اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

یه چیزی الان موقع سفارش متوجه شدم اینه که :دیگه ارسال رایگان پست"پیشتاز"برای مبلغ بالای300تومن دیگه نیست!(البته بهتر ،300خیلی بالا بود :biggrin

اون ارسال رایگان بالای 100 تومن هم برای پست"سفارشی"هست که این پست زیاد جالب نیست یه8-9روزی طول میکشه.

پیشنهادم اینه:شما که بالای خرید 100تومن میاید 4تومن پول پست"سفارشی" رو رایگان میکنید،بیاید 4تومن پول پست تخفیف بدید.

اینطوری اونی که سفارشی بخواد براش رایگان میفته
    اونی هم که پیشتاز میخواد 4تومن بده(4خودش بده+4 هم هدیه سایته)

منتظرم ببینم چی میشه...
    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
      یه چیزی الان موقع سفارش متوجه شدم اینه که :دیگه ارسال رایگان پست"پیشتاز"برای مبلغ بالای300تومن دیگه نیست!(البته بهتر ،300خیلی بالا بود :biggrin

اون ارسال رایگان بالای 100 تومن هم برای پست"سفارشی"هست که این پست زیاد جالب نیست یه8-9روزی طول میکشه.

پیشنهادم اینه:شما که بالای خرید 100تومن میاید 4تومن پول پست"سفارشی" رو رایگان میکنید،بیاید 4تومن پول پست تخفیف بدید.

منتظرم ببینم چی میشه...
      پست سفارشی حداکثر 5 روز
      من دوشنبه خرید کردم و جمعه صبح ساعت 8:30 رسید دستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
        پست سفارشی حداکثر 5 روز
        من دوشنبه خرید کردم و جمعه صبح ساعت 8:30 رسید دستم
        والا برا ما که 5روزه هیچ وقت چیزی نیومده.تازه اگه 5روزم باشه خیلی زیاده.

این پیشنهاد من بد نیستا :redface:به شرکت هیچ هزینه اضافی تحمیل نمیشه. :smile:

...............................

راستی امروز جمهوری بودم.یکی از مغازه ها که پر از اجناس ECAبود.اینو http://eshop.eca.ir/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87/2192-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-usb-%D8%A8%D9%87-ttl-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B4%D9%87-pl2303.html

میداد 10 تومن.! :eek:
        گفتم شاید خودش وارد کرده یا از جایی دیگه خریده.اما بسته بندیشو که دیدم،بسته بندی ecaبود(همون بسته بندی جدیدا که داخل نایلونه خوشگله.مثل مادربردا :biggrin
        حالا خواستم بدونم اینا رو نباید به قیمت سایت بدن؟
        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
          والا برا ما که 5روزه هیچ وقت چیزی نیومده.تازه اگه 5روزم باشه خیلی زیاده.

این پیشنهاد من بد نیستا :redface:به شرکت هیچ هزینه اضافی تحمیل نمیشه. :smile:

...............................

راستی امروز جمهوری بودم.یکی از مغازه ها که پر از اجناس ECAبود.اینو http://eshop.eca.ir/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87/2192-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-usb-%D8%A8%D9%87-ttl-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B4%D9%87-pl2303.html

میداد 10 تومن.! :eek:
          گفتم شاید خودش وارد کرده یا از جایی دیگه خریده.اما بسته بندیشو که دیدم،بسته بندی ecaبود(همون بسته بندی جدیدا که داخل نایلونه خوشگله.مثل مادربردا :biggrin
          حالا خواستم بدونم اینا رو نباید به قیمت سایت بدن؟
          ببینید این یارو مغازهه که اجناس ecaمیفروشه، خودش از همین سایت جنس میخره میفروشه،حالا خودشم میخواد سود کنه ، یه چند تومنی اضافه میکنه .
          ==========================
          پس بهترین کار خرید از سایته!
          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad

منتظرم ببینم چی میشه...
            برامن 2 یا 3 روزه میاد :eek: حد اکثر 4 روز
            هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

چرا قسمت درایور پاور ال ای دی و LED SMD خیلی وقته راکده و تغییری درش نیست مخصوصا درسایز و رنگ بندی اصلا سفید بزرگ ندارید!!!!
              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                ببینید این یارو مغازهه که اجناس ecaمیفروشه، خودش از همین سایت جنس میخره میفروشه،حالا خودشم میخواد سود کنه ، یه چند تومنی اضافه میکنه .
                ==========================
                پس بهترین کار خرید از سایته!
                فک کنم نماینده فروش بودش.الان لیست نمایندگان رو نتونستم پیداش کنم!

