اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

باسلام
    بردهای تبدیل،مخصوصا سه برد تبدیل کاربردی، 64 پین (بردبردی) و 100 و 144 پایه (که هرسه انعطاف پذیر هستن!) خیلی وقت غیر موجود هستن! دلایل این اتفاق چیست؟!
    --
    در صورت امکان سنسور DHT12 را به فروشگاه اضافه کنید . (ارتقاء یافت Dht11 می باشد)
    باتشکر.
    جدیدترین ویرایش توسط SINASET; ۰۸:۴۳ ۱۳۹۵/۰۷/۱۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SINASET نمایش پست ها
      باسلام
      بردهای تبدیل،مخصوصا سه برد تبدیل کاربردی، 64 پین (بردبردی) و 100 و 144 پایه (که هرسه انعطاف پذیر هستن!) خیلی وقت غیر موجود هستن! دلایل این اتفاق چیست؟!
      --
      در صورت امکان سنسور DHT12 را به فروشگاه اضافه کنید . (ارتقاء یافت Dht11 می باشد)
      باتشکر.
      هردو مورد تا 3 هفته موجود میشن
      I ❤️ ECA

دیدگاه

ecaبهترینه.اگه فروشگاهش رو کیفیت متمرکز بشه.

انجمن eca از یه دانشگاه معتبر تره .
        جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۱۲:۵۹ ۱۳۹۵/۰۷/۱۶.
        eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
          اقای بلورچیان عزیز من درخرید قبلی خودم یکی از اقلام خریدم 10عددسنسورsht10بود.سنسورهای این سری که اوردیدقلابی هستند به محضی که به برد نصب میشن اشباع میشن و دما و رطوبت از مقدارواقعی خودشون نجومی فاصله میگیره .سری های قبل که می خریدیم هنوز هم کار میده ولی این سری مرغوب نیستند.مجبور شدم بذارم تو اشغالی
          دوست عزیز اینجا جای پیشنهاده نه انتقاد. اگر تعداد خرید کردین و همه ایراد داشته که واقعا سخته، کافیه با پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرید تا پاسخگو باشند و مشکلتون رو رفع کنند.

با تشکر
          چرا ناراحتی پاتریک!
          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
          - از دیدنش ناراحت شدی؟
          + نه
          پس چی ناراحتت کرده
          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
          محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته نمایش پست ها
            دوست عزیز اینجا جای پیشنهاده نه انتقاد. اگر تعداد خرید کردین و همه ایراد داشته که واقعا سخته، کافیه با پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرید تا پاسخگو باشند و مشکلتون رو رفع کنند.

با تشکر
            بعضی وقتها انتقاد بهترین پیشنهاده.من خداییش از eca دلگیر نیستم فروشگاه هم جزیی از همین سایته .من این سنسور هارو تو خرداد گرفتم و دیگه هم جایی چیزی نگفتم .
            ما به ecaاعتماد کردیم که 10 سنسور و 20 سنسور رو با هم می خریم.اگه این بار این اتفاق افتاده،من خریدار باید بگم تا در خرید های بعدی محصولات بی کیفیت حذف بشه .
            هنوز هم میگم eca بهترینه .وچون دوست دارم و مشتریش هستم اینا رو میگم .
            بازهم اگه جای خوبی برای انتقاد انتخاب نکردم پوزش می خوام.
            eshop-hodhod.ir

دیدگاه

این تاپیک رو من سر میزنم نه مسئول کیفی فروشگاه....ایشون به فیدبک از طریق پشتیبانی رسیدگی میکنند برای همین میگیم اونجا خبر بدید تا حقی هم ازتون ضایع نشه.متشکرم
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                فروشگاه ECA از هرلحاظ عالی هست
                پیشنهاد میکنم روی بردهای آموزشی بیشتر کار کنید
                و اینکه کتابخانه ها و لایبری های قابل استفاده رو هم کنار برد لحاظ کنید
                مثلا برد LPC1343 هیچ نمونه برنامه ای براش نبود
                من این میکرو رو به دلیل ارزون بودن و فرکانس بالا انتخاب کردم که بتونم با Micro SD و سیستم Fat ارتباط برقرار کنم
                ولی متاسفانه نتونستم و لایبری های سایت "چان " هم نتونستم برای این میکرو تنظیم کنم و مجبور شدم برم سراغ Xmega
                قومی متفکرند اندر ره دین
                قومی بگمان فتاده در راه یقین
                میترسم از آن که بانگ آید روزی
                که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

