اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

آخرین نکته اینکه تعداد زیادی از اجناس بالاخره ترخیص شدند.
    خیلی ها میپرسن چرا دیر به دیر کالاهارو موجود میکنید دلیلش حجم بالای خرید هست. وقتی کسی 1 قوطی خرید میکنه از چین معلومه 10 روزه میرسه ولی برای 40-50 کارتن هوایی گیر بیشتری میدن و راهی نیست جز سروکله زدن با گمرک.
    لیست اجناس تجدید موجودی در کانال تلگرام قرار داده شده. اگر نیاز هست از این به بعد تو اینجا هم ارسال کنیم.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام،
      چرا ماژول ESP8266-12F نمیارید از E که خیلی بهتره؟؟؟
      قیمتشون هم فکر نکنم فرقی کنه!

◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
        هزینه پاکت - قوطی - حق شیفت اداره پست روی این مبلغ پستی توسط اداره پست نوشته نمیشه.
        نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
        متاسفانه هزینه قوطی و ... تو ایران خیلی خیلی بالاهست و این مسئله تو بسته های سبک همیشه به چشم میاد.
        در ضمن تمام بسته های بزرگ اگر دقت کنندمعمولا بالای 12 تومن هزینه پست دارند که ما همون 10 تومن رو میگیریم و باقیش (علاوه بر هزینه قوطی و ...) خودمون پرداخت میکنیم.
        امیدواریم در سال 97 بازهم بتونیم خدامت بهتری نسبت به قبل ارائه بدیم تا تمام دوستان راضی باشند

تشکر بابت پاسخگویی مجدد ...
        انشالله ... موفق باشین

دیدگاه

سلام به شما آقای بلورچیان و سایر دوستان
          در خصوص طرح با افتخار ساخت ایران انتقادی داشتم
          بنده یه فایل pdf در خصوص همین طرح برای ایمیل فروشگاه فرستادم والان 4 روزه که میگذره و تماسی از جانب همکاران شما دریافت نکرده ام
          خواستم بگم اگه من نوعی میدونستم که مدار بنده مورد تایید قرار گرفته یا اگه نه ایرادهای مدار چیه این میتونست کار بهتری باشه

منتظر پاسخ شما هستم.
          با تشکر
          جدیدترین ویرایش توسط Fake; ۰۱:۲۷ ۱۳۹۷/۰۱/۱۱.

دیدگاه

سلام
            لطفا مولتی متر یونی تی مدل 61e رو بیارید تفاوتش زمین تا اسمونه: پروسسور جداگانه نسبت به بقیه سری 61 ها - TRUE RMS - 22000 COUNTS .. من یک ماه دارم درخاست میکنم و مدل ut-210E من پیشپرداخت میدم لطفا موجود کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fake نمایش پست ها
              سلام به شما آقای بلورچیان و سایر دوستان
              در خصوص طرح با افتخار ساخت ایران انتقادی داشتم
              بنده یه فایل pdf در خصوص همین طرح برای ایمیل فروشگاه فرستادم والان 4 روزه که میگذره و تماسی از جانب همکاران شما دریافت نکرده ام
              خواستم بگم اگه من نوعی میدونستم که مدار بنده مورد تایید قرار گرفته یا اگه نه ایرادهای مدار چیه این میتونست کار بهتری باشه

منتظر پاسخ شما هستم.
              با تشکر
              بنده هم یه فایل pdf ارسال کردم اما متاسفانه هنوز جوابی نگرفتم
              اگه آقای بلورچیان راهنمایی بفرمایند ممنون میشم .
              آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

با سلام:
                با توجه به مصارف زیاد قطعات S.M.D جای هویه پنسی در فروشگاه شما خالیست.
                علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