بچه ها یه سوال؟ :redface:

با این میشه ارم 1768 رو پروگرام کرد؟
                http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7/2336-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-usb-%D8%A8%D9%87-ttl-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B4%D9%87-pl2303.html
                فقط سریع بگید.ممنون :rolleyes:

دیدگاه

سلام آقای بلورچیان.یه سوال داشتم.
                  واحد پول تو سایت چرا فقط یه گزینه داره؟؟ خب اگه قراره واحد پول به ریال باشه، دیگه چرا اون بالا گوشه سمت چپ(بالای سبد خرید) واسش منوی کشویی گذاشته شده؟

دیدگاه

یادتون هست قرار بود یک خبر خوش بدم ؟ !
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                      یادتون هست قرار بود یک خبر خوش بدم ؟ !
                      چه خبر خوشی؟
                      هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

ماهان راست میگه، چه خبر خوشی؟(اون قبلیه که نیست؟)

آقای بلورچیان لطف کنید یه سری خازن و مقاومت SMD 0603 (اسمشو درست گفتم؟)بیارین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad

منتظرم ببینم چی میشه...
                          من به شدت با این کار مخالفم،با اون پیشنهاد تغییر 300 به 100 تومن هم مخالفم، در واقع این سیاست رو مخالف با گسترش ECA در شهر های دیگه می دونم! در واقع شاید اعمال این سیاست برای بعضی ها خوب باشه، ولی آیا بهترین کار هستش؟ این رو در نظر داشته باشید که خیلی ها هنوز اینترنت مناسب در اختیار ندارند، خیلی ها هنوز ECA رو نمی شناسند!

به نظر من ، ECA باید با کمک همین بچه های داخل فروم نمایندگی های متعددی در سطح همه ی استان های کشور بزنه! تا دیگه مشکل مسافت زیاد، هزینه ی پستی و ... پیش نیاد، پشتیبانی هم بهتره می شه ، بازار تخصصی اون شهر هم رونق می گیره!

چه اشکالی داره! ماشاا... توی این فروم از همه جای کشور داریم! شمال جنوب شرق و غرب!

خوب از هر جایی یک نفر یک سرمایه کوچیک جمع کنه و نمایندگی ECA رو در سطح مراکز استان ها برقرار کنه!
                          تا دیگه مشکلی از این بابت که آقا این طوری شده و اون طوری شده و ... نداشته باشیم.
                          همواره یادمان باشد:
                          1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
                          2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
                          3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

من با نظر احمد جان موافقم.
                            آخه لامصب بعضی شهر ها از نظر فروشگاه قطعه بسیار ضعیف هستن.من عزم خودم رو جزم کردم و خواستم نمایندگی بزنم اما شرایطم زیاد روال نبود.
                            ولی با این حال اگه منم تو این راه موفق نشم بازم خوشحال میشم که کسی این کار رو بکنه.و انحصار رو از تنها فروشگاه شهر که همه رو با قیمت های
                            فضایی اش کلافه کرده در بیاره!!
                            http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
                            daydigi.com

دیدگاه

مسئله این نیست که نمایندگی eca در همه جای ایران پخش بشه. مسئله اینه که همون نمایندگی eca که داره توی فلان شهر کار میکنه( منظورم به آقای موسوی نیست ، سوء تفاهم نشه) فقط ماژول ها و محصولات eca رو به قیمت سایت eca میده و البته توی این مورد هم اصلاً معلوم نیست که قیمت رو چطور تعیین کنن و شاید بعضی ها توی این مورد هم تخلف کنن.تازه مسئله فقط این ها نیست.مثلاً نمایندگی eca میاد خازن و یا مقاومت رو به قیمت سایت میده؟ هرگز این کارو نمیکنه.پس من ترجیح میدم که اگه eca توی شهرمون 60 تا نمایندگی هم بزنه ولی قیمتاش خوب نباشه باز هم از فروشگاه های اینترنتی جنس بخرم.حالا میخواد eca باشه و یا فروشگاه های اینترنتی دیگه.به نظرم اگر فروشنده ها یه کم انصاف رو رعایت کنن این مشکلات کمتر بشه.

