جدیدترین ویرایش توسط mohamadrezaa; ۲۳:۴۴ ۱۳۹۵/۰۳/۲۰.
از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
--------------------------------------------------------
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
جای باطری های سایز کوچک لیتیوم-یون هم خیلی خالیه .. نیازی هم نیست ارزونتر از بقیه سایت ها باشه .. یکم گرونتر هم شد فکر نکنم ایرادی داشته باشه .. همینکه وسایلتو از یجا میخری و لازم نیست از چند سایت سفارش بدی ارزش داره...
زندگی پر ز وجود است ولی ..
ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...
سلام
اول خواستم از همه کسانی که زحمت میکشن تشکر کنم تو انجمن
یه چیزی این انجمن هر بدی که داره به قول خودم و دوستان یه چیز خوبی که داره نحوه جستجو کردنش هست که با گوگل این کار رو میکنه که بسیار عالی هستش
در خواست من هم اگه امکان داره فیبر کدارچاپی با اندازه های بزرگتر بیارید
و لوازم مدارچاپی هم بیاورید
دیگه کاغذ و ... که سرکایه نمیخواد همین جا هست
از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
دیدگاه