اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
    سلام خدمت آقای بلورچیان که این روزا دیگه اصلا به این تاپیک سری نمیزنند
    انتقادی داشتم

فروشگاه رگولاتور سویچینگ LM2596 رو میاره اما دیود شاتکی 1N5824 رو که توصیه دیتاشیت این آی سی هست اصلا نداره
    چرا برای ساختن یه ماژول بعضی قطعاتش رو دارید بعضی هاش رو نه
    حالا یه دیود ساده چیه که موجود نمیکنید
    سوال من اینه : اگه یه نفر بخواد این رگولاتور رو بگیره دیودش رو از کجا گیر بیاره . . . یعنی برای تهیه دیود باید بریم از یه فروشگاه دیگه خرید کنیم ؟ !!!!!!
    البته میشه دیود های مشابه رو استفاده کرد اما بهترین دیود برای این آی سی همینی هست که دیتاشیت توصیه کرده

مواردی از این قبیل زیاد هست که بهتره رسیدگی بشه . . .
    سلام
    واقعا امکانش هست هر قطعه ای رو دیتاشیتش رو باز کنیم ببینیم چی بقلش لازمه بریم اونم بیاریم؟ قطعا امکان پذیر نیست. بجای اینکار این تاپیکو زدیم که اگر چیزی از چشممون دور مونده و نیاز عمومی داره مطرح کنید تا بیاریم براتون.
    من واقعا بیشتر از شما از کامل شدن فروشگاه خوشحال خواهم بود ولی خوب قطعاتمون بی انصاف خیلی خیلی گستردست هر چی میاری باز کلی نیاز دیگه باقی میمونه.
    آیتم اشاره شده به لیست خرید اضافه شد
    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام

واقعا امکانش هست هر قطعه ای رو دیتاشیتش رو باز کنیم ببینیم چی بقلش لازمه بریم اونم بیاریم؟ قطعا امکان پذیر نیست. بجای اینکار این تاپیکو زدیم که اگر چیزی از چشممون
      دور مونده و نیاز عمومی داره مطرح کنید تا بیاریم براتون.

البته من چندین بار در این خصوص نوشتم که بررسی نکردید
      من واقعا بیشتر از شما از کامل شدن فروشگاه خوشحال خواهم بود ولی خوب قطعاتمون بی انصاف خیلی خیلی گستردست
      هر چی میاری باز کلی نیاز دیگه باقی میمونه.
      درود بر آقای بلورچیان دقت کنید لطفا
      من نمیگم قطعات گسترده نیست !!!
      دارم میگم برای بعضی آی سی ها قطعات جانبی رو نیاوردید . . .

مثلا :
      سلف بشکه ای 150 میکروهانری با جریان حداقل 4 یا بهتر 5 آمپر رو لطفا موجود کنید تو فروشگاه یکی هست با جریان 2.5 که برای رگولاتور های lm2576 اصلا مناسب نیست !!
      الان یه سوال این که این سلف 150 میکرو 2.5 آمپر واقعا برای چی موجود میکنید ؟؟؟
      خوب برید یه همین سلف رو با جریان 4 یا 5 موجود کنید که برای کارای دیگه هم از جمله مورد ذکر شده جواب گو باشه
      ضمنا آمپر سلف های بشکه ای فروشگاه اکثرا در عمل برای رگولاتوهای سویچینگ فروشگاه مناسب نیست و کم میارن
      میشه مدل تیروئیدی تهیه کرد که این مدل تنوعش واقعا کمه

میشه خواهش کنم از سلف های تیروئیدی مدل هایی که مخصوصا برای رگولاتور ها به کار میره رو موجود کنید
      مثلا : 150 میکروهانری 4 یا 5 آمپر
      100 میکروهانری هم که دو مدل پر استفادش فعلا موجود نیست !!!
      33 میکروهانری دارید اما با جریان 2 آمپر که مناسب این رگولاتور ها نیست
      و . . .

