اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
    راستی، اون نوک هویه های طلایی قیمتشون زیاد هست، آخه فروشگاه های دیگه با نصف قیمت شما تازگی به فروشگاهشون اضافه کردند! حالا نمیدونم جنسشون فرق داره یا نه اما به نظرم یکی هستند چون مدلی که از فروشگاه شما سفارش دادم نوشته بود چینی هست، پس یکی هستند...
    چون چینی هست همون هست ؟
    هروقت مارک BEST با همین بسته بندی اصل رو آوردند اونوقت میشه گفت مال ما گرون هست یا اونا.
    البته ما همیشه قطعاتمون نسبت به کیفیتشون قیمت خیلی کمتری از بازار دارند مگر موارد خاص که داستان دارند .... برای مثال چند تا از میکروها چون تعداد به فروشگاه های خاصی فروخته میشند ما عمدا قیمت رو بالاتر از اونها میزنیم که مشتریشون رو از دست ندن. البته این موارد زیاد نیستند ولی به هرحال وجود داره.
    حتی چند مدل از ماژول ها هم این داستان رو دارند.

البته کیفیت ماژول های تغذیه و آداپتور و ... ما معمولا بالاتر از بازار هست و برا همین مقداری گرونتر از شکل مشابه هستند ولی بعد 1-2 بار مصرف خودتون میایید به سمت جنس بهتر.

موفق باشید
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
      این درسته که باید بسته بندی در حدی باشه که به اجناس خریداری شده آسیب نرسه ، ولی زیاد حساسیت هم به خرج ندهید.

من امروز یک بسته از قم به دستم رسید که با پست سفارشی بود و با این که جنس خریداری شده به هیچ وجه شکستنی نبود ، ولی روی جعبه قید شده بود که شکستنی هست.

با این اوضاع باز هم کارتن آن قدر خراب شده بود که من بعد از بیرون آوردن سفارش از کارتن ، کارتن کلا مثل پودر ریخت روی میز کار.

من فکر میکنم ، اداره پست ایران به هیج وجه مراعات بسته ها را نمی کند.

شما اگه لباس ورزشی هم بخرید ، باز از ترس اداره پست ، روی کارتن نوشته می شود : " شکستنی "

در ضمن من جاباتری دوتایی 18650 را از فروشگاه خریدم و کیفیت جالبی داشت که از این جا تشکر خود را ابراز میکنم.

من به شخصه تا حالا پیش نیومده که با کارتن چیزی برام ارسال کرده باشن و کارتن له شده باشه (این مورد شاید برای این باشه شهر ما به دلیل اینکه جمعیت کم داره مرسوله پستی هم کم داشته باشه و کارکنان اداره پست با حوصله کار کنند ولی شهرهای بزرگ به دلیل تعداد بالای مرسولات پستی به مرسوله اهمیت ندن و این بلاها سرش بیاد) البته خودم زیاد برای شهرهای دیگه پست انجام دادم و در این همه فقط یک بار برای محصولی که برای مشتری ارسال کردم مشکل پیش اومده اونم جنس کالا شیشه بود و نصف شده بود! همیشه هم با کارتن ارسال کردم.
      این سفارش آخری که دادم اگر داخل کارتن ارسال میشد و اینجوری مشکل پیش میومد و کالا شکسته بود میتونستم بگم به دلیل کم کاری اداره پسته، اما این سفارش داخل پاکتهای نازک که برای ارسال پول و نامه و چیزهایی که آسیب نمیبینند استفاده میشه برام ارسال کردند! خب معلومه آسیب میبینه عزیز چون با یک تکون تمام قطعاتش له میشن، این پاکتها در داخلشون بجز یک نایلون نازک چیزی برای محافظت نداره.
      حالا اگر خریدار مثلا مقاومت، خازن، دیود، سلف، ترانزیستور و قطعاتی که آسیب نمیبینند خریداری کنه میشه با این پاکتها ارسال کرد اما دیگه قطعات و چیزهای حساس نمیشه