با سلام.
                  اخیرا پیدا کردن قطعات اورجینال یاحداقل با کیفیت بالا در بازار ایران کاری بس دشواراست.تعدد در قطعات چینی وقلابی و زرق و برق تبلیغاتی باعث شده است تامشتریان عزیزو موونتاژکاران داخلی با ضررهای جبران ناپذیری مواجه شوند.دراین وسط تنها چیزی که می شود برای خریید قطعات به ان استناد کرد اعتماد به فروشندگان و شرکتهای تجاری مربوطه است.من به شخصه قبلا اعتماد بسیار بالایی به همین فروشگاه داشتم و خرید های زیادی هم داشتم.ولی جدیدا به شخصه اعتمادم نسبت به ecaکمتر شده.چون این اواخر کیفیت قطعاتش شدیدا افت کرده.در خرید های قبلی خودم 200رله tianboخریدم تا الان 10تا شون چسبوندن .فقط بحث رله تنها نیست.ولی دل کندن از یه فروشگاه که تمام یادگیری الکترونیک رو مدیون انجمنش هستم خوب کار در ستی نیست.ولی حداقل پیامی که میدم رو انتضار هست که کیفیت رو ببرین بالا .من کار جوجه کشی می کنم.وفتی رله می چسبونه 1000تا تخم بوقلمون تو یه روستا برای یک مشتری که هیچی از الکترونیک بارش نیست ،تعمیرش کار سختی هست.(خواهشا نگید باید رله رو محافظت کنیدو از این حرف ها ، چون چند ساله دارم از همین pcbاستفاده می کنم.)یا یک سری هم خازن 100نانو فارارد آبی رنگ مولتی لایر گرفتم که همین الان هم در سایت موجوده.2تا برد رو از این خازن برای فیلترlcگذاشتم .این خازن بعد از یک 20روزکار داغ می کرد و اتصال کوتاه میشد.و مشتری ضرر سنگینی دید کلا اعصابش خورد شد.بعد ها که سیستم کنترلر رو عوض کردم و در یک برد دیگه که اتفاقا از همون خازن گذاشته بودم این اتفاق افتاد و متوجه شدم به خدا قسم یه خازن 30 تومنی مولتی لایر ابی رنگ مشتری ما 5 میلیون ضررکرد.1000تا خازن رو انداختم و جرات نکردم روی برد ببندم.می خوام بگم وقتی خرید می کنید به این فکر کنید که کیفیت قطعات خوب باعث میشه محصولی که مونتاژکاران داخلی تولید میکنن عمر بالایی داشته باشه و مشتریان این حس اعتماد به کالای داخل رو داشته باشند.یکی از دلایلی که مدارهای تولید کره و ژاپن و ...که عمر بالا و عملکرد بالایی دارند نیز همینه.قطعات خوب به راحتی در دسترس دارند.وقتی به فروشگاه زنم گی زنم میگم چرا اینجوری هست؟ مسولین فروشگاه که یه اقای خوش صدایی هم هست ،میگه این سری برامون از این مدل گذاشتن.اخه این چه خریدی است که شما انجام میدی.یعنی هرچی قالب کردن باید بخرید.جسارتاباید بگمecaدر پیشرفت الکترونیک کشور بسیار موثر بوده.از یک ددانشگاه باارزش تر است.نقطه قوت بزرگ رو نادیده نمی گیریم امامی شود روی کیفیت قطعات وارداتی یه خورده بیشتر کارکرد.
                  البته جسارتااین پست رو برای بهتر شدن کیفیت سایت گذاشتم و یه مقایسه چند سال پیش رو با الان داشتم.فروشگاهای دیگه رو اصلا ارزش پست گذاشتن هم نیست.و این کار و نمی کنم.خودم و سبک نمی کنم.
                  موفق باشید.
                  جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۱۴:۵۹ ۱۳۹۷/۰۱/۲۰.
                  eshop-hodhod.ir

