امپلی کلاس دی خیلی جلب بود.
اقا igbt فیلد استپ جریان بالای 100 امپری نمیارید؟؟؟ گیر یه کار افتادیم سرعت بالا به همراه جریان بالا میخواد. طرف خر و خرما رو با هم میخواد.
حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت
اگه درست حدث بزنیم بن تخفیف بهمون تعلق میگیره؟(من یه 100% نیاز دارم موجودیم کمه)
راستی ماژول های رازبری (Raspberry)کی میرسن؟ مخصوصا چیز هایی مثل ماژول دوربین و ... اگه باشن عالی میشه
اگه درست حدث بزنیم بن تخفیف بهمون تعلق میگیره؟(من یه 100% نیاز دارم موجودیم کمه)
راستی ماژول های رازبری (Raspberry)کی میرسن؟ مخصوصا چیز هایی مثل ماژول دوربین و ... اگه باشن عالی میشه
در مورد خبر خوش .... من یکم عجله کردم الان میخوام روشو بپوشونم نمیشه ! :icon_razz: سعی داریم اولین شعبه واقعی ECA رو طی 3 ماه آینده در تهران بزنیم :agree:
یک دفتر کوچیک برای کارهای گارانتی و ترخیص جنس و کارهایی که تو تهران داریم ....
منتها از اونجاییکه هممون ساکن تبریز هستیم و مهاجرت به تهران خیلی سخته یکم طول میکشه ... فعلا دنبال خونه هستیم و انشالا اگر زود ردیف بشه سریع دفتر میگیریم و کارهارو انتقال میدیم و ......
خیلی امتحان کردیم که همکاری کنیم با افراد در شهرهای مختلف ولی هیچ وقت جوری که دلمون میخواست نشد ! مجبورا خودمون دست به کار شدیم و انشالا به بهترین شکل بتونیم خدمات دهی کنیم.
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
سلام
آی سی RX-2B و TX-2BJ توی ایران نیست.
من دیدم خیلیها دنبال این آ سی هستند اما توی ایران اصلا نیست
من قیمتش از سایتهای خارجی دیدم قیمت زیادی نداشت.
این آی سی ها همون طور که درجریان هستید در کنترل ماشین های اسباب بازی زیاد بکار برده میشوند
آی سی های دیگر مثل
HT-12E و HT-12D
فکر میکنم اگر این ای سی به فروشگاه اضافه بشه گزینه خوبی هست واسه معروفی فروشگاه و بالا بردن مشتریان.
دیدگاه