ضمنا اگه ممکنه رگولاتورهای سویچینگ با جریان های بالاتر رو هم موجود کنید
      آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

سلام
        یه سوالی همیشه برام مطرح بوده اونم اینکه چرا یه سری چیزها رو از خارج وارد میکنیم
        برد های اردوینو متن باز هستن
        شماتیک و فایل پی سی بیش هم توی اینترنت هست
        چرا خودتون تولید نمیکنید؟
        چرا ماژول هایی از این دست نمیارید؟:

البته اون مدلی که توی ذهنم بود قیمت خیلی کمتری داشت که الان پیداش نکردم
        خیلی استفاده ها داره
        مثلا برای کواد کوپتر ها یا به عنوان دوربین عقب یا دوربین های امنیتی ماشین
        جدیدترین ویرایش توسط younes_ysf; ۱۲:۴۲ ۱۳۹۷/۰۱/۲۷.
        مرحوم آیه الله العظمی فاضل لنکرانی:
        من پنجاه سال است که دارم اسلام میخوانم بگذار چکیده اش را برایت بگویم :
        واجبات را بجای آور بجای مستحبات تا میتوانی به کار مردم برس و کار مردم را راه بینداز . اگر در قیامت کسی از تو سوال کرد بگو فاضل گفته بود.

دیدگاه

سلام خدمت آقای بلورچیان

دلیل افزایش تقریبا 20% بعضی از اقلام فروشگاه چیه ؟؟؟؟؟
          مثلا لاجیک آنالایزر 8 کاناله به همراه اسیلوسکپ تا دو سه روز پیش 96000 بود اما الان اومدم بخرم دیدم شده 115000
          دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟
          چون فروشگاه قبلا ذکر کرده بود که علارغم وضعیت نابسامان بازار تمایلی به گران کردن محصولات نداره !!!!

دیدگاه

میبخشین چرا شما سیم لاکی ندارین ؟ یعنی سیم لاکی جزو الکترونیک نیست ؟ اینجا خیلیا آزمایشی کار میکنن و لازم دارن مثلا من همین الان لازم دارم ولی گیرم نیومد فقط رول یک کیلویی بود اگه رولهای متوسط و کوچیک هم بیارین عالی میشه . در ضمن اگه قرار باشه همون یک کیلویی رو هم بگیرم ترجیح میدم ازا ین فروشگاه باشه تا هرچی دیگه لازم دارمو بگیرم . باور کن همه چی گیر میاد غیر از این سیم لاکی . باید بری در موتورپیچی کلی منت بزاره تا سه ساعت وقت بزاره سیم بپیچه و جمع کنه واسه 2 هزار تومن ! آدم روش نمیشه به غرعان اگه یه رول متوسط بود میگرفتم راحت شم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
              میبخشین چرا شما سیم لاکی ندارین ؟ یعنی سیم لاکی جزو الکترونیک نیست ؟ اینجا خیلیا آزمایشی کار میکنن و لازم دارن مثلا من همین الان لازم دارم ولی گیرم نیومد فقط رول یک کیلویی بود اگه رولهای متوسط و کوچیک هم بیارین عالی میشه . در ضمن اگه قرار باشه همون یک کیلویی رو هم بگیرم ترجیح میدم ازا ین فروشگاه باشه تا هرچی دیگه لازم دارمو بگیرم . باور کن همه چی گیر میاد غیر از این سیم لاکی . باید بری در موتورپیچی کلی منت بزاره تا سه ساعت وقت بزاره سیم بپیچه و جمع کنه واسه 2 هزار تومن ! آدم روش نمیشه به غرعان اگه یه رول متوسط بود میگرفتم راحت شم
              اگه بشه عالی میشه منم از مدتها قبل به همین موضوع فکر میکردم که چرا سیم لاکی نمیارن فروشگاه های اینترنتی؟!!

دیدگاه

راستی میبخشیدمن یه هویه اس ام دی 35 وات گذاشته بودین رو حخریدم خیلی عالی بود ولی حیف که یادم رفت از برق در بیارم سوخت ! یعنی فقط چراغش روشن میشه داغ نمیکنه . حالا میخاستم ببینم سنسوری چیزی داره سوخته آیا قابل تعمیره هیتر داخلش هست یا باید بندازم دور ؟

دیدگاه

آدرس قطعه رو بدید لطفا

دیدگاه

سلام
                    لطفاٌ ریموت های لرن هم موجود کنید.
                    ممنون
                    [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                    [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                    [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                    [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                    صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

سلام
                      با تشکرازسایت شما
                      به نظر میاد که جای آی سی های رگولاتورخطی جریان بالا مثلLM338 و LT1083 و از این دست قطعات واقعاً خالیه توسایت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
                        آدرس قطعه رو بدید لطفا

این هویه بود . خاستم ببینم الان هیتر جداش هست واسه تعمیر ؟ خلاصه اینکه قابل تعمیره یا باید بندازمش دور !
                        اگه میشه زودتر جواب بدید میخام اگه قطعه ای داره به سفارشم اضافه کنم ممنون
                        ویرایش :
                        ممنون جوابمو تو قسمت نظرات گرفتم یکی دیگه پرسیده بود
                        راستی این قرقره سیم لاکیا که اوردین 2800 خیلی گرونه ها 25 متر ! همین قرقره ها رو فروشگاه بقلی میده 1428 تومان البته اونجا برچسب چینی روش نزده یعنی بدون برچسبه ولی دقیقا عین همین :دی
                        یا حده اعقل کاش یکم قرقره بزرگتر هم میزاشتید که مثلا من که بیشتر لازم دارم بخام چند تا قرقره بگیرم چند تیکه میشه و در کل قیمتش میره بالا
                        جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۱۶:۳۳ ۱۳۹۷/۰۲/۰۵.