من خودم یک چیز دیگه به نظرم میرسه، خرید من 110 تومن بود و با این وجود هزینه سفارشی رایگانه، روی پاکت هزینه رو 4500 تومنی زده بودند، شاید اگر با کارتن ارسال میکردند هزینش بیشتر میشد! خب اگر اینطور هست شما هم مثل سایر فروشگاه ها قسمت محاسبه هزینه پست رو خودکار کنید یعنی به اندازه حجم و وزن سفارشی که مشتری انجام میده پول پست در سبد درج بشه و در آخر اگر سفارش بیشتر از 100 تومان بود 4 تومان از هزینه پست کم کنه، حالا چه با سفارشی باشه چه پیشتاز اون 4 تومان کثر بشه، اینجوری نه فروشگاه ضرر میکنه نه مشتری
      فقط من دیدم فروشگاه های دیگه قسمت محاسبه هزینه پستشون یا مشکل داره یا اینکه خودشون اینکارو کردن، چون شده سفارشی که دادم پستش 8000 تومان درج شده و پرداخت کردم اما وقتی به دستم رسیده اداره پست 3500 زدن روش خب 2000 تومان هم برای بسته بندی میشه 5500، حالا این کجا و 8000 تومان کجا!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        چون چینی هست همون هست ؟
        هروقت مارک BEST با همین بسته بندی اصل رو آوردند اونوقت میشه گفت مال ما گرون هست یا اونا.
        البته ما همیشه قطعاتمون نسبت به کیفیتشون قیمت خیلی کمتری از بازار دارند مگر موارد خاص که داستان دارند .... برای مثال چند تا از میکروها چون تعداد به فروشگاه های خاصی فروخته میشند ما عمدا قیمت رو بالاتر از اونها میزنیم که مشتریشون رو از دست ندن. البته این موارد زیاد نیستند ولی به هرحال وجود داره.
        حتی چند مدل از ماژول ها هم این داستان رو دارند.

البته کیفیت ماژول های تغذیه و آداپتور و ... ما معمولا بالاتر از بازار هست و برا همین مقداری گرونتر از شکل مشابه هستند ولی بعد 1-2 بار مصرف خودتون میایید به سمت جنس بهتر.

موفق باشید
        نمیگم چون چینی هست، منظورم این بود best فقط تولید چینه، و دلیلم اینه سوال که کردم ازشون گفتن بسته بندی شدست، شاید هم این مدل مثل مال شما نباشه و کپی هست
        اینم نگفتم جنسهای شما کیفیت ندارند و گرون هستند، خودم چک کردم و از خیلی فروشگاه ها خرید کردم، قیمتهاتون خیلی خوبه کیفیت هم دارند ولی بسته بندی محصول و پشتیبانی قبل خرید ضعیفه.
        به عنوان مثال اگر دفعه قبل پشتیبانی یاهو فروشگاه وقتی من سوال کردم این هویه 40 وات best نوک goot میخوره به جای اینکه میگفتند اره میخوره بیشتر نوکها هم بهش میخوره، بهم میگفتند نمیدونم یا اینکه زنگ بزنید فروشگاه یا در انجمن سوال کنید بنده هم خریداری نمیکردم و مجبور نبودم دوباره یک هویه دیگه بخرم
        به نظر من اول پشتیبانی مهمه بعد بسته بندی و بعد هم کیفیت محصولات، چون وقتی کیفیت خوب باشه و پشتیبانی نباشه خریدار مثل من اشتباهی خرید میکنه و کالای اشتباه چه جنس درجه یک باشه چه 3 فرقی براش نداره، یا اگر وقتی کیفیت بالا باشه و بسته بندی نامناسب کالا به صورت ناقص یا خراب دسته مشتری میرسه و برای مشتری با کالای بی کیفیت فرقی نداره چون کالا خراب بدستش رسیده و ترجیح میداد کیفیت پایین بود ولی اینجوری نمیشد.
        برای این نوک هم شاید مثل فروشگاه شما نباشه چون الان که دیدم نوکهای معمولی هیتر رو از شما قیمت بالاتری میدن و شاید این مدل هم کپی هست و اصل نیست
        با تشکر

