اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

سلام به دوستان عزیز.تازه وارد هستم. قراره تعمىرات موباىل و تبلت شروع کنم. شدىدا نىاز به کمک فکرى دارم. هىتر گورداک 968 d آىا به درد میخوره که بخرم. بازم ببخشىد که مزاحم اساتىد شدم. دعام کنىد

دیدگاه

درود
      دو گروه کالا جاش توی ایران و توی فروشگاه شما خالیه که متاسفانه برای کاربرهای معمولی هم شناخته شده نیستند
      البته اگر تامین کالا و معرفی را با هم انجام بدید میتونه برای فروشگاه در این مورد مرکزیت ایجاد کنه

اول -دستگاههای کامل و سنسورهاو ماژولهای ارزان قیمت برای تشخیص آلودگی هوا pm2.5 و pm10 که قیمت مناسب و عملکرد مطلوب داشته باشد . سنسورهای حال حاضر قیمتهای بالای 250 هزارتومان دارند

دوم - از اونجایی که اکثر دوستان به مقدار زیادی از مدارات الکترونیک اوراقی دسترسی دارند
      تجهیزات خرد کردن قطعات و حرارت دادن و مواد شیمیایی مناسب برای بازیافت فلزات گران قیمت مثل طلا و پلاتین و....
      میتواند یک بیزینس جدید را با مرکزیت تامین مواد مصرفی از طریق شما ایجاد کند
      البته نیاز به قسمت اختصاصی و آموزش هم در انجمن دارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Glimpser
        درود
        دو گروه کالا جاش توی ایران و توی فروشگاه شما خالیه که متاسفانه برای کاربرهای معمولی هم شناخته شده نیستند
        البته اگر تامین کالا و معرفی را با هم انجام بدید میتونه برای فروشگاه در این مورد مرکزیت ایجاد کنه

اول -دستگاههای کامل و سنسورهاو ماژولهای ارزان قیمت برای تشخیص آلودگی هوا pm2.5 و pm10 که قیمت مناسب و عملکرد مطلوب داشته باشد . سنسورهای حال حاضر قیمتهای بالای 250 هزارتومان دارند

دوم - از اونجایی که اکثر دوستان به مقدار زیادی از مدارات الکترونیک اوراقی دسترسی دارند
        تجهیزات خرد کردن قطعات و حرارت دادن و مواد شیمیایی مناسب برای بازیافت فلزات گران قیمت مثل طلا و پلاتین و....
        میتواند یک بیزینس جدید را با مرکزیت تامین مواد مصرفی از طریق شما ایجاد کند
        البته نیاز به قسمت اختصاصی و آموزش هم در انجمن دارد.
        پیشنهادات خوبی بود ولی به نظرم جای خیلی چیز های پیش افتاده تر هنوز خالیه.
        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

سلام خدمت آقای بلورچیان و تمامی کادر سرپرستی سایت
          فکر کنم پارسال یک پیشنهاد دادم که همراه با هر قطعه ای که برای فروش میگذارید سایر لوازم اون قطعه رو هم پیشنهاد کنید برای خرید . البته الان هم به نظر میرسه توی فروشگاه این کار انجام میشه منتها قطعاتی که پیشنهاد میشه رندوم هست و بعضا ارتباطی نداره با چیزی که معرفی میشه.
          چند وقت پیش یک برد sim908 از فروشگاه گرفتم . شاید مهمترین خصوصیت این ماژول قسمت gps اون باشه . اما الان که مشغول راه اندازیش هستم متوجه شدم که آنتن gps ندارم و همراه ماژول هم نبود اگر این قابلیت فعال باشه این مشکلات کمتر میشد . با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
            سلام خدمت آقای بلورچیان و تمامی کادر سرپرستی سایت
            فکر کنم پارسال یک پیشنهاد دادم که همراه با هر قطعه ای که برای فروش میگذارید سایر لوازم اون قطعه رو هم پیشنهاد کنید برای خرید . البته الان هم به نظر میرسه توی فروشگاه این کار انجام میشه منتها قطعاتی که پیشنهاد میشه رندوم هست و بعضا ارتباطی نداره با چیزی که معرفی میشه.
            چند وقت پیش یک ماژول sim908 از فروشگاه گرفتم . شاید مهمترین خصوصیت این ماژول قسمت gps اون باشه . اما الان که مشغول راه اندازیش هستم متوجه شدم که آنتن gps ندارم و همراه ماژول هم نبود اگر این قابلیت فعال باشه این مشکلات کمتر میشد . با تشکر
            در همین ارتباط من یک خمیرفلکس سرنگی خریدم از فروشگاه ولی نه پمپ داره و نه سوزن
            اونی که خریدم:

