اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف تشکرها

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حذف تشکرها

بله من هم موافق هستم و بهتر این اصلاحات که به نفع انجمن دوست داشتنی ECA هست انجام بشه. :job:

ولی یه نکته می خوام بگم که اگه امکانش هست در وضعیت تاپیکها و جستجوها یه بررسی بشه.
    وقتی در مورد موضوعی در انجمنی به خصوص AVR جستجو می کنیم به کلی موضوع بی پاسخ برمی خوریم که کار جستجو رو طولانی و خسته کننده می کنه.
    و اینکه قابلیت جستجو کمی هوشمندتر بشه و ارتقا پیدا کنه.
    خیلی ممنونم.
    انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

سرچ فعلی سایت خیلی هم بد نیست،بعضی سایتا که مثلا جستجوشون پیشرفتس امکان سرچ عبارات کوچیک مثلا دو حرفی رو نمیدن،اما خدا رو شکر تو این فروم این امکان هست،همین طور قالبهای دست و پا گیر و "کاربر ناپسند" انجمن های زرد رو که فراموش نکردین؟(همین طور مشکل لود شدن نصفه نیمه و ناقصشون تو مرورگر که البته شاید به عملکرد سرور بیشتر مربوط باشه)بنظرم هر امکانی هم که میخواد اضافه بشه بهتره تو همین قالب اضافه بشه،فقط شکلکا رو بی زحمت بیشتر کنید اگه بتونید تمام شکلکای این سری رو اضافه کنید خیلی باحاله و به ارائه منظور و مفهوم کمک میکنه :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
      این چند تا رو از این سری شکلکا پیدا کردم اما همه شکلکای این سری خوبن(اگه میشه همشو اضلفه کنید)

رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام خدمت مدیرت عزیز ..بله مشکلی اساسی همین تشکر ها بود ...وقتی یه موضوع رو به لیست مورد علاقه ها هم اضافه میکنی یه همچینن چیزی پیش میاد که کلا به صفحه ی مورد علاقه ها انتقال پیدا میکنی که برای من زیاد خوشایند نبود در کل خیلی کارتون مفید هست مهندست... من هم نظرمو تو نظر سنجی دادم.

دیدگاه

با سلام.نظر من من هم اینه که پدیت بشه ولی برای تشکرها به نسبت ستاره ها یک مقداری قرار بدین که صفر نشه دیگه :redface:
          با تشکر از مدیران
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

جناب بلورچیان

به نظر من هم هر چه سریع تر به ویبولتین ارتقا بدید

ویبولتین با ایران مشکلی نداره و فقط هزینه راه اندازی مسئله هستش که حدود 300 تومنی میشه

اگر هم با هزینه مشکل باشه

با یک عنوان کاربری به نام vip مشکل حل میشه

یا اینکه از هاست وارز استفاده کنید و ویبولتین کرک استفاده کنید

با توجه به بار علمی بسیار بالای این انجمن واقعا حیف هستش که روی ویبولتین نرید

دیدگاه

سلام
              من درست متوجه نشدم یعنی بعد از پدیت سایت در کل بدون تشکر میشه و کسی نمی تونه از کسی که اونو راهنمایی کرده تشکر کنه یا اینکه فقط تشکر های قبلی حذف میشه ؟
              با اینکه تشکر خیلی جالبه ولی من میگم هر جور خودتون صلاح میدونید .
              گرچه من دوست ندارم کلا سایت بدون تشکر بشه :mrgreen:
              مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

آقای بلورچیان در پست اول اشاره کردن بهترین انجمن ساز رایگان همین SMF هست ولی به نظر من اینطور نیست . یکی از بهترین ها در این زمینه MyBB هست که کلی پلاگین واسش موجوده و با فارسی هم مشکلی نداره . فکر کنم بعد از وی بولتین حرف اولو بزنه

در مورد درجه یک بودن وی بی هم که شکی نیست. انجمن درآمد خوبی داره و به راحتی میتونه نسخه قانونی رو تهیه کنه و بهترین شرایط رو برای کاربران فراهم کنه

و در آخر آقای بلورچیان فرمودن 6 ساله با این سیستم کار میکنن و بهتر روش مدیریت دارن ، اینم یه حرفیه چون ایشون هستن که باید بیشتر کارارو انجام بدن

در صورت تغییر سیستم به وی بی یا ما بی بی میتونیم کمک کنیم . در صورت موندن این سیستم هم مشکلی نباشه فک کنم . اگه بتونین به جای تشکر از امتیاز دهی استفاده کنید شاید جایگزین مناسبی باشه

دیدگاه

والا SMF به شدت در ایران ناشناخته هست و دلیلش هم این هست که تمام توسعه دهندگان فارسی کشیدن کنار و افتاده دست افراد غیر متخصص.
                  به جرات میتونم بگم که VB بسیار قویتر از SMF هست ولی مقایسه این دو زیاد عادلانه نیست.
                  بازهم راحت خدمتتون عرض میکنم که SMF قویترین انجمن رایگان و VB قویترین انجمن پولی به حساب میاد و مطمئنم که هردو برای سایت ما مناسبند.

