اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط روح الامین نمایش پست ها

بردهای چینی که بهترن(موارد واقعا لازم توشون هست) و ارزونترن.
    الان برا stm32f4 برد چینی چی داریم؟

Sent from my SM-E500H using Tapatalk

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tiny AVR نمایش پست ها
      الان برا stm32f4 برد چینی چی داریم؟
      این هست مناسبه به نظر من:

خرید مینی برد STM32F407ZET6 با قیمت و کیفیت مناسب در فروشگاه ECA. مرجع انواع پروگرامر و بردهای آموزشی، کاربردی و سایر برد های جدید الکترونیکی

فقط اگه توضیحات و این چیزاش چینی بود باید خودت باهاش بسازی. من باهاش مشکلی نداشتم. بردهای ایرانی توی فروم هم هست که ساخت همین ECA هستش:

سری F4 نیست ولی گارانتی داره و برنامه نمونه و امکانات خوبی داره.

دیدگاه

سلام دوستان خازن های مولتی لایر 200 ولت هستند ؟

1 میکرو فاراد اضافه میشه ؟
        I'm going to
        RWTH Aachen
        University

دیدگاه

سلام وخسته نباشید
          آقای بلور چیان خیلی ممنون که موتور های براش لس رو به فروشگاه اضافه کردید
          اگر امکانش هست لطفا درایور های این موتور رو هم بیارید که موتور بدون درایور کار نمی کنه
          راستی ال سی دی نوکیا نمیارید 1100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sjaber نمایش پست ها
            سلام وخسته نباشید
            آقای بلور چیان خیلی ممنون که موتور های براش لس رو به فروشگاه اضافه کردید
            اگر امکانش هست لطفا درایور های این موتور رو هم بیارید که موتور بدون درایور کار نمی کنه
            راستی ال سی دی نوکیا نمیارید 1100
            سلام
            تو برنامه وجود داره ولی زمان دقیق نمیتونم بگم
            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام و خسته نباشید.
              اگه امکان داره ماژول TEA5767 و از این کاغذ های پشت برچسب برای PCB رو هم بیارید لطفا.
              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 512 نمایش پست ها
                سلام و خسته نباشید.
                اگه امکان داره ماژول TEA5767 و از این کاغذ های پشت برچسب برای PCB رو هم بیارید لطفا.
                ممنون
                موجود هست
                I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                  سلام
                  نه آقای بلورچیان منظورم به همراه برد راه اندازش نبود
                  منظورم این ماژوله

ممنون از پاسختون

دیدگاه

آیسی CH340G* مبدل ارزانقیمت (حداقل یک پنجم آیسی FT232 )و قابل اطمینان USB to Serial .
                    از آیسیهای FT که گرون اما اغلب تقلبی هستند بهتر کار میکنه. تعداد پایه هاش کمتر هست(پایه اضافه در واقع نداره) و بعلت اینکه SO16 هست لحیمکاریش آسونتره

دیدگاه

آقای بلورچیان جوابی ندادید؟ازین lcd گیر میاد یا نه؟
                      آقای بلورچیان اینم شناسه این lcd:
                      yb1602a
                      جدیدترین ویرایش توسط shahpoori; ۲۳:۱۷ ۱۳۹۵/۰۵/۲۳.
                      الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

یک نکته ای خدمت آقای بلورچیان عزیز خواستم عرض کنم. هم به نفع فروشگاه ایشونه و هم به نفع مشتریها

من معمولا ماهیانه یک مرتبه فهرست بلندی از اقلام ساده مشتمل بر قطعاتی مثل انواع LED ، انواع ولوم ، ترانزیستورهای ساده ، خازنهای الکترولیت، و ... رو از فروشگاههای آنلاین تهیه می کنم اما اگر تنها یک قلم از این قطعات ساده (مثلا فرض کنین یک مدل Power LED فروسرخ یا فرابنفش) رو در eca پیدا نکنم ممکنه مجبور بشم کل سفارشات رو از اون فروشگاهی تهیه کنم که اون یک قلم کمبود eca رو علاوه بر سایر اقلام فهرستم موجود داشته باشه
                        این مساله ای کاملا طبیعی هست. شاید چون نمیخواید دو بار هزینه ی پست بدین یا دو بار معطلی برای پستچی داشته باشین، و ...

لذا درخواست میشه نسبت به موجود کردن کالاهایی که در حال اتمامه قدری حساسیت بیش از این بخرج بدین نه اینکه مثل الان ملاحظه میشه خیلی کالاها مدتهاست تموم شده اما هنوز موجود نشده ، به ویژه که عرض کردم در مورد قطعاتی ساده و پر استفاده و نه کمیاب و کم کاربرد داریم صحبت می کنیم

بعبارتی به موجودی ها تون به چشم خط تولید یک کارخانه نگاه کنین که قبل از تمام شدن یک قطعه، انبار دار و مسوول خرید اونقدر حواسش جمع و در کارش حرفه ایه که اقدام می کنه به تامین لوازم، تا مبادا خط تولید بخاطر اتمام یک قطعه بخوابه (در اینجا خط تولید نمیخوابه بلکه مشتری می پره!)