یه بار رفتم چند تا دونه قطعه ریزه میزه مثل خازن و مقاومت و اینها بخرم و روی هم شد 1300 حالا گفتم یه خازن الکترولیت 63 ولت 470 میکرو هم بده و باورتون نمیشه که اون خازن رو 700 حساب کرد تا هزینه رند بشه و بشه 2000 تومن تا دیگه پول خرد و این چیزها نیاد تو کار. تازه معلوم نیست خازنش مال کدوم ولایتی هست!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.N
                                مسئله این نیست که نمایندگی eca در همه جای ایران پخش بشه. مسئله اینه که همون نمایندگی eca که داره توی فلان شهر کار میکنه( منظورم به آقای موسوی نیست ، سوء تفاهم نشه) فقط ماژول ها و محصولات eca رو به قیمت سایت eca میده و البته توی این مورد هم اصلاً معلوم نیست که قیمت رو چطور تعیین کنن و شاید بعضی ها توی این مورد هم تخلف کنن.تازه مسئله فقط این ها نیست.مثلاً نمایندگی eca میاد خازن و یا مقاومت رو به قیمت سایت میده؟ هرگز این کارو نمیکنه.پس من ترجیح میدم که اگه eca توی شهرمون 60 تا نمایندگی هم بزنه ولی قیمتاش خوب نباشه باز هم از فروشگاه های اینترنتی جنس بخرم.حالا میخواد eca باشه و یا فروشگاه های اینترنتی دیگه.به نظرم اگر فروشنده ها یه کم انصاف رو رعایت کنن این مشکلات کمتر بشه.

یه بار رفتم چند تا دونه قطعه ریزه میزه مثل خازن و مقاومت و اینها بخرم و روی هم شد 1300 حالا گفتم یه خازن الکترولیت 63 ولت 470 میکرو هم بده و باورتون نمیشه که اون خازن رو 700 حساب کرد تا هزینه رند بشه و بشه 2000 تومن تا دیگه پول خرد و این چیزها نیاد تو کار. تازه معلوم نیست خازنش مال کدوم ولایتی هست!!
                                شاید شما درست بگید! من هم قبول دارم فروشنده باید رعایت انصاف رو بکنه و قیمت معقول ارائه بده!
                                ولی به نظر من این اصلا درست نیست که مشتری برای فروشنده، تعیین قیمت کنه! ببینید کسب کار اینترنتی طبیعتاً هزینه چندانی نداره لذا ECA یا هر جای دیگه، با دغدغه کمتری می تونه قیمت گذاری کنه، این طوری میشه که شاید ECA بین رقبا کمترین قیمت رو بده!

ولی من و شما باید این رو مد نظر داشته باشیم که اگر فلان مغازه تو تهران یا جای دیگه کمی قیمت رو بالا می بره ، خب بابا حق داره، از اجاره مغازه بگیر تا وضعیت رقابتی خراب بازاری ها!
                                به نظر من این درست نیست که بگیم فلان قطعه رو شما مغازه دار محترم یا نمایندگی محترم که با مرکز بزرگتری به نام ECA کار می کنی، باید با این قیمت بفروشی ، یا چرا این قیمت می فروشی! البته باز هم می گم فروشنده باید منصف باشه! به همون اندازه که کرایه بار براش می خوره و حدود 15 تا 20 درصد هم سود رو اون بکشه خوبه وگرنه .....

خب حالا باید این مسئله برامون حل بشه که چرا مغازه داره یا نمایندگی یا هر مورد دیگه قیمتش بالاتره ! و این طبیعی هست که بالاتر باشه (البته معقول باید باشه)

پس اصلا بحث تخلف رو پیش نکشیم! طرف حق داره که قیمت رو به صورت معقولی افزایش بده! چون باید سود براش داشته باشه دیگه! اگر خیلی اختلاف قیمت فاحش بود باز هم تخلفی از جانب مجموعه ی ECA رخ نداده بلکه این اشتباه متوجه خود فروشنده هست که گرون فروشی کرده!

حالا من که می گم باید توی همه ی شهر های مشهد نمایندگی ECA داشته باشیم همینه! اگر همه جا این امکان فراهم باشه که فروشگاه مرکزی ECA در تبریز، اونها رو ساپورت کنه! 100% می تونه روی قیمت هم کنترل داشته باشه! تازه می تونه بازار رو هم کنترل کنه! برای نمونه با ورود ما تو مشهد بعضی ماژول های پر فروش تو بازار کل فروششون بهم ریخت و مجبور شدن با قیمت کمتر بفروشن!

لذا این انتظار رو در همه مون باید از بین ببریم که فروشگاه ها و ... بتونن با فروشگاه اینترنتی ECA تو قیمت رقابت کنند.

ببخشید اگه در حضور اساتید جسارت کردم!
                                همواره یادمان باشد:
                                1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
                                2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
                                3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X