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
                    مرسی که انتقاد میکنید و اتفاقا مفید هم هست ولی توضیحات بنده رو هم بشنوید جالبه
                    همین مارک رله TIANBO که میگیدتو ایران فقط یک وارد کننده رسمی داره و دیگه تقلبیش هم تو بازار نیست یعنی با وجود وارد کننده رسمی نمی ارزه کسی جنس دیگه بیاره. این نمایندگی تو خود سایتش هم ثبت شده ماهم دقیق از ایشون میگیریم. این مارک رله جزو بهترین رله های موجود تو بازار هست. حالا اینکه شما میگی رله ها میچسبونن واقعا برای بنده قابل قبول نیست. یا کل کارخونه افت کیفی داشته یا استفاده شما مورد داشته ولاغیر. این دیگه چیزی نیست که دست من باشه کارخونه یک قطعه رو سالهاست تولید میکنه و ماهم میخریم و میفروشیم اگر جواب کار شمارو نمیده باید یک لول برید بالا و از مارک اومرن استفاده کنید مثلا که قطعا نمیصرفه براتون. الان در این مورد خاص واقعا ECA هیچ نقش و راه حلی نداره.
                    خازن های مولتی لیر هم که میگید حدود 5 میلیون عدد الان تو شرکت موجود هست و مشتری داره سالهاست براش میاریم از شرکت خاصی و خیلی هم راضیه دیگه اینم چیزی نداره خرابی داشته واقعا .
                    مشکل الکترونیک این هست که فاکتورهای خاصی دخیل هست در عملکرد یک قطعه و برای یک مصرف کننده ایده آل هست و برای یکی خیلی بد.
                    در هر صورت ماهم شدید علاقمند به خرید قطعات خوب هستیم ولی نمیشه هرقطعه که برای برد خاصی جواب نمیده رو بذاریم کنار و سورس دیگه بیاریم و .... باید تنوع کیفی بدیم که برای رله ها با مارک جدا کردیم و رگلاتورها که مدل اصل و غیر اصل هم برا فروش گذاشتیم.

بازهم از گفتتون متشکرم
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام
                      حالا که از انتقاد استقبال می کنید ، با اجازتون من هم موضوعی را فقط به جهت آگاهی دادن و با هدف بهبود فروشگاه ذکر می کنم :
                      الان حدود 4 سال هست که من و دوستام خرید هامون را جمع می کنیم و با نام کابری های مختلف ثبت سفارش می کنیم
                      در این مدت از سرعت ارسال سفارش و همچنین بسته بندی ، توضیحات و پشتیبانی شما بسیار راضی بودیم
                      ولی در برخی از سفارش ها قطعه ای با عیب های کوچک یافت می شه عیب هایی که از ظاهر کالا هم مشخصه البته ، به عنوان مثال در آخرین سفارش 4 عدد موتور کورلس سفارش داده بودیم که یکی از این موتور ها سیمش قطع شده بود و خودمون بازش کردیم و درستش کردیم
                      این موارد اینقدر کم و کوچک بوده اند که همیشه از آن ها صرف نظر کرده ایم ولی وجود دارند
                      البته من تجربه ای در کار شما ندارم و نمی تونم راه حلی ارائه کنم

یک مورد هم در مورد مسابقه ای که برای مینی پی سی ها برگذار کردید ، ای کاش زمان و تعداد مد نظرتان را از همان ابتدا مشخص می کردید، در نهایت فقط سه برنده در زمان 4 هفته بود و تمام شد ، البته فکر کنم تجربه ی خوبی بود

در انتها از مجموعه ی ECA برای فروشگاه خوب، برخورد حرفه ای و محترمانه و انجمن علمی، آموزنده و مفید بسیار متشکرم و امیدوارم روز به روز بهتر شود
                      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Quantum. نمایش پست ها
                        با سلام
                        حالا که از انتقاد استقبال می کنید ، با اجازتون من هم موضوعی را فقط به جهت آگاهی دادن و با هدف بهبود فروشگاه ذکر می کنم :
                        الان حدود 4 سال هست که من و دوستام خرید هامون را جمع می کنیم و با نام کابری های مختلف ثبت سفارش می کنیم
                        در این مدت از سرعت ارسال سفارش و همچنین بسته بندی ، توضیحات و پشتیبانی شما بسیار راضی بودیم
                        ولی در برخی از سفارش ها قطعه ای با عیب های کوچک یافت می شه عیب هایی که از ظاهر کالا هم مشخصه البته ، به عنوان مثال در آخرین سفارش 4 عدد موتور کورلس سفارش داده بودیم که یکی از این موتور ها سیمش قطع شده بود و خودمون بازش کردیم و درستش کردیم
                        این موارد اینقدر کم و کوچک بوده اند که همیشه از آن ها صرف نظر کرده ایم ولی وجود دارند
                        البته من تجربه ای در کار شما ندارم و نمی تونم راه حلی ارائه کنم