تغییرات فوق العاده جذای روی محصولاتمون داریم ایجاد میکنیم.
                  تغییر بسته بندی الین قدم بود
                  بالا بردن کیفیت پشتیبانی (مانند آپدیت جیلینک و ...) قدم بعدی شد
                  قدم بعدی کاهش شدید قیمت ها بود که انجام شد
                  قدم بعدی بالا بردن تنع هست که اونم از 2 هفته دیگه شاهد خواهید بود

واقعا من خودم از این روند خوشحالم و تا 1 ماه دیگه شما شاهد گفته خودتون هم خواهید بود
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                    تغییرات فوق العاده جذای روی محصولاتمون داریم ایجاد میکنیم.
                    تغییر بسته بندی الین قدم بود
                    بالا بردن کیفیت پشتیبانی (مانند آپدیت جیلینک و ...) قدم بعدی شد
                    قدم بعدی کاهش شدید قیمت ها بود که انجام شد
                    قدم بعدی بالا بردن تنع هست که اونم از 2 هفته دیگه شاهد خواهید بود

واقعا من خودم از این روند خوشحالم و تا 1 ماه دیگه شما شاهد گفته خودتون هم خواهید بود
                    من این کاهش قیمت رو به چشم خودم دیدم. یهویی سی درصد تخفیف
                    خرید میکروکنترلر STM32F030F4P6 -انواع میکروکنترلر Microcontroller و میکروپروسسور های AVR , ARM , PIC , FPGA در انواع پکیج های SMD و DIP با قیمت و کیفیت مناسب در فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA

البته آذوغه ی پاییز رو دارم و با اینکه نیاز هم نداشتم ولی بازم خریدم که تموم شد و دوست دارم دوباره موجود ببینمش (و البته با همون قیمت پایین خخخ )
                    If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

سلام.
                      ممکنه آی سی های درایور LED هم جداگانه موجود بکنین؟ اخیرا یه IC دیدم، جالب به نظر میرسید. شماره ش PT4107 هست. باهاش منابع تغذیه ساده ای میشه ساخت که برای درایو LED مناسب هستن و ارزون در میاد.

دیدگاه

لیست بدید بیاریم. اصلا مشکلی نیست
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

خیلی ممنون
                          سری LIS851x که شامل شماره های LIS8511 و 8512 و...8516 که به عنوان درایورهای off-line استفاده میشه ( ورودی و خروجی ایزوله هست)
                          یکی هم همین شماره ی PT4107 که ایزوله نیست، ولی خب بعضی جاها میتونه گزینه ی ارزونی باشه. ( دامنه ی ولتاژ ورودی DC از 18 ولت تا 450 ولت هست!!!! )
                          باز هم هست، خیلی زیاد شدن اخیرا. جدیدا درایورهای جریان ثابت با قابلیت تنظیم نور (Dimming) هم اومده که فرصت نکردم دنبال شماره هاش بگردم.

دیدگاه

سلام خسته نباشید
                            ممکنه لینک دانلود دیتاشیت این کلید رو قرار بدین من میخوام ازش استفاده کنم اما فاصله و قطر پایه هاشو ندارم

با سپاس
                            I'm going to
                            RWTH Aachen
                            University

دیدگاه

سلام دوستان واقعا من نمیدونم چرا وقتی یه همکار قطعه ای رو روز اول به سایت اضافه میکنه پارت نامبرشو نمیزاره

پل دیود شانه ای 10 آمپر سایت

پارت نامبر قطعه بالا چیه دوستان ؟

پروتئوس
                              جدیدترین ویرایش توسط Azadfalah; ۲۱:۵۳ ۱۳۹۵/۰۷/۳۰. دلیل: پروتئوس
                              I'm going to
                              RWTH Aachen
                              University

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadfalah نمایش پست ها
                                سلام خسته نباشید
                                ممکنه لینک دانلود دیتاشیت این کلید رو قرار بدین من میخوام ازش استفاده کنم اما فاصله و قطر پایه هاشو ندارم

با سپاس
                                سلام دوست عزیز
                                بنده قبلا این رو طراحی کردم و کتابخونش رو در آلتیوم ساختم
                                امیدوارم که بدردتون بخوره
                                آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X