ما فقط از 27 اسفند تا 7 فروردین رو تعطیل هستیم و بقیه رو در خدمتیم.
فقط بدونید که آخر سال سفارشها به قدری زیاد هست که باید قبل 25 ام خرید کنید تا بتونیم براتون بفرستیم وگرنه میمونه بعد 7 ام.
ما فقط از 27 اسفند تا 7 فروردین رو تعطیل هستیم و بقیه رو در خدمتیم.
:eek:
امیر علی عزیز فقط همین؟ چه خوب!
تعطیلات رسمی 1 تا 6 فروردین هست اونوقت شما فقط 27 تا 7 ... بهتر بود کلمه "فقط" رو از جمله حذف میکردید
:biggrin: شوخی هست. انشاالله که نوروز و سال خوبی داشته باشید
برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …
:eek:
امیر علی عزیز فقط همین؟ چه خوب!
تعطیلات رسمی 1 تا 6 فروردین هست اونوقت شما فقط 27 تا 7 ...
:biggrin: شوخی هست. انشاالله که نوروز و سال خوبی داشته باشید
تعطیلات رسمی 1 تا 4 فروردین هست نه 1 تا 6 فروردین.
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
سلام.
من تاحالا بیش از 10 بار (حدود چند میلیون تومان) از فروشگاه شما خرید کردم و همیشه هم از خریدم راضی بودم.
من ساکن اردبیل هستم و طبیعتا ترجیح میدم از تبریز خرید کنم تا تهران ولی
دو مورد هست که باعث شده تا از فروشگاههای دیگه هم خرید کنم.
1 - نبود ایسی های CPLD و FPGA از شرکت زایلینکس
2 - نبود لوازم ساخت PCB، مثل لمینت و فیبر فایبرگلاس دورو (1.6 و 0.8 میلیمتری) اسیدها و مایعات مربوطه
ممنون میشم که زودتر این موارد رو به لیست اضافه کنید مخصوصا مورد دوم رو.
lcd گرافیکی رنگی که 8 بیتی راه اندازی بشه نمی یارید؟
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
سلام
اگر این ال سی دی 2.2 یا 2.4 اینچی که با پروتکل spi راه اندازی میشه را بیارید
خیلی خوب میشه
از AVR تا مینی کامپیوترهایی مثل رزبری هم میشه راه اندازیش کرد
http://www.elecfreaks.com/store/24-tft-lcd-tft0124sp-p-785.html
https://www.google.com/search?q=SPI+2.2+inch+LCD&es_sm=122&tbm=is ch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=fy8GV cXDA9LOaLivgrAL&ved=0CCwQsAQ&biw=1440& bih=799
یک تخفیف خیلی عالی برای دوستای عالیتر ....
امیدوارم راضی باشید
در ضمن هرکس رو هر برد گرون قیمت یا ابزار گرونی تخفیف خواست بگه همینجا که اعمال کنم ! دیگه چی بهتر از این
البته تخفیف هایی که تو این تاپیک بچه ها بخوان 2-3 روزه فعال میکنم و شاید به حالت قبل برگردونم ولی به هر حال هرچی دلتون میخواد بگید (بجز رسپری که قیمتش عالی هست)
دیدگاه