اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط shahpoori نمایش پست ها
    در تکمیل فرمایشات دوستان باید بگم آفتاب رایانه واقعا داره انرژی میگذاره .من شب قطعه ازش خریدم تو سایتش دیدم فردا صبح ساعت 7:15 قطعه را واسه پست ارسال کرده! و فرداش رسید اصفهان.به نظرات کاربران هم سریعا پاسخ میده و هم ارزش قائله و واقعا از نظرات و پیشنهادات و انتقادات استفاده میکنه.
    خب هرکسی اینجوری کار کنه موفق تره.
    همینم می خواستم بگم (:
    آخرین خرید های من
    از آفتابرایانه صبح ساعت هشت و نیم خرید کردم - نیم ساعت بعد قطعه آماده ارسال بود و ظهر ارسال شد
    از سایت ECA چهار شنبه ۹ صبح خرید کردم - یکشنبه به دستم رسید
    جدیدترین ویرایش توسط ASHIT AXAR; ۰۹:۲۳ ۱۳۹۵/۰۶/۰۵.
    If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ASHIT AXAR نمایش پست ها
      همینم می خواستم بگم (:
      آخرین خرید های من
      از آفتابرایانه صبح ساعت هشت و نیم خرید کردم - نیم ساعت بعد قطعه آماده ارسال بود و ظهر ارسال شد
      از سایت ECA چهار شنبه ۹ صبح خرید کردم - یکشنبه به دستم رسید
      عرض کردم که در کل کشور متناسب با میزان سفارش ما سریعترین ارسال رو داریم.
      ارسال 24 ساعته بسیار معقول و خوب هست و برای کشور ایران بسیار بالاتر از استانداردها معمولش هست
      حالا 5 شنبه بای شما ارسال شده اگر شهر نزدیک تبریز بودید شنبه میرسید دستتون اگر دور هستید 1 شنبه رسیده.

موفق باشید
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
        ارسال 24 ساعته بسیار معقول و خوب هست و برای کشور ایران بسیار بالاتر از استانداردها معمولش هست
        حالا 5 شنبه بای شما ارسال شده اگر شهر نزدیک تبریز بودید شنبه میرسید دستتون اگر دور هستید 1 شنبه رسیده.

موفق باشید

یک روز هم تحویل پست که هیچ

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها

موفق باشید
        البته اونا با شما قابل مقایسه نیستن
        شما قطعات اساسی رو فراهم میکنید و ما بیشتر نیازهامون رو از اینجا تامین میکنیم

دیدگاه

قصدم اصلا مقایسه نیست فقط درمورد مسائل مطرح شده توضیح میدم.
          اگر موردی در سفارشی نباشه کم باشه یا مشکلی در پرداخت باشه دچار تاخیر میشه و قاعدتا باید باهاتون تماس گرفته میشده بابت تاخیر. اگر بجز این هست میتونید ایمیل بزنید به پشتیبانی و اعتراض کنید حداقلش باعث بهبود فروشگاه در آینده میشه.
          دلیل تاخیر رو نمیدونم ولی پوزش میخوام
          I ❤️ ECA

دیدگاه

به نظر من کسی که فروش اینترنتی داره برای اینکه موفقتر باشه باید دیدش به اندازه وسعت شبکه اینترنت باشه!
            خب هرچی مشتریها بیشتر میشن باید با تمهیداتی (مثلا افزایش کارمندان ) زمان پاسخ گویی به مشتری را کمتر کنه.الان عصر سرعته هرکی سریعتر خدماتشو ارائه بده موفق تره.
            الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

با سلام خدمت جناب آقای بلورچیان

بنده دیروز از فروشگاه یه سری قطعات سفارش دادم اما قطعه ای مثل مقاومت 33 اهم 3 وات اصلا تو فروشگاهتون موجود نبود
              فقط بحث یه مقاومت نیست بلکه باید بگم تنوع قطعاتتون خیلی کمه

خوب به نظر من یه فروشگاه باید انواع قطعات پر مصرف مثل مقاومت رو داشته باشه
              آخه شما که میدونید مقاومت یکی از پرمصرف ترین هاست چرا این قدر تنوعتون پاین هست
              من نمیگم انبارهاتون رو از مقاومت پر کنید اما به نظر من هرچیزی حدی داره . . .
              الان من این مقاومت رو نمیدونم از کجا تهیه کنم
              من مشتری دوست دارم خیالم راحت باشه که اگه اومدم تو فروشگاه شما خرید کنم دیگه یه چیزی مثل مقاومت رو میتونم پیدا کنم
              سایت های دیگه رو که بررسی میکنم مثلا روبوایکیو میبینم که به لحاظ تنوع قطعات زمین تا آسمون با سایت شما تفاوت داره