یک مورد هم در مورد مسابقه ای که برای مینی پی سی ها برگذار کردید ، ای کاش زمان و تعداد مد نظرتان را از همان ابتدا مشخص می کردید، در نهایت فقط سه برنده در زمان 4 هفته بود و تمام شد ، البته فکر کنم تجربه ی خوبی بود

در انتها از مجموعه ی ECA برای فروشگاه خوب، برخورد حرفه ای و محترمانه و انجمن علمی، آموزنده و مفید بسیار متشکرم و امیدوارم روز به روز بهتر شود
                        موفق باشید
                        سلام دوست عزیز
                        تقریبا همه گفته هاتون درسته
                        بعضا خرابی ظاهری در اجناس هست که به دلیل حجم سفارشات از دید همکاران دور میمونه
                        معمولا با تماس با پشتیبانی حل میشه ولی خوب برای قطعات ریز و مک ارزش واقعا کدورت پیش میاره قبول دارم.

انشاالله سطح نظارتی رو بتونیم بالا ببریم و این مشکل حل بشه
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام خدمت شما

با توجه به این که طرح با افتخار ساخت ایران مدتی هست که در فروشگاه شما برقرار شده اما مدار های ساخت داخل در فروشگاه شما یا دیده نمیشه یا اون طور که باید دیده نمیشه !!
                          بنده به شخصه یه مدار طراحی کرده بودم که برای فروش مناسب بود و فایل pdf اون رو فرستادم اما به نظر میاد در حالی که قبول چنین مداری هزینه ای رو برای فروشگاه شما در بر نداره و تمام هزینه ها و احیانا تمام ضرر ها رو خود تولید کننده متحمل میشه فروشگاه شما تمایلی برای همکاری در این زمینه از خودش نشون نمیده

یکم عجیبه
                          میشه توضیح بفرمایید .
                          با تشکر از توجه ویژه شما به انجمن .
                          آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

سلام
                            یه سری ترمینالهای فنری بدون پیچ هستن که کار باهاشون خیلی راحته ، اگه امکان داره از این مدل ترمینالها هم بیارین . خیلی ممنون

دیدگاه

ببخشید اسم همین افزونه ویرایشگری که باها متن مینویسیم چیه میخوام اگه فضولی نباشه
                              گاهی نمی شود که نمی شود
                              گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
                              گاهی گدای گدایی و چاره چیست
                              گاهی تمام شهر گدای تو میشود
                              ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

می دونم جاش اینجا نیست و آقای بلورچی حتما سایت رو برگردونید به سایت قدیمی .بی تعارف این سایت درفبال سایت فبلی واقعا آشغال هست .
                                ازم 10 تا سوال پرسیدن تو خصویصی به اولیش جواب دادم به دومیش جواب میدم پیام میاد باید 60ثانیه بین هر پیام صبر کنی ؟ مگه من بیکارم ؟ یا برای جواب پول می گیرم ؟ تا حالا از خودتون پرسیدین کسی که لطف میکنه به سوالات جواب میده چرا باید یک کورنومتر دستش بگیره 60 ثانیه صبر کنه ؟
                                جدیدترین ویرایش توسط aliila; ۰۷:۱۰ ۱۳۹۷/۰۱/۲۲.
                                تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                                داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X