اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
    اینجا که عکس دادین کجاست ؟!
    یعنی واقعا باورتون میشه مقاومت vishay باشه ؟!
    بستگی به فروشنده اش داره و صد البته خریدارش !

دیدگاه

مقاومت اگر vishay باشه باید اونقدر گرون باشه که دوبل این قیمت فروخته بشه.
      اینکه رو قوطی مقاومت چی بنویسه یک بحثی هست اینکه ما واقعا از اون شرکت بخریم و بعد پارامترهای دقیقش رو بذاریم برای خرید مشتری و .... یک بحث دیگه
      نمیگم این اطلاعات بد هست ولی وقتی واقعی نیست فقط مشتری رو گول میزنه همین.

آدرس هم جزو مواردی هست که تو سایت هی تبلیغ کردن و اسپم دادن برا همین فیلتر شده ... حروفش رو با فاصله بزنید تا دیده بشه
      مرسی
      I ❤️ ECA

دیدگاه

اینکه رو قوطی مقاومت چی بنویسه یک بحثی هست اینکه ما واقعا از اون شرکت بخریم و بعد پارامترهای دقیقش رو بذاریم برای خرید مشتری و .... یک بحث دیگه

آدرس هم جزو مواردی هست که تو سایت هی تبلیغ کردن و اسپم دادن برا همین فیلتر شده ... حروفش رو با فاصله بزنید تا دیده بشه
        مرسی
        ممکنه
        والا دیگه تا اونجا رو نمیدونم چون تجربه ای ندارم تو خرید از شرکت ها من یا از شما میخرم و یا از پاساژ چهل ستون

این هم آدرس سایت: http://w w w . a s i d e s i g n e r . c o m/
        راستی مقاومت و خازن های فروشگاه ساخت کدوم شرکت هستند؟؟؟محض کنجکاوی میخوام بپرسم
        فقط من موندم که چرا مخفی کاری زیاد میکنیم؟؟؟
        از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
        --------------------------------------------------------
        تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
        اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
          این هم آدرس سایت: http://w w w . a s i d e s i g n e r . c o m/
          مزخف ترین قطعات دنیا رو میتونید توی این سایت پیدا کنید!!!!!!!!
          حتی مزخرف تر از بد ترین جنس های چین
          یه بار به ناچار ازش خرید داشتم

دوره های آموزشی هم مثل قطعاتش میمونه
          جوری سر مردم شیره میماله که نگو
          دوره ای که همه جا 500تومن هست رو 2میلیون میگیره

در کل آشغال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
            مزخف ترین قطعات دنیا رو میتونید توی این سایت پیدا کنید!!!!!!!!
            حتی مزخرف تر از بد ترین جنس های چین
            یه بار به ناچار ازش خرید داشتم

دوره های آموزشی هم مثل قطعاتش میمونه
            جوری سر مردم شیره میماله که نگو
            دوره ای که همه جا 500تومن هست رو 2میلیون میگیره

در کل آشغال
            خیلی ممنون بابت اطلاعی که دادید من نمیدونستم :cry2:
            یعنی تو ایران یه فروشگاه درست و حسابی نداریم که قطعات استوک به مردم نفروشه و کارش درست باشه؟؟؟
            جایی رو میشناسید که سفارش خرد از خارج بیاره
            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376

ولی فکر نکنم غیر واقعی باشه چون تو شیراز هست!!!میدونید که وزارت دفاع تو شیراز یک شرکت صا ایران داره که مطمئنا قطعات با کیفیتی مثل همون که گفتید استفاده میکنند
              اولا شرکتهایی که اسمشون یا آدرس سایتشون در این انجمن فیلتر شده بدونید که در 99درصد موارد شرکت درست حسابی نیستند چون هنوز شعور فعالیت و تبلیغات در یک انجمن که قوانینش به زبان مادری است را ندارند(گفتم 99درصد چون ممکنه یک درصد هم خطای انسانی از این طرف باشه )

دوما :واقعا این استدلالی که نوشتید را یک بار دیگه بخونید :eek: مثلا در شهرما اصفهان صنایع هواپیما سازی و موشکی و اتمی و نطامی داریم پس قطعاتشون را از فروشگاه های اصفهانی تهیه می کنند !!!!؟؟؟اکثر این صنایع شرکتهای همکار یا اختصاصی خودشون را دارند و مستقیم وارد می کنند یا از طریق شرکتهای بزرگ داخلی طبق شرایط خاص تامین قطعه می کنند
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
                اولا شرکتهایی که اسمشون یا آدرس سایتشون در این انجمن فیلتر شده بدونید که در 99درصد موارد شرکت درست حسابی نیستند چون هنوز شعور فعالیت و تبلیغات در یک انجمن که قوانینش به زبان مادری است را ندارند(گفتم 99درصد چون ممکنه یک درصد هم خطای انسانی از این طرف باشه )