دیدگاه

میبخشید من یه پیشنهادی دارم واسه فروشگاه
                          کسی که میخاد خرید اینترنتی کنه دیگه نمیتونه واسه موجود شدن یه جنس چند روز منتظر بمونه دوباره یکی دیگه ناموجود بشه این قضیه خیلی بده . به نظر من فروشگاهی مثل شما اصلا نباید هیچ موقع موجودیش تموم بشه اگه چند نفرو واسه فروشگاه استخدام کنید تا این کارها انجام بشه باور کنین بازدهیتون خیلی خیلی بالا میره خیلیا واسه خرید منتظر موجود کردن شما نمیمونن و یا از جاهای اینترنتی دیگه خرید میکنن یا از بیرون
                          اینم فراموش نکنین اول همین خریدارای خرده سایت رو بالا کشیدن رهاشون نکنین کار خیلی اشتباهیه کم کم عمده ها هم از دست میره
                          من هر وقت میخام خرید کنم حده اعقل یه هفته درگیر انتخاباتم ! یکی ناموجود میشه یکی موجود باید شرایطو بسنجی چی واست ارزش بیشتری داره قید اون یکی رو بزنی :| خیلی بده به غرعان
                          جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۱۷:۰۲ ۱۳۹۷/۰۲/۰۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
                            میبخشید من یه پیشنهادی دارم واسه فروشگاه
                            کسی که میخاد خرید اینترنتی کنه دیگه نمیتونه واسه موجود شدن یه جنس چند روز منتظر بمونه دوباره یکی دیگه ناموجود بشه این قضیه خیلی بده . به نظر من فروشگاهی مثل شما اصلا نباید هیچ موقع موجودیش تموم بشه اگه چند نفرو واسه فروشگاه استخدام کنید تا این کارها انجام بشه باور کنین بازدهیتون خیلی خیلی بالا میره خیلیا واسه خرید منتظر موجود کردن شما نمیمونن و یا از جاهای اینترنتی دیگه خرید میکنن یا از بیرون
                            اینم فراموش نکنین اول همین خریدارای خرده سایت رو بالا کشیدن رهاشون نکنین کار خیلی اشتباهیه کم کم عمده ها هم از دست میره
                            من هر وقت میخام خرید کنم حده اعقل یه هفته درگیر انتخاباتم ! یکی ناموجود میشه یکی موجود باید شرایطو بسنجی چی واست ارزش بیشتری داره قید اون یکی رو بزنی :| خیلی بده به غرعان
                            اگر ما قطعاتمون رو از بازار ایران میخریدیم حرف شما درست بود.
                            وقتی از چین میاد و کشور یکهو اجازه ترخیص نمیده و 1 ماه تو نوبت میمونه چند نفر اضافی هم کاری نمیتونند بکنن.
                            دلیل واردات از چین مشخصه داشتن قیمت مناسب هست. خیلی ها باورشون نمیشه واردات تعداد بالا چقدر سخت هست ولی این مسئله واقعی هست. وارد کردن یک کرتن جنس ساده هست ولی هرهفته 40-50 کارتن هوایی واقعا مشکلات زیادی داره.
                            ما چرا نباید بخواهیم اجناس کامل بشن ؟ مشخصا که ما بیشتر از شما به این موضوع علاقمندیم ولی واقعا شدنی نیست.
                            متاسفانه با سیاست های فعلی این وضع بدتر هم خواهد شد ....افزایش قیمت های عجیب و عدم اجازه ترخیص جنس و ....
                            لطفا هرچی هست رو بخرید و شک نکنید!!!
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

بنظرم قسمت موتورهاتونو تکمیل کنید و موتورهای AC بیشتری همراه با پولی دور متغییر هم بیارید.

دیدگاه

مرسی از پیشنهاد خوبتون
                                فعلا رو موتور AC برنامه نداریم ولی رو بقیش حتما بیشتر کار خواهیم کرد
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X