اونی که باید داشته باشه:

اگر سوزن و پمپ نداشته باشه من چجوری باید استفاده کنم
            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
            --------------------------------------------------------
            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

عزیز دل ما کجا نوشتیم سرنگی هست !
              تو شکل شما سوزن میبینی چیزی میبینی ؟
              این برای استفاده راحتتر اینجوری هست که از پشت حل بدین تا خمیر بیاد بیرون !
              میتونید تو بخش سوالات کالا مطرح کنید نه تو بخش پیشنهادات !
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                اقای بلورچیان امکانش هست که کلیه قطعات مدار این انجمن تو یه پکیجی جمع بشه و هر کس خواست بخره؟
                من خودم واقعا از بود و نبود بعضی قطعه ها گله دارم

یعنی من قطعها رو در بیارم و لیست رو بدم خدمت شما

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96054.0
                برد جوجه کشی:
                مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                  عزیز دل ما کجا نوشتیم سرنگی هست !
                  تو شکل شما سوزن میبینی چیزی میبینی ؟
                  این برای استفاده راحتتر اینجوری هست که از پشت حل بدین تا خمیر بیاد بیرون !
                  میتونید تو بخش سوالات کالا مطرح کنید نه تو بخش پیشنهادات !
                  نه سرنگی که ننوشتید میبخشید اگر اشتباه نوشتم :mrgreen: :cry:
                  ولی خب چرا نداره؟؟؟؟؟؟؟الآن باید از کجا بخرم خیلی وقته خریدم ولی بی استفاده مونده
                  در ضمن تشکر میکنم از شما و همکارانتون :applause:
                  ولی خب اگر بقیه لوازمش رو هم بیارید ممنون میشیم
                  راستی پیشاپیش عید رو تبریک میگم :wow:
                  امیدوارم سال خوبی برای همه اللخصوص انجمن باشه
                  از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                  تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                  اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
                    سلام
                    اقای بلورچیان امکانش هست که کلیه قطعات مدار این انجمن تو یه پکیجی جمع بشه و هر کس خواست بخره؟
                    من خودم واقعا از بود و نبود بعضی قطعه ها گله دارم

یعنی من قطعها رو در بیارم و لیست رو بدم خدمت شما

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96054.0
                    بله شدنی هست
                    میتونید ایمیل بزنید بهم؟
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                      بله شدنی هست
                      میتونید ایمیل بزنید بهم؟
                      اقای بلورچیان پس صبر کنید تا قطعات رو در بیارم و ایمیل بزنم
                      با تشکر
                      برد جوجه کشی:
                      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

با سلام

قبل از هر چیز سال جدید رو به تمامی اعضای سایت تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی رو داشته باشین.

لطفا رگلاتورهای step - up مثل LM2577 رو به فروشگاه اضافه کنید.
                        -----------------------------------------------------------------------------------------
                        اضافه شده ...

همچنین فرستنده مادون قرمز SMD رو اگه میشه اضافه کنید و لطفا مشخصاتشون رو هم بزارین چون در بعضی پروژه ها طول موجشون مهم و حائز اهمیته.

با تشکر
                        چرا ناراحتی پاتریک!
                        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                        - از دیدنش ناراحت شدی؟
                        + نه
                        پس چی ناراحتت کرده
                        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        محصولات

دیدگاه

میکروکنترلر avr سری L اصلا ندارید .
                          میکروکنترلر ATMEGA 48 همه جا 3500 تومان هست که شما 2000 تومان گرونتر میفروشید (5500 تومان)

دیدگاه

وقت بخیر

ظاهرا سری L کم هست و بجاش سری A هست !!

دیدگاه

با سلام و عرض تبریک عید به خانواده بزرگ eca ، آقای بلورچیان برد آموزشی حرفه ای NXP LPC1768 Cortex-M3 Re در فروشگاه دیگه عرضه نمیشه یا فعلا موجودی نداره ؟ چون تو فروشگاه دیدم گزینه قیمتش برداشته شده بود .
                              خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                              [hr]

دیدگاه

یه سری به این بزنید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...seen#msg782445

دیدگاه

لطفا صبر کنید...