دیدگاه

به نظرم ممکنه بعضی از جنس ها از نظر اطلاعات و عکسی که قرار داده شده با هم همخونی نداشته باشن مثل این LCD گرافیکی که توی عکس ابعادش مستطیله و اندازش مثل LCD گرافیکی آبی می مونه اما در بخش اطلاعات، ابعاد طوری نوشته شده که انگار برد LCD ، مربع هست. حالا من که مشتری هستم واقعاً موندم که آیا این اطلاعات نوشته شده درست هست یا اون عکسی که قرار داده شده. حالا آقای بلورچیان این LCD هم اندازه ی نوع آبیش هست یا کوچیکتره؟؟

http://eshop.eca.ir/lcd/993-%D9%86%D...8x64-GLCD.html

دیدگاه

به نظر من هم عکسهای داخل فروشگاه با کالای ارسالی فرق دارند
            به عنوان مثال :
            1-هویه 40 وات best داخل عکس مشخصه دوشاخه مدل 110 ولت هست اما کالای ارسال شده دوشاخه معمولی
            2-همین نوکهای طلایی، داخل سایت جعبه اش فرق داره با جعبه نوک ارسالی، نوشته روی نوک هم همینطور،داخل سایت روی نوک فقط اسم best و مدل نوک هست اما اونی که ارسال شده قبل اسم نوک و مدلش آرم داره یعنی دقیقه مثل اون نمونه فروشگاه دیگه است که قیمتش نصفه اینه!،شاید جایی که در چین ازش خرید کردید اصلیشو ارسال نکرده باشه! چون من دیدم بعضی جاهاش اون رنگ طلاییش پاک شده مثل این میمونه رنگ شده باشه! و اینکه عکس با کالا کاملا فرق داره
            و ...
            در آخر نکته خیلی مهم این نوک طلایی : عکس نوک smd طلایی تیز best مخصوص هیتر داخل فروشگاه نوکش خیلی صاف و باریک و تیزه اما اونی که برام ارسال کردید نوکش کج و کوله و بر آمدگی های کوچکی داره که فرقی با نوکهای معمولی نداره!!

دیدگاه

دوستان عکس قطعات رو خیلی مواقع خود شرکت تولید کننده تو سایت یا روی قوطی میذاره
              ما که نمیتونیم یکی یکی گالری بذاریم از تک تک زوایا عکس بذاریم تازه هر بار که جنس جدید میخریم ممکن هست بسته بندیشون فرق کنه این دلیل بر مغایر بودن نیست.
              تو ایران دوشاخه 110 داریم مگه؟ دوشاخه استاندارد برا هویه فرستاده شده بعد شما میگید مغایرت وجود داره !!!

دوستان همه حرف هاتون متین ولیجوری گله نکنید که از حوصله من و جمع خارج باشه. اینجا بخش گله از فروشگاه نیست بخش پیشنهاد هست. اینکه باید عکس ها بهتر باشند قبول دارم ولی دیگه وقتی خود شرکت عکسی رو ارائه میده ماهم همونو استفاده میکنیم.

در مورد بسته بندی هم من یک پیشنهاد دارم.
              اگر گزینه دیگه ای اضافه کنیم به اسم بسته بندی ویژه که مثلا 5 تومن گرونتر باشه ولی از قوطی و لفاف مناسبتری استفاده بشه به نظرتون بهتر هست ؟
              چون الان 100 تومن رایگان میفرستیم و دیگه نمیشه برا سفارش 100 تومنی 15 تومن هزینه بسته بندی کنیم. این رو خودتون هم حتما قبول دارید.

