اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف تشکرها

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حذف تشکرها

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
    :mrgreen:
    یه پیشنهاد
    اقای بلور چیان امکان ایجاد یک صفحه موقت برای تست اپدیت جدید هست ؟
    ایجاد کنید لینک بدید همه برن تست کنن بعد نظر بدن !!
    شاید واقعا ارش اپدیت داشته باشه
    خیر شدنی نیست.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

دادا اپدیت کن
      کار نشد نداره
      بعد باهم تشکر هارو بر میگردونیم
      منم کمک میکنم
      php بلدم
      هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
      بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
      میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام

درسته اگر ما ایرانی هستیم پس هیچ کاری برایمان نشد ندارد
        راستی اگر پوسته سایت رو تعویض کنید به نظر من بهتر است یعنی یکم رنگ و لعابش بدید !!!!

با سپاس
        http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

با سلام خدمت همه اساتید بزرگوار.
          راستش خودمو در حدی نمیدونم که بخوام نظر بدم ولی میخوام بگم که تشکر حذف بشه مگه چه مشکلی هست؟
          اصلا نیازی هست تشکر ها باشه؟؟؟خیر.
          من نظرم اینه که شما پدیت بکنید نتونستید تشکر هار رو برگردونید هم فدای سرتون.چیزی که مهمه مطالب داخل فرومه.مهم دیتا بیسه.
          درضمن نمیدونم منظورتون از پدیت ارتقا همین سیستمه یا کوچ کردن به یه سیستم دیگه.اگر میخواین کوچ کنین مطالب پایین رو بخونین.
          نمیخوام فروم رو به باد انتقاد بگیرم،پستهای دوستان رو هم کامل نخوندم.اما این قالب و این سیستم فروم ساز بسیار قدیمی شده.الان انجمن سازهای بسیار قوی تری هستند که به جرعت میتونم بگم VBuletin بهترینشونه.
          ما خودمون با ویبولتین انجمن داریم و میدونم که چه امکاناتی داره.با فارسی هم مشکل حادی نداره.اگر هم در امر پیاده سازیش کمکی ازم بربیاد انجام میدم.خیلی کار کردم.
          تنها مشکلی که داره رایگان نبودنشه که البته فکر میکنم برای یه همچین انجمنی برای خرید یه نسخه قانونی مقدار 400 هزار تومن مبلقی نباشه.میتونید کرک شده رو هم تست کنید ولی چون رنکینگ گوگلتون بالاست قطعا به مشکل میخورین.
          زیادی حرف زدم نه :mrgreen: :redface:

دیدگاه

با درود . . .
            من با حرف جناب آقازاده موافقم. این کار اگر هم فعلا انجام نشه بعدها حتما باید انجام بشه. پس گذاشتن نظرسنجی تنها جنبه احترام به کاربران رو داره و در اصل باید باتکنولوژی پیش رفت و انجمن را پدیت نمود.
            از طرفی هم وجود گزینه تشکر و آمار تشکرها باعث ایجاد ترغیب کابر جهت فعالیت شده و باعث میشود تا او با امید بیشتری ادامه دهد.
            نمونش بنده! با این حال که سرباز بودم به خاطر اینکه تاپیک آموزش تابلو روان با استقبال خوبی رویرو شد و سرشار از تشکر شده بود در مرخصی ها فقط بدنبال نوشتن مطلب برای اون تاپیک بودم.

اما در کل بهتره که در کل سایت تغییر داده بشه و کمی چهره متفاوت تری پیدا کنه. ضمن اینکه قابلیت های فعلی حفظ بشه.

یه سوال:
            جناب بلورچیان نمیشه مثل قدیم ها ستاره بگذارید!! :biggrin:
            اینطور تا حدودی مشکل تشکر هم برطرف میشه.