دیگه نمیدونم چی بگم
              یعنی مقاومت هم دیگه کم یاب شده
              خیلی عجیب هست

با تشکر از توجه شما
              آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها

سایت های دیگه رو که بررسی میکنم مثلا روبوایکیو میبینم که به لحاظ تنوع قطعات زمین تا آسمون با سایت شما تفاوت داره

دیگه نمیدونم چی بگم
                خیلی عجیب هست

با تشکر از توجه شما
                به قول یکی از دوستان روبوایکیو جزو فروشگاه های زنبیلی هست!!!!
                یعنی همه اون چیزی که توی سایت میبینین توی انبار نیست
                در واقع انباری وجود نداره!!!!!
                زمانی که شما لیست خریدت رو کامل میکنی و پول رو واریز میکنین ، اون سایت زنبیلش رو برمیداره و میره بازار و قطعاتی که شما خواستی رو از مغازه ها میخره رو برای شما میفرسته

مقاومت های 3 وات جزو دسته کم تقاضا هست و فراهم کردن 100رنج استاندارد از دسته 3وات حداقل 2.5میلیون سرمایه میخواد که میشه اون رو روی خرید ماژول ها و آیسی ها خاص و پرطرفدار سرمایه گذاری کرد
                شما میتونی مقاومت مورد نظرت رو با سری و موازی کردن مقاومت های دیگه بسازی

دیدگاه

روبوایکیو اگه بخواد زنبیلی باشه باید قیمتهاش بیشتر از جاهای دیگه باشه که اینطور نیست.واسه کاهش هزینه هاش دفتر فروش مثل مغازه نداره ولی اصلش یه انباره.
                  تو یه خونه هم میشه اینجوری کار کرد.
                  الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori نمایش پست ها
                    روبوایکیو اگه بخواد زنبیلی باشه باید قیمتهاش بیشتر از جاهای دیگه باشه که اینطور نیست.واسه کاهش هزینه هاش دفتر فروش مثل مغازه نداره ولی اصلش یه انباره.
                    تو یه خونه هم میشه اینجوری کار کرد.
                    دوست عزیز بنده شخصا قبلا مشتری پروپاقرص روبو ایکیو بودم اما قیمت حداقل 40 درصد جنساش از eca بیشتره

کیفیت بعضی جنس های eca از روبو ایکیو بهتره
                    موفق باشید

سلام به آقای بلورچیان

امیدوارم که فوزولی نباشه اما یه سوال خیلی فنی داشتم اینکه محصول خودتون رو مثلا قیمتش 120 تومن هست اما یهو قیمت میشه 70 تومن
                    اما بعد از چند روز دوباره 120 تومن میشه

چرا اینطوریه ؟؟؟
                    جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۰۲:۵۴ ۱۳۹۵/۰۶/۱۰.

دیدگاه

بنده دیروز از فروشگاه یه سری قطعات سفارش دادم اما قطعه ای مثل مقاومت 33 اهم 3 وات اصلا تو فروشگاهتون موجود نبود
                      فقط بحث یه مقاومت نیست بلکه باید بگم تنوع قطعاتتون خیلی کمه

خوب به نظر من یه فروشگاه باید انواع قطعات پر مصرف مثل مقاومت رو داشته باشه
                      آخه شما که میدونید مقاومت یکی از پرمصرف ترین هاست چرا این قدر تنوعتون پاین هست
                      من نمیگم انبارهاتون رو از مقاومت پر کنید اما به نظر من هرچیزی حدی داره . . .
                      الان من این مقاومت رو نمیدونم از کجا تهیه کنم
                      من مشتری دوست دارم خیالم راحت باشه که اگه اومدم تو فروشگاه شما خرید کنم دیگه یه چیزی مثل مقاومت رو میتونم پیدا کنم

دیگه نمیدونم چی بگم
                      خیلی عجیب هست

با تشکر از توجه شما
                      روبو ایکیو اصلا خوب نیست انصافن - قیمت هاش که خیلی بالاست تازه سرچ سایت هم افتضاحه . بیشتر شبیه وبلاگه تا سایت

ECA خوبه - چیزای باحال داره
                      ببینید چی گرفتم - خیلی قشنگن
                      چنتا ازشون گرفتم
                      جدیدترین ویرایش توسط ASHIT AXAR; ۲۳:۰۷ ۱۳۹۵/۰۶/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi
                        سلام به آقای بلورچیان

امیدوارم که فوزولی نباشه اما یه سوال خیلی فنی داشتم اینکه محصول خودتون رو مثلا قیمتش 120 تومن هست اما یهو قیمت میشه 70 تومن
                        اما بعد از چند روز دوباره 120 تومن میشه