ارادتمند

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید...
                          بنده یه پیشنهادی داشتم مبنی بر اینکه بسیاری از این ماژول های موجود در بازار رو میشه در داخل با کیفیت ساخت بسیار بالاتر از چین و قیمت تمام شده کمتر تولید کرد... شخصا در حال تولید هستم و حرفم بی پایه و اساس نیست و اینکار رو انجام دادم. کیفیت کار حتی توی پی سی بی هم خودش رو نشون میده. من خودم اگه بخام یه ماژولی رو بگیرم به کیفیت پی سی بی ایش نگاه میکنم که با چند بار لحیم کاری و تغییرات از بین نره و همچنین با کیفیت بودن قطعات اون اعم از آی سی ها و غیره... همچنین ماژول هایی که در اون ها میکرو بکار رفته میشه با برنامه بعتر و توسعه دادن اون ماژول رو کاربردی تر کرد... خوشحال میشم بتونیم با هم همکاری داشته باشیم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navidkashi نمایش پست ها
                            با سلام و خسته نباشید...
                            بنده یه پیشنهادی داشتم مبنی بر اینکه بسیاری از این ماژول های موجود در بازار رو میشه در داخل با کیفیت ساخت بسیار بالاتر از چین و قیمت تمام شده کمتر تولید کرد... شخصا در حال تولید هستم و حرفم بی پایه و اساس نیست و اینکار رو انجام دادم. کیفیت کار حتی توی پی سی بی هم خودش رو نشون میده. من خودم اگه بخام یه ماژولی رو بگیرم به کیفیت پی سی بی ایش نگاه میکنم که با چند بار لحیم کاری و تغییرات از بین نره و همچنین با کیفیت بودن قطعات اون اعم از آی سی ها و غیره... همچنین ماژول هایی که در اون ها میکرو بکار رفته میشه با برنامه بعتر و توسعه دادن اون ماژول رو کاربردی تر کرد... خوشحال میشم بتونیم با هم همکاری داشته باشیم...
                            متاسفانه موافق حرفتون نیستم.
                            ولی شماییکه کار تولید رو شروع کردید برای فروش میتونیم کمک کنیم. لطفا به من پیغام خصوصی بدید
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Skylake نمایش پست ها
                              یک نکته ای خدمت آقای بلورچیان عزیز خواستم عرض کنم. هم به نفع فروشگاه ایشونه و هم به نفع مشتریها

من معمولا ماهیانه یک مرتبه فهرست بلندی از اقلام ساده مشتمل بر قطعاتی مثل انواع LED ، انواع ولوم ، ترانزیستورهای ساده ، خازنهای الکترولیت، و ... رو از فروشگاههای آنلاین تهیه می کنم اما اگر تنها یک قلم از این قطعات ساده (مثلا فرض کنین یک مدل Power LED فروسرخ یا فرابنفش) رو در eca پیدا نکنم ممکنه مجبور بشم کل سفارشات رو از اون فروشگاهی تهیه کنم که اون یک قلم کمبود eca رو علاوه بر سایر اقلام فهرستم موجود داشته باشه
                              این مساله ای کاملا طبیعی هست. شاید چون نمیخواید دو بار هزینه ی پست بدین یا دو بار معطلی برای پستچی داشته باشین، و ...

لذا درخواست میشه نسبت به موجود کردن کالاهایی که در حال اتمامه قدری حساسیت بیش از این بخرج بدین نه اینکه مثل الان ملاحظه میشه خیلی کالاها مدتهاست تموم شده اما هنوز موجود نشده ، به ویژه که عرض کردم در مورد قطعاتی ساده و پر استفاده و نه کمیاب و کم کاربرد داریم صحبت می کنیم

بعبارتی به موجودی ها تون به چشم خط تولید یک کارخانه نگاه کنین که قبل از تمام شدن یک قطعه، انبار دار و مسوول خرید اونقدر حواسش جمع و در کارش حرفه ایه که اقدام می کنه به تامین لوازم، تا مبادا خط تولید بخاطر اتمام یک قطعه بخوابه (در اینجا خط تولید نمیخوابه بلکه مشتری می پره!)

ارادتمند
                              سلام
                              بله حرفتون رو قبول دارم باید تنوع حفظ بشه ولی همه به نوعی با این موضوع درگیریم. 3 هفته زمان بین سفارش از چین تا رسیدن به اینجا هست و بعضی اقلام بیشتر از ارزیابی ما فروش میرند و مجبوریم تا رسیدن جنس جدید صبر کنیم.
                              سعیمون بر بهتر شدن این کار هست.
                              مرسی از پیشنهادتون
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام به شما و خسته نباشید

به نظر من تنوع قطعات فروشگاه eca نسبت به یه فروشگاه مثل روبوایکیو در بیشتر قطعات خیلی کم هست
                                بنده قبلا فقط از روبوایکیو خرید میکردم و eca رو به همین خاطر قبول نداشتم
                                اما مدتی هست که به دلیل کیفیت قطعات eca و البته بیشتر به خاطر قیمت مناسب از eca خرید میکنم
                                به نظر من یکی از مشکلات جدی eca اینه که تنوع قطعاتش خیلی کمه ( در اکثر موارد )

امیدوار هستم این مسئله حل شه

با تشکر از همه زحماتی که میکشید
                                با آرزوی بهترین ها واسه E C A . . .
                                جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۷:۲۸ ۱۳۹۵/۰۶/۰۱.
                                آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X