اگر فکر میکنید خوب میشه من سیستمش رو پیاده کنم.

موفق باشید
              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.N
                به نظرم ممکنه بعضی از جنس ها از نظر اطلاعات و عکسی که قرار داده شده با هم همخونی نداشته باشن مثل این LCD گرافیکی که توی عکس ابعادش مستطیله و اندازش مثل LCD گرافیکی آبی می مونه اما در بخش اطلاعات، ابعاد طوری نوشته شده که انگار برد LCD ، مربع هست. حالا من که مشتری هستم واقعاً موندم که آیا این اطلاعات نوشته شده درست هست یا اون عکسی که قرار داده شده. حالا آقای بلورچیان این LCD هم اندازه ی نوع آبیش هست یا کوچیکتره؟؟

http://eshop.eca.ir/lcd/993-%D9%86%D...8x64-GLCD.html
                جناب بلورچیان هدف از این چیزی که نوشتم بهتر شدن وضعیت فروشگاه بود! من شخصاً به عنوان یک مشتری که میخواستم این LCD رو بخرم به دلیل تناقضی که بهش برخورد کردم تو شک افتادم. در واقع منظورم این نبود که حتماً باید عکس داشته باشه. اگر این LCD عکس نداشت اما اطلاعات نوشته شده برای اون درست بود اون وقت من می فهمیدم که ابعادش این قدره. اما الآن با این که شما زحمت کشیدید و عکسش رو قرار دادید اما من دچار تناقض شدم.

بله حرف شما متین که شما نمیتونید از همه ی قطعات عکس بزارید و من هم قبول دارم. مثلاً نمیشه از خازن و مقاومت و اجناس ریز عکس گرفت اما به عنوان یک پیشنهاد و نه گلایه ، اگر امکانش هست از لوازم بزرگ ( مثل LCD یا ماژول و . . . ) عکس مطمئن و %100 بزارید. یا اگر امکانش نیست حداقل طوری باشه که من به طور صد در صد اطمینان داشته باشم که اطلاعات نوشته شده کاملاً دقیق و درست هست و %100 میشه به اونها استناد کرد (اگر عکس ها دقیق نیستن). این واقعاً یه پیشنهاد بود. :agree:

دیدگاه

دوستان عکس قطعات رو خیلی مواقع خود شرکت تولید کننده تو سایت یا روی قوطی میذاره
                  ما که نمیتونیم یکی یکی گالری بذاریم از تک تک زوایا عکس بذاریم تازه هر بار که جنس جدید میخریم ممکن هست بسته بندیشون فرق کنه این دلیل بر مغایر بودن نیست.
                  تو ایران دوشاخه 110 داریم مگه؟ دوشاخه استاندارد برا هویه فرستاده شده بعد شما میگید مغایرت وجود داره !!!

دوستان همه حرف هاتون متین ولیجوری گله نکنید که از حوصله من و جمع خارج باشه. اینجا بخش گله از فروشگاه نیست بخش پیشنهاد هست. اینکه باید عکس ها بهتر باشند قبول دارم ولی دیگه وقتی خود شرکت عکسی رو ارائه میده ماهم همونو استفاده میکنیم.

در مورد بسته بندی هم من یک پیشنهاد دارم.
                  اگر گزینه دیگه ای اضافه کنیم به اسم بسته بندی ویژه که مثلا 5 تومن گرونتر باشه ولی از قوطی و لفاف مناسبتری استفاده بشه به نظرتون بهتر هست ؟
                  چون الان 100 تومن رایگان میفرستیم و دیگه نمیشه برا سفارش 100 تومنی 15 تومن هزینه بسته بندی کنیم. این رو خودتون هم حتما قبول دارید.

