اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
    خازن های معمولیمون همگی مارک CHANG هستند که مارک نسبتا خوب چینی هست (خیلی بدتراش توبازار ریخته!)
    ولی خوب هامون همه چی هست ... همشون قرمز هم نیستند نمیتونیم از همه خازن ها یکیک یکی عکس بگیریم و هی با تغییر رنگشون عکس رو عوض کنیم.
    مارک مرغوب زیادند (طبق سفارش خودم که خیلی زیاد بودند مارکها) و حق با شماست نمیشه عکس گرفت...

من هم با اضافه کردن ریموت موافق هستم
    مخصوصا کد لرن که برای پروژه های زیادی بدرد میخوره
    کد فیکس هم برای ربات و ... عالی هستند.

دیدگاه

اگه امکانش باشه کیف دستی برای مولتی متر هم بیارین.

دیدگاه

از این باتری ها اگه بیارید خیلی خوبه. نوع مرغوبش :redface: نیکل کادمیوم 1.2 ولت 1.5Ah ساعت. 1.3Ah ساعت هم باشه اشکال نداره. کاربردش هم تو باتری های دریل شارژی هستش(چون این باتری ها قیمت زیادی دارن ارزش تعمیر دارن). مثلا یه باتری12 ولت 1.5Ah دریل از 10 تا از اینا تشکیل شده. نوع 18 ولت هم 15 تا داره. ترجیها از این نوع باشه که نیازی به دستگاه پک بندی نباشه و یه کاربر عادی بتونه با لحیم کردن این ورق های فلت که جوش خورده به باتری اونارو به دلخواه با هم سری کنه :biggrin:
        ممنون

لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

با عرض سلام
          فروشگاه عالیه فقط لطفا کمی به اموزشی بیشتر اهمیت بدین مثلا کلاس های اموزشی عملی برگزار کنید خیلی عالی میشه :applause: :applause: :applause: :job:
          o_O

دیدگاه

سلام
            قسمت ترانزیستور ماسفت بسیار ناقصه... لطفا پیگیری کنید...

دیدگاه

سلام
              اگه امکان داره سیم های el wire و درایورش رو وارد کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taktrashe

نقل قول از: taktrashe در 11 خرداد 1394 - 1724

وقت بخیر

چند وقتی هست سفارشم منتظر دو پاور سوپلای هست 24V - 5A و 24V - 2A .
                خبری از موجودی آن نیست ! تو بخش نظرات قطعه هم مطرح کردم ولی بدون نمایش و پاسح مونده !!!

ممنون میشم در لیست تکمیل کسری محصول قرار دهید .

وقت بخیر مجدد

فرصت کردید پاسخ مرا هم بدهید !

وقت بخیر مجدد

وقت بخیر مجدد سوم

دیدگاه

سلام وقت بخیر
                  اگه ممکنه خازن الکترولیت 5.6uf - 400V
                  که تو تعمیر لامپ کم مصرف خیلی پر مصرف هست رو به وسایلا اضافه کنید
                  و اگه هیتر تک کاره خوب با قیمت مناسب هم بیارین عالیه .هیتر پرتابلتون که تموم شده اگه نوع
                  رومیزیش مثل هویه دیجیتال رومیزی باشه قیمتشم دورو ور 100 .150 باشه عالیه
                  ممنون
                  http://eshop.eca.ir/%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%88%D9%86%D8%AA%D8%A7%DA%98-%D8%AA%D8%B9%D9%85%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%84%D8%AD%DB%8C%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C/2993-%D9%87%D9%88%DB%8C%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D9%88%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%BA%DB%8C%D8%B1-gordak-938a.html
                  [center]
                  [img width=682 height=100]http://s1.upload7.ir/downloads/Ufy43JuRsNRy2x5m8HxxOSezAjKRz4Smahe4RAKb/Untitled.gif[/img]

دیدگاه

سلام آقای بلورچیان
                    خواستم اطلاع بدم که تو سفارشم که تعداد بالا بود، قطعات اضافی فرستادید.
                    وقت نکردم زودتر خبر بدم چون درگیر کارهای فروشگاهم هستم
                    مثلا خازنهای عدسی بعضیهاشون 2 یا 3 عدد اضافه، خازن های الکترولیتی هم همینجوری هست
                    ترانزیستورها هم، جا فیوزی، و ...
                    نتونستم همه رو بشمارم اما تا اونجا که شمردم اضافه زیاد بودند!
                    گفتم خبر بدم که تو آخرت شرمنده و بدهکارتون نباشم،
                    میخواید یک مبلغ حدودی پرداخت کنم برای اضافه ها؟

یک چیز : دلیل مطرح کردن این موضوع اینجا این بود که هم خبر بدم هم اینکه بگم من جاهای دیگه که سفارش داشتم خیلی وقتها کثری داشته بعضی قطعات سفارش و اگر چیزی موجود نداشتن یه محصول دیگه جایگزین ارسال میکردند که بدرد من نمیخورد، اما ECA اینطور نیست، اگر محصولی موجود نداشته باشند هزینشو داخل پاکت میفرستد با سفارش، و اینکه تا حالا ندیدم کثری داشته باشه سفارش! ولی اضافه داشته! که یکی از دلایلی هست که من اولین فروشگاهی که ازش خرید کنم ECA هست، مگر اینکه محصول مورد نظرمو نداشته باشه و مجبوری میرم جای دیگه

امیدوارم به زودی فروشگاه تکمیل بشه که دیگه مجبور نشیم از جای دیگه سفارش بدیم
                    با تشکر

دیدگاه

سلام اگه امکانش هست کتاب اموزش کاربردی avr که تو قسمت تبلیغات هست رو برای فروش بیاورید چون من میخواستم از فروشگاه سایت یه سری قطعه سفارش بدم و دیگه مجبور نشم دو بار پول پست رو بدم
                      {خلاف قوانین - پاک شد}
                      زکات علم آموختن آن به دیگران است

دیدگاه

با دروود

لطفا لحیم نرم رو هم به فروشگاه اضافه کنید.