چرا اینطوریه ؟؟؟
                        طرح فروش ویژه بود با اسم "اتصال کوتاه"
                        برای پنج روز 200قلم از اجناس فروشگاه تخفیف خوردن. بعضا بالای 50 درصد

خیلی از فروشگاه در هر صنفی برای جذب خریدار اقدام به همچین کاری میکنن و چیز غیر عادی نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ASHIT AXAR نمایش پست ها
                          تازه سرچ سایت روبوایکیو هم افتضاحه . بیشتر شبیه وبلاگه تا سایت
                          در مورد سرچ سایت روبوایکیو حرفتون رو قبول ندارم که میگید افتضاحه
                          بنده با این سایت بخوبی آشنایی دارم قبلا مشتریش بودم اما الان مشتری eca هستم
                          باید بگم تو eca شما وقتی یه محصول رو میخوای اما اسم دقیقش رو نمیدونی اگه سرچ کنی چیزی برات نمیاره
                          بعضی وقتها ممکنه فکر کنی ک فروشگاه موجود نداره . . .
                          مثلا شما بزن مینی دریل که تو فروشگاه موجود است اما اسم اصلیش ست کامل دریل دستی هست که اگه یه چیز دیگه بنویسی برات نمیاردش . . .
                          سرچ باید مثل موتورهای جستجو باشه شما که همیشه نمیدونی دقیقا اسم اون محصول چی هست
                          اصلا خاصیت سرچ اینه که شما یه حدود بهش بدی اون مشابه ها رو برات بیاره

فکر میکنم سرچ روبوایکیو از eca بهتره

موفق باشید
                          جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۲:۴۳ ۱۳۹۵/۰۶/۱۳.

دیدگاه

در مورد سرچ سایت روبوایکیو حرفتون رو قبول ندارم که میگید افتضاحه
                            بنده با این سایت بخوبی آشنایی دارم قبلا مشتریش بودم اما الان مشتری eca هستم
                            باید بگم تو eca شما وقتی یه محصول رو میخوای اما اسم دقیقش رو نمیدونی اگه سرچ کنی چیزی برات نمیاره
                            بعضی وقتها ممکنه فکر کنی ک فروشگاه موجود نداره . . .
                            سرچ باید مثل موتورهای جستجو باشه شما که همیشه نمیدونی دقیقا اسم اون محصول چی هست
                            اصلا خاصیت سرچ اینه که شما یه حدود بهش بدی اون مشابه ها رو برات بیاره

فکر میکنم سرچ روبوایکیو از eca بهتره

موفق باشید
                            امتحان کن
                            برو هر چی دلت می خواد سرچ کن
                            کلا هر چی جنس داره میریزه جلوت

دیدگاه

اگه ممکنه یه تغییری به بخش چرخ دنده ها بدید ___نسبت به بقیه فروشگاه ها افتضاحه!!!
                              یا اگه امکانش نیست که همه محصولات این بخش از قبل موجود باشند پیشنهاد میکنم یه قسمت مختص بخش چرخ دنده ها بزارید که به قول دوستان،زنبیلی باشه یا اگه امکانش نیست مثل یعضی مغازه ها که میگن "تو سفارشتو بده مثلا پنج شنبه که رفتم جنس بیارم برا مغازم سفارش تو رو هم میگیرم برات"
                              ممنون میشم اگه رسیدگی کنید
                              جدیدترین ویرایش توسط saeed under line; ۱۴:۴۱ ۱۳۹۵/۰۶/۱۰. دلیل: همینجوری___اثن دلم خاست!

دیدگاه

سلام به بچه های ECA
                                من ست کامل دریل دستی همین امروز به دستم رسید
                                1_نسبت به مینی دریل فروشگاه روبوایکیو موتورش قوی تره و سنگش زبر تر هست اما متش کمی لق میزنه نمیشه این مورد رو بررسی بفرمایید ؟؟؟؟
                                این لق زدن واقعا کار رو خراب میکنه فکر کنم جا داشته باشه که به نحوی این مسئله حل شه
                                2_من یه مشکل خیلی اساسی که دارم اینه که سه نظام این مینی دریل ها بعد از مدتی ساییده شده و دیگه قابل استفاده نیست خواهشی که داشتم اینه که فروشگاه ECA سه نظام مخصوص این مینی دریل رو برای مته ی 1MM موجود کنه چون سه نظام خودش زود از کار میوفته آیا امکانش هست این کار رو انجام بدید ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
                                3_آدابتور سوییچینگ این مینی دریل روش نوشته 12 ولت 2 امپر اما 370 میلی آمپر که ازش کشیدم ولتاژش اومده رو 11.5 ولت چرا اینطوریه ؟ فکر نمیکنم عادی باشه

با تشکر از همه بر و بچه های ECA
                                به خصوص مدیریت کل سایت جناب اقای امیر علی بلورچیان
                                یا حق

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X