دوما :واقعا این استدلالی که نوشتید را یک بار دیگه بخونید :eek: مثلا در شهرما اصفهان صنایع هواپیما سازی و موشکی و اتمی و نطامی داریم پس قطعاتشون را از فروشگاه های اصفهانی تهیه می کنند !!!!؟؟؟اکثر این صنایع شرکتهای همکار یا اختصاصی خودشون را دارند و مستقیم وارد می کنند یا از طریق شرکتهای بزرگ داخلی طبق شرایط خاص تامین قطعه می کنند
                آقا من اشتباه کردم حرفم رو پس میگیرم و پستم رو اطلاح میکنم
                حرف راست جوابی نداره

دیدگاه

مرسی
                  من کاری به این سایت و مشابه هاش ندارم
                  درسته الآن اگر بخواهیم از خود vishay یا نماینده فروشش حتی تو چین مقاومت بخریم اونم روی تعدادهای درخواستی ما قیمت خیلی بالا میشه
                  ولی میتونید روی جنس استوک کار کنید ، اوریجینال و کیفیت بالا با قیمت مناسب !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aie_saber
                    من کاری به این سایت و مشابه هاش ندارم
                    درسته الآن اگر بخواهیم از خود vishay یا نماینده فروشش حتی تو چین مقاومت بخریم اونم روی تعدادهای درخواستی ما قیمت خیلی بالا میشه
                    ولی میتونید روی جنس استوک کار کنید ، اوریجینال و کیفیت بالا با قیمت مناسب !
                    همین جنس استوک رو چجوری بخرم :sad:
                    من آشنایی ندارم با این جورکارها
                    شما جایی سراغ دارید؟؟؟

دیدگاه

سلام
                      حالا که سایت داره اپدیت میشه یه بخشی هم واسش بزارید برای پروژه های غیر رایگان که دوستانی که توی انجمن هستند و پروژه های خاص و کاربردی دارن بتونن اونجا بفروشن در اینصورت هم انجمن از لحاظ علمی کامل تر میشه و کاربردی تر یه درصدی هم از فروش پروژه ها به سایت اختصاص پیدا کنه

دیدگاه

یکی از آرزوهای من در فروشگاه بودن بخشی بود که قطعاتی که خیلی وقت 0 بودن و مجدد موجود میشن رو بشه خودکار لیست کرد.
                        خوشبختانه با یک سری برنامه نویسی تونستیم این کار رو عملی کنیم و الان تو بلوک سمت راست فروشگاه میتونید این مورد رو مشاهده کنید.

موفق باشید
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام خدمت شما
                          آقای بلورچیان لطفا قطعاتی از قبیل هسته فریت وترانسفورماتور اگر امکانش هست بزارید :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
                          راستی من دو سه باری از فروشگاه خرید کردم والبته راضی هم بودم
                          واقعا دستتون درد نکنه :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

چندتا جای خالی تو فروشگاه هست
                            1. فلت های FPC و سوکتشون که smd باشه خالی هست مثلا من 5 تاییشو میخوام هیچ فروشگاهی ندیدم

2. ترمینال های فونیکس بزرگ که بتونن جریان زیادی از خودشون عبور بدم و البته فونیکس هم باشن یا لاقل از هم جدا بشن و دوباره جا برن
                            اینم چند نمونه عکس هاش

3. چند نمونه ترانس رو بردی که من ندیدم لاقل هسته این ترانس ها که بشه مشخصات مورد نظر رو روی اون هسته سوار کنیم (توی کار های نمونه کاربرد زیادی دارن )

4.مقاومت های smd که 1 درصد خطا داشته باشند اونا هم توی فروشگاه نیست
                            http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

سلام
                              جناب بلورچیان
                              این آیتم رو حدود 35 تا موجود دارید ؟
                              http://eshop.eca.ir/%DA%A9%D8%A7%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%81%DB%8C%D8%B4-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86/3493-%DA%A9%D8%A7%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-rj45-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C%DB%8C-lu1s041c.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                                سلام
                                جناب بلورچیان
                                این آیتم رو حدود 35 تا موجود دارید ؟
                                http://eshop.eca.ir/%DA%A9%D8%A7%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%81%DB%8C%D8%B4-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86/3493-%DA%A9%D8%A7%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-rj45-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C%DB%8C-lu1s041c.html
                                بله هست ولی اینجور سوالارو لطفا از پشتیبانی بپرسید جواب میدن
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X