحه ( بعد از لوگوی سایت ) مشخصات و جزئیات نوشته شده رو بردارید و به سمت راست صفحه منتقل کنید و در صورت امکان تبلیغات بالای صفحه رو به میان پست ها ببرید تا اولین چیزی که دیده بشه همون چیزی باشه که کاربر دنبالشه ( از کارایی تبلیغات کم که نمیشه هیچ اضافه هم می شه!)
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

پاسخ : حذف تشکرها

از بنده هم سلام جناب بلورچیان.
      من، هم با تشکرها موافقم هم با پدیت شدن!!
      ولی اگه یه کم بیشتر فکر کنیم می فهمیم که پدیت شدن میچربه به حذف تشکرها...
      فقط اگه بشه یه آلترناتیو واسه تشکرها در نظر گرفت که خیلی عالی میشه، اگه نه هم که بازم پدیت سایت ارزششو داره.
      به نظر من اگه اعضا یه کم در جریان باشن که بعد از پدیت چه امکانات بهتری قراره نصیبشون بشه، فکر کنم بهتر بتونن نظر بدن :agree:
      هر چند که بالاخره به خاطر آینده ی سایت باید این تغییرات اعمال بشه و من هم عرض کردم با تغییرات موافقم فقط جهت تصمیم گیری راحت تر دوستان عرض کردم :smile:
      زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
      امتحان ریشه هاست
      ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
      زندگی چون پیچک است
      انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

lotfan tabligat ra hazf &emkanat ra afzayesh dahid

دیدگاه

دوستان بسیار از مشارکتتون در این نظرسنجی متشکرم
          طبق نظر اکثریت پدیت انجمن طی 2 هفته آینده صورت خواهد پذیرفت و مابقی اخبار به زودی به اطلاع شما عزیزان خواهد رسید.

متشکرم
          I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X