من طبق سوالی که به طور مستقیم از تیم VB کردم گفتند که نمیتونند به ایران سیستم رو بفروشند و اگر مطلع بشند به راحتی قابل پیگیری هست و متاسفانه با یک سرچ راحت تموجه میشید که تو خود انجمن VB دوستان ایرانیمون 1-2 مورد گزارش سایت های فارسی رو دادند و باعث حذف سرور شده.
                  با توجه به سابقه ای که داشتیم (شکایت انتشارات و شرکت های آمریکایی از سایت) من فعلا این ریسک رو نمیکنم و امیدوارم کاربران عزیز هم یکم با کمبودهای موجود کنار بیان و من هم سعی میکنم در حد توانم بهترین هارو براتون فراهم کنم.

موفق باشین
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام
                    آیا با راهی مشابه ذیل ، دور زدن امکان پذیر است؟
                    با کمک دوستان مقیم خارج از کشور، www.eca.com یا forum.eca.com را مثلا ثبت کانادا کنیم،( برای امور انجمن )
                    از VB در اون یکی استفاده کنیم و در www.eca.ir یک لینک به اون قرار بدهیم و بلعکس .
                    با سپاس
                    گشتی در لاله زار
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

منم با اپدیت شدن موافقم

دیدگاه

به عنوان کسی که با سیستم های مدیریت محتوای اینترنتی کار میکنه و با پدیت های اونها و نگهداری اونها سر و کار داره کاملا میشه فهمید که ممکنه بعد از پدیت برخی امکانات از کار بیافته و نشه ازشون استفاده کرد .
                        از لحاظ امنیتی هم اصلا قابل قبول نیست که از ماژول های قدیمی که ممکنه در پدیت های سایت ایجاد باگ های ناخواسته کنند استفاده کرد .

پس بهتره به خاطر تشکر ها کل سایت رو به خطر نندازین...

در ضمن تشکر ها در اصل نمایش دیگری از فعالیت های فرد در انجمن هست که ستاره های فرد بهتر از تعداد تشکر ها میتونه به ما در فعالیت ها مون کمک کنه .

در ضمن تجربه نشون داده همیشه یک نرم افزار پدیت امکانات و گزینه های جدید تر و بهتری برای افزودن به سایت داره...

در مورد وی بولتن هم من کار نکردم ولی باید بگم سایت های بزرگی که پشتیبانی سیستم های سایت ساز و مدیریت محتوا رو دارن خودشون از وی بولتن استفاده میکنن (خود این سایت ها به شدت به قوانین کپی رایت متعهد هستن)
                        بهتر است قبل از تصمیم نهائی از مدیران این سایتها نیز گفتگو کنید ....
                        من رو با نام " بهرام الکترونیک " میتونید تو نت پیدا کنید. !!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام پورعلی بابا
                          در ضمن تشکر ها در اصل نمایش دیگری از فعالیت های فرد در انجمن هست که ستاره های فرد بهتر از تعداد تشکر ها میتونه به ما در فعالیت ها مون کمک کنه .
                          با این جمله موافق نیستم :NO: تعداد ستاره ها فقط فعالیت فرد رو مشخص میکنه ( اعم از فعالیت مفید و غیر مفید) ... ولی تعداد تشکر ها کار مفید فرد رو مشخص میکنه یعنی بیان میکنه فرد چقدر تونسته برای دوستان مفید باشه و بهشون کمک کنه ...
                          از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

البته تشکر هم میتونه شامل کار غیر مفید هم باشه
                            مثلا در قسمت گفتگوی ازاد و ...

دیدگاه

به نظر من هم اپدیت بشه خیلی خوبه! اگر هم بشه تمام تایپیک هایی سوالی مطرح شده و جوابی دریافت نشده و قدیمی هست پاک بشه خیلی خوبه! اگه تایپیک های مهم هم اصلاح بشه و تایپیکهای لازم یکی بشه و انجمن ها خلوت تر بشن خیلی خوبه! جواب سوال ها هم زودتر پیدا میشه! مثلا انجمن رباتیک رو میشه کلی خلوت کرد و تمام مقاله های مهم رو یکجا جم کرد و تایپیک های مهم رو کمتر از تعداد فعلی کرد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                                البته تشکر هم میتونه شامل کار غیر مفید هم باشه
                                مثلا در قسمت گفتگوی ازاد و ...
                                تشکر های گفتگوی آزاد رو هم گذاشتم به حساب اینکه بعد 10 روز پاک میشن ...

آقای بلورچیان رای گیری به اتمام نرسید :biggrin: پدیت سایت قطعی شده دیگه ؟ تو چه مرحله ای هست ؟ :redface: (البته ببخشیدا زیادی فضولی کردم )
                                از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X