با سپاس
            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

بالاخره یه روزی یه کسی پنیر مارو جابجا میکنه و ماهم تا مجبور نشیم نمیخوایم تغییر کنیم.
              ولی من ترجیح میدم انجمن پدیت بشه شاید کار با امکانات جدید ارزش این تغییرات رو داشته باشه (حتما داره که یه سری به خودشون زحمت ایجاد تغییرات رو دادند)

دیدگاه

خواهشا خیلی عوضش نکنید! چون این قالب خیلی ساده و راحت و در عین حال کاراست! فقط موقع تشکر صفجه رفرش میشه که لزومی نداره! تشکر باید باشه! توی اپدیت هم فقط سعی بشه ایرادات رفع بشه و نه اینکه چیزایی اضافه بشه که کار کردن با سایت رو سخت کنه یا گیج کننده باشه! میتونید قالب رو جذاب تر و به روز ترش کنید ولی در عین حال ساده باشه خیلی چیزای ریز و بدرد نخور اضافه نشه! قشنگ و جذاب و ساده!!!

دیدگاه

:rolleyes:
                  اپدیت کنید :mrgreen: با هم کاری همه کار ها رو سرو ساملان میدیم
                  یه چند تا تشکر دیفالت برای همه تعریف می کنید با توجه به تعداد ارسال زمان انلاین بودن کار بران وووو چیز های دیگه که ای طوری میشه گفت که تشکر ها کامل حذف نمیشه
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                    اپدیت کنید با هم کاری همه کار ها رو سرو ساملان میدیم
                    یه چند تا تشکر دیفالت برای همه تعریف می کنید با توجه به تعداد ارسال زمان انلاین بودن کار بران وووو چیز های دیگه که ای طوری میشه گفت که تشکر ها کامل حذف میشه

فکر کنم این کار درست نباشه دایی حامد :mrgreen:
                    در اینصورت منی که روزی 15 یا 16 ساعت دارم میام تو سایت باید ستاره بارون بشم و یا همه شروع میکنن به ارسال اسپم تو پستها تا ارسالهاشون بره بالا(کم نیستن این دست تاپیک ها هم!) مثلا یکی رو میشناسم که با فواصل چندین دقیقه ای توی یه تاپیک حدود 10 تا پست پشت هم داده !!! با اینکه میتونسته همه حرفها رو در یک پست با حدود 20 خط بنویسه. بالای 1500 تا ارسال هم داره! در اینصورت فکر کنم ستاره های آسمون هم جواب گو نباشه
                    بهتره کمی دوراندیش تر باشیم و ببینیم چه چیزی رو در ازای چه چیزی از دست میدیم. در اینجا اگر فقط بحث تشکرها هست که به نظر من در ازای موارد جدیدی که در قالب جدید هست حتی به چشم هم نمیاد. یکی از این موارد طبق گفته جناب اکرمی سینتکس هایلایتر هست که به نظر من یه نیاز واجب برای انجمن های برنامه نویسی هستش.

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                    بدرود . . .

دیدگاه

پدیت کنید همه چی نیاز به طرقی داره پیش به سوی پیشرفت
                      معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

پدیت که بشه در صورتی که باعث هم زیبا شدن هم ارسال پاسخ سریع تر بشود و... 1000 البته که بهتره

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید

مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است

دیدگاه

یه پیشنهاید هم بنده بگم :mrgreen: :nice:
                          امکانش هست توی ورژن جدید یه فکری هم واسه ی ماژول تشکر بکنید که نیازی به رفرش شدن دوباره ی صفحات نباشه؟
                          The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

من که بی صبرانه منتظر پدیت هستم :applause: ولی دلم برای این راحتی و سادگیش تنگ میشه :cry:
                            از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

سادگی انجمن حتما به همین شکل باقی خواهد ماند.
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

به نظر من انجمن رو به ویبولتین پدیت کنید خیلی بهتره کلی امکانات داره
                                و از اون طرف راحت پدیت میشه
                                یه نظر سنجی در مورد این راه بندازید بهتره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X