اگر فکر میکنید خوب میشه من سیستمش رو پیاده کنم.
                  موفق باشید
                  اون فرق عکسها مثال زدم، حالا فرق بسته بندی نوک هویه و ... در عکس و محصول فرقی نداره، ولی ضاهر عکس با محصول فرق داشته باشه یا کلا متفاوت باشه خریدار دچار مشکل میشه، اون که گفتم دوشاخه 110 ولت با ارسالی فرق داشت بخاطر این گفتم برای مشتری سوال میشه که چرا فرق داره و مثل من که اون موقع فکر کردم عکس توی سایت ژاپنی هست و اونی که ارسال کردن چینی هست.
                  برای بسته بندی میتونید یکگزینه بزارید به عنوان بسته بندی ویژه اگر خریدار ببینه قطعات حساسی سفارش میده تیکشو میزنه و هزینه اش به سبد خرید اضافه میشه و اگر هم دید لازم نیست تیک نمیزنه و به صورت عادی ارسال میشه...
                  میتونید قسمت هزینه پست خودکار کنید و بر حسب حجم و وزن سفارش هزینه پست محاسبه بشه و اینجوری شما ضرر نمیکنید، چون من سفارشاتی که تا الان دادم دیدم از هزینه پستی که من پرداخت کردم شما بیشتر پرداخت کردید به پست!

دیدگاه

الان بگید فرق این دو ماژل چیه که 6 هزارتومان گرانتر است.من هم از شما خریده بودم و هم از این سایت.هیچ فرقی نداره
                    http://shop.aftabrayaneh.com/DC-DC_Booster_Module_150W_C6A1.html
                    http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98/2818-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-dc-dc-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-150w.html

یعنی الان باید فکر کنیم که افتاب رایانه اجناسش رو ازشما میخره.این یک نمونه بود باقیش رو خودتون نگاه کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvin2009
                      الان بگید فرق این دو ماژل چیه که 6 هزارتومان گرانتر است.من هم از شما خریده بودم و هم از این سایت.هیچ فرقی نداره
                      http://shop.aftabrayaneh.com/DC-DC_Booster_Module_150W_C6A1.html
                      http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98/2818-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-dc-dc-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-150w.html

یعنی الان باید فکر کنیم که افتاب رایانه اجناسش رو ازشما میخره.این یک نمونه بود باقیش رو خودتون نگاه کنید
                      پست قبلتون رو به دلیل بی منطق بودن حذف کردم.
                      در مورد این ماژول هم خیر ما هیچ خرید و فروشی با اونجا نداریم.
                      وقتی ماژولی تولید میشه اول معمولا قیمت بالایی داره و بعد یک مدت فروشش که بالا رفت قیمتش تو چین پایین میاد و برا همین وقتی کسی جدید خرید بزنه قیمت مناسبتری میتونه بده. ما هم 10-20 تا از چیزی نمیخریم که فوری قیمتش رو بیاریم پایین. پارت 500 تایی از این ماژول خرید میشه و قبلی ها متناسب با قیمت چین قبلش باید تموم میشد و بعد قیمت جدید میزدیم.
                      من اسراری ندارم باید از ECA خرید کنید شما حق دارید بگردید هرچی ارزونتر بود بخرید ولی دیگه مسئولیت خریدتون هم پای خودتون هست. من هم این تاپیک رو نزدم که جوابگوی قیمت هر قطعه باشم ! قیمت هایی که ما میتونیم بفروشیم مشخص هست اگر هم مواردی بالا هست میتونید با اعصاب آروم از جای دیگه بخرید نیازی به درگیری نداریم که!!
                      هر کس میتونه رو اقلام خاصی قیمت مناسب بده و یا میخواد رو اقلام خاصی سود بیشتر بگیره این به سیاست های کاری هر شرکت برمیگرده.
                      موفق باشید
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

دوستان عزیز من مخلص همگیتون هم هستم. اگرم بعضا عصبی میشم به دل نگیرید.
                        میدونم هرکسی میاد اینجا به هرحال به نوعی ECA رو دوست داره و برای من هم عزیز هست ولی بعضی ها با اهداف دیگه ای میان که خوب معمولا فقط باعث اعصاب خوردی میشه و حرف بقیه هم از ارزش میندازن. باید جلوی اینجور افراد گرفته بشه.