کاربرد : کندن تراشه های SMD از روی برد بدون نیاز به هیتر و تجهیزات خاص.

البته من با این اسم خریدم و امیدوارم درست باشه...
                        چرا ناراحتی پاتریک!
                        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                        - از دیدنش ناراحت شدی؟
                        + نه
                        پس چی ناراحتت کرده
                        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        محصولات

دیدگاه

لطفا سیم لاکی با اندازه های مختلف هم اضافه کنید. :applause:
                          زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
                            سلام آقای بلورچیان
                            خواستم اطلاع بدم که تو سفارشم که تعداد بالا بود، قطعات اضافی فرستادید.
                            وقت نکردم زودتر خبر بدم چون درگیر کارهای فروشگاهم هستم
                            مثلا خازنهای عدسی بعضیهاشون 2 یا 3 عدد اضافه، خازن های الکترولیتی هم همینجوری هست
                            ترانزیستورها هم، جا فیوزی، و ...
                            نتونستم همه رو بشمارم اما تا اونجا که شمردم اضافه زیاد بودند!
                            گفتم خبر بدم که تو آخرت شرمنده و بدهکارتون نباشم،
                            میخواید یک مبلغ حدودی پرداخت کنم برای اضافه ها؟

یک چیز : دلیل مطرح کردن این موضوع اینجا این بود که هم خبر بدم هم اینکه بگم من جاهای دیگه که سفارش داشتم خیلی وقتها کثری داشته بعضی قطعات سفارش و اگر چیزی موجود نداشتن یه محصول دیگه جایگزین ارسال میکردند که بدرد من نمیخورد، اما ECA اینطور نیست، اگر محصولی موجود نداشته باشند هزینشو داخل پاکت میفرستد با سفارش، و اینکه تا حالا ندیدم کثری داشته باشه سفارش! ولی اضافه داشته! که یکی از دلایلی هست که من اولین فروشگاهی که ازش خرید کنم ECA هست، مگر اینکه محصول مورد نظرمو نداشته باشه و مجبوری میرم جای دیگه

امیدوارم به زودی فروشگاه تکمیل بشه که دیگه مجبور نشیم از جای دیگه سفارش بدیم
                            با تشکر
                            سلام مهندس
                            چون شما فروشگاه دارید من گفتم به بخش بسته بندی از قطعات ریز تعدادی اضافه بذارند بابت تخفیف بیشتر (علاوه بر تخفیف مبلغی) و ....
                            خیلی خوشحالم که از سفارشتون راضی هستید.

موفق باشید
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

من چیزی رو که تو فروشگاهتون مشاهده کردم اینکه جنس های با کیفیت خوب و بد رو مشخص میکنید ..بر خلاف جاهای دیگه که اجنای بنجولشون رو قالب میکنند... و همین نشانه درستکاری شماست...قیمت ها هم که خیلی منصفانست..
                              اما یه ایرادی هم ازتون میخوام بگیرم...اینکه هرچند تنوع جنساتون نسبت به بعضی جاها خوبه اما باز هم کمه...مثلا بنده یسری جنسارو سفارش میدم اما چند تاش که پیدا نمیشه مجبورم از یه فروشگاه دیگه سفارش بدم...و چون شهرستانم برام هزینه زیادی داره...
                              مثلا رنج خازن هاتون کمه و مقاومت های 1 درصدی هم ندارید....
                              و اینکه رنج قطعات باکیفیتتون هم کمه....
                              باز هم این این انتقاد پذیریتون سپاسگذارم....براتون ارزوی موفقیت میکنم.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
                                با دروود

لطفا لحیم نرم رو هم به فروشگاه اضافه کنید.

کاربرد : کندن تراشه های SMD از روی برد بدون نیاز به هیتر و تجهیزات خاص.

البته من با این اسم خریدم و امیدوارم درست باشه...
                                سلام
                                من شنیدم به این قلع ها
                                قلع سرد میگن . شاید اسمش این باشه!!

اضافه شده در تاریخ :
                                سلام خدمت همه مسولین فروشگاه
                                داخل فروشگاه میتونید قطعات تابلو روان بیارید؟؟؟
                                مثلا ماژول های آماده
                                بردهای کنترل
                                و...
                                اگر بشه عالیه.

مثل لینک زیر(لینک زیر فقط جهت آشنایی با قطعات است.)
                                http://shopled.ir/catproduct/%D8%A7%...88%D8%A7%D9%86
                                و
                                http://shopled.ir/catproduct/%D8%A8%...88%D8%A7%D9%86

***آدمی زاده افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز به آن می اندیشد***

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X