تک تک نظرات و انتقاداتتون در هر صورت برای بلند مدت هم که شده باشه اجرا خواهند شد این رو مطمئن باشید.
                        ما حدود 8000 تا قوطی جدید سفارش دایدم که این مشکل بسته بندی رو هم کمی حل کنیم ولی مشکل اصلی اداره پست هست وگرنه قوطی که ما میفرستیم خیلی مشکل نداره. در هر صورت ما مرض نداریم الکی بسته بندی ناجور کنیم و به مشتری همیشه ارزش قائل بودیم ولی متاسفانه بعضی شرایط تو این کشور ثابت نیست و نمیشه درست برنامه ریزی کرد.

جدیدا هم میدونم بعضی فروشگاه ها برخی ماژول هارو زیر قیمت ما به فروش گذاشتن این هم اصلا چیز بدی نیست. بازار رقابتی یعنی همین این باعث میشه ما خودمونو بیشتر بالا بکشیم. همیشه این مشکل رو داشتیم یک زمان با کویر الان با آفتاب و آینده با 100 ای دیگه .. این اصلا بد نیست ولی تا جاییکه رقابت قیمتی باعث از دست رفتن کیفیت نشه اونوقته که ما دیگه راه خودمونو میریم و انتخاب با مشتری خواهد بود.
                        همتون داستان میکروهای ارزون بازار رو میدونید که کی وارد کرده بود یا داستان Sim900 های رینیو رو شاید شنیده باشید و .... اینها چیزی نیستند که بخواهیم وارد رقابت باهاشون بشیم. مسیر ما مشخص هست و تو همین مسیر سعی در ارائه بهترین قیمت داریم.

موفق باشید
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

پس بهتر بود بگید جنس های که قیمتش بالاست بخاطر خرید قبل بودنش هست.نه اینکه اون حرف های بالا را بزنید.البته منطقی نیست که هزینه سیاست اشتباه شما را یک دانشجو بدهد.اینجور اجناس در فروشگاه شما کم نیستند.پستی را که حذف کردید تمام نتیجه گیریهای فرمودهای خودتون بود.(البته حذف نکردنش جای تعجب داشت)میتونستید بزارید باشه تا کاربران بر بی منطق بودن ان نظر میدادند.من هم قصد دعوا نداشتم فقط بیانیتون جالب بود خواستم نتیجه گیریم راگفته باشم.
                          شما هم موفق باشید

دیدگاه

همتون داستان میکروهای ارزون بازار رو میدونید که کی وارد کرده بود
                            :redface:
                            آقای بلورچیان....

بگذریم.

این جدید ترین مدل رسپری پای هست که قابلیت نصب ویندوز 10 هم داره. به نوعی تا اینجا ارزون ترین برد ویندوز خور هست
                            http://www.raspberrypi.org/products/raspberry-pi-2-model-b/

یه بررسی روی واردات اش کنید
                            برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                            http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

من با افزودن گزینه اضافی جهت بسته بندی موافقم. اقا یک درخواست دیگه هم داشتن. از میکرو های ایکسمگا شماره های متنوع تری بیارید.
                              ممنون. خدا قوت
                              در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                              2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                              3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

سلام
                                توی فروشگاه واقعا جای یه پروگرامر MKii clone خالیه.
                                من پارسال یه دونه از جمهوری خریدم. مال شرکت کاسپین.
                                توی همه ی برنامه ها حتی توی Atmel Studio 6 هم کار میکنه. و قابلیت پدیت به صورت دستی داره.

http://f-caspian.ir/

کلا احساس میکنم جای محصولا این شرکت توی فروشگاه خالیه.
                                البته بماند که ماژول های ft232rl شون تقلبی از کار در اومد. ولی از پروگرامره خیلی راضیم.
                                http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
                                پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X